Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
azért majd ha lehet már, akkor csináljanak neked a srácok egy igazi yoda avatart

-
ALI_G
veterán
Jövőhét szombaton bérgokart verseny lesz kecsóringen, utána való szombaton valami motoros nap.
Mikor kéne menni? -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ideje lenne már neked is valami saját avatar, mert megint most újat kell megjegyezni

-
Djuree
félisten
nézni akarok kicsivel magasabb plexit a motoromra. hol kapok ilyet, ami nem aranyárban van? belföld-külföld is jó.
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
bakker, mi az hogy nem a yamaha nyert?
akkor az eleje szoros volt. -
yodamastah
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
igen? azt nem is tudtam. az is komoly lehet. lemaradtam róla, pedig érdekelt volna. ki nyerte csak úgy kíváncsiságból, milyen gép?
-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
hát nem pont
persze az se lenne rossz, kipróbálnék egy olyan LMP1-es gépet
asszem el sem tudnék vele indulni 
-
Djuree
félisten
jövőre valaki gondolkodik ebben a 24 órás cuccban? asszem ma indult. én mennék jövőre szívesen.
-
.mf
veterán
Viktor, vasárnap van valami rendezvény a Kecsón?
Időjósok azt mondják, hogy holnap a mainál jobb (kevésbé szeles) idő lesz, eső nélkül. Lehet, hogy kinézek pár menetre, ha nincs lefoglalva.
Másnak is van kedve jönni? -
Integra
titán
hol érdemes bp-en kawa er-5 motort szereltetni? egy ismerősnek bekerpált, dől a benyája vagy mi van vele, és már be sem indul. gyanítom karbis. ahol szerelték ott csak rosszabb lett..
-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Itt a crash videokent is :[link]
-
NINJA_V
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, az van benne, de a kategoriahoz kepest azert eleg fejlett a blokk, nem egy mumia karburatoros levegos....
-
NINJA_V
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Uhh egy kicsit keveset mondtal
...egyenlore az itteni arat nem tudom, de ha azt vesszuk hogy kint $4450 a 250es, $4800 az uj 300as, es az itten 250 es kawa ar 1.550.000 korul van akkor nagyjabol be lehet loni az arat
, ami nem lesz olcso -
tutis
addikt
Bocs a flame-ért fiúk, nesze nektek analóg óra

-
boogie84
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére

Ninja: valszeg a katalultas sem maradt el...
Erdkes jelenet lehetett.

-
v2_rider
tag
A motorral elcsúsztam a minap. Jobb oldalán csúszott, bal oldala teljesen sértetlen. Az út mellett nem volt semmi akadék. Sem jelzőtábla, kilométerkő, vagy bármi egyéb. Fűben csúszott főleg. Na a tank bal oldala viszont rohadtul behorpadt. Viszont a horpadás nem karcos, és a motor bal oldala nem is ért le. Nincs más magyarázat, minthogy a bal lábszáram okozta a horpadást. Amúgy a motor előtt értem földet, kb 3-4 m-el. Tapasztal már valaki hasonlót? Vagy ha a tank éle meghorpad ilyen könnyen deformálódik?
-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
waaa pont nem lattam , osszeult a motor kemenyen, jo kep

-
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
na ez az igazi pech

-
NINJA_V
tag
En a zx 600RR-re gondoltam, de ertem mit mondasz...Elobb vagy utobb fejleszteni kell, ha versenykepesek akarnak lenni. Supersportban, eleg sokan mennek meg hondaval,de iden a kawat nem nagyon lehet megfogni...ama supersportban honda nincs is nagyon, superbike-ban meg annyira sem. Bsb-ben is par elvetve. Hondanak most mashol van a cash, ott van rcv, a moto2, moto3 motorjaik... Sztem hamarosan kihoznak valamit, volt idejuk agyalni.... aztan a Ten Kate farag belole motort

Persze ez csak vesenysport resze...de nagy hatassal van a fejlesztesekre meg az utcai eladasokra is...Kerdes a suzuki mikor lep mar

A 2014-es moto gp gep viszont eleg jo all
-
tutis
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Hát amúgy ez teljesen igaz.. Én legalábbis most gondolkoztam el hogy idén nem voltam el 1 métert se túrázni. Vagy munkábajárás, vagy ringre kimenés és ott motorozás volt, ennyiben ki is merült a közúti motorozásom.
Vizsgáztatom lefele az autót vonóhorogra és vonatom kifele a motort a picsába, ezért felesleges forgalomban lennie, átszokok a biciklire.
-
KoVee84
senior tag
Skubizzátok mit találtam és pont eladó: 177LE, 155kg

-
-
Daywalker
addikt
Nesztek baze
Lesz Hondánál is valami új cumó: [link] -
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Uhh micsoda uj Yamaha festes...
-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Vizen lehet lesz eselye a Ducatinak
.... -
yodamastah
őstag
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Jó reklám

-
.mf
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Hát Gyurikám, most sem hazudtolod meg magad

A szokásos módon csípőből beszólsz valamit, amit végig sem gondoltál. Nézzük meg szíved csücske Yamaha jelenlegi kínálatát. Ott van a 125-ös, R1-es fazonnal (de csak formában utánozza, szakavatatlan szemeknek, burkolat alatt rejtegetve a falatnyi blokkot, meg virsligumik), s alatta az 50-es TZR, szintén szupersport fazonnal. Aztán következőként pedig a 600-as R6, amit már évek óta nem fejlesztenek. A kettő között pedig az űr. Aztán jön a gyakori kezdők dilemmája, hogy 125 túl kicsi és gyenge, másik túl nagy, hogy legyen így fokozatosság. Kawánál legalább gyártanak kettő közötti motort.Gyártanak 125-öset, csak nem szupersport formát mímelőt. Olyan van a konkurenciánál is elég. Viszont náluk 250-es meg most már 300-as van, ami pedig máshol nem volt egészen az idén megjelent Honda 250-ig.
-
KoVee84
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Kva anyát de szép...

-
NINJA_V
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Mi a franc az a gumikep?

Eleg szigoru csomag lett ez az uj gep, elsokent gyarliag traction control 600-ban. spf futomu, monoblock nissin, power modes...komoly
De ami furcsa hogy meg nincs szo 600RR-rol?
, vagy hogy gondoljak majd a supersportot? -
Daywalker
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
Rosszul tudod, barátom. Kérlek, engedd meg, hogy idézzek:
A Kawasaki Ninja 300 teljesítménye a karburátoros múltat idézi, hiszen utoljára akkor érték el ezek a gépek a 40 lóerőt. Most 39-et kap a felhasználó, vagyis ez a típus már nem a korlátozott motorjogosítványhoz passzol, hanem a jövő évtől minden európai uniós országban bevezetett A2 kategóriához.Szóval egy másik kategóriába csináltak motort, ami ha itt nem is, de más országokban eladható lesz. Kérdés?
A másik, épp az h tudnak valamit kezdeni magukkal, nem csak az idomot farigcsálják. Szerintem egyik motorgyártónak sem megy olyan jól, hogy épp ne tudnának magukkal mit kezdeni a munkahelyükön.
-
Daywalker
addikt
Ahh, gyönyörű hely, gyönyörű motor, a reklám meg ötletes...mint azt az utóbbi időben a kawától megszoktuk.
Szerintem semmi kivetni való nincs abban, ahol csinálták, mert igazából nem magára a TT-re, mint versenyre volt kihegyezve, hanem csak végigtolta a pályán elméletben (vagy gyakorlatban?
ugye ez a lényege)...nekem ebből nem az jön le, hogy ez egy TT-n szereplő vagy TT-győztes motort akarnának eladni, hanem h gyönyörű tájakon lehet vele elmebeteg tempóban csapatni. De másnak nyilván más jön le.A 636 megjelenésekor a legjobb "600"-as motor volt, totál oda voltak érte, szerették ezt a fajta csalást, és senkit sem zavart. Más is megcsinálhatja, ha annyira zavarja őket, mégsem teszik. Nekem az tetszik a kawában, hogy ők legalább csinálnak valamit, nem úgy mint sok más japán gyártó, aki évek óta nem nyúlt komolyan a 600-as blokkjához - de az ezreshez sem feltétlenül. Erre itt van ez, vagy említhetném, h a válság kellős közepén jött a ZX10R. Most pedig ontják a többit, 300-as Ninja stb.
-
tutis
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem meg ötletes a reklám, a kawáknak mindig is az egyik legjobb motor reklámjuk volt, most is jót alkottak.. A 636-os csalásról meg annyit hogy az enyémhez is csalhatnának akár még 400 cm3-is is
A vásárló jár jól minden egyes plusz-al amit hozzátesznek a motorhoz.. Vagy akkor a BMW is csal mert váltóeletronikát meg verseny abs-t tesz az utcai motorba? Amúgy meg csal is
De ez nekünk jó.. Had csaljanak csak, mégtöbb csalást ide.. 
-
tutis
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
tetszetős, vihetik a gixerem és hozhatják a kawát ide nekem

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
de nem szeretném látni, hogy most mindent a tt-vel próbálnak eladni. főleg egy olyan márka, amelyiknek alapvetően sosem termett igazán babér ott.. értem hogy marketing meg minden, de akkor is. meg hát a szokásos kawa csalósdi, 636.. na mindegy. szépnek viszont szép

-
yodamastah
őstag
Itt az uj zoddcseg [link]
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Kint az őr helyében nem lökdöstem volna, hanem pár öklös...patkányok.
-
lujo10
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, 2 napja. Mondjuk nem semmi.
-
runner 125
nagyúr
Kész, nem jutok szóhoz.
-
zsolt19900
őstag
jövő hét csütörtökön rutin vezsga
szorítsatok 
-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
igen, en is ezt a kettot tudom csak fejbol

picit beszelgettunk a tulajjal, aztan amikor huzott felfele a hegyre, megkuldte neki szepen. libaboroztem, olyan hangja volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aztán meg motorozásban meg lenyom minket rendesen
asszem el sem tudnék vele indulni

nem tudnak már mit kezdeni magukkal....nem tudom van-e 125-ös ninja. de ha van azért nem kell, ha meg nincs egy 125-ös kellett volna inkább...