Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Köszi a tippet!
Most megint lefuttatok (múlt héten futtattam) egy teljes víruskeresést.
Aztán kigyomlálom a Flash-t az FF-ből majd megnézem mint ahogy te is írtad, aztán ha okés akkor Flash fel és megint megnézem hogy mit csinál úgy ha meg nem jó akkor sem akkor totál FF gyomlálás és újratelepítem...Legszívesebben újratenném az egész gépet.
-
bodhi9
csendes tag
A Ghostery addonról mik a tapasztalatok? Hatékonyságát tekintve milyen?
-
virkir
veterán
Tudom kereső... de fogalmam nincs mi lenne a legjobb kifejezés amire keressek

Kéne nekem egy olyan kiegészítő amivel a weboldalakat tudom blokkolni, hogy csak jelszóval lehessen megnyitni amiket én beállítanák.
Hirtelen amit találtam az csak a könyvjelzőkre működik ha címsorba beírom onnan simán megnyílik az oldal. -
WonderCSabo
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Egy másik fajta módszerrel próbálják megoldani.
-
dethroner
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Minden oldalhoz egy név+jelszó páros van elmentve. Nem is lépek másként fel ezekre az oldalakra. De valami szar van a ventilátorban, próbaképp az egyik oldal elmentett név és jelszó párosát kitöröltem, a következő bejelentkezéskor pedig meg se kérdezte hogy megjegyezze-e. Ja, és a kivételeknél nincs semmi

-
DS39
nagyúr
most hogy lehet kiegészítőket is szinkronizálni, gondoltam kipróbálom, de egy kicsit furcsa nekem ez, eddig csak mobilon használtan ilyet (Opera Minivel). itt azt nem értem hogy miért nem lehet egyszerűen kijelentkezni meg bejelentkezni ha szinkronizálni akarok. csak úgy tudtam "kijelentkezni" ha a mentett jelszavakból kitöröltem az ehhez tartozó jelszavakat (egyébként érdekes hogy ott megjegyzi azt a recovery kulcsot is, amit elvileg oly titkosan kell kezelnem, de bárki leül a géphez 1 perc alatt kiderítheti mi is az, az email címemmel és a jelszavammal együtt). a másik hogy utána ha újra "be akarok jelentkezni", nem megy oly egyszerűen mert előbb új eszköz párosításával kezdi, és nem azzal hogy felh. és jelszó stb.
-
-FreaK-
veterán
Másnál is összekakálja magát az FF (perpill 11-es, de a korábbiak is) a google képkeresőnél? Most vártam kicsit és egy nagyon hosszú nevű script adta fel.
Hol lehet a problem? -
spammer
veterán
Chrome szerű "csúszó" tab váltás vajon lesz valaha a FF-ban?
Már nem is tudom hány verzió óta küzdenek vele... -
myke01
senior tag
FF11: vazze az "adatok importálása másik böngészőből" _ Chrome pontnál _ "kifelejtették" a 'jelszavak' importálását (chrome-ból)
.... -
dethroner
veterán
Mit kell ahhoz beállítanom hogy az elmentett jelszavak, felhasználói nevek ne csak a mezőbe kattintás után jelenjenek meg, hanem ahogy már a korábbi verziókban, az oldal betöltése után be legyen írva? 11-es FF-ot használok.
-
DS39
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
vannak jó ötletek, de remélem az a Like ikon a címsor jobb szélén opcionális lesz. nekem elég lenne oda csak a Frissítés ikon.
Inv1sus:
Pixlr Grabber.
ezzel tudod egyből a gépedre menteni a képet. -
Inv1sus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen, csak az előbb említett plugin is szerepel a kiegészítők listáján.

-
Inv1sus
addikt
Van egy olyan gyanúm, hogy az Awesome Screenshot nevű kiegészítő használata miatt Kínából beléptek a g-mail fiókomba.
Két kérdésem lenne:
1) Honnan lehet biztosan tudni, hogy meg lehet bízni egy kiegészítőbe?
2) Van-e valami jól használható egész honlapot lefényképező kiegészítő, mely nem kommunikál semmilyen megosztóval? -
vlevi
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
1-2 hete nekem a flash player gyilkolta le a FF-ot. Nagyon hasonlóak voltak a tünetek. 1 lappal még elboldogult, de amikor megnyitottam 4-5 oldal a PH fórumról, akkor a proci kihasználtság folyamatosan ugrált, és a memóriafelhasználás is 150mega és 1.7G között.
Próbáld meg, hogy uninstallálod a flash playert, és nézd meg, anélkül milyen. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
degu
senior tag
Mi az isten van?

Az AVG-kereso,meg a Youtube beleronditott a Firefoxomba is,meg a Google-ba is!
Uninstallaltam az AVG-t,de ottmaradt a bongeszokbe!
Mar nem en dontom el,hogy mit hasznalok?
Mi a fenet lehet tenni,hogy hasznalni tudjam a bongeszoimet-normalisan? -
Puma K
nagyúr
Most hogy frissítette magát javult a helyzet, használhatóbb lett, mióta megy a gép (51 perce) csak "egyszer gondolkodott" el a böngésző.
Ebből is látszik, hogy a frissítések között vannak különbségek... vicc.
Talán egyszer sikerül majd eljutni megint a 3.5-3.6-os szintre mint anno... amikor még a böngésző böngésző volt és nem hetente/havonta kijövő frissítésekkel foltozgatott virtuális sz@rkupac a gép vinyóján.
Ja és nem könyveltem el semminek, csak egyszerűen bosszant hogy vannak egy nyavajás böngészőnek "hullámvölgyei"... régen csak használni kellett ezeket nem sz@rakodnivelük.
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A hirben erdekes meg, hogy jon a H.265 szabvany ami jonak igerkezik.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-
Puma K
nagyúr
Csak az fut a gépemen ami kell, semmi felesleges. és minden akkor frissíti magát amikor én engedélyezem (furcsa a gépemen minden más egyéb program tökéletesen működik).
Mint írtam ez a program hibája és nem a gépemé mert anno jó volt csak mint írtam az utóbbi frissítések egyre tették tönkre az egészet. Haverjaimnál is ugyan úgy előjött az általam tapasztalt hiba.
Ezek maximum egy kezdő géphasználónak válnak a segítségére, de köszi azért

-
DS39
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
első körben kapcsold ki a Firefoxban a hardveres gyorsítást.
ha ez nem oldaná meg nézd meg hogy fut-e vmi windowsos háttérszolgalátás (winupdate tölt pl), vagy a vírusirtód webvédelme lassíthat esetleg, bár sok esetben hasznos, tesztelésként kapcsold ki és nézd meg úgy milyen. ez nem böngésző hiba mert a tiednél gyengébb gépen is sebes a foxy, és sima hdd-vel. -
Puma K
nagyúr
Nem értem mi történt a Firefox-szal...
2 napja itthon hagytam a laptopot kikapcsolt állapotban áramtalanítva (ahogy mindig szoktam), addig nem nyúlt hozzá senki. Ma bekapcsolom és a szokásos 6 ablakos böngészésnél szana-szét fagy, lassul az FF... nincs a gépen semmilyen vírus vagy bármi, mert a Microsoft Security Essentials-t és a Spy Bot Search and Destroy-t is végigfuttattam és nem talált egyik program sem semmit... a gépemben 8 GB 1333 Mhz DDR3 RAM, 7200 rpm-es HDD és i3-mas 2.1 Ghz-ces CPU van, ami netezés közben sosem szokott "nagy teljesítmény"re kapcsolva lenni hanem mindig a Lenovo saját "Energy Star" profilját szoktam használni ami ha kell 799 Mhz-cen járatja a magokat ha kell akkor meg maximumon (tehát változtatja használathoz mérten), de ma beállítottam hogy végig 2.1 Ghz-cen menjenek a magok erre fagy, lassul az FF...
Régen semmi bajom nem volt (2005-2010/11) az FF-fel de az elmúlt 1-2 évben valami botrányos amit ők böngészőnek hívnak... emiatt nem fogok SSD-t venni a gépbe, hogy ez a sz@r jobban menjen. A gép amúgy működését tekintve (játékok és mindennapi használat) tökéletesen működik mint írtam nincs rajta vírus semmilyen formában mert a játékokat Steam-en veszem, zenéket internet rádión hallgatom Winamp-ban, e-mailt meg iPod-on nézem.
Nem is telepítettem fel a gépre az elmúlt 3 hónapban semmit és ezek az egyre gyakoribb és súlyosbodó (azelőtt csak néha "elgondolkodott" a böngésző) gondok és hibák nem tudom minek köszönhetőek.. ja de tudom az hogy egyre többször frissítik és egyre jobban b@sszák el az egészet.
Ha nem kapnak észbe akkor lesz IE, GC, Safari és Opera... csak én meg nem akarom a többi böngészőt használni mert azokat nem vélem biztonságosnak (kiegészítőkkel).Ja és 10.02 vagy mennyi volt a verziója mert most frissítette magát 11-re..
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki az okát, hogy egyes, a Firefoxban megjelenített képeken miért van egy kék réteg? Jellemzően ide, a PH!-ra linkelt *.png formátumnál.

Jelenleg 10.0.2-es FF van a gépemen, de már jó pár release óta nem tudok vele dűlőre jutni...
Köszönöm előre is!
R.
-
spammer
veterán
Easy YouTube Video Downloader helyett a Video Downloadhelper-t ajánlom, szinte minden oldalról tud videókat vagy audió fájlokat letölteni.
Gmail Checker helyett pedig a Webmail Notifier -t, nagyon sok webes levelezőrendszert támogat egyszerre.
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok ajánlani hasznos kiegészítőket?
-
spammer
veterán
Alig több, mint 1 hete raktam fel zsír új FF10-et a friss Win8-ra, arra frissített most rá 11-re. Érdekes, mert egyébként a többi dolog működik, csak a 3D gomb nincs. Na mindegy, ezért biztos nem telepítek újra FF-ot meg kiegeket, jelszavakat stb. hozzá.. Annyit nem ér, haszna úgysincs, videón meg láttam

-
DS39
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
azt én sem vágom hogy lehet előhozni, néztem egy youtube videót, az még tavalyi volt, abban egy Tilt nevű add-on-nal csinálták, na most lehet ez lett vhova beleintegrálva, de hogy hova, rejtély

szerk.: megtaláltam, Firefox gomb->Webfejlesztő->Vizsgálat-> és ott van egy 3D gomb.
elég faja cucc

-
DS39
nagyúr
a Firefox 11 újdonságai: [link]
nekem személy szerint az "élő" CSS-szerkesztő nagyon bejön, egyszerűen gyorsan ki tudom próbálni, ha vmi új változtatás eszembe jut

-
RpPRO
őstag
Feltoltam FF11-et (pár oldalon már kint van), indul, első mondat amit olvasok: your firefox is out of date.

-
Gedeon31
addikt
Elkezdte a frissítést letölteni.

Frissített 11.0

-
S-Attila
senior tag
Próbál frissíteni a Firefoxom, de azt írja, hogy nem érkezik adat. Nálatok mi a helyzet?
-
Donvit078
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ezért kérdeztem a driver frissítéseket és az oprendszer frissítését a legelején videokártya gyártó weboldaláról töltsd le a legfrissebbet.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Donvit078
üzenetére
Megvolt, bármilyen böngészővel ezt csinálja. A keretrendszert még nem néztem, viszont úgy tűnik végre rájöttem a hibára most már tényleg.
Mondjuk, hogy mi lesz a megoldás azt még nem tudom, de letiltottam a videokártyám és most 800x600-ban a Windows alap videodriverével próbáltam és semmi akadás, semmi fagyás. Szóval ott lesz a gond, hogy valamit nem szeret a Win a böngészők és a VGA között. Megpróbálom újra telepíteni a vga driver-t, de ha nem lesz változás, akkor tényleg passz. -
w.miki
veterán
szerintetek az mitől lehet, hogy FF-on nem jön be a FaceBook, csak a felső, kék sor, tovább nem?
-
Donvit078
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
FF újratelepítése?
Net keretrendszer? -
-
DS39
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
ez azért van mert úgy van csinálva ha nincs hova előre ugrani akkor elrejtődik, de ha megnyomod a vissza-t, meg fog jelenni. de amennyiben neked ez így nem felel meg az Eszköztár testreszabásánál tegyél be vmit a címsor és a vissza gomb közé, Pl: a házikó ikont, vagy a frissítését, és akkor újra ott lesz külön.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Tegnap frissített a firefox 10.0.2-re, és azóta nincs 'ugrás a következő oldalra' gomb, csak 'ugrás az előző oldalra van. Ez hogy lehetne vissza varázsolni?
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Egyébként van egy olyan gyanúm, hogy a DNS cache lehet a felelős, hisz abban vannak a már feloldott tartománynevek, de ez csak egy tipp.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Sorban: Kriptográfiai szolgáltatások, DNS-ügyfél, Munkaállomás, Hálózati helyfigyelés, Telefonos szolgáltatások.
Ezek szükségmegoldásként megpróbálhatod letiltani, és figyelni, hogy megszűnik-e valamelyiknél a probléma.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ha elindítod a parancssort, és beírod, hogy tasklist /svc, majd Entert nyomsz, akkor kilistázza folyamatazonosító szerint, ott meg tudod keresni, hogy az az svchost.exe folyamat, aminek ennyi az azonosítója, milyen szolgáltatásokat futtat.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
S-Attila
üzenetére
5496 a PID. A hibanaplókban amúgy nem találtam ide vonatkoztatható hibát, mert végül sikerült ránéznem a feladatkezelőre fagyás alatt és így vált egyértelművé, hogy az említett folyamatnál van a gond. Tisztán látszik, hogy amikor 25% vagy a felé ugrik a folyamat terhelése, akkor fagyás van. Ahogy 0-1%, minden megy szépen tovább. FF használatán kívül még nem tapasztaltam problémát vele.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az svchost.exe a Windows szolgáltatások gazdafolyamata, legalább 3 tucat különböző szolgáltatás fut benne. Azt sem ártana tudni, hogy melyik svchost.exe terhel. A folyamatazonosító (PID) többet elárulna valószínűleg.
-
Donvit078
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
örülök h megnézted a hibanaplókat
azon el lehetne indulni milyen hibák mi okozza a svchost.exe túlpörgését akkor nem a böngésző még se? -
Mr.Mercury
aktív tag
Úgy néz ki megtaláltam mégis a feladatkezelőben: amikor befagyás van, akkor az svchost.exe (Hálózati szolgáltatás felhasználónéven) 25-50%-os terhelést csinál. Ahogy megszűnik ez a terhelés, rögtön működik minden. Most már csak azt kéne tudnom, mitől lehet ez.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
cashback
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Lehet nálam is valami hasonló van... Win8 + FF
Bár nálam ezt akkor csinálja, ha valami rendszer infót akarok megtudni. Aida64 vagy CPU-Z megnyitásakor azonnal halál. Egér mozog, egy darabig még az asztalon is tudok kattintgatni, de 1-2perc és már csak mozog az egér és ennyi.
Gép nem dolgozik... viszont semmire nem reagál... 5percnél tovább nem vártam... reseteltem mindig egyet.Ma újra húzom a Win7-et (Fatality GX)... remélem csak a Win8 kavart be.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
A naplókat a Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Naplók megtekintése pontban találod.
Mi a helyzet, ha előtte indítod el a Feladatkezelőt?
A Windows 7 tiszta telepítés?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Donvit078
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
win naplókba hibák?
-
S-Attila
senior tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Feladatkezelőben nézd meg, hogy terheli-e valami a processzort ilyen esetekben.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Donvit078
üzenetére
Minden totál friss, tegnap futott le az összes frissítés.
DS39: Értem, hát Comodo IS van fent, azelőtt NOD volt, szóval lehetséges. Az biztos, hogy valamit tennem kell, mert nagyon idegesítő, hogy megnyitok egy oldalt és mp-ekig semmit sem tudok csinálni, mert lefagy.

-
DS39
nagyúr
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
vírusirtó webvédelme esetleg beleszólhat.
S-Attila:
az is lehet. bár én most inkább arra gyanakszom, hogy nem sikerült kijavítani a bugot még, ami miatt a 3 napja felkerült, 11-es stabil verziót visszaminősítették bétának. -
Donvit078
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
win64 tuti nem hisz kompatibilis vele teljesen, friss driverek? frissítések?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Mi okozhatja azt a hibát, hogy a FF-ban, ha megnyitok egy új oldalt (de akár régit is), vagy csak a Google-be elkezdek valamit beírni, akkor véletlenszerűen néhány mp-re lefagy, aztán elkezdi betölteni az oldalt, majd véletlenszerűen ismét pár mp-re befagy? Nem azt mondom, hogy mindig ezt csinálja, de sajnos elég gyakran, 10-ből 8x biztosan. Kiegészítőket már átnéztem, de nem segített... Ez a gond az új Win telepítése óta van (64 bites), esetleg az lenne a gond?

-
S-Attila
senior tag
A silent update mikorra várható, hogy bekerül a stabil változatba?
-
Lacces
őstag
Van FF-hez(10-es) olyan gyors billentyű kombó, amivel a cookie-kat lehet törölni?
A következők nem működnek nálam:
ctrl+f5
ctrl + shift + delete
ctrl + r
ctrl + shift + r -
Fandango
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
A NoScript az nem rossz dolog, de elegge korulmenyes tud lenni a bongeszes vele, hogy allandoan engedelyezni kell dolgokat.
Szerintem olyan nincs, hogy mas skinnel gyorsabb lenne az FF (miert is lenne
)A Firefox kelloen gyors mindenfele buheralas nelkul, sot jobb nem is belekontarkodni ilyenbe, foleg ha az ember nem is tudja mit csinal igazan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

....

KAMI911