Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lumpy92

aktív tag

Megleptem magam egy új sisakkal, HJC i71. Ez a korábbi, nagysikerű i70 utódja, ez már teljesíti az új bukósisak biztonsági szabványt. Elég jól felszerelt, minőségi darabnak érződik. Egy 10 éves Marushin 777 Tiger sisakot vált. A súlya viszont elkeserítő, ráírva 1700 g, lemérve 1748 g (a régi lemérve 1389 g). Ami miatt mégis megvettem, hogy az összes, új szabványt teljesítő sisak tömege hasonlóképpen megnő. Egy Sharkot próbáltam még, arra is 1700 g volt írva.
    Árban középkategória, 75k.

Több fővárosi boltot végigjártunk ma, nadrágot is néztünk. Engem meglepett, hogy motoros farmert akartak mindenhol eladni nekem, pedig én eredetileg cordurára gondoltam. Farmerból volt aminek a szövetébe van szőve a szakadásgátló anyag, volt ami kívül sima farmer anyag, de belül van egy szakadásgátló anyag bélés (érdekes mód ez térd fölé ér csak). Ezek 75-80 k körül voltak. Valószínű, hogy lemaradtam, mert rég vettem motoros cuccot, akkoriban ezeket a motoros farmereket még nem annyira ajánlották motoros túrára cordura helyett.

Új hozzászólás Aktív témák