-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz Viktornagy72 #51598 üzenetére
Nincs fekete lista.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktornagy72 #51598 üzenetére
Ez a Netfone-ra irányít át. A Bomba csomagjuk eléggé "hasonlít" (khm...) a KÜF BUMM csomagjára.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kekedi
senior tag
válasz Viktornagy72 #51595 üzenetére
Hívás közben a másik fél küld egy képet, emailt, akármit, hogy nézd meg... Le kell tenni a telefont, hogy meg tudd nézni . (nyilván ha nincs wifi sem)
Semmit sem lehet csinálni hívás közben. Jól hangzik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #51592 üzenetére
Teljes mértékben igazad van a promótálásssal és a más flották fikázásával kapcsolatos megállapításoddal.
Nem fogom leírni a szóhasználatokat amelyek bizonyítják, es számomra minimum furcsa, hogy a fordított nevű erdőspéter és a korábbi erdőspéter ugyanazokat a nyelvi sémákat alkalmazza (a stilus maga az ember). Én nem akarom bizonyítani, ő tagadja hogy ugyanaz a személy lenne...ennyi.
-
juve600
nagyúr
válasz KurtCobain #51554 üzenetére
VoLTE nincs ..
5 G nincs
eSIM nincsa VoLTE-t több mint egy éve ígérgetik ..........................
a KÜF jobb-tisztább-szárazabb érzés -
4Grider
nagyúr
válasz tahepa #51587 üzenetére
Saját flottát promotálni tilos.
A saját flottáról információkat nyújtani viszont nem az (az más kérdés, hogy a flottaszerződések ezt tiltják, sőt - elvileg - büntetik).
Alapvetően az a probléma némelyekkel, hogy személyiségükből/gondolkodásukból adódóan a két dolgot nem tudják elválasztani, azaz ingyen reklámfelületnek tekintik az oldalt, amikor pedig a többi flottát ócsárolják, az már kifejezetten visszataszító. -
AtHoS
nagyúr
Ezt a hsz-t priviben kellett volna küldened erős személyeskedő tartalma miatt és mert ráadásul semmi köze a topik témájához. Emiatt szerintem - tudom semmi jelentősége - járna egy figyelmeztetés is a részedre, hogy a továbbiakban tartózkodj az ilyen jellegű publikus megnyílvánulásoktól.
read-only mode on the forum
-
Kronk
őstag
válasz SodreRetep #51576 üzenetére
téged nem tiltottak már párszor ki innen, hogy reklámozod a saját flottádat
http://totesz.myminicity.com/
-
törölt tag
válasz Viktornagy72 #51581 üzenetére
Küf esetén mind az 50GB felhasználható roamingban?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktornagy72 #51578 üzenetére
Ha a küf bomba csomaghoz kérhető adatmegosztó, akkor pl az én esetemben a fő kártyát megtartom magamnak beszédre (cégesen van csomó netem), az adatmegosztó mehet a gyerek telefonjába netezésre.
De még tart a vodás hűségem....
-
törölt tag
válasz SodreRetep #51576 üzenetére
Jé....PeterErdos aka küf visszatért, csak most jiddis/arab nyelvtan szerint kell olvasni a nevet, azaz jobbról balra.
-
Viktornagy72
friss újonc
Netfone bomba csomag 4990 Ft
korlatlan beszélgetés 2G hálózaton megy a hang Vodafone a hálózat 1 év a hűség nincs VoLTE nincs 5G 50 GB a net
Euban felhasználható net 20 GB
13 % körüli THM készülék vásárlásBumm csomag 5000 Ft
korlatlan beszélgetés VoLTE 5G hálózat yettel a szolgáltató 1 év hűség 50 GB net
Euban felhasználható net 50 GB
kamatmentes készülék vásárlásNézem ez a bomba csomag új most jelent meg bumm csomagot már látom hónapok óta ki melyiket javasolja és miért ?
digi a mostani szolgáltatóm
megosztó kártyát a bumm csomag ad az mire jó ?
Köszönöm -
Primary92
senior tag
A KÜF-nél vagy a Netphone-nál van multiSIM, vagy bármilyen adatmegosztásra szolgáló megoldás végtelen nettel (vagy 100+ GB)?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz SodreRetep #51574 üzenetére
Milyen plusz költséget?
-
4Grider
nagyúr
válasz SodreRetep #51571 üzenetére
Ilyen csomagja van a KÜF-nek is. Náluk drágább?
Szerk.:
Igen, kemény 45 Ft-al drágábbak, de ott ugye az ember mindent magának intéz, hiszen saját nevén marad a hívószám. Ennyit bőven megér a flottamenedzsmenttől való függetlenség.[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
válasz SodreRetep #51571 üzenetére
Ezt találtam én is, de megbízhatók? Nyugodtan szerződhetek?
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Az olcsomobilflottak.hu (Zoo phone) flottái és a Netphone jónak tűnik első közelítésben.
A zoo phone-os csomagokbál a flottás szerződésnak mi a hátránya a szolgáltatóssal szemben?
IQpro mit tud?4-5 óra lebeszélhetőség kell minimum bármilyen irányba, plusz 8-10 GB internet. Magánszemély.
Melyik ajánjátok, melyiket tuti nem? -
MODERÁTOR
válasz 4Grider #51567 üzenetére
És a végére értünk.
Csoportos beszedés van. Értesítést kapok, hogy a számla elkészült. Értesítést kapok, hogy sikeresen levonásra került. Mindezt e-mail-ben.
Eddig a számlát át tudtam nézni, ha akartam az appban, vagy a weben. De most nem tudom. Nem engedi a számom csatolását üzleti előfizetésre hivatkozva.
Egyik e-mail-es értesítőben sem kapok számlamásolatot.
Marad a 1220 úgy érzem.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ritkán, de kiváncsi vagyok a számlámra. Flotta előfizetést nem tudok a Yettel fiókhoz adni. Sem az appban, sem a webes felületen. Míg Telenor volt, addig semmi baj nem volt. Az ügyfélszolgálat kb azt sem tudja mit is akarok tőlük. Hihetetlen.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
veterán
válasz attiati #51557 üzenetére
Tekintve, hogy a Netfone egy külön (virtuális) szolgáltató, az megy oda, aki akar, korlátozás nélkül. Csak együtt kell élni a volte-5g-esim hiánnyal és a Vodafone hálózat minőségével (nem ismerem).
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SodreRetep
lelkes újonc
válasz KurtCobain #51554 üzenetére
VoLTE nincs ..
5 G nincs
eSIM nincsezt lett a Yettel Bumm csomag kihívója hiszen bomba csomagnak árulják ..
EU ban sem azt adjaLehetett volna a neve Bumm lite
Telekom jobb lett volna Vodafone hálózatából inkább menekülnek az emberek
képen még most is nevetek ennyire másolni
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
mennyibe kerül most egy flotta csomag az alábbiakkal?
- korlátlan beszélgetés
- 20-30GB net
- számmegtartás fontos !
- Yettel, Telekom, Voda sorrend
- hűség mehetYettel M talknál látok ilyen csomagot: 10k/hó
-
petir
senior tag
válasz INGJOKE #51542 üzenetére
Akkor ugyanabban a csomagban vagyunk
Ártatlan kérdés : nem mindegy , hogy a 13 GB-ot, hogy használod el? 5 vagy 4 G-vel szerintem full mindegy..
Mivel mobilnetrol beszélünk...nyilván ha a vezetékes netet akarnád kiváltani akkor mérlegelelendő lenne.Sajnálom, hogy a meglévők nem válhatnak át BUMM-ra.
Nyilván a cél, hogy idegen szolgáltatótól csábítanak át ügyfeleket de ugyanakkor fáj, hogy aki meg akár több tíz éve előfizető nem részesülhet az új csomag adta lehetőséggel. -
törölt tag
válasz SodreRetep #51546 üzenetére
Igazad van, hogy nem prémium, de hűség az előtte is volt! Bár az is igaz, hogy volt lehetőség hűség nélkül is megkötni a szerződést, sajna én nem így tettem... Telefonálni pont úgy lehetet, mint a három multinacionális cégnél, nevezni dettó, és ügyfélszolgálatban a legprofibbak, mint ahogyan már mondtam előzőleg. Nálam a prémium érzés nem az applikáció megléte, hanem az emberi hangon történő kommunikáció bármilyen felmerülő probléma esetén. Flottáknál is kell hűséget aláírni, most már árban és mennyiségben is megvannak. Gyorsan meg is néztem a Vodafone oldalát, hogy érezzem a prémium ízét, és rá kellett jönnöm, hogy ha nem flottás csomagja van a mezei halandónak, akkor a Netfone sokkal jobb ajánlatot ad az embernekenek.
-
törölt tag
válasz SodreRetep #51544 üzenetére
Mi a yettel minőség? Kérdezem ezt úgy, hogy a céges kártyám Yetteles, a családom Yetteles , és nekem van egy Netfone-os kártyám privátban. Nem veszem észre az eszeveszett nagy minőségbeli különbséget!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Budán lakok a nappaliban van 5G és a cégemnél is. Én is az egész országot járom és sok nagyvárosba van 5G a Yettelnél plusz a Balaton körbe. Én se szeretem őket és nem is a bumm csomagom van, hanem az unlimited m (13Gb), de az 5G lefedettségük nem rossz és a sima feltöltő kártyás is megkapja. Nem azért vettem félmillióért telefont, hogy ne tudja a szolgáltatóm az 5G-t.
-
petir
senior tag
válasz INGJOKE #51527 üzenetére
- VoLTE kapcsoltatható!
- 5G-s készülékem van Pesten lakom munkám miatt járom az országot egy kezem elég rá, hány helyen van 5G ( Yettel ) - szóval nem szempont.
- esim szintén nem fontos.Ezzel a csomaggal odavágtak a Yettelnek az 50GB és korlátlan duma fontos ! BUMM-ba a KÜF nem enged átlépni szerintem akinek nincs hűsége sokat nem fog gondolkodni...
-
törölt tag
válasz SodreRetep #51537 üzenetére
Javaslom kérdezd meg őket! Ügyfélszolgálatban ők a legjobbak!
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz SodreRetep #51534 üzenetére
"a korlátlan méltányos használat mellett korlátlan..."
Amúgy mi az SHS-ük?
-
törölt tag
válasz SodreRetep #51534 üzenetére
Jaj!
Az új csomagjuk; 4990 HUF , korlátlan hívás 50 GB net és egy év hűség!
Valóban nem a flottás topicba való, de sok embernek lehet alternatívája mint Yetteles és szeretne. KÜF-be belépni a bumm tarifa miatt.[ Szerkesztve ]
-
SodreRetep
lelkes újonc
válasz #90184448 #51533 üzenetére
Drága ! Idén már árat is emeltek …!
Nincs eSIM nincs 5G nincs alkalmazás nincs kamatmentes készülékvásárlás
4000 Ft korlátlan beszéd 200 Mb net
Yettel flotta korlátlan beszéd 50 GB net 5000 FtEgy jó dolog azért van nincs hűség
korrekt korlátlan netet árultak majd korlátozták , mert szerintük a korlátlan méltányos használat mellett korlátlan ! Már nem árulják legalább
nem is lehet összehasonlítani felesleges link flotta topikban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Milyen korlátlan internetes csomagot ajánlanátok, amihez igényelhető multisim, vagy társkátya, amit egy másik telefonban használhatunk internetezésre, internet megosztásra?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Viktor0610 #51521 üzenetére
Én megértem.
Csak arra írtam, hogy a korlátozó feltételeket valószínűleg nem a flotta kérte, hanem a szolgáltató.
Bár azt nem értem, hogy a flottakezelőnek mi a biznisz ebben, ha ő semmilyen költséget nem számol el. Esetleg fejpénzt kapnak?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
sepsi0
őstag
Céges előfizu Telekom, cég fizeti.
Netto 1600ft, korlátlan net, beszéd, SMS, EU roaming 20 GB.
EU roaming hívás/SMS 0ft.
Ez már kb 3 éves előfizu...
Sajnos csak 1db-ot adnak.
A családi csomagban lehet 6 előfizu, ugyan úgy Telekom és teljesen megegyezik a KÜF áraival. Csak a régi korlátlan megosztós net miatt vagyok KÜF-nél még.
Ja és a családira van magenta kedvezmény is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Littoral
aktív tag
válasz DrBubo77 #51514 üzenetére
Ez OK, érthető. Eddig mindig megvolt a megegyezés a két évek után, most viszont csak akkor volt már meg a szándék, amikor termináltam az első előfizetéseket. Ráadásul nem a "mindenkorlátlan" csomag volt a cél, bár eddig az volt az egyik, megegyezéses alapon, hanem a (vagy egy) másik, egy kisebb.
Ez van, addig vártunk a KÜF-re, amíg nem engedtek be, így hordozunk.
Az is igaz, hogy azért kapom a pm-eket, hogy a) hordozatlan Y-kártyával, b) elhordozott, de egy hét múlva visszahordozott Y-kártyával léptek be nemrég, ne aggódjak, úgyhogy valaki hazudik.
Az eredménye -6 Y-kártya. Eddig.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #76055552 #51515 üzenetére
(#51516) juve600
Van több is
Önkormányzatoknak is van igazán jó, egyházaknak is
Enyém nem egy olyan jó kis falusi önkormányzatos(3222Ft korlátlan hívás, sms, de csak 2GB net), nem messzi faluba jobb ott 2000Ft alatti a havidíj ugyan ezért
Telekom esetén nagyon sokat számít hogy mennyire vannak kapcsolattok, mert az alapján kap ajánlatot a flotta[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Littoral
aktív tag
válasz 4Grider #51503 üzenetére
Ez az egész teljesen kontraproduktív akkor. Én most fogok elhordozni a Y-től négy havidíjas és két prepaid előfizetést (ez még bővülhet is), mert mire odakerültünk volna a hűségidők alapján, hogy a KÜF-be hordozhassunk, addigra "nem lehetett". Így aztán (feljebb írtam, hogy) kerestem és találtam egy mind a meglévőktől, mind a KÜF-csomagoktól kedvezőbb flottát más hálózaton, ahová úgy hordozom el a fenti előfizetéseket, hogy ez nettóban el fog veszni a Yettelnek.
Kiváló taktika. Ha simán átengednek, meg nem fordult volna a fejemben keresgélni (úgy, hogy nyilván nem szempont, de 1997-től vagyunk ügyfelek).
Az ügyintéző azt mondta a telefonban, hogy ~"...de hát biztosan megtalálnánk a módját...". Igen, már megtalálták.
Kár pedig, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz RoyalAirForc #51491 üzenetére
Jobb lett volna, ha leírom, hogy az IQ egy megbízhatatlan banda (1-1 kivétellel)? Így pozitív voltam és örültem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kbela365
tag
KÜF-ben létezik olyan, hogy második SIM kártya (vagy eSIM) a hanghívásokhoz? Amit mondjuk egy butatelefonba be lehet tenni és ha bekapcsolom akkor oda (is) érkeznek a hanghívások és smsek. Régen (kb. 15 éve) létezett ilyen és például autókba lehetett tenni.
-
huan
őstag
válasz 4Grider #51501 üzenetére
De, először adatkártyát akartam, de ez a bumm az 50gb-jával már elsődlegesnek is jó lenne és elhordoznám a számom a bummra, de a fél év várakozás nem nagyon tetszik...
Amúgy ebben a küf-ben éves hűségek vannak. Vannak egyáltalán? Tarifátváltani mikor lehet? Az aktív is hordozással lehet? Aktív váltva később bummra sem lehet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest