Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Elmúlt pár napban erre lettem figyelmes. Próbálgatnak valamit a googles srácok?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steelmanus
üzenetére
Furcsamód csak a 8assal jött elő, eddig semmiproblémanemvolt.
Majd megnézem, lényegében csak alternatív megoldásnak van, "fő" böngésző az Chrome.
Köf a tippet.
-
scope2007
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
nálam is volt ilyen hogy nem volt ikonja..
4 vagy 5 napig ment folyamatosan a gép újraindítás nélkül... 7esről közben frissített 8asra az FF.. és a frissítés után eltűnt a PIN to tray firefox ikon... egy sima újraindítás nálam megoldotta ami csak két nap múlva következett be
-
Llew
senior tag
A Brief RSS olvasó kiegészítés időnként feedek frissítésekkor leakasztja a FF-ot hosszabb-rövidebb időre, majd a parancsfájl nem válaszol hibaüzenettel magához tér.
Parancsfájl: resource://brief/Storage.jsm:1521
Mi a gond, és hogy oldhatom meg? FF8 van fent, de előtte is csinálta időnként. -
Steelmanus
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ezert nem kell az UAC-ot letiltani. Ha csak atakarom nevezni, mar akkor is rendszergazdai jog kell hozza, mivel rendszergazdai joggal kell telepiteni is. Kikapcsolt UAC mellett nem kehet javitani sem.

Mivel ide telepiti az ikont, probald meg a sajat felhasznaloi mappa Desktop-ba masolni vagy inkabb athelyezni.

-
-
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Mint laikus kérdem: mivel másnak nincs ilyen problémája a FF8-cal, nem lehet, hogy a te rendszereddel van a gubanc?
Nálam akkor jelentkezik ez a hiba, ha egy programot nem telepítek, hanem "kézzel" másolom be a fájlokat a Program Files mappába (például portable verzióknál). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steelmanus
üzenetére
Teljesen új windows-ról van szó.. Lényegében telepítés óta ilyen.
FF7-tel nem volt ez, csak a 8assal jött elő.
Nameg, mint laikus, kérdem Én, windows hiba az, hogy csak a firefox ikonjánál jön elő?

-
Steelmanus
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez a hiba a W7 hibaja, idonkent torolni kell az IconCache.db-t, pl. egy *.bat fajlal.
Nekem van erre tobb is, pl olyan ami kerdeseket tesz fel de en ezt hasznalom
Nev amit szeretnel, pl Ikoncache.bat
Tartalma:taskkill /IM explorer.exe /F
cd /d %userprofile%\AppData\Local
del IconCache.db /a
shutdown /r /t 0A futtatasa elott zarj be mindent, mert ujrainditja a rendszert.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Az a fura, hogyha azt csinálom, hogy jobbkatt, küldés->asztal parancsikon létrahozása, már az asztalra is ilyen parancsikont hoz létre.
Viszont a superbar-on ha indítás után rögzítem le, akkor jó.
Most kipróbáltam, hogy más program ikonját küldöm az asztalra, az tökéletes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha magát a firefox.exe-t kihúzom a startmenübe, vagy létrehozok az exe-re egy parancsikont, akkor is ez a helyzet.. Ha rábökök, hogy ikoncsere, akkor ott van a firefox ikonja, de hiába választom ki..
Start menü:

Superbar:

Teljesen mindegy, hogy az exe, vagy az exe-ből készített parancsikon (jobbkatt, parancsikon létrehozása, ugyan ez a helyzet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jah aha, értem..
Csak gondoltam kirakom már a startmenü-be az ikont, h ha véletlen valaki akarja, használja, de így kicsit idétlenül mutat.
Thx.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
A FF8.0 miért írja ki még mindig, hogy "Jelenleg a release frissítési csatornát használja.", amikor már végleges a 8.0-s verzió?

-
hackeeeee
Jómunkásember
Alternatív böngészőnek fent van az FF (jelenleg 8)... Viszont érdekes dolog van, bárhova csinálok parancsikont, nem rendeli hozzá az FF ikonját. Tehát akár a startmenübe hozom létre, akár a tálcára, ez teljesen mindegy.. Tapasztalta már ezt valaki?
-
Reaper04
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vagyis a 8 van fent, bocsi. Nem tudom miért írtam 4 et.

fradi81: Nincs ilyen bővítményem sajna...
De találtam egy ilyet, amit a facebook miatt tettem fel. (disconnect)
Letiltottam, működik.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Hiaba tettem fel a dev verziot, a Firefox 8 Connection Status Display Timed Delayed script nem mukodik a 9.0b1 alatt. Gondoltam hogy nem a stabil Stylish 1.2.3-al lesz a gond, de azert kiprobaltam.
-
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ehh pedig erre vártam

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pedig jartam ott, csak figyelmetlen voltam
Koszonom a linket.
Most 32 bit alatt vagyok, ezen a az FF 8-as fut de kiprobalom majd a 64 bitesen mert arra telepitettem az FireFox 9.0b1-et, de erzesem szerint inkabb a scriptel lehet a hiba nem? A 8-on mukodik rendesen a Firefox 8 Connection Status Display Timed Delayed
Ma mar keso van majd holnap referalok. -
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na vazz, pont ezt nem vártam volna... Ennyit az igérgetésből
Most mik kerülnek akkor nagyvonalakban a következő verzió(k)ba, ha nem ez?

-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Feldobtam az új gépemre a legfrissebb 8.0-ás firefox-ot és itt PH!-n hsz-nél nem enged beilleszteni a "Kattintható kódok és arcocskák" részből semmit, hiába kattintok rájuk. Ez miért van?
Illetve a sikeres hsz után nem lép tovább, csak kattintással. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Határozatlan időre szüneteltetik az Electrolysis fejlesztését.
Én csak ennyit tudok mondani rá...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mivel maskent nem ment a 9.0b alatt, ezert feltelepitettem ezt: Completely disable status panel
Kerestem az about:config-ban lehetoseget ra hogy atallitsam de nem talaltam, vagy nem jol kerestem. -
Steelmanus
addikt
A Stylish 1.2.3 -nak van dev verzioja? Feltettem a FireFox 9.0b1 -et probakeppen de a stabil verzioval nem minden stilusfajl mukodik rendesen. pontosan nem tudom letiltani a balalso sarokban megjeleno linket mutato dobozt.
-
S-Attila
senior tag
Erre valakinek van valami ötlete?
-
Pheadar
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát majd ha nagyon hiányzik, akkor végigjátszom ezt, de nagyon sok volt és most így egyszerűbb volt (:
de köszi -
Lmh
őstag
HaLi! Arra tud valaki gyógyírt, hogy miért ugrik szét úgy a kép rendszeresen youtube-on, hogy nem látom a kezelőgombokat + a kép sincs rendesen a helyén?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Reaper04
üzenetére
Firefox 4-et? Rakd fel a legújabbat.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Feltettem az FF4-et, de valamiért a digitális, vagy ellenőrző kódokat nem mutatja.
(Captcha vagy mi is)Ez miért van? Kiegészítő probléma, vagy én nem tettem fel valami progit a gépre?
Másik böngészővel (IE9) megy gond nélkül.Segítsetek légyszi, ha tudok!

Köszönöm előre is!
Üdv: Dave
-
Pheadar
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
thx, bejött
easylist (francais)+liste FR volt a bűnös, kigyomláltam -
tototos
addikt
Sziasztok.
Ma frissítettem firefox 8-ra és a ph oldalra is össze vissza jelenik meg az indexen is el vannak csúszva feliratok. Próbáltam csökkentettt módban ugyanez a helyzet, minden chachet töröltem már. Van valami megoldás a problémára? Egy másik gépemen is frissítettem ott semmi ilyet nem tapasztaltam.
-
Pheadar
tag
Sziasztok!
Szombat óta problémázik a firefox és gmail nálam és több ismerősömnél is. A jelenség maga az volt, hogy vagy nem lehetett a chat ablakba neírni semmit, vagy meg sem jelent a szövegmező. Nagy nehezen kilogikáztuk, hogy a kiegészítőkkel van gond, és bár nem minden jel volt egyértelmű, de mégis az AdBlock Plus tűnt a főbűnösnek.
Miután letiltottuk a gmail oldalán történő szűrést, lehetett üzenetet írni, de azt vettem észre, hogy a szövegen belüli kurzornavigáció nem működik.
Ha teljesen letiltom az AdBlockkot és újraindítom, akkor működik minden királyul, de igazság szerint ez a leghasznosabb kiegészítőm, nem feltétlenül válnék meg tőle, szóval ha van valami megoldásotok, örülnék neki nagyon.Köszi
P -
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Ti melyen adblock + listát használtok és melyik ajánlatos?

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Friss profil, de TabMixel szoktam használni, nekem ez a neve, én így hívom, nem tom mi az alap neve. Rottringot se hívtam soha töltős ceruzának.
De írtam, hogy friss profillal tabra jobb gomb, és lapbezárás visszavonása.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kutya-Eb, Tab Mix Plus így hívja. Annak van egy ikonja, amit eszköztárra kiraksz, és annak ez a neve.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bezárt Lapok Listája
-
siofok
őstag
sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy firefoxnál is kilehet úgy rakni könyvjelzőket a kezdőlapra,mint az operánál?Olyan kis mozaikképekben,hogy ne kelljen mindig a könyvjelzők fület nyitogatni?Ha igen,hogyan?Előre is köszönöm!
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kb 2-3 hete vettem észre, hogy nem törli, előtte viszont törölte, előzményeket törli, csak a nem rég bezárt lapokat nem. Ha direkt így lenne, akkor Lapcsoportok nélkül sem törölné.
Sőt, ha lapcsoportot váltasz, akkor ismét törlődik.
-
WonderCSabo
félisten
-
BullZeye
veterán
Nightly-ban észrevettem egy BUG-ot, amit reprodukálni is tudok:
Hiba lényege, hogy ha nyomsz egy CTRL+SHIFT+DEL-t akkor a megnyitott lapok historyját nem törli, és így benn maradnak az oldalak.1) Latest FF Nightly
2) Csinálj 2 lapcsoportot
3) Nyiss meg 1-1 tabot mindkét lapcsoportban
4) Nyiss meg újabb 1-1 tabot
5) Zárj be mindkét csoportban 1-1 tabot, így marad 1-1
6) Indítsd újra FF-ot
7) Nyiss meg egy új tabot, majd zárd be (fontos, hogy lapok csoportosítása gombra ne kattolj, mert akkor nem jön elő a hiba)
8) Próbáld CTRL+SHIFT+DEL-el törölni előzményeket9)

Erről van valami hír, hogy valaki már postolta volna? Pár hete jött elő, eddig aszittem TabMix a hibás, hát kiderült nem ő volt, hisz friss profillal is előhozható. (tabokra jobb gomb lapbezárás visszavonás ha törlés után is fekete, és nem szürke)
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Felraktam a Ghostery kiegészítőt.
Úgy látom, hogy van neki 1 adatbázisa ami alapján szűri a cookiekat.
Ez lényegében olyan mintha noscipt-ben adatbázist használnék, hogy mely oldal scriptjei engedélyezettek?Immy
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Arról nem szól a Fáma, hogy több magos bug mikor landol? Mert Autopager megeszi procit ha sok oldalas....
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A gif teljesítmény javító bug landolt újra (immáron harmadszorra) trunkon. Remélhetőleg most már nem lesz backout belőle...
-
Subimp
tag
Bocsánat az ügyetlenségemért, de egyáltalán nem tudok új lapot nyitni, csak új ablakot. Ha linkre kattintok megnyílik az új ablak, de a +-ra kattintva nem megy. Mit csináljak?
-
_csanesz
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
thx

-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni hogy mire kell a Java Consol x a FireFox Kiegeszitoknel?
Hibakeresesre, vagy masra es letilthato? -
_csanesz
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valamit mondani a Waterfox-ról?
Lehet, hogy itt nincs külön topic-ja, vagy csak én nem kerestem eléggé?
Hol lehet róla bővebben olvasni (mértékadó -lehetőleg magyar- forum)
Köszi -
roltaylor
csendes tag
S.O.S.
Halihó,
olyan problémába ütköztem a Mozilla-val kapcsolatban, amihez segítségre lenne szükségem!
Pár hete azt csinálja a kis aranyos, hogy rákattintok az ikonra, karikázik (várakozik), aztán nem indul el! Általában 6X - 7X kell próbálkozni ahhoz, hogy elinduljon és behozza a kezdőlapot! Már újra telepítettem, de akkor is ugyanezt csinálja!
Miután elindul tökéletesen működik!
Iszonyatosan bosszant, s egyszerűen már nem tudok vele mit kezdeni!
Ha valakinek van valami ötlete SEGÍTSÉG!
Előre is köszönöm!
-
BullZeye
veterán
Egyik kedvencem új verziója: Thumbnail Zoom Plus
Azért linkelem, mert a kereső nem dobja ki találatként, mert nincs még mozilla által leellenőrizve, cserébe már minden szarhoz működik, még youtube videókhoz is, napról napra fejlesztik szinte. Frissíteni nem lehet, úgyhogy pár naponta érdemes ránézni oldalra, és manuálisan frissíteni (új verziót rátelepíteni régire).
Supported sites include Facebook.com (profile pics and photos), Google Images, Google+, Twitter.com, Twitpic.com, MySpace.com, LinkedIn.com, Hi5.com, Amazon.com, Picasa.com, Flickr.com, Tagged.com, PhotoBucket.com, deviantART.com, Last.fm, Wikipedia.com, IMDb.com, YouTube.com, DailyMile.com, Engadget.com, Imgur.com, and Photosight.com . The add-on's preferences and toolbar menu let you enable or disable these sites as desired.
-
attrax
aktív tag
ff alatt nem tudok a PC-mmel sign in/outolni yt-ra már a helpcenternek is írtam de semmi. exp alatt megy. Mi a FLICK lehet?Tudom ,hogy egy win reinstall segít de azt hagyjuk.
-
Froclee
őstag
sziasztok. lefrissítette magát a ff 8asra és most mikor elindítom 80%on pörög a proci, majd 2 perc után kifagy. mi a baja? én a flash player-re gyanakszom.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És a tiéd milyen?

-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
AdBlock Plus kiegészítőnél melyik szűrőt vagy többet érdemes használni pontosan meyliket? Előre is köszönöm szépen a válaszokat

-
Romeo619
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg volt, felraktam most a 8st. De hát csak bolondabb lett. Lassan tényleg OS reinstall kell már...
-
Romeo619
senior tag
Na az én firefoxom teljesen meghülyült

Nem elég hogy kiírja, hogy tartalom kódolási hiba, most már elfelejti utána mindenhova a belépési dolgaimat
Na erre mit tudtok mondani? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem meg az tetszik ami eddig is volt.
, -
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Remek, akkor nem vacakolok vele. Amúgy határozottam jobb annál mint ami volt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt a 2-re állítást? Nincs, ugyanúgy megy minden hardveres gyorsítás.
Annyi a változás, amit a betűk formájában látsz. -
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jobban néznek ki a betűk, nincsenek annyira összemosva. Bár lehet a nemrég letörölt kiterjesztés okozta az összemosást, majd holnap frissen megnézem. Ha ezt használom ennek van bármilyen hátránya?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A régifajta "GDI" (whole pixel) rendering módot úgy érheted el, ha about:config -ban a gfx.font_rendering.cleartype_params.rendering_mode változót 2 -re állítod.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pár napja tettem be mert úgy tűnt hogy néhány helyen furcsábbak lettek a betűk. Felrakás után nem jutottam vele előrébb, aztán elfelejtettem leszedni. Már csak az ikonos dologra kellene megoldás. Annyi biztos hogy a 7-es firefoxban valamit én intéztem el, az egyik kiterjesztéssel sikerült lenulláznom az ikonokat, de hogy a 8-asnál sokaknak előjött ez fura. Mindegy, hátha lesz rá valami számomra is jó megoldás

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az a kieg már nem érvényes. Az addon leírásában le van írva, hogy most már az Fx beépített módszere jobb. Ki is fogom venni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az itt ajánlott kiterjesztés miatt lettek össze-vissza betűim.
-
nggabi
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
most nem vagyok diagnosztika kedvemben
marad az F5... thx mégegyszer... -
nggabi
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
de mégis valami javul tőle. bezártam, elindítottam és megnyitotta rendesen a mobilarenát. aztán megint bezártam, újra megnyitottam, és másodszorra megint össze vissza vannak a képek...

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Byski Áramláskijelző.
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Koszonom a linket.

KAMI911