- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
A mozilla wikijében biztató szavak vannak:
Goal:
To Release Win64 in GA before the end of 2015. -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
-
Rickazoid
addikt
A Google valóban félig-meddig már leváltotta a Flash-t, bár a Pepper Flash erős támogatása miatt nem hinném, hogy a következő években ténylegesen fejlesztenék és történne váltás, viszont ami a nem Chrome/Chromium böngészőket illeti, teljes támogatás szerintem sosem lesz. Már csak az is egy indikátor, hogy állandóan felkínálja a Chrome letöltését a Google, ahol csak teheti. Az MSE-t és egyéb megoldásaikat mindig úgy fejlesztik és alkalmazzák, hogy csak a saját böngészőjük tudja teljesen kihasználni. Nyílt megoldásokat használnak ugyan, ami sokat azonban nem jelent, a Microsoft is a nyílt XML-re építi a dokumentumformátumait.
-
-
DS39
nagyúr
újrarakás esetén én jobban megbízom a saját profil backup visszaállításában, mint a Sync-ben, de igen, ez a lényege, hogy felhőből visszaállítja a cuccaidat.
ami a metódust illeti, az új nem tudom hogy működik, de a régi Firefox Sync alap esetben új párosított eszköz esetén összefésüli a könyvjelzőket. utána viszont már ha egyik helyről törölsz, akkor azt a másikról is törli, amint szinkronizál. -
Steelmanus
addikt
Szerintem a videodriverben kellene megkeresned a 3D opciot, es ott letiltani, mert hiaba tiltod le a beepuloknel, a driver akkor is erolteti. A Gresemonkey + YousableTubeFix parosnal van egy ilyen opcio:
A jelenteset nem egeszen ertem, lehet hogy a hangra vonatkozik, erdemes lenne kiprobalni.
-
DS39
nagyúr
tiltsd le, hátha attól van.
ill. másik böngészővel tesztelj, ha ott is van ilyen zöld képernyő, akkor a flash akad össze az nvidia driverrel, nem lehetetlen. (tippre, próbáld ki a 11.1-es flasht)
TIT: letiltott kiegészítőkkel is ez van? ill. flash player megfelelően van telepítve?
-
DS39
nagyúr
mi a funkciója az nvidia pluginjének? (színkezelés?)
az a megfogalmazás hogy "flash playerek" nem helyes, Flash player csak egy van amit az Adobe csinál (korábban a Macromedia), a Silverlight player más, ez a Microsoft terméke, és bár részben a Flash leváltására alkották, ez nem történt meg, még a videók terén sem, nemhogy játékok, alkalmazások terén. (abba is hagyták a fejlesztését)
-
Elvben minden mindennel összeakadhat de nem jellemző. 99.9% h nem fog.
A silverlighg a microsoft "flash" playere, pár funkcióval megtámogatva. Pl: online stream. Phtv is használta egy ideig.
Engedélyezd nyugodtan, mert nem igényel sok erőforrást, és egy két, főleg ms oldal épít rá.Kb ennyi.
-
Steelmanus
addikt
Ha jol emlekszem a W8-as topikban javasoltak hogy a legfrissebb NV drivertol egyel elobbi driver telepitesevel megoldodik a hiba, tegy egy probat es csereld le a drivert.
(#30098) DS39 Igazan nincs mit, Te is sokat segitesz, probakeppen feltettem a W8-at egy ures vincsire es ezert olvasgatom a topikjat, igy van aki oda irja be a problemait a bongeszokkel kapcsolatban is.
(#30099) Adler Nem, be kell allitani ezen az oldalon.
-
DS39
nagyúr
hát ha IE10-zel is ezt csinálja akkor nem lehet Firefox hiba..
egyébként ez a zöld kép tipikusan vga driver hiba lesz. (ugye a flash a hardveres gyorsításnál azt használja)
Steelmanus: leteszteltem, az Ablock volt a hiba a youtube html5-nél, letiltottam az oldalon használatát, be is jött html5-tel minden videó.
-
DS39
nagyúr
ez oké, de az 1.0-s userek 99%-a windowst használ, a konkurenciának sincs 64 bites, mit szenvedjenek vele, ezeket az embereket nem érdekli csak az hogy telepíthető legyen, már pedig az, és megy még Win8-on is. ráadásul oda lesz a metro-s fox is, arra gyúrnak, kell a marketing miatt, még ha PC-n bukás az a felület.
(ezt személyesen tanúsíthatom, volt szerencsém egy érintőképernyős laptopot nyüstölni amin Win8 volt, hát mit ne mondjak katasztrófa, még programot bezárni sem egyszerű azon a felületen, a windows kikapcsoló/újraindító gombját megtalálni meg egyenesen művészet)
-
mrszitya
senior tag
Mozilla "hivatalos" bejelentést még nem tett a dologról elvileg, és nem írták, hogy innentől kezdve a világ végezetéig csak és kizárólag 32 bites rendszerre fognak fejleszteni, akkor is ha mondjuk "1024 bites" rendszer is lesz már.
Én messze nem temetném őket a helyedben még, inkább a Flash Playert ássuk már el végre, de minél gyorsabban, örökre.
-
DS39
nagyúr
köszi.
amúgy az IE Tab-ot nem a mérés miatt írtam, hanem írtad hogy nem működik Waterfox-szal. (ezért gondoltam hogy 64 bites Foxhoz 64 bites IE motor kell, hogy a Tab le tudja kezelni.)
Ablakos: nálam rendesen működnek a dolgok a speedshop-on.
pethYeti: Win8-hoz lesz metro-s Firefox, a desktop nézetes win8-ra optimalizálás senkinek nem a célja, se a Mozillának, de legfőképp nem a Microsoftnak.
-
DS39
nagyúr
a http://html5test.com hány pontot ad rá?
az FF14-re 345 + 9 bónusz pontot ad.
az IE tabnál lehet hogy az van beállítva (ha előtte a FF14-gyel használtad) hogy a 32 bites IE motort töltse be, tallózd be a kieg beállításain belül a 64 bites IE exe-jét, szerintem akkor jó lesz.
-
deminos
aktív tag
Kb. 1 hónapja fenn van nálam a "Viziróka" és eddig nagyon pöpec. Gyorsabb a "tüzes" társánál (hidegindításnál pláne) és az oldalak betöltésénél is mintha jobb lenne, de ez akár lehet placebó is, gyors a net, a gép is, így nem igazán van különbség a böngészők között ilyen téren. Add-on-t nem használunk hozzá semmit, nem is tudom, hogy ehhez van-e.
Memória fogyasztásban sem tudok nyilatkozni, mert nem szoktam figyelni, de ha akarod ránézek, ha hazaértem. Röviden ennyi, ha kihagytam volna valamit, ami számodra fontos, akkor kérdezz nyugodtan, próbálok válaszolni. -
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Várj egy ideig még!
Nekem most már majdnem teljesen betölti. Nemrég még totál halott volt.
#3835: Ezt is fel kell venni a beállításokat tartalmazó mappák közé, mivel pl. a plugineket is itt tárolja. Megint benéztem.
Szóval a teljes Vistás lista:X:\Program Files\Mozilla Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla . -
Goose-T
veterán
Én a Forecastbar Enhanced-ot használom. Ez a Forecastfox felturbózott változata, nálam tökéletesen működik FF3 RC2-n.
Más. Ma van a Download Day. Hol van a végleges Firefox 3? Mindenhol csak RC3 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged