- Íme az új Android Auto!
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Megint új versenyző a láthatáron Adobe Flash Player 11.2.202.233
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki rajtam kívül a hang akadozást youtube esetén?
Olyan 10 másodpercenként megszakad a hang 1-1 másodpercre hiába futott előre a letöltés.
Mi lehet a gond? -
scorpy02
aktív tag
Mozilla 11 alatt másnak sem működik az Easy Youtube Video Downloader 5.9? Rákattintok a gombra, de semmi nem történik.
-
Donvit078
tag
válasz Gedeon31 #24986 üzenetére
internetdownloadmanager ? igaz csak próbaverziós de...
[ Szerkesztve ]
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Gedeon31
addikt
Szerintetek melyik a legjobb kiegészítő ,amivel bármely oldalról tudok videót letölteni?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Visormail #24981 üzenetére
Másik, most vettem észre hogy a about:memory oldal alján van egy minimize memory usage gomb. Ez konkrétan mire való, kiknek van ott? Tartósan bekapcsol egy funkciót kevés memóriájú gépeken? Mert akkor miért van így eldugva?
Az csak tesztelésre való. Ha vki azt tapasztalta, hogy a Firefox indokolatlanul sok ramot fogyaszt, akkor a diagnosztika alatt megkérhetik, hogy nézze meg, hogy a GC + CC lefutása után hogy alakul a memóriafogyasztás.
-
addikt
Az új about:home kezdőlapon nem látszanak a felső google fülek (Keresés Képek Térkép Hírek Fordító Gmail Egyebek) ezért visszaraktam a régit ([link]) itt viszont kicsit zavaró hogy egy nagy ! sárga háromszögben Nem legújabb Firefox verziót használja... pedig ugye friss. Ezt így állította be a mozilla hogy akinél még a régi kezdőlap van annál biztos régi a firefox is?
Másik, most vettem észre hogy a about:memory oldal alján van egy minimize memory usage gomb. Ez konkrétan mire való, kiknek van ott? Tartósan bekapcsol egy funkciót kevés memóriájú gépeken? Mert akkor miért van így eldugva?
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz WonderCSabo #24976 üzenetére
Ez elég nagy hiányosság. Az a konkrét helyzet, hogy a tab mix plus 5 percenként frissíti a nyitva hagyott füleket viszont böngésző indításnál meg kell várni az 5 percet. Ezért lenne jó ha indulásnál alapból lehetne frissíteni.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
nfsu17
veterán
A Google most már soha sem fogja engedélyezni, hogy a saját korábbi keresési előzményeim lássam a google keresőmezőjében és ne a semmit, vagy az ő általa javasolt baromságokat? Tudom, hogy ez itt off, mert a google-ról van szó, ugyanis a M. Firefoxnak ezen része amúgy működik, mert bizonyos oldalakon, ahol van az oldalnak saját keresője, ott feldobja a korábbi kereséseim, szóval ez nem a M. F. hibája, de nem tudtam jobb helyen megkérdezni - megint.
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #24976 üzenetére
3.5nél ez még default volt
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
WonderCSabo
félisten
válasz < CyberBob > #24975 üzenetére
Sztem ez nem megoldható, ha csak vmilyen kieg nincs erre, de én nem tudok róla.
-
< CyberBob >
őstag
Erre valaki? [link]
-
addikt
Érdekesség: Free versions of Zorin OS
"Download Information
ATTENTION: To avoid any complications, we recommend you to download Zorin OS using Firefox as other browsers may corrupt the file and may cause errors."Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
< CyberBob >
őstag
Azt meg lehet oldani ha beállítom a böngészési előzmények törlése kilépéskort akkor megmaradjanak az előzőleg nyitva hagyott lapok?
-
jani-wan
tag
válasz Visormail #24967 üzenetére
Amikor jobb klikket nyomok az tálca ikonon feljön a menű, és ott van több mint szokott lenni.
Eddig csak
Ablakok bezárása
Progi tálcáról eltávolítása
Firefox
menüpontok voltak, ami most bővült
Privát böngészés indítása
Új ablak megnyitása
Új lap megnyitása
menüpontokkal.
Az utóbbi hármat szerettem volna eltüntetni. -
jani-wan
tag
válasz Visormail #24964 üzenetére
Milyen gyakori rész?
Na nekem ilyesmi nincs is. Legalábbis hoszzas keresgélés után sem akadtam rá.
