- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
Andris... #63297 üzenetére
Én is ezzel szórakozom már több napja és találtam egy megoldást (egyelőre). "brd"-nek igaza van. Nekem ez jött be: eltávolítottam az Adobe NPAPI-t ami az utólsó volt, (nálam a 32-es verzió) és feltelepítettem a 27-es verziót - amit rendesen lehetett feltelepíteni - nem a netes megoldás azonnali futtatással, de azt már nem is lehet. Ezután kikapcsoltam a frissítést. Mivel kéri minden alkalommal a futás engedélyezést, így azt kikapcsoltam: about:config-ban rákeresni erre -> extensions.blocklist.enabled -> értek legyen: false. Az Adobe aktivexet hagytam (nálam a 32-es) és, ha fent van az Adobe PPAPI, azt is békén kell hagyni. Ezzel most működik. Ha valamilyen programom alapból jól működik és elvégzi a feladatát és nem engedem frissűlni. Számtalanszor volt már, hogy frissítés után rosszabbúl működött.
Űdv.Pibácsi -
Kékes525
félisten
válasz
Andris... #59043 üzenetére
"Biztos, hogy Firefox hiba, mivel IE-ben működik."
Biztos, hogy nem biztos hogy Firefox hiba. Lehet, hogy egy reklámblokkoló miatt van. Elsőként kapcsold ki azokat és úgy nézd meg. Ha úgy sem jó, akkor letiltott kiegészítőkkel indítsd újra, ha úgysem jó akkor már lehet, hogy Firefox hiba, de ez szerintem szinte kizárt, mert másnál is kellene jelentkeznie. Ha kikapcsolt kiegészítőkkel megy, akkor egyenként kell végigzongorázni a kiegészítőkön. Ha a reklámblokkoló az oka, meg kell keresni, hogy melyik szűrő és/vagy beállítás okozza.
"indítottam kiegészítők nélkül, "
Ja hogy már így is csináltad. Akkor sem a Firefoxra gyanakszok, mert meg kell még nézni egy szűz profillal vagy egy új telepítéssel. Okozhatja egy rossz beállítás is.
Nálam tökéletes: [kép] [kép] Firefox 66.0.5 (64 bites), néhány kiegészítővel: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest