- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Hali!
A gond a következő: chieftec cft 560A12C tápegységemben zergett a venti. Rendeltem jo hiszemüen egy másikat (coolink swif2 120p) de sajna nem indul el vele. mikor benyomom a tápot megsereg, majd szép lassan leáll.
Az eredeti venti adatai: 6V-13V 0,38A
Az uj: 7-13V 0,33A
Méregettem is indítás után a táp belső venti vezetékén, a régivel és ujjal is ezek az adatok jöttek ki: 5V 0.01A. kipróbáltam az uj ventit a sima 5V-os kimeneti ágon is: ott 5V és 0,04A, ezzel simán forgott. Hogy ezek mennyire pontos adatok, azt nem tudom, mezei müszerem van.
Lehet erre valami megoldás a venticserén kívül? Ismi mondta, hogy egy amplitudó erősítővel meg lehetne oldani.
segítség az uj ventihez
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest