- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, az létezik, hogy főverziónként elfelejtené a böngésző gyorsítótárának helyét?
Október óta ez a Windows -van, és én tuti - meg más sem fér a fiókomhoz - nem távolítottam el a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzést. Viszont most nem láttam ott, és újra létre kellett hoznom. Fogalmam sincs mióta nincs ott, mert a Firefoxot csak ritkán pár naponta egyszer ha elindítom - Chrome, IE9 és Opera - a főszereplők nálam. Október óta viszont kijött vagy 3-4 fő verzió legkevesebb.
Csak azért kérdezem, mert ha ez tényleg előfordulhat, akkor amikor frissít egy főverzióra, erre oda fogok figyelni. Az egész úgy tűnt fel, hogy belenéztem abba a mappába ahol változásnak kellett volna lenni.
Igaz pont a negyedik állományra nem emlékszem, hogy módosult el, legfőképp a mappák módosításának dátuma kötötte le a figyelmemet, azoknak a dátuma január óta nem változott, nem hozott létre újat.
Most már így néz ki, beállítás után, látszik a _CACHE_MAP_ módosításának dátuma.
Az about:config kereső mezőjében, viszont tuti nem létezett egy ideje, a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzés, mert a kereső nem adta ki - holott mondom, én létrehoztam Windows installációt követően.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911