Ami beállítási lehetőséget találtam az
Eszközök -> Kiegészítők -> (Kiegészítőkezelőben) pedig a Speed Dial 0.9.6.4 -> Beállítások
Itt a feugrón 5 fül van:
Általános
Alapértelmezések
Előnézet
Vezérlés
HaladóEgyikben sem találtam webcím hozzáadási lehetőséget.
Illetve van ugye hogy megnyitom a Speed Dial-t egy lapon és a bal alsó sarokban van az EDIT gomb. Azzal viszont semmit sem tudok kezdeni, mivel azzal az ikon méretén és a háttérszínen kívül mást nem tudok beállítani.
Szerk:
illetve van egy olyan hogy ha az EDIT után jobb gombbal megnyitható lesz egy Fox Tab Options felugró ablak de ebben sem találtam.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Miért jobb a másolgatás? Mert nem tudtok beírni egy számsort?
(#24961) jani-wan: milyen menüpontokra gondolsz? A gyakori rész alatt felsorolt honlapcímekre? Akkor startmenüre jobbgomb tulajdonságok, adatvédelem alatt a 2. pipa. Ez minden programra vonatkozik nem a firefox csinálja hanem a win7.
[ Szerkesztve ]
-
jani-wan
tag
Hali
Kis segítségre szorulok.
win7 van a gépen, most tettem fel a Fireox 11.0-át és a Speed Dial nem működik.
Az első kis ablak működik, a többi nem. És fogalmam sincs hol és hogy lehet beállítani.
Illetve hol lehet a Firefoxban beállítani hogy a tálca ikonra jobbkattnál ne legyen annyi menűpont. Eddig nem volt.
Remélem tud valaki segíteni.J
-
vlevi
nagyúr
válasz pethYeti #24952 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom.
Gondoltam összeszinkronizálom a win8-as teszt konfigomat a rendes géppel. Csakhogy nálam ez nem külön gép, hanem csak egy vinyó kihúzás-másik bedugás. És a win8-as gépen csak pislogtam, hogy most mi a tökömet írjak oda....
Króm pl. gond nélkül leszinkronizált mindent. Könyvjelzőket, jelszavavak, telepített kiegészítőket, satöbbi. Annak elég volt az emailcím+jelszó.
Természetesen azóta sincs szinkronizálva a win8.
Az újrarakás ellen egyébként jobb, ha elmented az appdatátból a mozilla firefox könyvtárait. -
Papesz01
tag
Sziasztok!
Elnézést h ide írok a problémám csak félig tartozik ide, firefoxot mikor megnyitom mindig ez jön be: [link]
2. oldalon pedig csak a google, mikor rendesen be van állítva h kezdő lapon jelenjen meg google, java telepítés óta van ez... nem tudom hogy össze függ e de valahogy nem lehetne kilőni? próbáltam már bővítmények tiltásával is.. de semmiJobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
-
Panthera
őstag
válasz WonderCSabo #24951 üzenetére
Regisztráltam, beállítottam, hogy csak a könyvjelzők kellenek.
Gondolom otthon is be kell majd lépnem a fiókba. Hogyan tudom összefésülni őket?Láttam, hogy a kvóta csak 148 kb, a jelenleg használt meg 1 mega. Lehet azt növelni?
-
pethYeti
addikt
válasz WonderCSabo #24953 üzenetére
Nah akkor legközelebb felírom, gondoltam elég a megadott e-mail jelszó páros, de sajnos nem, legalábbis semmit nem szinkronizált le.
-
pethYeti
addikt
Firefox sync-je létezik hogy ennyire semmit nem ér hogy újrarakás után kért valami hülye számot, hát kösz, gondoltam felhőben tárolja, ezek szerint nem?
-
Panthera
őstag
Az FF Sync-el két különböző könyvjelző csomagot össze lehet fésülni a használat megkezdésekor? Vagy ezt manuálisan kell előtte megcsinálnom?
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Fandango
veterán
válasz pethYeti #24945 üzenetére
En ezt hasznalom: Context search
-
DS39
nagyúr
válasz pethYeti #24945 üzenetére
értem, hát a sztaki-nak van ff kiegészítője, én azt használom, az beépül ebbe a jobb klikk menübe, a többihez meg talán ez jó lesz: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/instantfox (a harmadik mellékelt képen látható az ami neked kell)
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Egy kiegészítőre lenne szükségem.
Ha egy kijelölök egy szót, jobb klikkes menüre megjelenjenek a felvett keresők és kiválasztottal rákeresen arra.
-
Jazz
veterán
-
Kunsztler
senior tag
Nem trolkkodni akarok de a hétvégén elég sok időm volt és van leteszteltem párat de csak oldal betöltés ügybe és amin furcsáltam Opera nyert
Nexus 5
-
DS39
nagyúr
válasz Visormail #24934 üzenetére
nálam kb reálisan azokat írja amiket sűrűn nézek, viszont az feltűnt hogy azok vannak ezen a listán amiket úgy nézek meg gyakran hogy nem könyvjelzőből nyitom meg, hanem címsorba beírással. (ill. beírva egy-két betű a címből, majd kiválasztva a címsori előzmények listából).
az olyanok mint pl az index.hu ami nekem könyvjelző eszköztári gomb, és mindig odakattintva nyitom meg (napi szinten), az nincs a listán.szóval szerintem ez a lista a leggyakrabban címsorba beírt / címsorból megnyitott webcímeket tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
Újratelepítettem a rendszert, 11-es róka fel, és feltettem a noscriptet, viszont valamiért a kiegészítősávba tette az ikonját. Eddig nekem mindig fent volt böngésző eszköztárnál. Nem lehet valahogy visszatenni?
-
addikt
-
F34R
nagyúr
nah most látom ff nightlyban benne van a new tab page , tisztára speed dial feeling.
-
S-Attila
senior tag
válasz WonderCSabo #24931 üzenetére
Ez problémás, mert ha én megnyitom az előzményeket, és kiválasztom azt, hogy "Látogatottság szerint", akkor az ott elől lévő dolgok nem egyeznek meg azzal, amit a címsorban kapok találatként.
De nem is ezért kérdeztem, hanem mert egy olyan bugba (?) futottam, hogy:
Ki akarok törölni egy oldalt a címsorból - mármint a nyíllal megjeleníthető weboldalak közül. Ráállok a kijelöléssel, Del. Eltűnik, és értelemszerűn (?) az Előzményekből is törlődik. Ha ezek után újra meglátogatom az adott oldalt, akkor a címsoros keresésben visszakerül pontosan ugyanoda, ahol a törlés előtt volt. Ez Firefox 10 alatt még nem így volt, ott újból sok látogatás kellett ahhoz, hogy megjelenjen a címsoros keresésnél.
Szóval csak azért érdekelt volna, hogy ez - klasszikus kérdés - bug vagy feature-e.
-
S-Attila
senior tag
A címsor jobb szélén lévő lefelé nyílra kattintva feltűnő weboldalalkat a Firefox mi alapján válogatja össze?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mi miatt van hogy néha néha 1-1 pillanatra befagy a ff pár sec-re? Aztán minden megy ugyanúgy tovább, mostanában egyre többször tapasztalom ezt. 11.0 verzió van fent.
A cache átvan rakva ramdisk-re.
iPhone 16 Pro Max
-
addikt
válasz Faterkam #24923 üzenetére
Magát az swf fájlt leellenőrizted az avg-vel? Ha azt mondja rá hogy tiszta akkor töltsd fel a virustotal.com-ra is. A gépen meg futtass le egy mbam free gyorskeresést, ezt bármelyik komplett IS csomag mellett is érdemes néha vagy főleg ha gyanús dolgok történnek.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy emailbe kaptam egy képeslap linket .swf húsvéti nyuszi. 1x rákattintottam bejött a képeslap rendesen. Meg akartam mutatni másnak is, de a másodszori kattintásnál elkezdett új füleket nyitni a Firefox-ban (Ff 11) Ez egy végtelen folyamat lett gyorsan lelőttem.
Valakinek ötlete evvel kapcsolatban?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Face8814
őstag
Hi
Telepítettem az InstanFox nevű kieget. [link]
Saját keresési hivatkozást szeretnék hozzáadni de a bekarikázott részre akárhogy is próbálok bármit is beírni, egyszerűen nem keres az adott oldalon.
Tudna valaki segíteni hogy pontosan milyen szabály szerint kell kitölteni azt a részt?
Előre is köszönöm.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
kranazoli
senior tag
Korábban volt pár szó erről a kieg-ről.
Néha-néha megnézem frissült-e. Most megint van újabb a 0.3-as. Nem tudom az előzőekben is volt-e buborék help. Ebben van. Fogalmam sincs, hogy itt mit is szeretne az addon készítője mondani?!Nem azzal van a probléma, hogy angol. Azzal, hogy mit is jelez ez tulajdonképpen?! Ez Számomra nem teljesen kerek...
