Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Andrew31
senior tag
válasz

AxBattler

üzenetére
						Köszönöm. :D
Nem a legszebb, de ha lesz majd új gép, már nem kell új ház, mert nem szeretném, ha itt zúgna, mindegy, hogy néz ki. Engem még így is zavart, nemhogy ha még az asztalra raknám, mint sokan szokták, erre úgy látszik túlérzékeny vagyok.

A másik monitor másik gépről megy, most már mind a kettő a raktárszobában van, nem zavarnak senkit.
Most a gép helyén van a mélysugárzó, az sincs már (szó szerint) láb alatt.A második monitor kábelei viszont rövidek, azokat most még nem tudtam a szekrény mögé rejteni.Vissza a modhoz: Lesz majd változtatás még, ha úgy adja a helyzet, akkor majd lesznek új képek, szerintem van pár ötletem, ami tetszhet másnak is. (persze lehet, hogy én is láttam valahol, csak már nem emlékszem).
Addig is minden jót mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!

- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest