Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
fero02
üzenetére
Így van te űberfasza vagy
. Ezért szép a világ mindenki más és más. Vannak ismerőseim akik elharapnák egymás torkát de ha nálam ősszefutnak akkor béke van. Én lassan úgy gondolom szereznem kell egy elektro könyvet és tanulni mert idegesít hogy buta vagyok. Mit ajánlanátok. Suliban semmit nem tanultam. Az alapok kellenek mert az nincs. Amit tudok azt magamtól "tanultam" ilyen ezermester vagyok szóval mindenből egy kicsit de semmit se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ezért szép a világ mindenki más és más. Vannak ismerőseim akik elharapnák egymás torkát de ha nálam ősszefutnak akkor béke van. Én lassan úgy gondolom szereznem kell egy elektro könyvet és tanulni mert idegesít hogy buta vagyok. Mit ajánlanátok. Suliban semmit nem tanultam. Az alapok kellenek mert az nincs. Amit tudok azt magamtól "tanultam" ilyen ezermester vagyok szóval mindenből egy kicsit de semmit se nagyon.