-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
geris197
tag
Sziasztok!
Tegnap óta a You Tube-on ha Theater Mode van beállítva,mert nekem ez szokott,akkor az egész el van csúszva ,vagyis van alul is egy állítható csúszka amivel tudom az egészet jobbra-ballra mozgatni.Ez eddig nem így volt,igazodott az ekrán mérethez.A nagyítás-kicsinyítés dolog nem jó,az magát az oldalt nagyítja-kicsinyíti,de magát a lejátszót nem hozza helyre.FF egy régebbi 34.0.5,nem is akarom frissíteni bizonyos okokból,meg emígy sem lett semmi frissítve mostanában ahhoz,hogy az egész YT így elmásszon.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudnám visszaállítani?? Mert néztem YT beállításait,de nem találok megfelelő megoldást ott. -
geris197
tag
És ezt a YT Center developert hogyan teszem fel?Van ott valami .xpi kiterjesztésű fájl amit a firefoxnál ír,de azt hogyan és hova teszem???
-
geris197
tag
Én sem vagyok informatikus és ezekhez a dolgokhoz sem értek igazán,de ha valamit akarok és nagyon akarom akkor utána olvasok rengeteget,ha nem megy akkor meg kérdezek,próbálkozom és csak azért is megoldom.Lásd tegnapi beszélgetéseinket,mennyit szenvedtem vele és mikor már tényleg minden jó helyen volt akkor is a végleges siker csak egy képet tároló veb tárhelyen múlott,de végül sikerült. Amúgy azt az oldal hátteret amit Te akarsz megváltoztatni én egy FF kiegészítővel a Stylish-al oldottam meg.
-
geris197
tag
válasz scope2007 #41147 üzenetére
Ezek szerint akkor jó helyre teszem a chrome mappát,csak most már az a gyanúm,hogy az a bizonyos .css fájl nem jó.Képfeltöltés.hu-ra van feltöltve a kép és az a link van a fájlba beillesztve.Nem véletlenül a számítógépemen lévő kép elérési útvonalát kellene megadnom?
-
geris197
tag
válasz spammer #41139 üzenetére
@-moz-document url("about:newtab") {
#newtab-scrollbox { background: url("http://kepfeltoltes.hu/150130/FF_wall1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg")!important; }
}Vagy lehet a chrome mappa nem jó helyen van??
C:\Users\Attila\AppData\Roaming\chrome
Én itt csináltam chrome mappát amibe ezt a .css fájlt tettem.Jó helyen van? -
geris197
tag
válasz spammer #41129 üzenetére
Nem akar sikerülni.Megtaláltam a profil mappát amiben nem volt chrome mappa,csináltam.Jegyzettömböt megnyitottam,abba bemásoltam amit oda írtál.Abba beillesztettem a kép url.-jét,a képet a képfeltöltés.hu-ra töltöttem és azt a direkt link a képhez url.-t másoltam be.Majd a jegyzettömbnek a userContent.css nevet adtam és elmentettem a chrome mappába.De semmi.Valamit nagyon nem jól csinálok,ugye??
-
geris197
tag
Mikor új lapot nyitok meg és megjelennek azok a csempék azokkal az oldalakkal ahol jártam és felül a kereső,no ennek az oldalnak a háttérképét hogyan tudom megváltoztatni,hogy ne fehér legyen hanem saját kép.Régen már megcsináltam,de most muszáj volt legyalulnom a FF-ot és nem tudom megcsinálni.Help.
-
geris197
tag
válasz geris197 #41088 üzenetére
Erre a problémámra valaki valami megoldást??
Ja,és eddig ha újraindítottam FF-ot és a PC-t akkor a megnyitott oldalakkal jött vissza,most meg bezáródik minden oldal ami nyitva volt.A beállításokban az van beállítva,hogy a legutóbbi ablakok megjelenítése,de ahogy restartolom a gépet ez a beállítási opció is visszaáll a kezdőlap megnyitására.Ezt hogyan orvosolhatnám?Esetleg valami about:config beállítás netán? -
geris197
tag
Sziasztok!Pár napja van egy dolog a böngészőmmel(legfrissebbet használom 35.01),hogy akármilyen oldalt megnyitok-nézek,vannak a szövegekben más színnel írott dolgok,akár nevek akármi,amire ha ráteszem a kurzort kiugrik egy ablak és irkál nekem össze-vissza dolgokat.Borzasztó idegesítő.Gondolom ez valamivel települt féreg lehet.Hogyan tudnék megszabadulni tőle?Futtattam a MalwerbytesAnti-Malware-t,talált pár dolgot,de a bajomon nem segített, sem az ADW Cleaner sem.Amúgy az AWG Free vírusirtóm van.Szóval hogyan szabaduljak meg ettől a valamitől??
-
geris197
tag
válasz Rimuru #38079 üzenetére
Bocs,de csak most jutottam el oda,hogy próbát tegyek.De nem sikerül ismét a művelet.Ezt amit írtál kimásoltam és beillesztettem abba a .css fájlba ami már el van mentve a chrome mappába és ismét mentettem.Természetesen azt a kép nevet adtam meg ami már ott van.Maradt minden a régiben,vagyis ha új lapot nyitok akkor az a kép van amit akarok,de ha a kis házikóra nyomok (vagyis home ) semmi nem történik,sima fehér az oldal google keresővel
-
geris197
tag
válasz Kicsirics77 #38074 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat-tippeket most már megoldottam a dolgot Már csak a másikat kellene,vagyis ha home lapnak a gugli kreső van beállitva akkor annak is ronda fehér a háttere.No,oda is kellene valahogy kép
[ Szerkesztve ]
-
geris197
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget Az volt amit írtál.Fájlkezelőben ott volt a pipa a fájlkiterjesztés elrejtése előtt.Kivettem és tényleg egy .txt kiterjesztésű fájl volt nem is .css Átneveztem és láss csodát,ott a kép az újonnan nyitott lapon.
Lehet most már eszölök,de meg lehet ezt csinálni mikor a kis házikóra kattintok,tehát home,ami nekem a google kereső,akkor is valami kép legyen,ne az a nagy fehérség?[ Szerkesztve ]
-
geris197
tag
Módosítottam a kép nevét,de szerintem nem ott van a gond.Valahol máshol cseszem el,de nem tudok rájönni hol.
@-moz-document url(about:newtab)
{
/*Alsó margó áttetszővé tétele*/
#newtab-margin-bottom { background-color:rgba(0, 0, 0, 0) !important; }
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("FF_wall.jpg") center no-repeat !important; }Az is gyanús,hogy ha a content fájl tulajdonságokra kattintok akkor a fájl neve userContent.css viszont fájltípus:Szöveges dokumentum (.txt)
-
geris197
tag
válasz Kicsirics77 #38066 üzenetére
Az a bizonyos elérési útvonal ami oda van írva vagyis C:\Users\Attila\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\q7bc3jr1.default\chrome\Silver_Blue_3-D_Cubes_Digital_Art 3 van a kép is és nem működik a dolog.
-
geris197
tag
válasz Kicsirics77 #38049 üzenetére
Szia! Bocs,de csak most kerültem gép közelébe és most próbálkozom ezzel a színezéssel,de nem sikerül.Nem tudok rájönni mit rontok el.Először is az a bizonyos "Link" szerint nem is ott van az a bizonyos profil mappa.De próbáltam már oda is,emide is,semmi.Megmutatom hol van az a bizonyos kép amit akarok betenni és esetleg csinálj már légyszi nekem egy olyan content fájlt amit beillesztek majd,remélem jó helyre.Szóval a gépemen ha kinyitom a Fájl Explorert akkor a címsorban a fájl elérési útvonala C:\Users\Attila\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\q7bc3jr1.default\chrome
Nem tudom jó- e ez így? Esetleg belinkelem az én content fájlomat amit kreáltam,hogy lásd jó-e?@-moz-document url(about:newtab)
{
/*Alsó margó áttetszővé tétele*/
#newtab-margin-bottom { background-color:rgba(0, 0, 0, 0) !important; }
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("wallpaper-Silver_Blue_3-D_Cubes_Digital_Art 3.jpg") center no-repeat !important; }
-
geris197
tag
válasz Kicsirics77 #38040 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget holnapig is.Ha nem sikerül holnap sem,akkor leírom valahogy az útvonalat és majd megkérlek,hogy a fentebb megadott kódba szerkeszd be,mert lehet ott is elszúrok valamit.
-
geris197
tag
válasz Kicsirics77 #38037 üzenetére
Tuti a kép elérési útvonal megadásával van a gond.Máshol volt,de most betettem abba a mappába ahol a userContent.css fájl van(profil mappában csinált chrome mappa ugye) ,de nem akar működni a dolog.Valami hibádzik.Gondolom az se mindegy,hogy az elválasztók merre dőlnek.Tudom ez alap programozási dolog,de én nem értek ehhez csak most olvasgatok picit utána.
-
geris197
tag
válasz Bjørgersson #38027 üzenetére
Igggenn,köszönöm szépen,akkor ez is megoldva Még csak a színezés....
-
geris197
tag
válasz Rimuru #38014 üzenetére
Két kérdés ha szabad?
1./ Mitől színes ( itt pl. lila ) az egész oldal? Én is használok témát,de ronda fehér az egész oldal.
2./ Mitől függ,hogy a kockákba milyen oldalakat rak be,ajánl fel? Mert nálam van olyan kocka ami üres és van olyan oldal ahova napi szinten járok többször is és azt pl. nem teszi oda.Én manuálisan valahogy oda illeszthetem? -
geris197
tag
Üdvözletem! 30.0 foxit használom,és az a gondom,hogy beállításokban hiába van beállítva,hogy a megnyitott fülekkel induljon újra,mégis minden számítógép indításnál szüzen indul a firefox.Ezt miért csinálja és hogyan javíthatom?
Erre valaki tud megoldást? Látom előző oldalon valahol kértek már segítséget,de akkor sem jött rá válasz.
[ Szerkesztve ]
-
geris197
tag
Üdvözletem! 30.0 foxit használom,és az a gondom,hogy beállításokban hiába van beállítva,hogy a megnyitott fülekkel induljin újra,mégis minden számítógep indításnál szűzen indul a firefox.Ezt miért csiálja és hogyan javíthatom?Mellékesen jegyzem meg,hogy van egy óra bővítményem a tálcán lent és az is elveszti a beállításokat (lokalizációt ) újra beállítom akkor jó,csak kicsit unalmas.
-
geris197
tag
Nekem most frissült a 30 verzió 31-re és eddig sem jelent meg a Download Statusbar és a címsor sem akar eltűnni sem ha a beállításoknál balra alul kikapcsolom,sem az about.configban való beállítás módosításnál.Ezeket miért művelheti?
-
geris197
tag
válasz netpeti98 #37156 üzenetére
Hát igen,most nézem,hogy van ott egy szöveg : Jelenleg a beta frissítési csatornát használja. Igaz én nem választottam tudatosan,hogy milyen csatornát is akarok használni,csak kidobta,hogy van frissítés az előző felrakott FF-nál és én rányomtam ,hogy frissítsen. Ez most gondolom nem okoz semmi gondot,egy ideje így használom és nekem OK.
-
geris197
tag
Már bocsánat,hogy közbeszólok,de olvasgatom,hogy itt mindenki csak a 29 verzióról beszél,nekem meg már egy ideje frissített 30 verzióra. Ez valami vicc vagy hogy is van ez?
-
geris197
tag
Kipróbáltam mind az 5 kiegészítőt,de valahogy nem akar működni egyik sem.Igaz kér szinte mindegyik felhasználónevet és jelszót,de milyet és honnan?Hova kellett volna regisztrálnom és milyen jelszót kérhetnek?nem értem Meg valami ISPN-t is kellene választanom-beállítanom amit nem is tudom micsoda.Van amelyiknél meg az országot (régiót) kell megadni és mi nem is vagyunk ott.Szóval hogyan is kéne ezek közül valamelyiket is működésre bírnom?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest