Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
ejj, először is eMvy
de szerintem csak félreolvashattad, na de lényeg a lényegigen, megkaptam, de szerintem én ezt most kihagyom, a második szint számomra fontosabb, utána viszont szívesen.
nagy terv, hogy jövőre beújítok egy félidomos 1300-at, az esély megvan rá, mert szeretném körbemotorozni németországot és kijutni az isle of man-re is a tt race-re ha időm és lehetőségem engedi -
Daniel Alves
őstag
Igen, de kifizette. Sajnos nincs ideje motorozni mert kamionozik szinte mindig
Meg vettek lakast csak mar az illetekre nem maradt penzuk ami kb 1 misi amit a motorbol finanszirozott
3 hete meg 1.3 volt vegulis 1.050.000be hoztam el mert mar annyira kellett neki a penz hogy valami szornyu
Nagyon jo motort vettem sokak szerint a muszaki es esztetikai allapota szite tokeletes. Szinte nem is volt hasznalva.
-
Topiccsendőr
addikt
úgy, hogy 7000 el vettem a motort. 12 000 nél elöl-hátul cseréltem gumit. Hátul már csak 1 mm volt, elöl már öreg volt a gumi, meg a profilja buta lett. Középen kopott. Én meg allergiás vagyok nagyon a gumira. Most úgy 21 000-valamennyinél csak hátul cseréltem. Tehát olyan bő 9000 et elment úgy hogy fele utca, fele pályahasználat. Az előző tulaj kocamotoros volt. Még gyári fékbetéteim vannak.
-
Ha azt a sportmotoros emblémás 10w40-et raktad bele, akkor sűrűn ellenőrizd az olajszintet, főleg ha forgatod. Nekem rossz tapasztalatom van azzal az olajjal... 12000 környékén 400asban elment olajnyomás annyira felhabosodott... pedig racing olaj volt vagy mi a szösz. Mindenzt valami 1500km után. Vagy 2000.
Másik mumusom a Castrol R4. Na az amiből eltűnt 7-8 deci 2200 után... Se előtte, se utána nem evett. Érdekes, hogy a valvoline-ből sem, vagy csak valami 1-2 decit talán. -
Tesó
R34 Vspec SkyLine árakat meg se nézd, hogy mennyi volt újonnan USA-ban meg itthon. De nagyon semmit sem kell nézegetni.
Legkomolyabb MR EvoVIII-at kaptad meg picivel drágábban kinnt, mint itthon a fapadotDe, hogy témánál maradjunk, ott a 3 évvel ezelőtti 1000RR. Fejlesztett első teló (titán-nitrides) fejlesztett hátsó tag, Repsol, stb. Ez valami 1.4 millió yenért vesztegették, itthon a fapadot adják 3.4ért asszem. (100yen/160huf volt az árfolyam)
-
TayRol
nagyúr
nemtudom, de a CBR1000RR 1500 dodoval olcsobb. szoval...
-
Preda
aktív tag
Na látom még mindig nem tudod hány centi vagy
. Vagy csak a számokkal van a gond? Amúgy lehet szombat én is tudok menni kecsóra mert talán nem lesz meló. Majd infózok.
Emvy: nekem van mind2 fajta plexim, a túrásnál nem nagyon kell hajolgatni, de mióta elhoztam azóta nem volt fenn mert én inkább sportosabban tolom neki. Meg sokkal jobb érzés ha a egy nagy kitines bogár kinyomja a szemem esetenként
vagy szétkenődik közvetlen a bukón. Ha nagyon érdekel valakit akkor letesztelem esetleg. Szóljatok.
-
Tangerine
senior tag
Én azt figyeltem meg, hogy a plexi nagyságával arányosan csökken a szélnyomás, viszont nő a turbulencia (ez rázza a fejet) és a zaj.
Ez biztosan függ a magasságtól is és az üléspozíciótól. Gyanítom, hogy a bukó alakja is számít valamennyit.
Én 184 vagyok, és a GSX-en egyenesen ülök, Suomy Ventura bukóban. -
emvy
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
Gaboman
nagyúr
500km de volt hogy 250km után takarítottam,spayztem a láncomat a KTM-en.
23000km után kellett a gyári lánckereket és láncot cserélnem,az nem rossz egy 1 hengeres motortól.
A Fazer 500km után már fújni kell rajta a dolgokat.
Nem érdemes ezen spórolni,adni kell neki had szokja. -
cochy
tag
"..és a kívülálló mit lát mindebből?!.."
Hogy ez milyen igaz.. A hétvégén belettem a gépbe 400km-et kb. Most úgy mentem mint még soha. Finoman, nézelődve, kb 100-as tempó.
Az autósokat engedtem ahol lehet, gyalogosokat is. Ha láttam h menni akar, megálltam. Lehet h hülyeség, csak próbáltam megszerettedni a motorosokat a néppel. Igaz csak pár emberke volt, de az is számít.
Kaptam cserébe rengeteg lehúzódást, jobb indexet hogy mehetek, integetést stb..
Erre.. az utolsó 30km-ben, jön egy csopper. na mondom, ha megelőz, megyek vele..
Mit látok? sehol máshol nem előzött a csóka, csak az előzni tilosban. bevágott mindenki elé..stb.. messziről figyeltem mit csinál. utána szép lassan mindig utolértem. és kezdte előről.
Ugy elbaszta a kedvem az egész 400km-es próbálkozásomtól, hogy kész. -
Boci_83
őstag
Ez kérlek nem. Ez egy gyári állapotban lévő motor volt, és csak 125-ös. Úgy megy mint egy jó simson. Az átalakításokat már én végeztem el rajta. Minden gyári cuccot leszereltem róla, és bent figyel a garázsban. Ami rajta van az mind egy másik motorról van, haver adta nekem ne az enyémet keljen szétbarmolni. 17K kili van benne, motor még nem volt bontva, ennek megfelelően kicsit gyenge is már, bár mióta állítottam a gyújtáson kicsit mintha fürgébb lenne. Amúgy ja, egykerékre vettem, meg bohóckodni.
Tankja tiszta rozsda volt, karbit azóta sem tudtam rendbe rakni, az is másik van rajta. 3 éve lejárt a műszaki, azóta nem használták. Papírjai megvannak, még a régi törzskönyv is, de nem tudom érdemes-e átíratni, csak a papírköltségek lenne egy 35K.
Mi lesz ha nem íratom át? Kivonják forgalomból?? -
Preda
aktív tag
Nem nézted el a számokat a magasságnál?
Csak mert én vagyok kb 175/75 te meg kicsit magasabb vagy.
Amúgy én a pince lejáróból nem tudnám kitolni mivel durván meredek onnan simán kiállok. De ha másik garázsban tárolom ott annyira nem vészes tologatni. Mondjuk nem mondom magam gyengének. (Fekve nyomás 100kg) Meg nálunk még homok is van, de nem gáz tolni szerintem.
Cochy: Na mikor jössz erre, mehetnénk már egyet valamikor ? Holnap megcsinálom a 12k szervizt, meg a gumát.
-
.mf
veterán
"Hogy toljátok ki? Én minden erőmet beleadom amikor a gyepen tolom ki a garázsából és még akkor is fosok, hogy eldől, pedig az átlagnál erősebbnek kellene, hogy legyek"
Rajta ülök / felette állok
Igaz még nincs saját motorom, még csak most tanulokA szintén tankolva 200 kiló körüli CB400-al emelkedőn, füvön már könnyen meggyűlne a bajom, de nagyjából vízszintes betonon nem nehéz tolni.
-
Integra
titán
nem fogom tudni, mert vissza kell adnom, nincsen scannerem, meg irodában vagyok.
de igazából csak áradozik róla, hogy esőben a misanói pályán mekkora feeling volt így is vele. amit feltétel nélkül el is hiszek neki..
meg az első villa és a motor első része a 250-es gp motorjukból származik, teljesen saját fejlesztés minden, az elektronika, a gázkezelés, kipörgés gátló, semmi bosch vagy magnetti marelli.. a blokkot cosworth-tel fejlesztették, de azt sem önállóan, hanem együtt tervezték a vázzal és a futóművel, a másik részekre figyelve, így nem kötöttek sehol kompromisszumot, együtt alakították az egészet.
nagyon dícséri a ride by wire-t és a hozzá passzoló csúszó kuplungot is.ja és lefikázta a hondát (absz jogosan), hogy amíg nekik egy plasztik v4 conceptre futotta idáig, addig az aprilia maroknyi pénzből ilyen motort tudott összehegteni.
-
zsoltee10
addikt
ha felteszel két 44 literes dobozt az oldalára, az elég durván széles lesz, nem? egyáltalán el fog férni? az enyém 49 literes, és az oldalára fel nem raktam volna.....
amúgy Kappa oldaltatyóm van, nem az a gagyi shoxos vacak....
persze a doboz sokkal jobb, ha jó áron hozzá jutsz, és le tudod gyártatni a tartót igényesen.. -
zsoltee10
addikt
sokkal olcsóbb, ha veszel egy oldaltáska párt. 25k. meg valami távtartót a táskához, hogy ne érjen a kerékhez. ex asszonnyal két oldaltatyóval, hátsó dobozzal meg tanktatyóval simán vittünk 4 napi ruhát+kaját....
amúgy Honda rulez.
én a kawára tizenpár k-ért vettem a doboztartót, és 25k volt a 49 literes doboz.
-
Preda
aktív tag
De te minek is akarsz most ilyet azt mondtad nem akarsz sehova menni külföldre motorral?
Idehaza meg minek ilyen cucc vazz db táska az jól van. Vagy mint hülye haverok körbementek biciklivel a Balcsin egyik meg táskát se hozott csak bement Tescóba hozott pár szatyrot felrakta a kormányra és úgy ment. Mekkora már.
-
Nippon
őstag
-
dave93
őstag
Hát akkor köszi, nem nekem kellene, igazából Enduro vagy Túramotor jöhetne szóba.
Például az ilyenekről itt rettenetes véleményt kapok? -
jasszer
őstag
Nem emlékszem már igazából, lehet hogy mondta, de amúgyis kíváncsi voltam hogy milyen 15-össel (mert eddig azt hittem hogy 16-os, ugye), hát most már tudom.
Ha meg minden jól megy és futárkodni fogok vele jobb a 16-os, feltéve persze ha lesz nyoma a fogyasztásban. Előzni meg nem sűrűn szoktam, max. a városban, de ott a több sáv miatt nincs jelentősége a pörgősségnek.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest