- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Myers
senior tag
-
ceia
őstag
De szerencsére azt is ki lehet kapcsolni
Én is ilyet használok, bár úgy lenne értelme a portable-nek, ha tényleg csak a telepítési mappába írna bármit is, de ír a Documents and Settings/USER/Application Data-ba, és a ..USER/Local Settings/Application Data-ba is - meg persze a registrybe. Szóval nincs olyan nagy különbség.
-
Abrion
senior tag
-
-
vlevi
nagyúr
Igen, azzal is.
De, hogy mutassak rondábbat, itt van a nightly, win8.1-en, VMWare virtuál gépen.
Broáf
Természetesen itt nem kérdés, hogy ATI 14.6, vagy sem, és itt sem számít a HW gyorsítás ki/be kapcsolgatása.Pedig korábban Win8-on a firefox még bírta tartani magát, és a win7-en megszokott minőségben rajzolta a betűket, nem úgy, mint az Internetexplorer, ami, kábé az IE8 óta a Cleartype helyett (pedig azt is marhanehéz volt megszoknom az XP után), valami mást kezdett el használni. Ami egy 2-300dpi-s tableten még nem is gond, mert nem látszanak a pixelek, de egy 90-100dpi felbontású monitoron igenis látszik.
-
Rivaul
addikt
Kékes525
kispx
Az új syncet használtam ami nem dobált ablakokat csak regeltem, beállítottam miket mentsen és leokéztam. Írta hogy be vagyok jelentkezve. 2 nap alatt kb 5x rányomtam a sync-re hog ybiztos lementsen de semmi. Hiába léptem most be mint ha üres lenne. Mind1, amúgy is nagyon sok a bajom a mozillával mostanában így keresek valami más böngészőt. A segítségeket köszönöm.
-
genndy
addikt
Köszi, ez nekem is segített
Egy hiba viszont van benne: az első sor ponttal kezdődik. Tehát így a jó:
.menu-right {-moz-appearance: none !important;
}.menu-right:before {
content: "►";
font-style-italic;
font-family: Arial;
font-size: 8px;
vertical-align: middle;
color: #888;
}Különben ott marad az eredeti rondaság is, és a mellé teszi a kicsi nyilat.
(félkövéreztem a kérdéses pontot, de nem tudom mennyire látszik) -
w.miki
veterán
Ezek szerint egyik másik reklám blokkolónál sem lehet automatizálni a listát, mint a hufilter.txt az ABP-nél? Nincs más automatikus reklámblokkoló? A srác nem nagyon ért a géphez, ő biztos nem fog config file-okat, meg host-ot frissíteni... de talán még én sem tudnám megcsinálni
Ghostery-hez sincs előre beállított filter?(Valszeg felteszem az FF 29-et, és másik könyvtárba a 3.6.13-at, aztán majd meglátjuk.... a bővítményeket még nem tudom)
-
Jazz
veterán
És hogy rakom vissza a régit anélkül hogy uninstallálnám?
(#37297) TigerCat: Ezt nem szeretném bejátszani különböző okokból.
Közben megtaláltam: Classic Theme Restorer kiegészítő.
Azonban a menüsor még mindig túl vastag, akárcsak a lap fülek. Hiába teszem fel a Classic Compact Option kieget, nem regaál a beállításaira semmit.
-
ledgeri
nagyúr
Minden ment, mert úgy szerettem , hisz most bajban vagyok...
(#37141) lordfreyr milyen fajtájó meghajtón fut a progid?
Előzményeknél többszörös, egeres kijelölés (négyzettel) miért nem lehetséges? Most nem akarok ezreket kattingatni, mert vagy az, vagy az összes megnyitása, ami miatt meg már betelt a 4GB ramom, és az messze nem volt a teljes adatmennyiség..
-
geris197
tag
Kipróbáltam mind az 5 kiegészítőt,de valahogy nem akar működni egyik sem.Igaz kér szinte mindegyik felhasználónevet és jelszót,de milyet és honnan?Hova kellett volna regisztrálnom és milyen jelszót kérhetnek?nem értem
Meg valami ISPN-t is kellene választanom-beállítanom amit nem is tudom micsoda.Van amelyiknél meg az országot (régiót) kell megadni és mi nem is vagyunk ott.Szóval hogyan is kéne ezek közül valamelyiket is működésre bírnom?
-
ceia
őstag
Nekem csak egyszer jött ez elő valaha is, a 26.0-val amikor először léptem ki belőle aztán többé nem - viszont az a verzió minden másban tökéletesen működött. Sajnos kikapcsolt autoupdate mellett mégis frissült 27.01-re, azzal már voltak hibák, pl. nem a megadott helyre töltött le, és a youtube videók néha nem indultak. Aztán szintén kikapcsolt frissítés mellett* lett 28.0, ez ugyanaz, csak még rosszabb a youtube lejátszása: vagy megy, vagy nem, fifty-fifty. Ha újra próbálom, akkor már menni szokott.
*Hozzátéve, hogy a frissülést nem önmagában a Firefox csinálta, hanem mindkét esetben egy-egy telepített program hozta elő, installkor illetve uninstallkor, mikor elindította a Firefoxot, hogy maceráljon a homepage-ével. Érdekes, hogy olyankor nem az én beállításaimmal indult a róka, hanem ahogy a telepítése után volt.
-
Rickazoid
addikt
Igazából egy olyan bug jelenléte, amit egy reset old csak meg, körülbelül a hulladék kategóriába minősíti a terméket. Mondjuk én nagyon hosszú Firefox használatom során sose találkoztam egy ilyennel se, még a nagyon makacs hibákra is kell lennie rendes megoldásnak, egy ilyen az ősidőktől jelen lévő és időnként fel-fel bukkanó beragadó process-re teljesen biztos, hogy van. Igaz Linux alatt könnyen beszélek, ahol egy killall firefox parancs megoldja...
-
-
Zugi
aktív tag
Bocs, megpróbálok visszaolvasni, csak most hirtelen felindulásból nagyon berágtam a Firefoxra.
Amúgy amiatt térnék át Chrome-ra, mert ha a Firefox is ugyanazt a külsőt veszi fel, ha itt sem fogom tudni többé személyre szabni a külsejét, akkor mi tartana itt? Ezzel szavaznék az ilyen felhasználóellenes lépések ellen. Épp a Chrome előretörése ellen kellene harcolniuk, de nem azáltal, hogy klónozzák annak külsejét!
-
Rickazoid
addikt
Nekem ezzel továbbra is csak 720p a max., viszont így van az automatikus lejátszás (hiába blokkolja a Flashblock a HTML5 lejátszót, a lejátszás csak hanggal akkor is elindul) és nem, a media.autoplay.enabled;false sem segít. Bár ez működik, de nem oldja meg az 1080p hiányát.
-
csiben1
tag
-
Krystal_s
addikt
Én is úgy tudom, hogy ezek a dolgok még alapból nincsenek támogatva Firefoxban, csak ez a hozzászólás megtévesztett. Páran kérdezték, hogy nála #36647 miért zöld minden és nem adott választ. Gondolom nála sem alapbeállításon ilyen, vagy nem Firefoxról készült a kép.
-
törölt tag
Most kipróbáltam ezt: InstantFox Quick Search, de ennél meg a g betűt azért be kell írni a kereséshez:
-
DS39
nagyúr
a Te megoldásod nyert, netpeti98 által linkelt kieg már nem működik a jelenlegi Fox-okkal (20+ verzióknál ahogy a kommentekben is írják, telepíthető, de a menübe nem teszi be a dolgokat) így marad a manuális. teljes mértékben erre hagyatkoznak az oldalak simán elhitte hogy én is 8.1-ről és 29-esről vagyok pl a html5test.com. ill. 28-ast használva, beállítottam hogy 24.4-ről vagyok és egyből jött az üzi hogy frissítse a böngészőt
érdekesség hogy a tényleges új Fox-szal sincs meg az outlook.com-on az animálás a mappák között lépkedve, Chrome-on viszont megy. az ESR-ben egészen két nappal ezelőttig ez pl simán ment a megújítás előtti oldalukon. na nem mintha hiányozna, de azért látszik hogy MS-éknél mennyire törődnek a konkurens böngészőkkel.
-
törölt tag
igen, guglizás közben kezdtem arra gyanakodni, hogy az intel vga driver okozza a hibát, de aztán láttam, hogy nvidia kártyákon is előfordul ez a hiba. elég rákeresni pl. a "firefox start blue screen"-ra, és jönnek szépen a találatok (sajnos).
nem akarom mindenáron a firefoxot kikiáltani bűnbaknak, mivel hosszú évek óta elégedetten használom, de van egy olyan gyanúm, hogy ez most az ő saruk.
-
Van Opera-szerű téma, valamivel vékonyabb, mint az alap.
Amit én használok FT DeepDark pedig még vékonyabb, csak ezzel nem működik a menü és a testreszabás, de egyikre sincs szükségem, az ikonokat nem akarom mozgatni gyakran, a menüben meg nincs semmi máshonnan elérhetetlen. -
Hát ha le van tiltva az összes kiegészítő csökkentett módban és úgy is problémás, akkor nem hiszem, hogy a törlésük változtatna rajta. De a proci órajel emelés azért volt, mert szinte folyamatosan írta a Lemezt (SSD-t), 50 MB/s körüli sebességgel a Feladatkezelő szerint.
Viszont most visszavonnám a kérdést, ma reggel MozBackup segítségével a kiegészítőket és némelyik beállításait is sikerült visszaállítani a kérdéses hiba nélkül
Sőt a legtöbb kiegészítőm rendelkezik Beállítások exportálása funkcióval. Szóval mégsem volt olyan tragikus, mint elképzeltem
-
DS39
nagyúr
ez nem vírus, ez a standard Google hirdetési rész, ha nem használsz reklámblokkolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest