Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti0925
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!

Ebben az az érdekes,h 1-2 hete töröltem a gyorsítótárat!
Na,mindegy,most már működik. -
Atti0925
tag
3. napja nem tudok belépni a freemailes emailcímemre a firefoxról,vagy csak baromi sokára.
Az operát letöltve,simán be tudtam lépni.
Mi lehet a gond? -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nemreg irtunk a pdf olvasokrol, es tobben hasznaljak a Foxit Reader-t igy gondoltam belinkelem amit most lattam az USite oldalan. Frissitesnel jol johet a figyelmeztetes.
Foxit PDF Reader 5.1.3.1201 -
neduddki
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
HI!
ha beldoglik is az ff de kivarom /200+ gpen a fne fogja telpitgeni:- )/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem tugya vki mi a pek van a ff frissitesevel? par napja a 6tol felfele az osszes egyfojjtaban naprakesz /tom tocsem le, de hat az aliras kotez:- )/
udv
neduddki
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Saját IP:
Network and Sharing Center / Connections / Details
Ha routeren keresztül netezel, akkor nyilván a router admin felületén. Vagy whatismyip
De továbbra sem értem, mi szükség a saját IP címre. -
Steelmanus
addikt
En is talaltam valamit: ShowIP 1.0
(#22888) Syl Ezt a ott van a hálózati kártyánál, nem ertem. Hol kell keresni?
-
-
sikerült a 3.6 ra felmegy

Azt mondja meg pls valaki, milyen addons kell ahhoz , hogy az IP címet alul lássam ?
-
Hi all.
Valakinek nincs infója, miért nem lehet egy olyan kiterjesztést feltelepíteni, ami hivatalosan bent van az FF addons-ba ?
Egész pontosan erre gondolok: User Agent switcher 0.7.3 ez eddig nekem tök simán felment, viszont újra raktam az FF-et és sajnálattal azt látom, hogy a 8.01 el mikor fel akarom telepíteni azt írja ez nem kompatibilis a ff verziómmal, de hiába teszek fel régebbit egyikre sem akar felmenni...
Nem tudja valaki ez miért lehet ?
-
válasz
HarryPotter
üzenetére
Mert nem a szélességével van bajom, hanem a magasságával.

8-900px széles weboldalakkal minek terítsem be a teljes képernyőt? -
sesz
csendes tag
Mit jelent ez a "Do Not Track" funkció az új Firefoxban? Hogy működik?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
WonderCSabo, S-Attila - Köszi mindkettőtöknek!

Laptopon ez a 40-50 pixelnyi hely is sokat számít. -
sonar
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát ha arra gondolsz, hogy a "döntés megjegyzése" az be van pipálva
-
-
Gomez
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
-
Régebben már volt róla szó, de nem találom.
Hogy lehet megoldani, hogy a lapfülek normál ablakos méretnél is fent legyenek, mint maximalizált állapotban? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy https oldal ahová letöltöm a certificateket, de miután kiléptem az oldalról csak akkor tudok újra visszalépni ha újra indítom a FF-t.
Valaki találkozott már ilyennel? Esetleg vmi tipp?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
350MB az normális. Egyébként a Firefox a szabad memóriaterület fv-ben terpeszkedik, ha látja, hogy van, akkor a gyorsabb működés érdekében inkább használja a memóriát, ha nincs annyi, akkor nem.
Ettől függetelnül a memory leakek kiszűrésére indult a Memshrink projekt, -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
(#22863) Fandango
(#22866) WonderCSaboKöszi a válaszokat, igen, szerintem sem normális, csak elég sűrűn bugzik így be. Mondjuk 350MB az átlag. Mi lenne ha az egy giga ramos netbookommal böngésznék

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez nyilván nem természetes dolog, elszállt egy memory leak.
-
Fandango
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha regota megy a Firefox siman lehet ilyen.
-
Ezt magyarázza meg vki, én nem jöttem rá. Egy lapfül volt nyitva

[link]
Volt az oldalon pár mini kép, de semmi egyéb érdekességet nem láttam. Vagy azért van mert rég volt nyitva a böngésző?
Köszi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
eddig ha címsorba pötyögtem valamit, és entert nyomtam, akkor auto google keresés lett belőle...ez most annyiban változott, hogy a yahoo keres...
nem találom a beállításait...hol tudom visszaállítani?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudom. Sőt elég ha egy könyvtárat kimásolsz, most fejből nem tudom melyiket, de pont itt a lényeg, hogy ezekben volt valami gebasz. És csak a teljes törlés segített. de mind1, nem nagy ügy újrarakni mindent.
-
Gomez
aktív tag
Közben megtaláltam, hol kell beállítani:
about:config, majd a keyword soron kell beírni a megfelelő url-t.Egyelőre olyasmivel próbálkozom, hogy:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=Ezzel csak az a bajom, hogy rögtön az elő találatra ugrik. Mi a helyes URL, ha csak a google találatokat szeretném, hogy megjelenítse (de ne nyissa meg a legelső találatot)?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én sem. Ma reggel bekapcsoltam a gépet, és nonstop szólt egy kb. 10 másodperces olasz nyelvű reklám. Rókát kinyomom, megszűnik. Elindítom, megint szól. Törlöm a cache-t, újra elindítom, már nem szól. Ez 2x játszódott le, mióta az FF8-nál tartunk.
-
Gomez
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem volna, hogy miképpen lehet eltávolítani egy bizonyos "Plus! Network" keresőt a Firefox-ból (az MSN Plus-sal együtt települt, természetesen kéretlenül).
Az MSN Plus-t már töröltem, a Firefox-ot is már vagy 3-szor újraraktam (mindig töröltem a meglévő beállításait), és csak annyit érek el vele, hogy kb. egy-egy hétre eltűnik ez a kereső, aztán csak megjelenik újra (pedig nem telepítek semmilyen kiegészítőt/programot időközben, az Adblock-on kívül).
Valakinek valami ötlete?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy érdekes jelenség.
A szokott nyitva lévő oldalaimmal non-stop játszik egy olasz hirdetést a böngésző. Bezárás és megnyitás után is, csak akkor hallgat el, ha törlöm a cache-t is. Valamint totál random a dolog, mióta FF8 van, csak 2x jött elő, előtte meg nem volt ilyen. A nyitott oldalak kb. azonosak a 7.0 idején nyitottakkal.
-
JoolsNOS
veterán
A személyes adatok közt volt valami gebasz. Újratettem úgy, hogy vesztek a könyvjelzőim, kódjaim, de most jó.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Nem ez volt a szandekom, de valami nekem is remlik, de mivel nem talaltam, inkabb kerdeztem. En ha FireFox verziot valtok mindig lementem html-be a konyvjelzoket es importalom az uj verzioba. Jelenleg visszatertem a Nightly verziohoz es importaltam a FireFox 9.0b4 bol exportalt konyvjelzoket es megmaradtak a faviconokok.
Biztos hogy valtozott valami, a lenyeg hogy aki felvettete a problemat, Neki segitettek, nekem meg mukodik mint regen. -
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ma reggel óta gond van a firefoxommal. Pár oldal (pl PH, Facebook) úgy jön be, hogy nincsenek képek, illetve össze-vissza vannak a szövegek, néhol kriksz krakszok. Kicsit olyan mintha nem lenne elég sávszél és még töltene. Viszont explorernél nincs gond. 8as firefox, újratelepítés nem segít. Ötlete valakinek?
köszi -
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na most megfogtal mert en sem talalom, pedig tuti volt egy ilyen mappa, lehet hogy azota ez megvaltozott.

-
sesz
csendes tag
Régen létezett a Stop Autoplay kiegészítő, de a fejlesztője letörölte az addons oldalról, mert már nem támogatja. (Lusta.) Kár érte. Jobb volt, mint a Flashblock.
A Flashblock kiegészítő szerintem megoldja a problémád.
-
sesz
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már semmit, mert sikerült magamtól megcsinálni.

-
Met
nagyúr
Létezik valami kiegészítés amivel a weboldalak hangját lehet elnémítani?
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Első hszben lévő diagnosztikát tudom ajánlani. Vmitől megőrült az a beállítást.
-
Üdv!
Erre valaki nem tud választ?

http://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_22725-22725.html -
válasz
potyi23
üzenetére
Használd a CheckPlaces kiegészítőt.
-
siriq
őstag
Bakker most raktam fel az FF 8.01-t win 98 SE re. Nagyon jol megy rajta. Azert nem semmi amit a kernelex meg tud csinalni manapsag. Szoval le a kalappal elottuk. Fel akartam rakni egy kepet de a ph gyengelkedig........
A mostani hsz bizony ff 8.01 es 98 SE alol szuletett.
-
potyi23
senior tag
hi.Csereltem rendszert a gepemen,visszatettem a firefoxot,de gondjaim akadtak vele.A konyvejlezoket visszasikerult tennem,de az elottuk levo kep nincs ott,csak egyszurke feher ikon,es eleg zavaro...!Csak ha megnyitom az oldalt akkor tesz ele kepet,de arra nincs idom,h minden olald ami a konyvjelzoben van elmentve megnyitogassam ...
-
netpeti98
addikt
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
- Fixed Mac OS X crash that occurred in certain instances when a Java Applet is loaded with Java SE 6 version 1.6.0_29 installed.
- Fixed Windows startup crash caused by RoboForm versions older than 7.6.2.Üdv netpeti98
-
Ramius
őstag
Úgy néz ki most minden ok. Köszönöm a segítséget.
-
attiati
veterán
3.6.24-et használok. Szerintetek érdemes frissítenem a 8-as verzióra, vagy valamelyik korábbira?
Ficsúrok, új funkciók nem érdekelnek, csak a biztonság és a kompatibilitás pár kiegészítővel.
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kicsit lassan jott le de megnyitotta.
-
Ramius
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Most érdekes módon megnyitotta böngészőből.
-
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Aki ugy telepit programot hogy meg se nezi mit lehet a telepites soran beallitani az meg is erdemli, hogy a kivant program melle megkapja a sok nem kivant alkalmazast. En is Foxit Readert hasznalok teljes megelegedessel es semmi egyeb marhasagot nem engedelyzetem neki a telepites soran.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Ramius
üzenetére
Tegyel egy probat a PDF-XChange Viewer-el. FF 8.0.1 W7 64 bit, es a PDF olvaso is 64 bites.
Es hogy miert nem hasznalom a Foxit Reader-t?
Innen elindulva Miket telepít a Foxit Pdf Reader új verziója? es ide jutva ThreatExpert Report lemondtam rola. -
Ramius
őstag
Üdv. Mitől lehet az, hogy nem tudok pdf fájlokat megnyitni böngészőben? Minden egyes alkalommal kifekszik a firefox, ha véletlen rákattintok egy ilyen linkre. Foxit reader van telepítve a gépre.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Basszus nem műxik Google.com-on, hiába írom át, prübáltam elem hide helperrel is. Sehogyse tudom eltüntetni.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ma vettem észre ezt a szart, köszi a tippet, el is tüntettem. Remélem minnél előbb jön a Google start menü.
-
Alex123
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, ez az!!!

Tudom, hogy kezd "trendi" lenni az ,hogy a felső sávból megoszthatsz, ide léphetsz, meg oda, meg még talán kávét is főz, de én már csak ilyen maradi vagyok, egy keresőt pusztán keresésre szeretek használni, nem másra....
Thx!
-
Alex123
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, ez a "kéket" már ki is vette...
A fekete csíkot is el lehet tüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve csomó minden nem is ott van ahol lennie kell. Mutatnék képet, de az meg átmenetileg nem elérhető( mármint a feltöltés)
KAMI911