Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Lenne egy problémám ami régóta fenn áll, viszont most már zavaró, és hátha tudtok segíteni mi okozhatja:
Ugye több oldalra is van lehetőség FB profillal regisztrálni, és ezáltal ha be vagyok jelentkezve facebook-ra, akkor egy gombbal be tudunk lépni. Na nálam ez totál nem működik, szinte egy ilyen oldallal se (nem tudom mióta, de 1 év tuti van). Régebben ment, de aztán elromlott valami, hiába tolok rá, felugrik külön ablakban az FB bejelentkezés, de tök fehér, és nem tölt be. Adblockot kikapcsoltam rá, sütiket töröltem, fb ki és bejelentkezés is megvolt, de semmi változás.Valami ötlet mi okozhatja?ui.: Dell adventi nyereményjátéka is ilyen beléptetős, firefoxon nem reagált semmit amikor rámegyek, hogy napi kérdést kiadja, telefonon Chrome-ban ment, máig, ma már ott se reagál rá, nem tudom mi köze lehet hozzá, de az se normális.
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Nemrég újra kellett raknom a gépem, és csalódottan vettem észre, hogy nekem a régi Sync volt így bajba kerültem. Szerencsére nem formáztam a rendszer meghajtót, így vissza tudtam állítani, és ahogy le van írva oldalon "frissítettem" az új Sync-re. Hogy ellenőrizzem sikerrel jártam-e, mikor abbamaradt a nyilacskákkal jelzett szinkronizálás a telefonra is feldobtam a Firefoxot és beléptem Sync fiókomba, ki is írta hamarosan elkezdődik a szinkronizálás. Nos ez másfél órája volt, és azóta semmi. A telefonon egy könyvjelző, előzmény, semmi se jelent meg. Gyorsítótár, adatok törlése, újratelepítés, semmi se segített. Most nem értem, a telefon nem szedi le, vagy nincs még feltöltve se (gépen is hagytam futni böngészőt még utána is)? Semmi ilyen opciót amivel ezt nézhetném, vagy kényszer frissíthetném nem találtam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest