Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Aztán igen van még a fiók, jelszó, jelszó törlés, helyreállítókulcs alatt a hogy kell, és az elvesztettem a másik eszközt. ez azt hittem egyben van, de mindegy, mert ha rámegyek, annyit csinál, hogy a jelszó alatt lesz egy piros karikában egy fehér X, és hogy hiányzó fióknév. Se tovább lépni, se generálni nem lehet. -
gyulank
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én meg mondom, hogy olyan nincs. Leírtam milyen lehetőségek vannak.
-
gyulank
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha a Beállítások-Sync-be lépek, akkor 1. A FF Sync beállítása, 2. Eszköz párosítása
1/1 Új fiók létrehozása 1/2 Van már postafiókom 1/2/ Nincs nálam az eszköz/ Bejelentkezés/
Név, Jelszó, Jelszó törlése, Helyreállítókulcs kitöltésére van lehetőség, de hogy kell generálni? -
WonderCSabo
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
A Beállításokban a Sync beállítások alatt belépsz. Arra kattintasz, hogy nincs nálam az eszköz, ekkor kéri a felh. nevet, jelszót, és a kódot. Itt arra kattitnasz, hogy elvesztetted az eszközt, és generáltatsz új kulcsot. Viszont ezzel a szinkronizált adatok elvesznek.
-
gyulank
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hogy kell új kódot generálni?
-
Lenry
félisten
-
gyulank
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De hogy ne volna különbség? 1 gépről van szó. Hogy jelentkezhetnék már be az eredeti géppel, ha már nem az a rendszer van rajta. Már csak erről a rendszerről/eszközről jelentkezhetek be. 32 bites eszköz megszűnt létezni, és helyette ez van. Eredetileg a 32 bitesről regisztráltam, de azon nem léphetek már be, mert már nincs.
-
-
WonderCSabo
félisten
-
vlevi
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Pedig akkor, amikor csináltad a szinkronizációt a régi gépeden, akkor kiköpött magából valami kódot.
De ahogy most te, ezt én is beszoptam, pixelre pontosan ugyanezt, amikor gépváltásnál szinkronizálni akartam. A bánat se gondolta, hogy ilyen nyakatekert módon van megcsinálva.
Chrome-nak elég, ha becsépelem a gmailes címemet, és már szinkronizál azonnal mindent. Pedig annakidején azt sem tudtam, hogy be lehet a chrome-nak állítani szinkronizálst.
Nekem annyi mákom volt, hogy a chrome-al egyszer játszadoztam, akkor az beimportálta a FF dolgait, és felszinkronizálta a google-ba valahova, így az új gépen úgy lett újra FF-om, hogy a chrome visszaszinkronizálta magát, azt pedig beimportáltam a FF-ba. -
WonderCSabo
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
A 32 bites és 64 bites verzió között a Sync szempontjából semmilyen különbség nincsen. Ha az eredeti eszközön be vagy jelentkezve, akkor meg tudod tekinteni a kódodat, illetve tudod párosítani a másik eszközt. Viszont ha nem vagy bejelentkezve, és a kódodat se tudod, akkor új kódot kell generáltatni, ami viszont törli a szinkronizált adatokat a szerverről, biztonsági szempontok miatt.
-
gyulank
addikt
Valaki leírná nekem részletesen, hogy hogy kell szinkronizálni a FireFoxot, ha 32 bites Win-ről 64 bitesre telepítettem fel? Vagyis a másik eszköz átalakult, és nincs semmilyen kódom, amit kér, csak e-mail cím, és jelszó, amivel csináltam még 32 biten.
-
-
Brutforsz
senior tag
-
Lenry
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hardveres gyorsítást már próbáltam. Archék meg elvileg nem nyúlnak bele, de már próbáltam azt is, hogy magamnak fordítok egy Firefoxot, de ugyanaz az eredmény.
(#25773) Brutforsz ezt a témás dolgot megnézem, van is rá egy ötletem.
OFF: ezért szeretem én a PH!-t. feltettem a kérdést a hivatalos fórumban, de csak a szokásos sablonmegoldások jönnek, annak ellenére, hogy már az első hszben leírtam, hogy mit próbáltam meg
-
Lenry
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
amióta újraraktam a Linuxot
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Két jó hír a JS motorral kapcsolatban, újból engedélyezték az Incremental GCt a desktop Firefoxokon, illetve kitűzték az új JS motor, az IonMonkey határidejét: Június 15.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, a két profilt egyidőben - két külön ablakban - használhatod.
Az oldal annyit fog látni, hogy van két aktív felhasználói fiók, amit történetesen egy IP-ről használnak - de ez elég gyakori eset, elég csak az intézményekből netezőkre gondolni.
A te szemszögedből pedig két teljesen külön böngészőről lesz szó - mintha egyszerre használnád az Internet Explorert és az Operát -, mindegyiknek saját folyamata, plugin-containere, könyvjelzői, előzménye, sütikészlete, beállításai stb. lesz, csak történetesen mindkettő Firefox.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Biztos, hogy nem IP alapján működik a dolog, a sütiket kell kezelned célod eléréséhez.
Arra már - kiterjesztéssel - van megoldás, hogy egy klikkel tudj váltani az érvényben lévő sütik között, de arra, hogy laponként eltérő sütit használhass, tudtommal még nincs.
Ezért én két külön profil párhuzamos üzemeltetését javaslom - technikai részletek ebben az írásban, azzal a kiegészítéssel, hogy a második profilt a -no-remote kapcsolóval kell indítani, amint azt itt is olvashatod.
-
ledgeri
nagyúr
Újabb érdekes:
Beállítható,az valahol, valahogyan, hogy egyszerre két fiókban is benne lehessek pl facebookon, vagy az ilyenek IP-alapján működnek?
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem az update scanner kiegészítőt, de nekem nem igazán akar működni.
A megfigyelni kívánt oldalon nyomok egy jobb klikket, majd rámegyek a weboldal frissítésének menüjébe, ott beállítom az ellenőrzés gyakoriságát és kész. De ha ezt újra megnyitom, hogy megbizonyosodjak minden jó-e, akkor visszaáll az eredeti érték vagyis figyelmen kivül hagyja az én beállításomat.
Más is találkozott már ilyen problémával vagy valamit rosszul csinálok? -
localhost
Közösségépítő
válasz
gyulank
üzenetére
Vagy felteszel rá innen egy magyar változatot
-
gyulank
addikt
Köszönöm mindenkinek! Mondjuk azóta már ezen is beállítottam mindent. De örülök, hogy akkor ezek szerint valami értelme mégis csak volt szinkronizálnom. Viszont akkor lehet ennek is csinálok egy fiókot. Mondjuk kicsit zavaró, hogy angol, és emiatt minden szót aláhúz. Lehet valahogy cserélni benne a helyesírás ellenőrzőt magyarra?
-
gyulank
addikt
32 bites Win7-en FireFox-al csináltam egy Sync profilt, aztán most 64 bites van, és feltelepítettem a WaterFoxot, és nem tudom szinkronizálni. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Matthewus
üzenetére
Sziasztok!
Pedig miutan eszrevettem hogy fogy a memoria, es a megszokott kiegeszitok telepitese utan joval kesobb tettem fel igy mindjart ragondoltam. Erre letiltottam az osszes kiegeszitoket kiveve a Suspend Background Tabs-ot, es akkor is fogyott a memoria. 50 fullel probaltam.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
atesss
üzenetére
1.
A Precise Clear History kiterjesztés segítségével2.
Jobbklikk az eszköztáron > Menüsor elé pipa, vagy Firefox gomb > Beállítások > Menüsor elé pipa -
atesss
addikt
Üdv !
Firefox 12.0 Hu, Win7 x86 UltimateHogyan lehetne az előzmények törlésénél nem a megadott időtartományokban törölni, hanem egyedit hozzáadni ?
Törlendő időtartománynál alapból "1h" ... "1 nap" ... "Minden" lehet.
Az "1 nap" után már csak a "Minden" jön, pedig nekem jól jönne most egy 3 vagy 4 napos opció.Másik kérdésem:
Hogyan tudom visszaállítani a klasszikus menüt - vagyis hogy a Fájl, Szerkesztés, ... megjelenjen a címsor és laplista felett.
Alt-ra előjön, de nekem jobb lenne ha fixen ott lenne.
Ez amúgy más programoknál is egyre nagyobb divat, pedig én hülyeségnek tartom.
Designos meg minden, csak használni nem lehet normálisan.
-
DS39
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
igen, mindent ami fontos. bár mivel nincs olyan webes felület, mint az Opera-nál, ahol látod mi van szinkronizálva, én sem bíztam benne 100%-ig, de amikor használtam működött.
(mondjuk a könyvjelzőket azokat kimentettem fájlba, mert az fontos, ezt ajánlom neked is)Atke: paranormális

az otthoni win eredeti? vírusirtót használsz?
egyébként töröld a PH lapcsaládhoz tartozó sütiket, meg a gyorsítótárat is és nézd meg más böngészővel is. -
Matthewus
őstag
A böngészés nem lesz gyorsabb tőle, de pl. ha sok tabot használsz, akkor az azok közötti váltás, plusz csökkenti a processzor terhelését. Ha kevés lapfülön böngészel és viszonylag gyors gépen, akkor nem érdemes felrakni.
(#25744) Steelmanus: A Suspend Background Tabs nem leakel...
-
Steelmanus
addikt
El voltam foglalva a gepem atepitesevel, "némi" penzes beruhazassal hangtalan lett.
Koszonom a felvilagositast ezt eddig nem tudtam, hisszen nem szoktam jatszani online.(#25740) aki33 En is kiprobaltam az nem csak szemfenyvesztes, hanem leak-el mint egy eszement, fel ne tedd!
(#25742) Atke A cahe-t uritetted?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Szeretném megtudni, hogy a Szinkronizálással átvitt adatok mennyiben felelnek meg a ,,Gépet újrarakom, és ezért lementem a dolgaimat, majd visszatöltöm.. Mit is mensek"-re adott javaslatokkal?Másszóval :a szinkronizálás mindent átvisz?
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám
Átolvastam az első hsz-t de nem találtam olyat ami megoldhatná,rákeresni meg nem tudok, mert nem tudom minek is hívjam a problémát....Ezért inkább lőttem egy képet róla
A Profiles mappát még az előző winről mentettem le (win7 64bit) de már töröltem és újrahúztam a firefoxot is de ugyan ez. Bent a munkahelyemen tökéletes firefoxon az oldal, de itthon nem. Ami a képen nem látszik, hogy néha a smileykat össze cseréli az avatárokkal
Előre is köszönöm a segítséget. -
aki33
csendes tag
Sziasztok
Használja valaki ezt a kiegészítőt Suspend background tabs Tényleg gyorsít a rókán?
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Most akkor mi a fityfiritty van ?
MEGINT jövöget a plugin-container hiba.
Már mindent megcsináltam.
- Clean install
- kiegészítők nélkül
- flash friss
- 13B6
- VGA driverem friss -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem. ez nem flash játékokhoz kell, hanem a director-osokhoz.

teszteléshez:
flash-es: http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/hu/
director-os: http://www.miniclip.com/games/turbo-racing/hu/ -
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz hogy beírtad!
Most néztem meg nekem még a 11.5 van fenn.Ezt frissítem a 11.6-ra és akkor talán jó lesz
-
creed33
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm,de nemrég épp a te tanácsod miatt telepítettem újra.
a youtube video hangakadás miatt ami megoldódott 
Akkor lehet hogy hardveres a gond
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
En nem jatszom flash jatekokkal, ezert nincs is feltelepitve az Adobe.Shockwave.Player-11.6.5.635, de ez nem kell ahhoz hogy tamogassa a jatekokat? Nem tudom azert kerdem, vagy ez a plugin nem arra valo?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy online játékoldalon (Y8) játszva egy bizonyos idő után mindig lefagy a böngésző a Plugin Container for Firefox miatt ami megeszi a memóriát.Ki lehet ezt küszöbölni valahogy?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
Mert most megesett, hogy a 25 Mb netemmel éppen streameltem egy zenecsatornát élőben(kezdő netes...), és erre kombóztam egy Cryengine 3 letöltést, ami meg jött ezerrel, és akadozni kezdett a zene, és el is ment párszor...(de utána máskor is, szóval nem ez volt a probléma..) de ha tudom akkor beállítottam volna egy kellemes 2MB-ra, és jött volna..(talán)
Köszi azért..
-
scope2007
addikt
hali!
valaki megtudná mondani annak a kiegnek a nevét ami a "szöveget" alakítja át kattintható linkké, amennyiben tartalmaz olyat? Nagyon nem ugrik be a neve, pedig sokat használtam régen.. de ha most megmondja valaki akkor elmentem a favba, már csináltam fiókot az addons.mozillan -
F34R
nagyúr
melyik véglegesben lesz benne a az új UI ? gondolok itt az új letöltés panelre.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
nemrég kezdtem keresni, de az első hozzászólásban nem láttam, így felteszem:Be lehet állítani azt, hogy a Firefox mekkora sávszélességet kapjon ?
Most ezt írva talán nem is itt kellett volna feltenni, így bocs.. -
localhost
Közösségépítő
OKÉ, tehát van hiba!
Random.
Kiegészítők nélkül, friss (tiszta) 13béta5 telepítés, csak a könyvjelzőim lettek áthozva, még skinnelve sincs.
Jön időnként ez a pligin-container leállt - azt bezárom és vígan netezek tovább. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor régebben valamit biztos feltelepítettem, ami beállította a google-t.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Alapértelmezetten a Fx 12-ig az új fül egy üres lapot nyit. Firefox 13 - tól kezdve pedig az úgynevezett New Tab Page-t, ami az about:newtab linken érhető el. A Google semmi képpen nem nyitja alapértelmezetten, ott vmi vmit átállított.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Király vagy! Köszi. Működik.
Kérdés: eddig hogy lehetett ott a google, ha én ilyet korábban még sosem állítottam be?
Alapból az települ fel?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Több megoldás is létezik a könyvjelzők és a jelszavak átvitelére egyik profilból a másikba, alább a legfavágóbb - de szerintem a legegyszerűbb és legüzembiztosabb - módszert olvashatod.
(Nyilván készül mentés a profilodról teljes újratelepítés előtt, utána javaslom ezt:)
A profilodban 3 értékes fájl van, minden más könnyen pótolható:
places.sqlite -- ez tartalmazza a könyvjelzőket
signons.sqlite -- ez tartalmazza titkosított formában a mentett jelszavakat
key3.db -- ez pedig a kulcs a jelszavak visszafejtéséhezEzt a triót mentsd el külön is. Ezek nem okozhatják a böngésző instabilitását, ezért az új profilba majd simán bemásolhatod őket, felülírva velük a létrejött üres állományokat, így az adataid megmaradnak, miközben minden más visszatér a gyári állapotra.
-
JetiRulez
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem alapból true-n van, de még sincsenek a címsorban a fülek. Pedig pont azt akarom, hogy úgy nézzen ki.
-
zoli62
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, csak sok a nem megbízható forrású.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A címsorba írd be: about:config majd nyomj entert. Keress rá a browser.newtab.url változóra. Ennek az értékét változtasd a szükséges oldalra.
zoli62: Kiegről nem tudok, erre programokat írtak, Google segít.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a youtube video hangakadás miatt ami megoldódott