(Eddig se volt, de úgy látom vmiért a készítőnek egy így okés. Talán még Nekem is az lenne ha érteném milyen memória foglalást mutat - miben más, mint a task manager)
Ugyanúgy többet mutat mint a Fox + Plugin Container. Milyen egyéb memória foglalása lehet(van) még a Fox-nak?!
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Panthera
őstag
A héten többfelé is tapasztaltam, hogy a Firefox letiltotta a Java platform Se kiegészítőt (biztonsági okora hivatkozva). Ha felfrissítem az egész javát, akkor megoldódik a hiba.
Viszont van egy oldal, ahol folyamatosan hibaüzeneteket dobál, ha kipipálom, hogy ne dobja újra, akkor az oldal lefagy, nem lehet semmire kattintani onnantól (maga a firefox nem fagy le). IE az viszi az oldalt. A hibaüzenet valami ilyesmi: "html object", de mást se ír.
Most jut eszembe, máshol más javás app-al az IE is csinál ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
kranazoli
senior tag
válasz WonderCSabo #24916 üzenetére
Gondoltam rá Én is, csak ez így elég furcsa viselkedés. (szerintem)
Ám, köszi a segítséget és, hogy utánanézel...AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
Hi WonderCsabo!
Nálam egy ilyen bug van, mind desktop, mind a notin. (Notin a 12.4-es bétával is)
Ennek a bug-nak a bejelentésében tudnál segíteni?!Gondolom Nálatok is ugyanígy viselkedik:
Ha beállítom, hogy törölje az előzményeket (gyorsítótár) kilépéskor, akkor nem jeleníti meg az éppen lefoglalt területet. Márpedig ettől függetlenül, szerintem még ki kellene jeleznie az aktuálisan lefoglalt gyorsítótár méretét.
Ha mégsem, akkor viszont ez így Nekem nem túl okos megoldás. Független attól, hogy kilépéskor törli majd a cache-t kíváncsi lennék rá, hogy mennyit foglal, ill. újraindítás után is itt lehetne ellenőrizni, hogy valóban nullázta-e, ...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
törölt tag
Helló, az létezik, hogy főverziónként elfelejtené a böngésző gyorsítótárának helyét?
Október óta ez a Windows -van, és én tuti - meg más sem fér a fiókomhoz - nem távolítottam el a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzést. Viszont most nem láttam ott, és újra létre kellett hoznom. Fogalmam sincs mióta nincs ott, mert a Firefoxot csak ritkán pár naponta egyszer ha elindítom - Chrome, IE9 és Opera - a főszereplők nálam. Október óta viszont kijött vagy 3-4 fő verzió legkevesebb.
Csak azért kérdezem, mert ha ez tényleg előfordulhat, akkor amikor frissít egy főverzióra, erre oda fogok figyelni. Az egész úgy tűnt fel, hogy belenéztem abba a mappába ahol változásnak kellett volna lenni.
Igaz pont a negyedik állományra nem emlékszem, hogy módosult el, legfőképp a mappák módosításának dátuma kötötte le a figyelmemet, azoknak a dátuma január óta nem változott, nem hozott létre újat.
Most már így néz ki, beállítás után, látszik a _CACHE_MAP_ módosításának dátuma.
Az about:config kereső mezőjében, viszont tuti nem létezett egy ideje, a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzés, mert a kereső nem adta ki - holott mondom, én létrehoztam Windows installációt követően.
-
neduddki
nagyúr
válasz WonderCSabo #24911 üzenetére
HI!
igen azittem, hogy az regebbieket tiltotta le, de a francokat 7u3 es 6u31el is eloferdult:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek, ezzel jó lett...
-
neduddki
nagyúr
válasz WonderCSabo #24904 üzenetére
HI!
oreg parasztbacsi felmegy Postre kalpot venni... aszem esmered:- )))
tegnapi napon ff vs, java verziotol fuggetlnul aszongya nincs java telepitve es ujr akellet rakni, ami azert kellemetes, mert a vajuknal mgr es a ugyfelkapu feltoltes is onanmegyenudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
FrezeR
senior tag
válasz WonderCSabo #24904 üzenetére
köszi megnézem.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tugya vki, hogy mi volt ez atennapi ff v. java eltunes?
koszi
udv
neduddki
-
S-Attila
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Íme az új Android Auto!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest