- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
Feltételezem kismilliószor fel lett már téve a kérdés, így bocsi az ismétlésért, de szívesen lecserélném a Seasonic M12 EVO 520-am kábeleit, csak nem tudom, hogy hogyan. Ahogy néztem, minden tápnak meg van a maga egyedi kábele, nincs az, hogy "Egy piros-feketét kérnék! - Két kiló lett, maradhat?". De akkor mégis hogyan? Vagy amely kábelek Seasonichoz vannak, azok jók mindegyikhez? Gondolok itt pl. a moddiy.com-ra. Vagy van erre valami más megoldás is? Mert ez így elég húzós, és feltételezem nem minden "modder" toldókat vesz, ami egy szép kábellel hosszabbítja meg az alap hosszát, mert akkor nem lenne akkora ház, amiben elfér hátul n+x kábel. Elsősorban a 24pineset és a 6+2-es PCI-E-t cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő