Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Újranyitod munkamenet helyreállítással (szóval csak bezárod és újranyitja), vagy újból ki keresed a vidit vagy újra beírod a címét így újra betölt az oldal?
Csak mert arra gondolnék, hogy ha valami blokkolja, de a cím betöltéskor már nyílik, akkor lehet, hogy valami még nem tölt be, így átkerül az a pocket, ami kell a máködéséhez.
Az egésznek az alapja csak annyi, hogy a ff saját egyedi téma-készítő kieg-jét egy böngészőmön használom, és annak kell egy fél másodperc mire megjeleníti azt ami be van állítva azon belül... Hátha más is ennyivel később tölt be, míg mondjuk az oldal gyorsabban... -
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Arra rákérdezel, hogy hova vidd a kérdést, de egyébre nem teszed...
Egyébként meg csak az derül ki, hogy sok a kritérium, de az nem, hogy mik!
A protonmail (és tuta) is addig jó, míg megbízható eszközökön két protonos (vagy tutás) küldözget egymásnak üzenetet. Onnantól, hogy bárki kiküldi az emailt a rendszerekből onnantól képeslap, ha nincs PGP, amit meg a foadónak is kell tudni kezelni helyesen...
Ha ennyire para a viszonyrendszer, akkor lekódolt OS-ekkel Dualboot, és a kettő szeparációjának betartatása, ha egy gép áll rendelkezésre csak! -
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Hát nem tudom: nálam évek óta profilmanageresen 1 exe - 1-2 profil rendszerben 4-8 telepítés, igaz közölük sokanál nem megtartott Session-nel, de 2-3 nál megtartott sessionnel semmi sem kavarodott sosem.
Ha jól emlékszem egy ideiglenes windowsra felraktam egy portable-t, meg akartam nézni, hogy egy másik fut-e mellette vagy fut-e másik mellett: nem, szólt, hogy az előző fut;
egy eredetit: nem, szólt, hogy az előző fut. Nálam eddig tartott a "portableappsos firefoxok tesztje".Nem te jöttél a 100 gépre egy böngészővel, így tőled megkérdem, hogy mindek neked portable is?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
minden Ff alkalmazáshoz az azonos App-ba teszi a temp könyvtárat
ha jól értem, akkor kérdezném: Hány profilt használsz hány .exe-re?Profil választás, a klasszikussal: Parancsikon cél sora
.exe-s végére [szóköz]-p, és onnantól ésszel. (szóköz kell, csak a kedves ph formázó cucc kiszedi... szóval így nézzen ki.exe -pKicsi nagy, mindegy)#70318 SP4C3 Nekem pl a youtube volt olyan, hogy ha néztem-néztem-néztem, kitöltötte a cache-t, és utána akadt mint a fene. Ha 1 gigát kapott, akkor akkor mikor az, ha 10-et, akkor akkor, mikor az telt be. Na akkor kezdtem el pipálgatni a kilépéskori cache törlést, mikor ráuntam a ctlr+shift+delete menüzésre.
-
ViharVadász
őstag
válasz
5leteseN
üzenetére
CCleaner-t már elég rég használtam, azt azért is nem mertem ajánlani, de nem rossz gondolat az sem.
A Revo Uninstaller-ben a Pro-t is ingyen ki lehet próbálni, bankkártya nélkül is szokott működni ha jól emlékszem a 30 napos próbaidő. Én ezzel szoktam egyből nekiesni valaminek ha megmakacsolná magát egy program. -
Pepin Moody
csendes tag
válasz
5leteseN
üzenetére
Nem fut sajnos semmi firefox néven. Automatikusan induló progik között sincs keresztprogram. Már kezdek belezavarodni ebbe a kis problémába. Már legszívesebben elengedném, de kell a melómhoz a mozilla. Már töröltem kézzel, újra telepítettem mindezt vagy 3-szor. A mozilla oldalon próbáltam mankót találni,de leginkább úgy kezdik, hogy a működő programban menjek a beállításokhoz. De éppen az a baj, hogy be sem tudok lépni! Kifogytam az ötletekből...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
5leteseN
üzenetére
Portable Firefox kiadások, 2007-ig visszamenőleg. Én első körben úgy próbálnám meg, hogy kicsomagolás után nem indítom el a böngészőt, hogy ne hozzon létre profilt, konfigot és egyebeket, hanem felülírnám vele a mostani verziót.
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN
üzenetére
ha megvan a mentés akkor a mostaniból csinálsz egy zip állományt és a régivel felülírod a mostanit. Ha mégsem lesz jó akkor visszacsomagolod a zip-et a helyére. De ugye nem egy helyen vannak az adatok, hanem program file, program data, user->itt legalább 4 könyvtár van különböző helyeken. Ezeket azért meg kellene jelölni, hogy melyik-hova
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN
üzenetére
Ez nálam is megvan! Erre gondoltam váltok beszéd nyelvet(ahol engedi németre mert ugye megint csak magyar nincs) Na az is egy szép mutatvány lett! Folyamatosan változik a hang sebessége az ogre dörmögéstől az egér cincogásig a legtöbbször már konkrétan érthetetlen.
De ez nem firefox ill nem csak firefox hanem a kugli Sikere is! Ismét nagyot alkottak módosítottak valamit, amit nem kellett volna! Brávó kugli csak így tovább! -
ledgeri
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
5leteseN
üzenetére
A megoldás egyszerű! A megnyitod ahonnan menteni szeretéd a cuccokat.kiválasztod az exportálás HTML be menüt. A menteni kívánt könyvjelzőket kijelölöd . Eután az új és vagy(?) másik böngésző gyökér könyvtárába kell menteni.(hely megadása!) Utánna abból betölteni és kész.
-
Csupingo
veterán
-
brd
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Üdvözöljük a sorsolásos béta tesztelő programunkban!
Köszönjük, hogy munkájával biztosítja, hogy egyre jobbá tehessük eme csodálatos böngészőt! Elnézését kérjük, de ön most éppen a rossz végére került. Amennyiben a továbbiakban nem kíván részt venni a sorsoláson, kérjük, telepítse az ún. ESR változatot! -
Rimuru
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
Igen, az a beepitett: Firefox Translation.
Azon kivul hogy a beallitasokban toltsd le a nyelvi fajlokat nem tudok tobb "ravezetest" mondani, nekem mukodik OOB. -
törölt tag
válasz
5leteseN
üzenetére
Az alaplapi csatlakozás tekintetében pl. 2,5 SSD vagy a RAM drive az ugyan az alaplapi SATA....külső meghajtók azok USB flash vagy interface átalakított, valamiért nem lehet tudni miért tehát csakis téveszme lehet ha összekevered a fizikai RAM slotot az adathordozók alaplapi csatlakozásával, sértédős nélkül szerintem te semmilyen tesztet ne végezzél ! gondolom te is egyetértesz benne hogy erre ismerethiányaid vannak, ha mégis az személyiségzavaron alapul azzal meg mindennap
tudod hova ? : ez nem offline lesz hanem offtopic

-
törölt tag
válasz
5leteseN
üzenetére
először is szerintem kapcsold be a mappa beállításokban a futtatást külön ablakban ...
2 ne használj lapozófájlt, bárki bármit mond..offtopic-ként hamár nincs moderátor
meg a szolgáltatók bolondok !
hw követelmény nem az amiket gondolsz hanem az adatátviteli sebessége az USB2-3 nak...és ennek fellelhetősége a felhasználói környezben ..pl: vállalati szektor..különben minden reggelét mindennap
az asztal alatt fogja kezdeni a dolgozó USB3 portokat keresgetve hosszabító kábel nélül
...tény: a hordozható böngésző célja az hogy tényleg az legyen ne csak belső SATA pl ..fusson...továbbá előre lehet tudni hogy afent említet paraméterekkel tapasztalható különbség nem lesz ...valamit a teszt akkor releváns csak ha ugyan azokkal az oldalakkal végzed el mivel ez már függ a feldolgozandó adatok mennyiségétől-típusátol stb...ennyi..a valóság az ez
-
brd
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Pl. https://doh.opendns.com/dns-query (bár lehet, hogy az általad megtekinteni kívánt oldalakat ez is szűri). Azon is el lehet gondolkozni, hogy kikapcsolod (ha amúgy nincs szükséged a funkcióra). Az állam úgyis láthatja, ha nagyon akarja és Mo-on nála félelmetesebb, biztonsági problémát okozni képes szereplő nem nagyon van.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
5leteseN
üzenetére
Nekem amugy (linuxon) ezek vannak: Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Indonesian, Italian, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
De forditani csak ezekre lehet: Bulgarian, Catalan, Croatian, Danish, Dutch, English, Estonian, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Slovenian, Spanish
-
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN
üzenetére
Ublock origin hard mode mellett simán letöltötte. (pont ilyen oldalaknál kikapcsoltatni reklámblokkolót (ublockot, meg szétszűrőzve végképp) picit pont a legértelmetlenebb) (nekem meg 250-re fizetett neten 260-270-nel jött le, attól függően, hogy Kibi vagy normál kilo)
Én erre a rutin Süti/cache törlés, majd profil átvilágítás amit ajánlok, ha számít egyáltalán ... Esetleg valami vírusírtó szólhat bele.... De a "jaj, ekkor mindig kapcsolj ki minden mást" biztos nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Revo Uninstaller-ben a Pro-t is ingyen ki lehet próbálni, bankkártya nélkül is szokott működni ha jól emlékszem a 30 napos próbaidő. Én ezzel szoktam egyből nekiesni valaminek ha megmakacsolná magát egy program.
De ez nem firefox ill nem csak firefox hanem a kugli Sikere is! Ismét nagyot alkottak módosítottak valamit, amit nem kellett volna! Brávó kugli csak így tovább!
!

KAMI911