- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
Hali
Van egy kis gondom. Frissítettem a firefoxom a 10-es verzióra, előtte 7.01 volt, az a gond, hogy egy oldalt sem nyit meg, mindre azt írja, hogy az oldal nem elérhető. Visszaraktam a 7-est ami működött mostmár az sem jó. Nyomtam fullos uninstallt, megint felraktam a 7-est de így sem műxik. Ami fura, hogy internet explorer működik, azzal nincs ilyen gond, viszont a chrome is ugyanúgy rossz lett mint a firefox. Most mi a franc van? Op. rendszer Win Xp.
-
xabolcs
őstag
válasz spammer #23798 üzenetére
nekem van olyan szkriptem ami mukodik: FF10, Scriptish 0.1.7, nehany userscript - oke, nem FB vagy YT!
ezert arra gyanakodok, hogy a kerdeses userscript fut hibara.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
spammer
veterán
Valakinek tipp, hogy miért nem mennek a userscriptek 10-es verzió alatt? Scriptish van fent, be is van kapcsolva, betölti a scripteket is (FB,Youtube) de az oldalon mégsem aktiválódnak, pedig a Scriptish jelzi, hogy aktív a script.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Faterkam
addikt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
kranazoli
senior tag
Jogos. Így már beugrik. Viszont a cikk így pöttyet félrevezető. Mind1.
És köszi a korrekt infót!AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
válasz Matthewus #23791 üzenetére
Igen?! Akkor meg mi a pöcsömnek írnak ilyet ezek az Ipon-osok.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
Ezt még senki nem link-elte?!
Hmmm.. Érdekes...."A 10-es kiadás azért fontos, mert ez a változat a többivel ellentétben egy évig nem frissül majd, de kiterjesztett terméktámogatás jár hozzá, méghozzá nem kevesebb, mint 54 hétig.
Ezzel a lépéssel a Mozilla illetékesei azokat a felhasználókat szeretnék meghódítani, akiket elriaszt az, hogy a webböngészőből hathetente újabb verziószámmal ellátott kiadás érkezik."
"A Mozilla Firefox 10-es kiadását felvértezték a HTML 5 szabvánnyal kapcsolatos támogatásokkal, valamint a CSS-t érintő legfrissebb megoldások támogatásával is. Az új Firefox teljes képernyős API támogatással, WebGL élsimítás támogatásával, CSS 3D transzformációk támogatásával és a <bdi> elem támogatásával érkezik – utóbbival kétirányú szövegelhatárolást lehet megvalósítani. A webböngésző tartalmaz egy rejtett „előre” gombot, ami csak akkor válik elérhetővé, illetve kattinthatóvá, ha a felhasználó a „vissza” gombbal visszalép az előzőleg megtekintett weboldalra."
"A frissítő mechanizmussal kapcsolatban sok még a teendő, azaz még sokat kell dolgozniuk a szekembereknek ahhoz, hogy a Firefox csendben, automatikusan a háttérben frissülhessen, de reméljük, előbb-utóbb azért most már csak felgyorsul a tempó."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
HarryPotter
őstag
Rosszul érzékelem, hogy az adblock plus (a saját listájával, semmi mod) mostanában szinte egyáltalán nem szűri a reklámokat a weboldalakon? Ha ez igaz, mit lehet tenni, hogy az összes reklámot ismét eltüntesse, mint a régi szép időkben?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
DS39
nagyúr
válasz pirimama60 #23784 üzenetére
Nincs mit.
a flash playert, meg a hardveres gyorsítós cuccot Vidarnak írtam. amúgy a flash player segítségével tudsz videókat nézni pl YouTube-on. (a hardveres gyorsítást a Firefox az újabb verzióknál használja)
-
pirimama60
csendes tag
Köszike a jó tanácsot, sikerült visszaállítanom az www.google.hu-val a Firefoxomat.
Nem ott találtam meg a Flast Dail-t, hanem a kiegészítők kiterjesztése között és már le is tiltottam végre.
Nagyon szépen köszi a segítséget, tudod én nem igazán tudom ezeket a részeket, nincsen aki segítsen nekem ebbe, ezért kérdeztem meg ezen az oldalon.További szép napot kívánok. Puszika. Piroska.
-
Vídar
csendes tag
Valamiért folyton lefagy a Firefox ha youtubre megyek, néha más flash tartalmú oldalakon is. Gondoltam biztos nem vagyok ezzel egyedül és majd javítják a 10-re, de még mindig csinálja. Van erre valami megoldás?
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more... and I know I shouldn't.
-
DS39
nagyúr
válasz pirimama60 #23778 üzenetére
Eszközök/Beállítások
megnéztem a kiegészítő lapját ott azt írják akkor jön be ha "about:blank" van kezdőoldalnak beállítva. tehát ha átírod www.google.hu-ra vagy about:home-ra (utóbbi a firefox gyári kezdőlapja) akkor nem kéne bejönnie akkor sem ha fent van a kiegészítő. az meg hogy nincs a kiegészítők között több mint érdekes, nem tudom hogy lehet. -
DS39
nagyúr
válasz pirimama60 #23776 üzenetére
Beállítások / Általános fül és ott a kezdőlapot rakd alapértelmezettre, de ha ez a kiegészítő ezt felülírta, akkor írd be pl. hogy: www.google.hu. (esetleg ha a kiegészítő már nem kell akkor távolítsd el a Kiegészítők közül)
[ Szerkesztve ]
-
pirimama60
csendes tag
Nem tudom a Fast Dail- t eltávolítani a Firefoxomról, állandóan az jön be nyitóoldalnak.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm!! Puszika. Piroska SÜRGŐS !!!!!!!! -
Faterkam
addikt
A firefox 10 véhleges a Sírba visz ezzel:
A dokumentum lejártEz a dokumentum nem érhető el többé.
A kért dokumentum nem érhető el a Firefoxgyorsítótárában.Biztonsági okokból a Firefox nem kéri le automatikusan az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumokat.Kattintson a „Próbálja újra” gombra, hogy újra lekérje a dokumentumot a webhelyről.
A 9.01-be nem csinálta ezt, nem nyúltam semmihez.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
WonderCSabo
félisten
válasz Kunsztler #23771 üzenetére
Firefox 13-ba kerül bele.
Anno olvastam bár ennek jó régen lehetett,hogy bekerül pdf olvasó is a firefox-ba.Ez mikorra várható?
Passz. Amire gondolsz, az a PDF.js. Ez nem azt jelenti, hogy simán beépítik az Adobe Reader plugint a Firefoxba (ahogy a Chrome tette a Flashel), hanem írtak egy natív HTML5-ös PDF renderert. Ez kieg formájában kipróbálható.
Pluginok intergálása a Firefoxba nem várható. -
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23770 üzenetére
Anno olvastam bár ennek jó régen lehetett,hogy bekerül pdf olvasó is a firefox-ba.Ez mikorra várható?Tervbe van adobe flash integrálás?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Végre a MSVC2010 fordítóval fordítják a Firefoxot, ez sebességnövekedést hoz magával bizonyos területeken. Viszont a Windows 2000 és XP SP1 platform többé nem támogatott.
-
S-IW
tag
-
CSorBA
őstag
válasz WonderCSabo #23765 üzenetére
-
Kunsztler
senior tag
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Visszakerestem, de nem jártam sikerrel. Hozzáadtam egy hibás szót véletlen a helyesírás-ellenőrzőhöz. Hol vonhatom vissza? Hol találom ezt?
-
Fandango
veterán
válasz dokee78 #23760 üzenetére
Konkretan nem a Greasemonkeyval tudod a Youtube beallitasait varialni, hanem egy scripttel amihez kell a Greasemonkey.
Itt szamtalan lehetoseget fogsz talalni amivel meg tudod oldani amit szeretnel.
Ahh WonderCSabo gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz WonderCSabo #23761 üzenetére
Köszi
-
dokee78
félisten
Itt olvastam egy trükköt,hogy a Greasemonkey segítségével lehet configurálni a youtube-t.
Pl alapfelbontást állítani és megjelenít egy download gombot is.Nem találom azt a hozzászólást a keresővel sem.
Valaki help. -
Janika21
tag
válasz WonderCSabo #23758 üzenetére
1 giga ram van a gépben és minden kis trükk minden memória számít ezért a trükközés
Azért köszönöm a segítséget.
-
Janika21
tag
Firefoxban mennyi az Urlclassifier.updatecachemax alapértelmezett értéke?
Babráltam most egy írás kapcsán és ott ezt írták :
Változtassuk meg ezt az értéket 104857600-ra, ezzel 100 MB-ra korlátozzuk a cache méretét.
Mennyi az alapérték ? Lehet az kevesebb, szeretném visszaállítani.
-
sesz
csendes tag
Na, végigpróbálgattam a Firefox verziókat visszafelé (9, 8, 7) és kiderítettem, hogy az általam említett problémák a Firefox 6-ban már nincsenek. Ott minden jól működik. Az összes felugró ablak blokkolásához a dom.popup_allowed_events értékeit ki kell törölni. Sajnos 7-es verziótól ez nem működik.
A Firefox 6 blokkolja az előbb linkelt (ezt: link) előugró ablakot, és a network.manage-offline-status false beállítás is működik.
Firefox 7-től viszont semmi sem működik. Lám lám a Mozilla megint új hibákat rakott a Firefoxba. Épp nemrég cseréltem le a 3.6-ot a 9-re próba gyanánt, és meglepődtem az új hibákon.
Hol tudom bejelenteni ezeket a hibákat a Mozillának?
[ Szerkesztve ]
-
sesz
csendes tag
válasz WonderCSabo #23714 üzenetére
Akkor neked nem a Firefox blokkolja, hanem valami más.
-
Janika21
tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a Firefox mellé a WOT kiegészítőt ?
Azt tudom, hogy a google-ben rangsorolja az oldalakat veszélyességi szint szerint. Ezt megteszi a Facebookon belül is ? Gondolok itt veszélyes videók illetve alkalmazásoknál ?
-
-
Faterkam
addikt
válasz netpeti98 #23746 üzenetére
Az about Config-ba állítottam pár dolgot, A firefox gyórsítása vagy mi volt a cikk címe. Mentésem van, igaz pár napos...
Ez miatt nem igazán akarom újra telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bodhi9
csendes tag
Üdv! A Silverlight és a Microsoft Office bővítményeket le lehet tiltani, vagy semmi értelme?
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Picit piszkáltam a Firefoxot és most ha pár percet eltöltök egy lapon, olvasok stb, és a vissza nyílra kattintva, "a dokumentum lejárt" hiba üzenetet adja be! Ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23742 üzenetére
És mikorra várható ,hogy implentálva legyen DataView?Jó kérdés?
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23740 üzenetére
Akkor nem vágom miért hiányzik a html5 oldalon a többinél meg mind megvan
Nexus 5
-
WonderCSabo
félisten
válasz Kunsztler #23739 üzenetére
Nem, ennek semmi köze hozzá. A cross-domain texturest kellett átalakítani, mert nem volt biztonságos.
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23738 üzenetére
Megy hát tökéletesen
Emlékezz vissza most pontosan nem tudom mikor de talán az 5-verziónál kivettek valami Webgl dolgot a biztonságra hivatkoztak .Lehet,hogy pont ezt.....
Megvan [link] nézd csak...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23736 üzenetére
Hát Ati 6670-wes kártyám van és a új driver van fel 12.1-verzió.
Nézd már meg légyszi ,hogy nálad ki van e pipálva vagy nem a html5 test oldalon.....Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23732 üzenetére
Szia!
3D context Yes ✔
Native binary data Partial ○
ArrayBuffer Yes ✔
Int8Array Yes ✔
Uint8Array Yes ✔
Int16Array Yes ✔
Uint16Array Yes ✔
Int32Array Yes ✔
Uint32Array Yes ✔
Float32Array Yes ✔
Float64Array Yes ✔
DataView No ✘DataView mi pontosan????WEBGL a Chrome alapból van de Firefox-ba nincs....
Nexus 5
-
vacs
veterán
Súlyos hibát vétettem tegnap:
- egy véletlen kattintással sikerült eltüntetnem a böngésző eszköztáramon lévő összes oldalt. Azóta próbáltam egyesével visszamásolgatni, de nem engedi, csináltam egy teljes rendszer visszaállítást de ez sem segített.
A könyvjelzőim közt van egy könyvjelző eszköztár menüpont, és itt meg is van mind, de így nagyon macerás a használata.
Hogyan tudom visszaállítani, segítsetek ?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #23729 üzenetére
Ok, akkor csak a legfontosabbakat hagyom meg az új profilban. De a régit lementem azért egyben, hogy minden meglegyen. Remélem így már jó lesz! Köszi a segítséget!
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #23727 üzenetére
Köszi!
Akkor csak erre a 3 fájlra van szükségem?
signons2.txt, signons3.txt sem kell? -
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #23725 üzenetére
Ezeket menti le, ha csak a könyjelzők, előzmények és jelszavak vannak bepipálva. Kell mindegyik ezeknek?
webappsstore.sqlite, mimeTypes.rdf, localstore.rdf, még ezek is?? -
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Firefox 9.01-em van. Az utóbbi 2 hétben néhány weboldalnál meg videónál el kezdett szarakodni. Konkrétan van néhány oldal ( pl origo.hu ) aminek kb kell 10 másodperc, hogy betöltsön, más oldalakat simán behoz egyszerre.
A youtube-os videóknál is kell vagy 15 másodperc, mire elindulnak.
Néha meg pár pillanatra megfagy a böngésző, ha olvasok valamit, de ezt már minden oldalnál csinálja.Uninstalláltam, újraraktam, de ugyanez.
Chrome-mal viszont minden hibátlan.
A netem meg egyetemi koleszos net, szóval a sávszélességgel sincsen baj.Van valami tipp?
-
pete_21
addikt
válasz pete_21 #23722 üzenetére
Mozbackuppal szerettem volna lementeni, csak a könyvjelzőket és jelszavakat, de a mentésben meglepően sok a fájl. Nem szeretném, hogy valami felesleges szemetet lementsen, ne legyen belőle baj.
Ha én csak a könyvjelzőket és a jelszavakat szeretném átvinni, akkor milyen fájlokat mentsek le?
Köszi a választ! -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nem tudom uj hir-e, de most olvasgattam es ezt talaltam a Google-al kapcsolatban.
Regebben szo volt rola hogy a Google keresoje nem jegyzi meg a beallitasokat, lehet ezzel kapcsolatos a dolog. Ezt a cikket olvasva (Frissítve!) Facebookosodik a Google elolvastam magyarul a Google iranyelveket, es beneztem a fiokomba is hogy milyen uj opciok vannak, ill. mit tilthatok le, vagy eppen engedelyezem.
Majd beirtam a keresobe Ads Preferences Manager es az elso talalatot es az abban levo linkekket vegig bongeszve eljutottam idaig - A hirdetési cookie letiltására szolgáló bővítmény.
Ezt azert irtam le, mert a cikkben az szerepel hogy idezet: "és nem opt-out lehetőség, ráadásul ide csak úgy léphet be a felhasználó, ha a böngészőjében engedélyezi a cookie-k, a sütik használatát."
Mi errol a velemenyetek? -
spammer
veterán
3 problémám van a Firefoxommal (9.01):
1.
Pl. bezárom a böngészőt, kikapcsolom a gépet, és amikor később visszakapcsolom, random visszaállítja nekem azt az oldalt, ami mondjuk sokáig azelőtt megvolt nyitva. Nem marad rögzítve az oldal alkalmazáslapként, mert a böngésző bezárása előtt bezárom a lapokat is, tehát nem azért nyitja meg. Továbbá mindenféle összeomlás-visszaállítás fícsör is elvileg le van tiltva, pláne hogy normálisan bezárom, nem hibával áll le.Mi a fenének nyit meg nekem indításnál automatikusan egy oldalt?
2.
MacOSX témát használok [link] , és indításnál egy csomószor elfelejteni betölteni a scrollbart. Be kell zárnom és újra kell indítanom többször, van hogy akár 5x-6x is, hogy betöltse. Lehet ugyan scrollozni, csak a scrollbar grafikája helyett egy szürke sáv jelenik meg.3.
A 7-es verzió óta gyakran csinálja, hogy egyes oldalakat, amik erősen táblázatos felépítésűek egyszerűen dög lassan tölti be. Betölti mondjuk az oldal tetejét, mondjuk egy képet, vagy az oldalt félig, de a teljes betöltéshez rá kell nyomnom a frissítés gombra többször is, vagy kell pár stop-reload, mire hajlandó betölteni. Egyszerűen elakad valahol a betöltés. Mondanom sem kell, hogy más böngészőben minden gond nélkül betölti az oldalakat.Emiatt már volt komplett Firefox reinstall is, full új profillal, a hibák ugyanúgy fennállnak. Roppant idegesítő már, csak van pár kiegészítő, ami miatt maradnom kell, pedig már lehet, hogy rég váltottam volna. Arról nem is beszélve, hogy már nem is tudom mióta nem tudják megoldani a tab csúsztatást, röhej az egész.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BeLac
tag
Segítség !
Frissítettem a videó drive-t (Ati Catalyst 12.1) és azóta darabosan mozog a böngészőben az oldal. És lassú is. Más böngészőkel nincs ilyen probléma.
Mi lehet a gond?
Ui: a finom görgetésre nincs bekapcsolva.
OP: XP 32 VID: ATI Radeon HD 3870 -
neduddki
nagyúr
válasz WonderCSabo #23716 üzenetére
HI!
Na de kerlek felkent apostolja vagy at uzrokanak a ph-n es nem vagy kipben az alternativ forditasokbol, es kerem felhaborito:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy kizarolagos hasznalatu gepeimen /hehe de jo mar leg regota ncisnis ojjan:- )/ midnig ott pihen egy tete az oepra melelt
ellneban amikro tete-re raakadam es begyutt azota enm nagyon keresgeltem mas forditast belole
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz WonderCSabo #23714 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #23710 üzenetére
Köszönöm.
-
sesz
csendes tag
válasz WonderCSabo #23710 üzenetére
Neked megjelenik ez üzenet a blokkolásról? (A Firefox megakadályozta,hogy ez a webhely felugró ablakot nyisson meg.)
-
neduddki
nagyúr
válasz WonderCSabo #23699 üzenetére
HI!
a generic vs tete sebessegkulomseg jelntos volt a regi idokben, most semmit nem erxk
udv
neduddki
-
törölt tag
Üdv!
firefox ikon tálcáról való eltávolítása után , a gép indítás után kb 20mp-el lefagy. Előtte firefox indításkor fagyott le. Mit lehet ilyenkor tenni??
-
laszlohu
addikt
Bocs, hogy csip-csup üggyel zavarlak titeket,
az lenne a gondom pl. az alábbi indavideós videóval, de az összeset is mondhatnám teljes képernyőnél, hogy :Itt egy kép a problémámról teljes képernyőnél :
[Kép]Nincs kihasználva a hasznos képterület, szerintem túl sok az üres hely, vagyis pl. a Beágyazom, Hozzászólok gombok mögé is lehetett volna nagyítani a filmet,ill. az alsó reklámsáv mögé is, úgyis csak egérmozgatásra jönnek elő a szövegek.
[ Szerkesztve ]
-
NetED
csendes tag
válasz ALONSO11 #23700 üzenetére
Hohó, zseni vagy!
Bár nekem nincs fenn a KM Player, de "kíváncsiságból" végignéztem az összes programot. Találtam egy Nero Toolbar (Ask.com) nevűt, amit rögtön töröltem is.
A gyorsteszt alapján minden tökéletesen megy, ami eddig kifagyott !!!
Köszönöm szépen az ötletet!
Üdv. -
sesz
csendes tag
válasz WonderCSabo #23699 üzenetére
Pedig nem blokkolja. Ezt más is megerősítette az előbb.
Tessék, egy kép bizonyítékként:
http://imageshack.us/f/132/firefoxpopupbug.png/Tehát hogy lehet blokkolni?
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
A hotfix-et (Mozilla Firefox hotfix 1.0) tényleg a Mozilla adta ki:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nyaralás topik
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest