Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nem lesz idén iPhone 18
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
Az mondjuk az egészet megint árnyalja, hogy lehet, hogy van egy munka géped meg egy otthoni, munkában syncelsz, de zárod is, rohansz, mert 10 nap nyaralás, majd 10 nap után nyitod az otthonit, akkor -talán- valahonnan le kell szednie a dolgot ha szigorúan vesszük... és a 10 nap lehet, hogy csak 10 perc... Szerintem nem peer-to-peer...Én személyesen nem használtam már egy jó ideje! Ha nagyon megnéznéd, ugyanazokra a gépekre feltehetsz külön-külön firefox telepítéseket, külön profilokkal, amiket külön tesztprofilba be-sync-el-hetsz, és letesztelheted, hogy miként viselkedik a rendszer!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én ezt olvasva nem kezelném felhő-tárhelyként, de sokan itt írták, hogy simán lejátszották, hogy böngésző sync, gép reinstall, vagy gép csere, böngésző belép, vissza sync, anélkül, hogy lett volna másik böngésző, vagy adatvesztés (bár lehet, hogy nem a teljes igasságot olvastam.
KAMI911