- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andrew31
senior tag
válasz
Andrew31 #20635 üzenetére
Hello-bello
Ma jött meg a cucc. Teljesen korrekt, aki tervez ilyesmit, annak ajánlom. A vezetékei (a végén, ahol szabadon vannak) damil vékonyságúak, de végül is teszi a dolgát, USB 3 hosszabbítóval hosszabbítható.
A LED kék, még nem próbáltam szétszedni, de a talpán van 1 címke és két kis szivacs talp, szerintem azok alatt csavar van. Ránézésre nem SMD LED van benne, valószínűleg cserélhető más színűre. Ezt csavarral lehet rögzíteni, de van/volt olyan verzió is, amit gyárilag átfúrt lapra lehet felcsavarozni, mondjuk az piros, de festhető, és vannak más formájúak is.Szép napot!
-
válasz
Andrew31 #20637 üzenetére
Persze gondoltam új gépre és házra is, de most nem merek vásárolni, mert munka nincs és kilátások sem rózsásak, ez most egy olcsó zajcsökkentés.
Ezért írtam az aprós lehetőségeket, a 600T eladásából tudnád fedezni a hangszigetelt házat.A kapcsolót meg is rendeltem az éjjel, mert itthon semmi nincs, úgyhogy maradt a külföldi rendelés és várakozás...a kapcsoló megy a fehér házamhoz...
Persze ez sem rossz megoldás.Szép kis asztali setup!
-
válasz
Andrew31 #20635 üzenetére
Sajnos nem tudok ilyenről, dee....
No offense, de ha neked a 600T hangos, akkor ott a hűtéssel/egyebekkel lehetnek a bajok. Esetleg nem gondoltál rá, hogy valami hangszigetelt házat nézz, ahelyett hogy összekábelezed a lakást?
FD Define sorozet, Nanoxia Deep Silence sorozat... aprón is van fenn mindkettőből. -
válasz
Andrew31 #18282 üzenetére
A kontrolleren a ledek környékén látok ellenállásokat a képeken. Ha meg tudnád nézni, hogy azoknak az egyik lába véletlenül a LED-hez megy e az jó lenne, plusz az az is nagy segítség lenne ha meg tudnád mérni őket, hogy mekkorák (ellenállásban). Egyébként az RGB led ből kiindulva ott 5V mellett 100 és 120 ohm szokott kelleni kék és piros ágakhoz. De sokkal többet tudok mondani, ha esetleg megtudjuk a gyári értékeket.
bzoly: Én biztos nem haboznék ennyinél. Próbáld ki, ha nagyon ciripel az elektronika a gépben, akkor lehet hogy nem érdemes eröltetni, de baj nem fog történni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest