Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trucker39

tag

Üdv!

Jó rég nem jelentkeztem.

Sok gyűjtögetés, számolgatás után sikerült beszereznem egy antennát és ma délután felszereltem a helyére.
    A helye már korábban elkészült. Egy megfelelő, pontosabban olyan magas antenna árbócot építettem, amilyen anyagom volt hozzá és a földről, kényelmesen fordítható a megfelelő irányba. Nem leszek én sem fiatalabb, ha nem muszály, nem akrobatizálok már a tetőn, vagy a létrán.

Tehát: Hozták az antennát, összeszereltem, majd a helyére került. Antenna oszlop minden irányból függőleges, így semmit nem kellett állítanom rajta. Bekábeleztem és időben bele tettem a SIM kártyát is, mielőtt újra le kellene szerelni.
    Estére bevezetékeztem a házba is. Jó rég szerelgettem már UTP csatlakozót. (narancs-narancs,zöld, kék, zöld..)
    Komolyra fordítva a szót, beüzemelésre került és a térképeken korábban meghatározott irányba fordított antennával szépen csatlakozott is.
    Szépen működik, de a router menüjére pillantva, gondolom ennél sokkal több beállítást, finomítást lehet eszközölni rajta.

Az antenna típusa: MIKROTIK LHG LTE6 KIT 17DBI CPE CAT.6 LTE (RBLHGR&R11E-LTE6)

Azt szeretném megkérdezni tőletek, van-e valahol valami emberi nyelven érthető leírás, stb. Hogyan és merre induljak el, ha finomítani szeretném a dolgokat?

A mellékelt képen található toronyra csatlakoztattam az antennát. Az 1,3,20 Band kipipálva a menüben.
    Az azonosító szerint a 4 cellára van csatlakozva.

Most (este), főműsor időben nem túl izmos eredményeket mértem, de mikor elkészült, 30 közeli értékeket is mutatott a teszt. Korábban ilyen időszakban: 1!!! és 5!!! között mértem. Éjszaka, olyan egy óra körül meg kb 20-t. Ma éjszaka is mérem, hogy legyen összehasonlítása alap.

Új hozzászólás Aktív témák