Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. win 11-es laptop, valaki találkozott már olyannal hogy egyik napról a másikra a böngésző minden adatot el felejtett? mintha gyári visszaállítás történt volna a böngészőben.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. ez az email valós lehet? mert a gmail spambe rakta. ez a mozzilla email cím ellenőrzése, de ha eddig én nyomtam rá hogy nézze meg hogy hol szivárgott ki az emal címem sose kaptam spambe.
breach-alerts@mozilla.com -
nincsnév007
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
steam decken használom, eddig jó volt de most frissítettem és a 1440p-s szaggatást ma vettem észre, de a kép szét esés az már van egy pár hete, chromban jól működik a twich 1440p-s lejátszás. Ezen az élőn éppen nincs 1080p-s lejátszás, de 720p-ben jó.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. nálatok jó a böngésző? twtich 1440p-s stream akad, yt videók szétesnek...akadnak
-
nincsnév007
addikt
sziasztok, itt a firefox főoldalán az ott látható "ikonokat" hogy lehet vissza nagyítani? frissítés óta alig lehet látni őket olyan kicsik. -
nincsnév007
addikt
sziasztok. tudtok olyan böngészőt, vagy mozzilában egy olyan bővítményt amit egy weboldalnak a lényegét összefoglalja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sziasztok, itt a firefox főoldalán az ott látható "ikonokat" hogy lehet vissza nagyítani? frissítés óta alig lehet látni őket olyan kicsik.
KAMI911