- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #53047 üzenetére
Addig nem akarok ugrálni, míg nem lesz meg a jogsi, mert lábon kell hazahozzam az ország bármely pontjáról is (nincs utánfutóm, de még vonóhorgom se, hogy béreljek egy futót). Csak kinézett típusok vannak (voltak konkrét példányok is, de mindet elvitték már):
A klasszikus 500-as twinek: - Honda CB500, Suzuki GS500, Kawa ER5 + egy kakukktojás, a Hyosung kisebbik csoppere (GV250 Aquila)A kis Husángból és a GS500-ból egész fiatalokat lehet már venni 450k-ért (ráadásul több példányból lehet válogatni), Az ER5 az nyűgösebb és sokat is fogyaszt (nálam szempont sajnos), bár most meg azok kezdenek tetszeni. A CB500-as Hondának tudnék leginkább örülni, de azok sajnos drágábbak, vagy nagyon öregek. Ezekből is volt néhány ígéretes példány, de például a nekem legjobban tetszőt éppen tegnap vitték el.
-
.mf
veterán
válasz
polimorf #53026 üzenetére
Mi meg még jobban köszönjük a mai napot az érdekes és előre pontosan megszervezett programokkal (kivéve az időjárás meg a cicák, legközelebb velük is egyeztetni kell)
Remélem összefutunk még valami túrán.Mosquito, merre jöttetek? Gondolom Gánt felé lekanyarodtatok, mert az extra-körömből visszafelé nem láttalak titeket, és bár volt egy fél vissza + egy teljes Csákvár-Majk-környi előnyötök, mégsem láttalak már titeket utána az 1-esen.
Stryker: azt hogy csináltad?
Hozzátok képest mentem egy plusz Esztergom-Dobogókő-Esztergom kört, egy plusz Bajna-Héreg-Tatabánya-Tata kitérőt, és egy plusz Csákvár-Majk-Csákvár kört, mégis csak 550 lett (~79650-80200 -- igen, meglett a 80k is ma
) Vagy nem Bp-en vagy?
Másikra: igen, így kell ezt: miután az elmélet helyén van, gyakorolni, s elmenni másokkal. Arra azért vigyázz, hogy ami másnak megy, az még nem biztos, hogy neked is egyből fog. Rengeteg apróságból tevődik össze, tehát inkább gyakorolgasd, csiszolgasd a technikát. Hidd el, nekünk sem egyből állt össze, sőt, még most is tanulunk és gyakorlunk.Az extra-körökön meghajtás meg a hazaút gondolom hozza a kb. szokásos fogyit, de amikor együtt mentünk, rég volt ilyen alacsony fogyasztásom... Ebből is látszik, hogy ritkán szoktam ilyen lassan és kvázi-szabályosan menni
Na megyek alszok, reggel egy hasonló hosszú túra vár...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
polimorf #53026 üzenetére
Mi is nagyon köszönjük.
Nem rég kezdtem, de eddig ez volt a legjobb motorozásom.
A végére 570km-er lett pluszba.
Külön öröm, hogy a tapasztaltakkal való gurulás hatására megtanultam hogy kéne kanyarodnom. Legalábbis ahol eddig fostam, néha 70-re visszalassítva eszetlenkedtem, ott a nap közepére tudatosan akár 110-nél is még ráhúztam a gázt fékezés helyett.
Még sok ilyet!!!
-
-Mosquito-
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
polimorf #52969 üzenetére
Gyűjtsétek helyettünk is az élményeket; széles utat!
Xaels!
De hiszen pont a fékezés erejéről kapsz visszajelzést: ha nagyon tapossák a féket akkor villog a féklámpa (ha pedig nagyon le kell lassítani akkor ugye a vészvillogó is). Kár hogy ez csak extraként elérhető, nem hiszem hogy túl bonyolult/drága eszköz kell hozzá, szvsz legalább autók esetén simán adhatnák szériában. -
Xaels
félisten
válasz
polimorf #52989 üzenetére
Pontosan, volt bennük lélek nem szimplán csak egy termék volt amit el akartak adni.
Köszi, tényleg szépek a munkák amikről van fent kép. Sajnos a pelenka mellett nincs ilyen luxusra keret ezért is ajánlom fel a bőröm, ha van rá igény.
(#52991) Logeeen köszi, ránézek.
MÁS:
Erről mit gondoltok? Szerintem nem hülyeség többlet információval ellátni a mögöttünk haladót, de ebben a formában nem igazán értem mivel jobb. Sokkal jobb lenne ha a fékezés erejéről kapnánk/adnánk visszaigazolást.
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf #52984 üzenetére
Akkoriban még hitelesek voltak ezek a zenekarok. Mostanában már unalmasak, legalább is az új anyagaikban nincs erő-lendület-szenvedély. Minden idők legjobb Heavy Metal albuma is pörög ha már jönnek FEZEN-re
[link]
Valakinek van tetováló ismerőse aki dolgozik versenyekre? Szívesen adnám a bőröm szép művekhez.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf #52921 üzenetére
Bősi motoros erőműlátogatás.
Akik eddig jelentkeztek:
Mosquito: 1 motor 1 ebéd
Endroo: 1 motor 2 ebéd
V. STRYKER: 1 motor 1 ebéd
ShadOw: 1 motor 1 ebéd
SarokZs: 1motor 2ebéd
Atilla: 1 motor 1ebéd 50% holnapra kiderül
Archer: 1 motor 2 ebéd 50% (határon csatlakozik)
Jlt: 1motor 1ebéd
.mf: 1 motor 1 ebéd 90%
Gulyás Peti: 1 motor 2 ebédMegkérek mindenkit az indulásra pontosan érkezen,tankoljon is ha kell mert a legközelebbi megálló Komáromban lesz a Mol kúton. Lesz egy OKJ-s gyorstalpaló a csoportban való motorozásról/zipzár alakzat,haladás egyébb tudnivalók stb..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
polimorf #52915 üzenetére
Nem nem, de azért reméljük a legjobbakat.
-
canniball
nagyúr
válasz
polimorf #52435 üzenetére
Értem; azt hittem már most cserélsz.
Mosquito34!
Az egy dolog hogy csak szerény sikerekkel tudom próbálgatni a 90 foktól való eltérést, de mint már írtam ráadásul mire valami kanyargós részre eljutok addigra többszáz/ezer km-t teszek meg egyenesen, ez pedig nem igazán kedvez az egyenletes kopásnak; halmozottan hátrányos helyzetben vagyok. -
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf #52427 üzenetére
Publikus akkor mennyi lenne rá a keret? Csongi tesójának régi LT-je van. Nem tudom feléd BMW/Honda szerviz van-e egyáltalán,de a BMW-t jobb hozzáértő szerelőre bízni! Jóval magasabbak a fenntartási és alkatrész költségei az LT-nek,fájó pont a kardánhajtás és elektronika lehet.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf #52109 üzenetére
Bősi motoros erőműlátogatás.
Akik eddig jelentkeztek:
Mosquito: 1 motor 1 ebéd
Endroo: 1 motor 2 ebéd
V. STRYKER: 1 motor 1 ebéd
ShadOw: 1 motor 1 ebéd
Lipton: 1 motor 1 ebéd
SarokZs: 1motor 2ebéd
MZet: 1motor 2ebéd 50%
Archer: 1 motor 2 ebéd 50% (határon csatlakozik)
JLT: 1motor 1ebéd -
Daywalker
addikt
válasz
polimorf #52128 üzenetére
Ja nem azért írtam le, hogy kiforgassam amit mondasz
Egyébként meg szoktak túragépekkel jönni. Téves elképzelés, hogy bárki kinevet bárkit is...szokatlan max, de nem szoktak nevetgélni az emberek, hiszen mindenkinek joga van kipróbálni/használni a pályát. Ahogy robogókkal is jönni szoktak...sőt.
A száguldásról annyit, hogy a hring és pring kivételével egyik sem a száguldásról szól - még az említettek sem, csak ott alapból nagyobb a tempó. A kanyar a lényeg.
Én szerencsére sokat utazom, bár tény h nem belföldön és szomszéd országokban, de ez irányú vágyaimat kielégíteni akkor, amikor úton vagyok éppen oda ahova, így a túrázásra sincs igényem. Az hogy egy templomot/múzeumot nézzek az nem az én műfajom. Ha motorozom, akkor motorozom, nem nézegelődöm. Max megállok enni-inni -
Daywalker
addikt
válasz
polimorf #52122 üzenetére
Lehet ha túra motorom lett volna másképp láttam volna, de az jellemből fakad, hogy nem bírom a tétlenséget meg a tökölődést, így minél gyorsabban oda akarok érni ahova megyek. Bámészkodni meg bámészkodjon más, én az utat szoktam figyelni. Ez a meg-megállás meg...hát nem köt le...engem.
A körözgetés meg olyan, hogy azok mondják ezt gyakran, akik nem próbálták ki. Ellenben a túrázással, amit mindenki kipróbál, de valljuk be, túramotorral pályán menni nem ugyanaz a műfaj, ahogy sportmotorral sem jó túrázni. Lehet persze, csak nem arra van.
Én jó mókának tartom a fizikával játékot: hol tudsz egy kicsit jobbat menni, hol tudod jobban dönteni, érezni, hogy dolgozik alattad a motor és te is rajta, és nem csak pöffeszkedsz. Ez tényleg egy sport, amibe el lehet fáradni, ami megizzaszt, ami koncentrációt igényel. Teljesen más világ, ami lényegében nem a körözgetésről szól. A kör csak azért kell hogy tudd mérni hol állsz
De mindig azt mondom, mindenki azt csinál amit akar. Pályán kisebb az esélye, hogy megdögölj, mint utcán, ez pedig egy olyan érv, aminek az ellenkezőjét senki sem fogja nekem tudni bemagyarázni.Xaels: ja igen, ez sem túl jó azért. Egyszerűen az euforikus állapotban nem tud jól dönteni az ember, bele megy olyanokba is, amibe nem kéne. Néha robogóval én is azon kapom magam, hogy lényegében 15x meghalhattam volna, mert kemény volt a nap, ilyenkor az ember próbál kiengedni, amit azzal kompenzál, hogy küldi neki a sorok és kocsik között, pedig nem kéne, hiszen abban is fáradt és frusztrált emberek ülnek, akik szintén nem tiszták. Befele menet sem jobb, sok a kocsi, dugó, a motorról meg mindent másképp lát az ember, előrébb akar jutni. Jobb a békesség...bár sokat javult a helyzet, de nem az igazi. Múltkor mentem nagyobb kört mert csomó dolgot el kellett intéznem a városban, de több volt a bosszúság a sok idióta miatt, mint az élvezet.
De mondom, mindenki azt csinál amit akar, én nem ítélek el senkit, mindenki maga dönt arról mit akar, mit szeret. Én osztottam-szoroztam és így döntöttem. Nem bántam meg sehogy, anyagilag végképp nem.
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf #52122 üzenetére
Én teljesen más emberként kelek és érek haza, ha motorozhatok. Hiába kelek korán egyszerűen frissnek, izgatottnak érzem magam. Múltkor 3 nap is 1 órával sikerült korábban beérnem munkába, mert nem volt szenvedéssel elnyújtott ébredés. Alig várom, hogy elindulhassak. Hazafelé meg egyszerűen mintha a menetszél vinné le az egész nap rámragadt stresszt és "mocskot". A túrák meg egy más világ.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
polimorf #51368 üzenetére
Várjuk veszettül.
Majd a kezdőknek némi ktg. számítást is tehetnél fel, hogy mennyiből jött ki...benzinpénz, szállás, miket vittél, stb. Én még nem voltam hosszabb túrán, de azért jó lenne tudni mennyiből fér ki.Apropó...holnap reggel valaki nem jön Paksra?
12-13körül jövök vissza.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #51338 üzenetére
Én is vettem tavaly bringapumpát, de guriga taknyot sem ér. Ha tavaly nem lett volna Laci barátomnál a kompresszor, Erdélyben igen csak gondban lettünk volna. Azóta van saját, semmivel nem foglal több helyet, mint a legkisebb biciklipumpa + egy nyomásmérő együttesen. Mondjuk nem volt olcsó (én még 7990-ért vettem a télen), de azóta a bringákat is ezzel fújom, a motor szivargyújtó csatijáról.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
polimorf #51309 üzenetére
Önmagában egy defektjavító spray miért nem elég? elvileg tömíti a lyukat nem?
Mondjuk egy vicc, hogy a patronos szett a Louis-ban 12euró, itthon meg 9900 körül adják.
Belegondolva a kukacossal kicsit jobb, mint a sima spray, de ha azzal csinálod meg, akkor is el kell vinni a gumishoz,hogy becsületes munka legyen rajta. Akkor meg elvileg a defektjavító spay is elég lehet 2000 forintért, ha lassabban is, de elérsz haza vagy egy gumishoz. Vagy nem jól látom?
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf #51115 üzenetére
Köszi. Nekem ugye azért is kellett mert ősszel és télen elég sűrűn motorozom esőben és kellett valami ami melegebb mint a bőrcsizmám és kint is tartja a vizet. Annyira bejött, hogy amikor annyira hideg volt már, hogy a motor kényszerpihenőn volt akkor is abban jöttem dolgozni. Viszont nem szellőzik semmit így nyárra mást veszek fel.
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf #50625 üzenetére
Ízlések... Szeretem az indián dolgokat, de ez nem tetszik így képről. Lehet élőben más lesz. Részben igazad van, tudom rengeteg munka van egy ilyenben és pénz, de attól még nem fog tetszeni. Gondolom nem vagyok vele egyedül ezért sem ment még el ez a motor, viszont ezen túl tudok még lépni, ha a technika kifogástalan.
(#50626) DigitXT: elv vagy sem, de új tankot venni nem akarok, nem olcsó mulatság. Tankbőrrel letakarva viszont nem fog zavarni és a "műalkotás" is megmarad. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá ezt a műalkotást megveheted akciósan 500 000.- pénz.
(#50627) FIREBLADE78 nem tudom mit vártál? Ez egy puha térdprotektor, de ezt eddig is tudhattad. Nem leszel tőle vasember, de kisebb koppanásnál mégsem a térded megy a levesbe.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #50406 üzenetére
Hagyjuk a témát, megoldom: ha egyszer-kétszer-háromszor még le-föl rohangálok Pestre, szerintem az sem lenne olcsóbb, sőt! Azt hiszem, a hivatásos fuvarost választom, az háztól-házig (a vásárlás helyéről, a munkahelyemet is kihagyva belőle), az ő felelősségével lehozza. Majd kigazdálkodom az árát valahogy...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #50188 üzenetére
Index motoros fórumán dumáltak rá, hogy ne küszködjek halált megvető bátorsággal a kamionokkal, hanem csináljak rendes jogsit, és vegyek végre valami "rendes" motort. Ezt a hirdetést tegnap dobták fel, véletlenül találtam rá, megmutattam a pesti motorszerelő haveromnak, aki - mivel tőle 2 km--re volt a gép - ma elment mindent megnézett, kipróbált rajta és körülfotózgatta. (A hirdetésben egyetlen kép volt csak). Azt mondta, hogy meg kell venni!
(#50193) Burt1793: a Csótány 660mm-éhez képest ez nekem qrva magas lesz inkább (én 177 cm vagyok).
-
KoVee84
senior tag
-
Something_
őstag
válasz
polimorf #50059 üzenetére
18 evesen mutottek a szememet igy, mikor haza ertem a korhazbol kapartam a falat fajdalmamban, durva volt. Aztan masnap volt asszem a kotes leszedese es 1 hetig durvan fajt. Az akkori fodraszom meg 2 nappal a mutet utan tudott dolgozni, en egy hetig sotet szobaban szivtam.
Azota megint kb ugyanolyan szintre romlott vissza. Szerintem kb 4 evig volt jo a szemem. Nem volt veszes, -2es volt. Most passzolom. -
Xaels
félisten
válasz
polimorf #49727 üzenetére
[link] itt is 4,5-6l-t írnak. Mikor Balaton körül mentünk, én vittem utast, kolléganő egyedül jött és az én fogyim átlag fél literrel volt több mint az övé. Mindegy végül is.
(#49728) bogyo112 nem közvetlenül váltottam. Kb 3évet kihagytam. A Logoutpmon kifejtettem kicsit jobban. Nem ez a 400-as volt az igazi vágyam, csak ezt tudtam megvenni.
-
Xaels
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #49721 üzenetére
Hű de fogom utálni a kis tankot (már ha lesz valaha ilyen gépem), főleg, hogy egy rohadt benzinszintmérő sincs a gépen. A kis Csótány ilyen szempontból elkényeztet: oldalsztender (visszajelző lámpával), középsztender, fordulatmérő, benzinszintmérő... Ő utána szinte minden megfizethető, nagyobb gép fapados lesz.
-
Daywalker
addikt
válasz
polimorf #49372 üzenetére
Nem...félreérted, mert már nem emléxel.
Mindenki le akart téged beszélni róla a megvásárlásáról, mert nem volt friss gyártás. Kb. én voltam egyedül, aki mondta, hogy nyugodtan vedd meg. Na ezért vicceltem vele...tudom én nagyon jól, hogy nem az...
Megjegyzem, autómra is 2013-as évben készült gumik kerültek fel újonnan és vaj puhák, mintha sínen menne az autó. Kár ezen aggódni, ha jól van tárolva. Idén kíváncsi leszek a 2009-es slickek hogy teljesítenek. -
Xaels
félisten
válasz
polimorf #49287 üzenetére
De egyébként sem mehetett volna előre hisz a párhuzamos közlekedés feltételei sem adottak, mint amiért megkata a büntit. Sokszor nehéz követni a módosításokat, még nekem is aki negyedévente oktatást kapok ezekből, ha vannak. Idén vizsgázom is így benne vagyok kicsit a témában is. [link]
-
vlevi
nagyúr
válasz
polimorf #49279 üzenetére
Mivel a kereszteződésig záróvonal van, ezért őt nem előzheti senki balról, emiatt nem kell meggyzőződnie róla. Az más lapra tartozik, hogy az autós biztosan nem emiatt nem nézett a tükörbe, (egyébként se tette volna), de ez felmenti a felelősség alól.
Lehet, hogy ez így betű szerint nincs benne a Kreszben, de emlékszem erre a példára, amit az oktatón elmondott. -
Xaels
félisten
válasz
polimorf #49279 üzenetére
(4) Az R. 36. §-a a következő (12) bekezdéssel egészül ki:
„(12) Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – kétkerekű motorkerékpárral, illetve kétkerekű segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kétkerekű kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha:
a) az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és
b) az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. -
pakriksz
őstag
válasz
polimorf #48935 üzenetére
audistól bmw-stől félni kell. Valami fura játszódhat le az ember agyában ha szert tesz egy ilyen autóra...
Én ma mentem így pontosan így ahogy a képen van, és amikor felbukkant előttem egy bmw terepjáró, ami a belső sávban guruló másik autót előzte a záróvonalon, félig belógva az én sávomba, méghozzá úgy hogy, hogy a képen látható bal szélső sávban nem ment senki...
-
válasz
polimorf #47967 üzenetére
Olyat keress ami vízhatlan, amiben motort lehet mosni, mint nekem. Küllemileg olyan mint az első linkes csak a hátán nem nyitott hanem van két csavarhely ahova a plusz és a mínusz megy. Ezt is utána kitöltöttem hőre lágyuló ragasztóval, hogy még csak el se jusson oda a nedvesség.
Áramkörileg: mérő és a két szál vezeték. A negatív egy az egyben megy az akku negatív érintkezőjére, a pozitív pedig elindul az akkutól, ott egy ideális helyen megszakítom egy kicsavarható 20mm-es üveg biztivel (amperileg gyors és valami minimális értékű, mert 6mA-t kér a mérő, csak legyen védelem), ezt a cuccot mivel gumi tömítésű csak behúztam egy kis zsugor csőbe, aztán mentem tovább a mérőig ahol egy kis kapcsolóba érkezem ami meg folytatódik a mérő pozitív lábáig.A kapcsoló esetemben a mérő oldalára van ragasztva. Ez nem vízhatlan, ezért én néha, főleg motor mosás után adok neki egy kis WD40-et. Most már olyan 1éve esőben hóban szolgál és állja a motor mosást is. A kapcsoló azért kell, mert 6mA-t vesz fel és ha nem mész gyakran a motorral lassan de leszívja, csak egy mozdulat lekapcsolni amikor megállsz, idővel rutin mozdulattá válik.
Annyi vezeték van benne ami a tank tetejétől (kormánycsapágy és a tank között) elmegy az akkuig, semmi extra, hogy minél pontosabb képet mutasson. Az enyém amúgy 35V-ig méri és a nagyobb fesz tüskék miatt csak akkor kapcsolom be ha már jár a motor, illetve indítás előtt ránézem az akku nyugalmi feszkójára vele. -
válasz
polimorf #47960 üzenetére
Nekem ott annyit csalt, hogy nem jó alap. Azért mérünk akku saruin. Azért is van egy teljesen külön körön teljesen külön biztin, rövid vezetéken. Pl: tölt 13.5v-ot akku saruin, az már a fényszóró izzón 12v körül van. Elvész a vezetéken, régi csatlakozásokon, átmeneti ellenálláson. Nyerset mérünk mert az akkunak a fontos a töltő fesz.
-
vlevi
nagyúr
válasz
polimorf #47957 üzenetére
Ôsszel, vagy télen volt egy cikk a totalbikeon, hozzád hasonlóan 1-2 szezont túlélő akksi témában.
Majd ha egyszer stabilan 10 fok fölött lesz a hőmérséklet, es felélesztem a téli álmából, akkor én is ránézek. Igaz, én 2008-ban cseréltem akksit, banner van benne, azóta megy. Télre ki szoktam venni én is, és az előszobában tartom. Havonta egyszer szoktam rátölteni. Évközben is, amikor hpsszabb ideje nem jártam a motorral, akkor is töltöre dugom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest