- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Rámértem a legalacsonyabb ohm állásban, jónak tűnt, mivel többször mérésnél is ilyen 0,5 és 0,3 körüli értékeket kaptam.
Sajnos ez olyan multiméter, hogy nem sípol dióda/szakadásmérő állásban.
Mivel a biztosíték jó, így valami egészen más baja lehet.
Igazából ez a monitor hibásan került hozzám, az előéletéről semmit sem tudok. Amit szemre megállapítottam, hogy 1-2 kondi kivételével az összes le lett cserélve újra, illetve elég sok helyen el van színeződve a panel...amit még láttam, hogy egy ellenállás lába össze volt forrasztva egy dróttal, és az egyik trafó lába is egybe volt forrasztva a szomszédos lábával (túl sok ón miatt).
A trafót, hogy tudom leellenőrizni, hogy jó-e?
Amúgy egy Daewoo L1711MN LCD monitorról van szó. Ezt csak a panel miatt linkeltem be. De nálam az a probléma, hogy se kép se hang, még a készenléti ledje sem világít feszültség alatt.
PHM: Nem a biztosítékkal van baj, de ha azzal is lenne a gond, akkor inkább a hőmérsékletre fognám, mivel elég sok az elszíneződés a panelon. De ezt csak mint laikus, hozzá nem értő mondom
.
szerk.: köszönöm mindenkinek aki eddig segítette nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest