Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Kezdőlapot beállítottam magamnak, ahogy szerettem volna,
de azt sehol nem találom, hogy hol tudom beállítani, mikor új lapot hozok létre, akkor ne egy nagy üres ablak jöjjön elő, hanem mondjuk a google.
Egy ideig ez így is működött, de feltelepítettem valamit, ami felülírta a googlet, azt kiiktattam, most viszont nem tudom visszarakni a google-t.
Valakinek ötlete?
-
zoli62
addikt
Van olyan kiegészítő, amivel Silverlight videót le lehet tölteni?
-
Üdv!
Van egy kis problémám, miszerint lassú a firefox. Pl most is gépelés közben laggol és néha jelentősen elkezdni enni a procit. A indavideó szaggat. Az egér görgő hatására is néha másodperceket kell várni. Az már csak hab a tortán, hogy a youtube gombjai egyes videóknál egymásra csúsznak. Régebben is volt hasonló problémám, de akkor a plugin container ette a procit, de az egyik frissítés óta újra előjött ez a probléma. Anno úgy oldottam meg, h letiltottam a plugin containert a beállításokban, netes leírás alapján.
Szerk.: Most újra engedélyeztem a plugin containert, meglátom, h mi változik így.
-
Donvit078
tag
ezt megint meg kellett tanuljam a fox akkor fagy le mindig amikor a legfontosabb dolgod van éppen
áááá -
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mondjuk ha előtte zöld volt, akkor megint gáz van.

-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ubuntun ez - egyébként narancssárga - a normál színe a cuccnak.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem véletlen a mosolygó smiley a korábbi hsz-em végén, az előzmények miatt, ugyanis Ubuntu alatt, szándékosan kb 1 órán keresztül válogatott támadó oldalakra, felnőtt tartalmú és minden egyéb elképzelhető szemét oldalra felmentem, melynek végén egszerűen bezáródott az FF és azóta van ez a jelenség: [link]
Mondjuk időközben lett más jelenség is: [link]Two in One, sikerült bedönteni az Ubuntu-t is?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az fura, mert a Firefoxban nincs piros animáló ikon. Nincs vmi kieged?
-
Mit jelent, ha a tab-on, az oldal töltése közben animáló kis ikon, zöldről pirosra változik?

-
localhost
Közösségépítő
válasz
Steelmanus
üzenetére
Régire tettem, de ma már kikapcsolok, talán holnap bíbelődök vele....
Kösz. -
Steelmanus
addikt
-
localhost
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi, én Facebookozok, ph-zok, itt-ott szörfölök, saját oldalama heggesztem, és soha semmi módon nem sikerült beazonosítanom, hogy ezt mindig akkor csinálja, amikor... szóval random. És semmi speciális kiegészítőm nincs.
MANUS: plugins.unloadASAP Logikai True beállítva, majd visszaszólok, mi lett.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Szivesen valaszoltam, jelenleg en sem hasznalom egyszer megcsinaltam, majd kimentettem a szkriptet tartalmazo user.js fajlt ha meggondolom magam egyszeruen visszateszem, ill. radobom az FF ablakara es telepszik.
(#25681) localhost Probald ki lehet segit a bajon, Matthewus ajanlotta.
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg: Uj bejegyzes.
plugins.unloadASAP Logikai True -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Áhámmm! Köszi a kimerítő választ. Ezt lehet, hogy kihagyom akkor, de azért köszi!

-
localhost
Közösségépítő
Ez a tünet naponta ~5-10-szer, bezárom és megy tovább minden, mintha MISE történt volna.
Korábban sosem láttam ezt. -
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Lehet hogy a masik kiegeszitovel akadt ossze, a beagyazott videoknal nem mukodik, arra egy masik szkriptet kell telepiteni. Regen ez volt az alap Youtube Embed HD majd ezt a szkriptet dqdb modositotta, de most nem talalom a linket ahova megadta igy lett a verziszam 1.4a, majd BullBoss tovabb szerkesztette, es meg tett bele egy Pause gombot is, Youtube Embed HD - Fixed + FullScreen/Pause button es igy mar 1.5 lett a szama. Ha letoltod egy youtube_embed_hd_-_fixed_+_fullscreen_pause_button.txt-t kapsz. En ugy szoktam csinalni, hogy telepitem az alap 1.4-es verziot, majd megkeresem az FF profilban a ( nalam gm_scripts ) mappa, es az abban levo 1.4-es verziot megnyitom egy jegyzettombel szerkesztesre, torlom a tartalmat es bekopizom amit letoltottem BullBoss-fele txt tartalmat, majd siman mentem. Ezalatt a FireFox ne legyen megnyitva.
Sajnos nem minden oldalon mukodik de errol nem a szkriptet irok tehetnek, van ahol mukodik van ahol nem. -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Csináltam egy új profilt és most jó.
Beágyazott videóknál is működnie kellene?! Mert ott nem vált HD módba.

-
w.miki
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát ez jó kérdés, többet is felraktam, van amikor a 14-es indul el, van hogy a 13-as (ez az alap), de amikor nem jelentek meg az ikonok, az a 11-es volt (amit elvileg nem is indítok el soha), ami aztán 12-es frissítette magát

(pont MOST az alapot akartam elindítani, ami a 12-es volt az előbb, de most a 13-as )
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Mint irtam ujra kellett telepitenem az op.rendszerem, ezert az FF 12.0 is ujra lett telepitve es egybol a Greasemonkey + YousableTubeFix parossal kezdtem az FF-ben a YouTube videok lejatszasat, es mukodott, mint ahogy (#25661) scope2007 is jelezte. Mas kieg akkor meg nem volt fent de kesobb a tobbi megszokott kiegeszitoimet is feltettem es jelenleg is mukodik.
Frissitetted a YousableTubeFix szkriptet? Mert az elozo verzioval tenyleg nem ment a felbontas valtas.(#25669) w.miki FireFox 12.0-t irtal, abban is van ilyen? En ugy emlekszem csak a 13-as verziotol van ilyen lehetoseg, de lehet hogy tevedek.
-
w.miki
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ööö... azt hiszem...
régen ilyesmi volt, de most csak üres lapot ad, nem tudom mi történt -
w.miki
veterán
FF 12-ben a kezdő/új lap esetén megjelenő oldaldarabokat hol lehet állítani, be/ki kapcsolni?
Vagy egyáltalán mi ennek a neve, ennek a lehetőségnek? (Mert enélkül a google sem segít
... bár lehet úgy sem...) -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam meg épp a kieg- működik, de a Greasemonkey és/vagy Scriptish + YousableTubeFix nem. Hiába állítom be, hogy HD720 nem vált HD módba.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Sziasztok!
En azt ajanlanam hogy a youtube high definition kiegeszitot csereld le egy, a szkripteket kezelo ill. telepithetove tevo kiegeszitore, es hasznalj szkripteket. Peldaul a YousableTubeFix joval tobb allithato opcioval bir, mint amit jelenleg hasznalsz.
Telepitsd fel vagy a Greasemonkey-t vagy a Scriptish-t ezekkel lehet telepiteni a szkripteket, es akkor az http://userscripts.org/-rol kedvedre valogathatsz a szkriptek kozott.
Greasemonkey 0.9.20 es a Scriptish 0.1.7 mindketto jo, a sorrend lenyegtelen. ezutan mar telepitheted a YousableTubeFix szkriptet, majd allitsd be kedved szerint. -
TeeJay
félisten
válasz
scope2007
üzenetére
elvileg a lelakott oprendszerre is a legújabb Firefox és flash player volt telepítve mert ugye ezek frissítik magukat, viszont azon még a régi 4.x NOD32 volt
az új telepítéskor pedig már a legújabbat raktam a gépreelképzelhető hogy az fogná meg ennyire a böngészőt meg a videólejátszást hogy ugrik a hang és lassú minden?
még nézelődöm mi lehet a hiba

-
myke01
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kell is már az "arculatváltás" ,pontosabban "ráncfelvarrás"
. -
scope2007
addikt
köszi

egyébként most frissített nálam a yousabletubefix. már működik a hd automatán
-
HZoli87
veterán
-
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ez nagyon tetszetős.. melyik verziótól is lesz ilyen már végre?

-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Van a YousableTubeFix-en kívül más szkript is pl. a Yays! vagy a Youtube Center ezek elvileg működnek most is, a fő funkciókat ezek is tudják.
-
WonderCSabo
félisten
-
Steelmanus
addikt
Igen az, en is csak a youtube.com-os videokrol beszelek, a beagyazott videokkal mar nem is torodom, arra is volt szkriptem de mar jo ideje nem mukodott rendesen, volt olyan beagyazott ahol mukodott, es volt ahol nem. Kezd mergesiteni, mert egy baratom keresere kiprobaltam egy progit tegnap, es Explorer hibaval kifagyott a rendszerem (W7 64). Beleneztem a Hibanaploba es volt 20 kritikus kernelhiba + egy vezerlesi hiba a Dev 0-n vagyis a rendszer vincsimen, lehet megserult a fajlrendszerem, mar masra nem tudok gondolni.
Koszonom a segitsegeteket, mivel Nalatok megy kiegeszitovel, akkor csak nalam lehet a hiba, meg megprobalok egy fajlrendszer vizsgalatot. -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
hát ez furcsa, nekem simán jó, persze csak a youtube.com-ról megnézett videóknál, az egyéb oldalakon beágyazottakra nem jó.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Hat ez erdekes, kezdem azt hinni hogy akkor nalam van valamilyen hiba, mert nekem ez a kieg (Youtube High Definition) sem akar mukodni a youtube.com-on. Az FF 12.0 friss telepites, ujra telepitettem a legfrissebb flashplayer-t is csak az ATI driver regebbi, 11.12. Csak azert zavar, mert 1-2 nappal ezelott meg jo volt. Mindegy kivarok, (#25638) Matthewus irta hogy a szkriphez amit hasznalok lesz javitas.
-
S-Attila
senior tag
válasz
üzenetére
1. Nem a kiegészítők résznél kell nézni, hanem a Beállítások/Tartalom panelen.
2. A fenti beállítástól függetlenül is léteznek olyan kiegészítők - pl. NoScript -, amik akár globálisan is képesek tiltani az összes szkriptet.Ha stimmel, akkor próba, és ha megy, akkor ez volt a hiba forrása.
-
törölt tag
Tudnátok segíteni?
Már leírtam egyszer a ph javítós topikba( bár gondoltam hogy nálam van a hiba ) Új rendszer telepítés, és hsz íráskor hiába kattintok a smile-okra, nem történik semmi. linket sem tudok beszúrni. Hsz után a rögtön továbbítunk oldalnál megáll. Mi lehet a gond?
-java, meg amit még felajánlott a firefox azt feltelepítettem.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem a kieg. működik, de csak a youtube.com-on. Beágyazott tartalmaknál nem.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Biztos hogy variáltak, én a Youtube High Definition-t használom de most az se működik.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Sziasztok!
Koszonom a valaszt, akkor varom a javitast. Sajnos nem tudok angolul, azert szoktam inkabb ebben a topikban kerdezni, bar a Google forditoval szoktam forditgatni, de most nem tettem.
(#25639) DS39 Friss profillal kiprobaltam jelenleg azzal sem megy, sot meg a GM + YouTube Center sem mukszik.
Szoval probalgattam mast is es nem jott be, azert gondoltam arra hogy valamit a YouTube-on varialtak. -
TeeJay
félisten
adott egy réggebbi asztali számítógép
lassúcska merevlemezzel, kevéske 512MB DDR ram társaságában, 1magos intel régi procival, WIN XP SP3 professional és amíg leharcolt rendszer volt addig lehetett rajta rendesen böngésznimost meg hogy újraraktam az XP-t és mindenből legújabb drivert illetve legújabb Firefox és flash playert kapott azóta egy youtube klipet nem lehet megnézni hangakadás meg böngésző lassulás nélkül, valamint teljesen megfogja az egész rendszert ez az ismeretlen hiba....
mi lehet a baj?
az hogy felraktam az legújabb Firefox-ot netán a legújabb flash playert?
vagy lehet a legújabb NOD32 húzza vissza ennyire?
esetleg mindhárom menet közben?még 512MB RAM-ot fogok tenni a gépbe hátha javul a dolog
viszont nem tudom hogyan lehetne a böngészőt úgy beállítani hogy a lehető legkevesebb erőforrást egye és ne akadjon be a böngészés közben a hang mert nagyon idegesítő hogy zenét se lehet hallgatni...esetleg flash player előző verziókkal próbálkozzak?
találkozott már más is ezzel a jelenséggel?megköszönöm a tippeket

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
tedd fel a youtube video quality manager kiegészítőt, azzal simán megy.
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jelezték már a YousableTubeFix fórumán a hibát, jön hozzá a javítás. /Máskor, ha valami baj van a szkripttel érdemes megnézni az ottani fórumot, feltéve ha tudsz angolul./
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nem tudjatok hogy valamit heggesztenek a YouTube-on, mert frissen telepitett FF 12.0 Stabil + Scriptish 0.1.7 + YousableTubeFix Last update Apr 25, 2012 script-el ne valt at automatikusan HD modba, pedig beallitottam.
Adobe.Flash.Player-11.1.102.55 vm. Adobe.Flash.Player-11.2.202.235 flash-el is probaltam, de nem reagal, magyarul manualisan kell felbontast modositani ha HD-ben szeretnek nezni egy videot. Azert kerdem mert tegnap meg jo volt a gepemen. -
vlevi
nagyúr
válasz
Brutforsz
üzenetére
Nálam is megbolondult egyszer a FF, én akkor azt csináltam, hogy a Windows Intéző tulajdonságok lapon megnéztem, mi van az "előző verziók" lapon. Meglepően sokszor elmenette a windows, többek között backuppal, de visszaállítási ponttal együtt is. Volt ott egy néhány napos, arra ráböktem, hogy visszaállítás, és meggyógyult minden.
-
zileut
tag
Nem tudom ismeritek-e ezt a OneLiner nevű kiterjesztést, a lényege az, hogy összevonja a a címsort és a füleket egy sávba.
Viszont egy problémám van vele, ha megnyitom a böngészőt, akkor bele kell kattintanom a címsorba, hogy lehessen gépelni, míg normál esetben a kiegészítő nélkül, a megnyitás után elég volt csak gépelni, nem kellett külön a címsorba kattintani.
Nem tudja esetleg vki, hogy be lehet-e állítani azt, hogy a kurzor automatikusan a címsorban legyen aktív és ne kelljen külön belekattintani, hogy ha be akarok írni egy honlap címet.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Mivel a hajótörés oka ismeretlen, ezért azt, hogy a teljes profilod menthető-e, még nem lehet tudni, így az elsődleges cél szerintem legyen az, hogy a könyvjelzőidet és a jelszavaidat - ha még megvannak - partra vontassuk.
Kezdésként keresd meg a profilmappádat, és készíts róla biztonsági másolatot.
Ha ez kész, akkor hozz létre egy új profilt - itt találod, hogyan kell ezt és a következő műveletet elvégezni -, indítsd el vele a Firefoxot, majd zárd be, és a létrejött új profil mappájába a régiből másold át a places.sqlite, a key3.db és a signons.sqlite fájlokat (igen, írja felül az ott lévőket), majd indítsd el ismét ezt a profilt, és így nézd meg, megvannak-e a kérdéses adataid. Ha igen, akkor a böngésző bezárása után a fenti 3 fájlról készíts külön biztonsági másolatot.
Ha az előző lejárás sikeres volt, akkor meg lehet próbálni beüzemelni a teljes régi profilt: töröld az új profilmappa teljes tartalmát, és a régi mappából mindent másolj át, és így indítsd el az új profilt. A többit meglátjuk.
-
commanDOS
senior tag
Helló!
A minap elindítottam a firefoxot és olyan ablak fogadott, mintha most telepítettem volna.
Elfelejtett mindent. Jelszavak, sütik, előzmények, könyvjelzők.
Mi történhetett? Ezeket megtalálhatom még valahol? Vagy elveszett minden? Gáz lenne, mert már régen készítettem backup-ot és elég sok fontos könyvjelző meg miegyéb volt lementve. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nálam is az volt, csak utána kezdtem vele kísérletezgetni, amúgy annyira nem gáz, mert csak a kiegészítőknél nem használom, amúgy a többi adatot szinkronban tartja. Meg ugye a Ghostery kivételével - ott is csak részlegesen fordult elő a dolog - minden újra telepített kiterjesztés megőrizte a beállításait.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, így már megy rendesen a VGA.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
üzenetére
Érdekes, nálam műxik. Igaz én összefésülő módot használok.
zoltanz: A kikapcsolós kulcsot most már layers.acceleration.disabled - nek hívják.
BullZeye: Elnézést, vmiért azt hittem, hogy a HD filmek lejátszása topikban vagyok...
Ez egy ismert hiba, de nem a Mozilla hibája, hanem a driveré. Az Fx (és az IE9 is), D3D-t használ a layerek összerakásához, erre a driver meg azt hiszi, hogy vmi durva 3D-s művelet van, és megemeli az órajelet. -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Firefox soha nem csinál olyat, hogy neki a VGA 20%ánál több erőforrásra lenne szüksége. Maximum ha egyszerre 2db 1080p film játszódik le, akkor igen, de kétlem, hogy túl sokan csinálják ezt.
Úgyhogy kétlem, hogy jól hinné, hogy FF miatt megemelkedik az órajel. Egyszerűen valamelyik sarokban elcsesztek valamit, Nvidia vagy Mozilla.
-
zoltanz
nagyúr
"A layers.accelerate-all változót duplakattal állítsuk true -ra. A layers.accelerate-none változót duplakattal állítsuk false-ra."
Ilyenek nálam miért nincsenek?
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tehát a két általa taccsra tett profilon választottam az eszközök deaktiválását, aztán a harmadik épen, maradton is megtettem ugyanezt. Utána a még épen beállítottam a Sync-et, vártam percekig, majd a másikon is beállítottam. Mindent leszinkronizál a kiterjesztéseken kívül. Az előzményeket, a könyvjelzőket mindent, csak azt nem .
Mindegy ki vettem most már minden gépen a kiterjesztések szinkronizációját, mert ami nem megy nem kell erőltetni

-
-
zoltanz
nagyúr
Nálam Geforce GT430 -al hiába kapcsolom ki a hardveres gyorsítás, 10 Mp -enként felrakja maxra a feszt/órajeleket a VGA.

WonderCSabo
Nem megy videólejátszás, sima Google kereső oldalon is csinálja.
-
törölt tag
Sync-ben tegnap beállítottam, hogy a kiterjesztéseket is szinkronizálja... nagy hiba volt. Tegnap meg is csinálta az új rendszeren is, ma bekapcsolás után a Vistán törölt minden kiterjesztést, utána ezt átterjesztette az egyik Windows 7 -re is, a másikra még nem tudta, mert nem indítottam el...
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, az Aurorából már nincs olyan nagyon messze

-
Brutforsz
senior tag
válasz
gyulank
üzenetére
Mindig is volt profilod, legfeljebb nincs tudomásod róla. Ha nem nyúlsz hozzá, akkor a Firefox a default profilt használja.
Azt írtad, nincs semmi különös kiegészítőd, ehhez képest több, a minőségi szoftverkészítésben példaként - na, így ne csináljátok - elhíresült program beépülője megtalálható nálad.
Hogy megtaláld a bűnöst, érdemes letiltani a cuccokat, és egyenként visszakapcsolni, vagy egyenként lekapcsolgatni, ízlés szerint.
Kezdésként én a bővítmények közül kilőném a Flash kivételével mindet, a kiterjesztések közül pedig csak az Adblock és NoScript maradna. -
gyulank
addikt
-
Brutforsz
senior tag
válasz
gyulank
üzenetére
Az 512 MB csak a gyorsítótár mérete, a böngésző által egyébként lefoglalt memóriamennyiség maximumát nem tudod a programból szabályozni.
Az aktuális fogyasztás részleteit az about:memory lapon tudod megnézni, ugyanitt található Minimize memory usage lehetőség is, ami valamelyest mérsékli az aktuális memóriahasználatot - gondolom kidob néhány nem kellő dolgot -, de hosszú távon ez nem megoldás.
Amint azt BullZeye is írta, itt - mivel az ilyen mértékű memóriahasználat nem a normális ügymenet része - feltehetően valami nem működik megfelelően, tehát el kellene gondolkodnod azon, hogy megújítod a Firefoxot.
Szerintem nagyjából azt érdemes csinálni, hogy először létrehozol egy új profilt (leírás), és azzal megnézed, mit produkál a böngésző. Ha úgy is a mostani viselkedést tapasztalod, akkor jöhet a teljes újratelepítés (lásd itt).
(Nyilván már most is van biztonsági másolatod a profilodról, de mielőtt nekilátsz, azért készíts mégegyet.)
-
gyulank
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
De akkor mi az 512MB? Az nem mindenestül az egészre vonatkozik?
Mert feladatkezelőben a firefox.exe használ 1 Gigát, 4 4 lap van megnyitva, és még zene vagy videó sincs egyiken sem. Régebben a plugin container használt sokat, most ez.
Nincs semmi különös kiegészítőm, ami indokolná ezt. -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Nekem a FF túl sok memóriát használ, és ilyenkor úgy belassul, hogy nem reagál a kurzor a linkeknél sokáig, vagy befagy írás közben egy ideig. Összesen 2 GB memóriája van a gépnek, de ez több mint 1-et használt, bár még 100-200 MB szabad hely volt, de mégis ezt csinálta.Aztán beállítottam ezáltal 512MB-ra, azt is írja ki az about:cache, hogy max 512MB, de most is azt csinálja, csak nem tart olyan sokáig, és most is 860MB-ot foglal. Hogy mulaszthatnám ezt el?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hanyas verzióra várható a háttérben-frissítés? 15? 16?
-
dbius
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a javaslatot, kipróbáltam, de sajnos ugyanaz volt a helyzet.Most keresgéltem és ezeket találtam: [link] [link]
Ezek alapján azt láttam, hogy a profiles mappában lévő user.js fájlban voltak eltárolva a kiegészítők információi, ezek nem frissültek, korábbi verziószám volt némelyik kiegnél. Kézzel javítottam őket a jelenlegi legfrissebbre, majd mentést követően nem töltötte be ismét azokat a lapokat. Valószínűleg ez volt a probléma forrása, de azt, hogy miért nem frissült a fájl tartalma, azt nem tudtam meg (nem volt írásvédett a user.js és a prefs.js sem)
Kíváncsi leszek, hogy újabb frissítést követően ismét megjelenik-e a probléma, remélem nem

-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Végre landolt ez a bug, így most már a frissítés telepítése teljesen a háttérben történik, mint a Chrome esetében. Nem kell az indításkor a frissítés ablak folyamatára várni.
Ezzel a patchel pedig már ezentúl a pdf.js beépített PDF-olvasó már nem addonként, hanem a böngészőbe beépülve fog érkezni.
Illetve az Azure renderelő is kész lett, amivel a hardveres gyorsítás még gyorsabb lesz, mint az előző implementációval.
-
dbius
veterán
Kis segítség kellene. Úgy tűnik "kehes" lett a böngészőm.
FF 12 van fent, sok kiegészítővel. Kb. egy hete minden indításnál - ha naponta többször indítom el, akkor is minden alkalommal - az történik, hogy feldobja a noscript, flashgot, TMP legutolsó frissítéseinek ablakát, mintha épp akkor frissítette volna őket a legújabbra.
De ez nincs rendjén, mert valójában nem frissít semmit - többször is megnéztem a telepített verziószámokat, ill. a feldobott ablakokat -. Olyannak tűnik, mintha nem érzékelné indításkor, hogy korábban már frissítette magát egy-egy kieg., vagyis minden indításnál úgy érzékeli, hogy éppen akkor frissítette őket.
Illetve ezen kívül pl. a "csak kijelöléskor töltse be a lapot" funkciót is elfelejti néhány indítás után.
Lehet ezzel valamit kezdeni az uninstall - maradékok takarítása - valamint minden újratelepítésén kívül?
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi mester!

Már jó is a hang.
Azért nehogy már minden tökéletes legyen,a kép sem megy folyamatosan.
Érdekelne hogy az Adobe Shockwave Player 11.5-nek lehet e ehhez esetleg köze?
Köszi!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, most már minden megy rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

áááá