- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #46709 üzenetére
mármint, hogy mennyit, vagy hogy?
áá, nem tudom. tudom, hogy a legjobb motor az új motor, de új Pan nem játszik, hitelt nem akarok, vagy ha igen, akkor csak azért, hogy a kp megmaradjon, a házra is kell a lé, meg a kertészet fejlesztésére is kellene fordítanom.
Beszéltem a Lehr hondásokkal, ők nyomozták ki a vázszám alapján azt a kevés kis információt a rendőr Panról. Azt mondta a srác, hogy érdemes azon elgondolkodni, hogy eu szinten nálunk a legolcsóbb a Honda, ami azt is jelenti, hogy a használt Pan nem olcsóbb kinnt, mint nálunk (ezen már én is gondolkodtam), tehát, ha a regadóval együtt is annyira olcsón jut hozzá valaki, hogy az itthoniaknál is olcsóbban tudja adni, az sok jót nem jelent a motor előéletére nézve. Ugyanezt mondták a Pan fórumon is...
Szóval bármennyire tetszik, azt hiszem, lemondok a fehér Pan-ról. A bordó is külföldi darab...
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #46704 üzenetére
"ez az ország ilyen"
igaz nem motoros:
most értem haza miskolcról. fel van túrva a fél város (már 2 éve is fel volt, azóta nem jártam arra, meg is lepődtem hogy még mindig így van). megyek autóval, le van zárva a sávom, mondom most merre, megállok, nézelődök, erre 1 perc után jön egy busz mögöttem, és dudál mint az idióta vadbarom. na itt eldurrant a cérna, kiszállok, hogy mi a q*va anyádat dudálsz ennyire? erre szól hogy erre nem lehet most jönni, menjek az útból, nem ér rá (ő akkor miért jöhet erre). kérdezem hogy tábla, hogy behajtani tilos, vagy hogy merre mehetek tovább (mert kitéve semmi nincs)? azt mondja tábla nincs, leszedték
wtf van? leszedték? kik? a rendőrök.
na itt mondom inkább elmegyek, mert szétszedem az egész buszt olyan ideges lettem.
se tábla, se sehol semmi, útközben több tanácstalan autóst láttam nézelődni az út közepén, egy fiatal párt útba is igazítottam, és mondtam nekik hogy a vadbarom buszosokat kerüljék el.gondoltam hogy ezen már meg sem kell lepődjek, az hogy 2 éve látszólag semmit nem csináltak, az még oké, ez magyaro., de hogy minden lezárva, elterelve és egy tábla nincs kitéve, ez már nonszensz. komolyan ajánlom már egy ideje mindenkinek, hogy meneküljön innen amíg lehet. már egy ideje szégyenlem hogy magyar vagyok, egy vicc ez az ország, nem csoda hogy külföldön röhögnek rajtunk...
-
doc
nagyúr
válasz
Integra #46695 üzenetére
nem a gumiszallitassal van a problema, hanem azzal, hogy az a szerviz, amirol mindenki dicseroen beszel nem dolgozik szombaton, en meg most hetkozben nem tudtam elvinni a gepet (illetve amikor tudtam volna, akkorra nem tudtak vallalni), a masik (szamomra ismeretlen, tehat nem bizom meg bennuk egyelore tulzottan) szervizben meg egy hetre elore kell bejelentkezni, es ha most szombaton nem tudjak elvallalni, akkor legkozelebb 2 het mulva tudom vinni a motort, addig meg van ket motorozhato hetvege, amikor is jarhatok a regi gumikkal
persze ez nyilvan az en problemam, megbeszelhettem volna 1-2 hettel elore hogy mikor viszem, de nalam ennyivel elore tervezni kb. lehetetlen (most sem lett volna gond, ha nem kell kedden ejjel hirtelen kulfoldre jonnom, es csak ma megyek haza)a 'mindenki ismer mindenkit' meg egy kis faluban igaz lehet, de egy 35000 fos varosban azert nagyon nem... meg meg ha lenne is a szervizessel kozos ismerosunk, nem biztos hogy csak ezert bevallalna egy szombatot
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #46187 üzenetére
jaja. ok, nem a leggyakrabban keresett sportgumi meret a 160-as, de azert benne van az elso haromban. es megsincs raktaron.
ja, megkerdeztem ket helyen a pilot road 3-at is (persze arlistaban fennt van jo aron), mire az urge azt mondta, hogy o meg eloben nem latta. kapnak egy arlistat ev elejen, ok azt kiteszik de hogy gumi mikor lesz azt nem tudja. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #46163 üzenetére
Világos, hogy pénzbe kerül, persze, hogy abba. De csak a motorosoknak?
Értem én, az élet kemény, csapásokat adunk és kapunk. Azt viszont sosem felejtem el, hogy fizettem egy délelőtött, egy zxr 750 es eltörte a váznyakát, és mire kibányászták a gumifalból, lement a nap, aztán annyi volt a reakció, hogy így jártatok. Akkó' köszönjük szépen.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #46159 üzenetére
Hát ja, csak ott a benzinben megfizeted az útadót, meg az autós is (bár szart sem ér), az euroringen ha összeolajozod akkor meg fizess. Valszeg mert azt muszáj feltakarítani. A homokot meg majd úgyis összeszedi a gumijával a sok motoros hülye ugye. Érdekes hozzáállás.
Itthon közútra sportmotort venni ezért is értelmetlen. Nincs út. -
shiNIN
tag
válasz
Integra #46145 üzenetére
én is gondoltam már rá, hogy kéne városozni... én többnyire csak áthajtok településeken, nagyon gyenge vagyok városban. főleg a városi kanyarjaim nem kecsesek
a kis íven fordulást is gyakorolhatnám, a vizsga óta nem igazán fordultam meg rendesen egy keskenyebb úton, pedig az enyémmel az nem nehéz. ez kihat az igen éles kanyarjaimra isja, Bajára menet volt egy éles kanyar, ami nem látszott előre, nekem pedig nem volt kedvem lassítani az eleve nem nagy sebességemről... ott felmerült bennem, hogy most vajon elesek-e, egyre közelebb kerültem az úttesthez... én ennyire megközelítőleg sem döntöttem még soha, huh
az poénos volt.
na nem lelkesedem itt tovább a szánalmas kis dolgaimmal...
-
shiNIN
tag
válasz
Integra #46026 üzenetére
Én nem ismerek általános infókat e téren sem, de nyilván beleszólok. Teresán eddig csak lejártak dolgok a bő 50 ezer km alatt, illetve az eredeti felni túl puha volt a magyar utakhoz... :-/
Viszont az tuti, hogy egy normál szervíznek (ami 10 ezrenként van, nem 5) nem kell drágábbnak lennie, mint más motor esetében, persze ha valaki szerint muszáj márkaszervízbe vinni a bmw-ket, akkor tegye, nekünk eszünkbe se jut. Egyes tartós, de néha mégiscsak lejáró dolgokból kell eredeti alkatrész, annak van ára, de 60-70 ezrenként azért bele kell férnie. Mások addig többször cserélnek motort, Teresa pedig csak most kezd belejönni (valós km-ben 90 ezerhez közelít asszem, az még nem sok egy cs-től). A szíjszakadás kivételével sosem hagyott ott minket sehol, azt pedig tudhattuk volna, ha tapasztaltabbak vagyunk, hogy ha már apró sérülések vannak a szíjon, akkor ideje cserélni. Máskor nem lesz ilyen.
Nekünk bejött, s egyébként is hallottunk jókat a cs-ről (már biztos írtam a csókát a 200 ezer mérföldet futott cs-sel, nem igazán volt problémája vele, s a cs még köszönte szépen, jól volt). Nyilván vannak problémás bmw-k is s a használat és a karbantartás is számít. Nekem speciel szimpatikusak az F650-esek, már azok, amik a 650 köbcentisek és nem 800-asok...Jó kis egyhengeres blokk, egészen megfelel az elvárásaimnak. Amelyek kb. mindenkiétől különböznek itt a topikban, Alvarót kivéve. Aki újabban tempósabban veszi a kanyarokat, vagyis a lazábbak esetében határozottan felgyorsít a kanyar előtt. Talán mégis fog menni az együtt motorozás, hiába állunk kicsit máshogy hozzá
-
doc
nagyúr
válasz
Integra #46026 üzenetére
itt a nemet cegnel eleg sokan jarnak motorral (na jo, nem rengetegen, de 5-6 moci szokott itt allni), ebbol ketto fix BMW, a tobbiek (3-4) nagyreszt Yamahak (egy XJ6 eleg allando 'vendeg'), bar lattam mar SV650-est is, meg is lepodtem rajta
hogy mennyire megbizhatoak, nem tudom, mindenesetre nem szoktak hetekre eltunni a szervizben
azert a bombik mindket oldalra durvan kilogo boxerei nagyon utosek -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #46026 üzenetére
Az utolsó mondat az na.
Milliószor elmondtam, hogy nem érdemes belemenni ebbe. Túl bonyolult dolog. Nem egy eldöntendő kérdés, hogy igen vagy nem. Sokkal árnyaltabb ez a probléma, hogy köpködjünk gyártókra. Én imádom az olaszt, nekem szabad
Ha az ember belegondol, és egy picit is átlátja, milyen problémákat kell mérnököknek megoldaniuk, és azt a megoldást milyen kivitelezés követi alkatrészek terén, egy ETZ t is tisztelettel bámul. Sokszor eszembe jut hogy hogyafenébe jön a hétköznapi ember, hogy csak úgy lefikázzon olyan dolgokat, amiről fingja nincs.
Ez mondjuk az én bajom -
válasz
Integra #45997 üzenetére
Arra. Japánok papíron kevesebbet tudnak, mint a bmw a padon. Aztán a japánokról kiderül azért, hogy felfele csalnak, ugyanúgy mint órával.
Akkor úgy mondom, hogy utolérték őket(#45996) Djuree
Ebben egyetértünk. Bár azért a c-abst elviselném a vfrre...(#45998) alvaro
Nem tom hallod, márkaszervizes jómunkásember mondta ezt nekem. 15 éve szerel Hondákat (főleg), gondolom nem hülyeségből mondta amit mondott(#46000) Prof01
Papíron annyiMajd meglátjuk, hogy mennyi lesz padon.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45948 üzenetére
Schwantz miért is hagyta abba? csak nem egy csúnya baleset miatt?
Schwantz 14 mp es előnynél is a határon motorozott. Mert egy elmeroggyant. Respekt és tisztelet, de akkoris az.
Toseland mondott okosakat ezzel a pofáraesésnek-induljon-a-kanyarvétel stílusról. Sommázva nem értett vele egyet. Igenis számít hogyan érjük el a célt. Inkább az ő álláspontja a szimpatikusabb. Legalábbis nekem.Természetesen ha elkezded lejjebb rakni, és ott ugyanígy kezeled a gázt, mint most, az garantáltan csúszás lesz. Úgyhogy szép sorjában mindent.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #45946 üzenetére
A gyari labtartoig barmikor labszhatod lapra a motort. Egy jo gumival ott meg fekezni meg gyorsitnai lehet.Javaslom legkozelebb rakd be 3asba a valtot es menj vegig lenduletbol. Ha mar atom jol mesz, akkor lehet 2-3 kozt valtogatni.
Egy biztos. Ha nem erzed minden kanyarban azt hogy most majdnem meghaltal, akkor lassan mesz
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45935 üzenetére
Ez tényleg így van, pl amikor a színházbajárós motorral mentem, velem szemben jött egy fickó, előtte egy ifa. hadonászik, hogy ő is motoros, meg énis az vagyok, és hogy mi ketten... aztán Ifa fékezett, a srác keze a levegőben, és még nem is előre figyel, de mielőtt megfejelte volna a platót, húzott egy satut. aj nem lett belőle, de annyira azért tényleg nem kell köszönni. Én is leszarom, ha a forgalomban nagy matek van előttem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45934 üzenetére
Tényleg nem erről van szó
ez a motor kis teljesítményű. Pl végsebessége szerintem 120-130. Egy komoly kanyar kb 90 km/h, ott már csapkod az eleje. Ha ráülsz a tankra, hogy leterheld, akkor eldarál a segge kigyorson. Egyszerűen nem lehet belőle kihozni hatalmas dolgokat. Az ilyen kis pályákon hogy tanuljam meg, hogy mit csinál egy motor egy 170 es kanyarban? vagy hogy nekem mit kell csinálnom ha ott elkezd csúszni valami? Ezzel azt akarom mondani, hogy tanulásnak nagyon jó ez, de korántsem minden.A gumiját nem néztem, de azért élveztem a dolgot. Felhúzott rendesen a pályán.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45909 üzenetére
nana!
egy 17-20 lóerős szocigépre nem mondunk ilyet.
korántsem olyan virágos a helyzet. részterhelésnél vannak gondok, és ha bemelegszik, motorfékről 3/4 gázállásnál kisebb tolózárnyitásnál nem nagyon reagál ezért hátsófékkel+nagygázzal kellett kanyarba menni, na az idegesítő dolog volt, aztán elfáradtam és leszartam, on off lett a gázkarból. Ezt a 4 órás délelőttöt 30 fokban nyélen kibírta, úgyhogy blokkilag levizsgázott. Mivel vadonatúj blokk, még az is lehet hogy bejárattamKarbit kell megcsinálni és egész motorozható lesz. A lábtartó leért megint, csak nem ott ahol számítottam rá, ugyanis annyira fel van már húzva, hogy csak a blokk alatt tudott beleérni az aszfaltba. Nah a Heidenau RSW ennyit tud. Ez valami döbbenet. De még mindig én vagyok a szűk keresztmetszet. 1mp et kéne még javulnom ahogy néztem.
Jah az NGK meg elmegy a p..ba, egy 23 éves motoron a vadonatúj japppán teknika adja be a kulcsot. Elmennek ezek is...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #45849 üzenetére
doc
Kötve hiszem, h a motorral van baj. Nepperhozzáállás, h fényezze; "áh, én ezt magamnak vettem, _de_ , ha neked megér (vagy annyira balek) x összegért eltolhatod."
Ettől függetlenül én azt mondom menj vissza, és tedd fel a kérdést neki is.
Ha, rutinos nem fog zavarba jönni, hanem kb. az lesz a válasz, h kell a pízz lóvéra, vagy, h vesz másikat. -
válasz
Integra #45815 üzenetére
nem kellett kenni, sőt!
Annyi baja volt, hogy a fejidomon az irányjelzők le voltak kicsit sötétítve és hátul nincs rajta mi a faszom... nem jut eszembe a hivatalos neve, csak az, hogy macskaszem. Szaki fogott egy higitós üveget és letörölte az indexeket, hátra meg ragasztott egy mi az..
A végén akartam neki adni két rugót, de nem fogadta el.
8 rugó volt hivatalosan
(és igen, Magyarországon történt mindez)
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra #45821 üzenetére
Ez bármitől elvárható alap lenne szerintem. Csak hát gondolom a Harcosok klubja módszer itt is működik. Mint az első szériás F650GS-eknél, ahol pár darabnál egyszerűen kiszakadt az első villából a kerék. Nem igazán verték nagy dobra.
Mostanában meg minden marhaságért visszahívnak egy csomó gépet.
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest