Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
razorbenke92 #20688 üzenetére
Rendeben, köszönöm szépen.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Andrew31 #20635 üzenetére
Hello-bello
Ma jött meg a cucc. Teljesen korrekt, aki tervez ilyesmit, annak ajánlom. A vezetékei (a végén, ahol szabadon vannak) damil vékonyságúak, de végül is teszi a dolgát, USB 3 hosszabbítóval hosszabbítható.
A LED kék, még nem próbáltam szétszedni, de a talpán van 1 címke és két kis szivacs talp, szerintem azok alatt csavar van. Ránézésre nem SMD LED van benne, valószínűleg cserélhető más színűre. Ezt csavarral lehet rögzíteni, de van/volt olyan verzió is, amit gyárilag átfúrt lapra lehet felcsavarozni, mondjuk az piros, de festhető, és vannak más formájúak is.Szép napot!
-
Andrew31
senior tag
válasz
AxBattler #20638 üzenetére
Köszönöm. :D
Nem a legszebb, de ha lesz majd új gép, már nem kell új ház, mert nem szeretném, ha itt zúgna, mindegy, hogy néz ki. Engem még így is zavart, nemhogy ha még az asztalra raknám, mint sokan szokták, erre úgy látszik túlérzékeny vagyok.
A másik monitor másik gépről megy, most már mind a kettő a raktárszobában van, nem zavarnak senkit.
Most a gép helyén van a mélysugárzó, az sincs már (szó szerint) láb alatt.A második monitor kábelei viszont rövidek, azokat most még nem tudtam a szekrény mögé rejteni.Vissza a modhoz: Lesz majd változtatás még, ha úgy adja a helyzet, akkor majd lesznek új képek, szerintem van pár ötletem, ami tetszhet másnak is. (persze lehet, hogy én is láttam valahol, csak már nem emlékszem).
Addig is minden jót mindenkinek!
-
Andrew31
senior tag
válasz
AxBattler #20636 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Az a 2 db 20 cm-es ventilátor gyárilag állandóan megy (elég nagy baromság), de már a vásárlás után raktam rá 2 kapcsolót, hogy csak játék alatt működhessenek. A zúgástól-morajlásuktól pedig mindig elálmosodom.
Persze gondoltam új gépre és házra is, de most nem merek vásárolni, mert munka nincs és kilátások sem rózsásak, ez most egy olcsó zajcsökkentés.
A kapcsolót meg is rendeltem az éjjel, mert itthon semmi nincs, úgyhogy maradt a külföldi rendelés és várakozás...2,5 szobás a lakásunk, a szobám mellett van a félszoba (gyárilag kétszárnyas ajtó a kettő között) oda már össze is raktam egy salgó-szerű polcot, arra fog menni a gép, a beépített ajtó pedig el van tüntetve (nagyon gagyin, de ez van). Csak egy fúrás kell, a monitor kábeleinek a monitor mögött, meg egy lenti lyukat kell bővítenem, hogy a több kábel átférjen. És a kábeleket is megpróbálom végre eltüntetni, mert ahogy a vásárlás, a szobafelújítás is várat magára a jelenlegi helyzet miatt, így megteszem most azt, amire van lehetőségem és amire most van bőven időm.
Maradva modnál: a kapcsoló megy a fehér házamhoz, de ha már nem lesz itt, mindegy és remélem, hogy szét lehet pattintani, mert feketére festeném (az asztalon minden fekete már) és a ledet pirosra cserélném!
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
A linken és a képeken látható megoldást keresek kis hazánkban, eddig sikertelenül. [link]
A gépemet szeretném átköltöztetni a másik szobába, hogy ne zúgjon nekem itt. A házam egy Graphite 600T modell, aminek levehetném a paneljét, de nem ártana valami jó lecsatlakoztatási módszer, erre pedig a fenti cucc gyárilag képes.
És persze a panelnek akkor kellene valami doboz, ami megint macera, a gyári cucc könnyen hosszabbítható is, sima USB kábellel, ami szerintem nagyon praktikus.Tud valaki hasonlóról itthon? (Nem szeretném kivárni az 1-2 hónap szállítási időt, de ha nagyon nem lesz más, akkor az lesz.)
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
Andrew31
senior tag
válasz
razorbenke92 #18283 üzenetére
Köszönöm válaszod.
A vezérlőn igen, van ellenállás, de nem tudom, hogy az oda szól-e :s
Ugyanis még nem estem neki, egy hónapon belül tervezek egy tavaszi nagytakarítást, teljesen szétszedem a gépet takarítani, pasztázni és akkor ejteném meg a cserét.
Végül is a LED-eket megrendelhetem, az olcsóbb, mint itthon, rá is ér még 2-4 hétig a dolog, aztán ellenállást meg már tudok venni itt is, mikor tudom, hogy milyen kell.Nyomozok még.
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Remélem, tudtok nekem segíteni! (gondolom nem bonyolult a dolog, csak én vagyok hozzá satu
)
Van egy ilyen házam, ezeket fehér LED-ekkel szerelték, a ház színétől függetlenül, de ki szeretném cserélni a LED-eket pirosra.
Mekkora ellenállások szükségesek melléjük? Mármint gondolom szükséges, mert a fehérek 3 V-ja helyett a pirosak tudtommal 2-2.2 V körüliek.
Van benne 2 db 20 cm-es ventilátor, ezek mind a 4 sarkában van 1-1 LED (8 db), és van 2 LED a kontrolleren, amik az üzemjelzők.
A ventilátoron még a vezetéken el lehet helyezni az ellenállást, de a kontrolleren nem tudom, hogy kellene megoldani. :s Elvileg az összes LED 3 mm-es, legalábbis remélem, mert olyat terveznék rendelni ebayen!Ha tudnátok ebben nekem segíteni, nagyon örülnék.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest