- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
válasz sepsi0 #52363 üzenetére
Szia!
Amikor beléptem ebbe a flottába, akkor 6 fős volt az a 'szoba'. Biztosan sok ilyen szoba volt/van a flottában. Ennek volt a feje a kapcsolattartó (számlatulajdonos), akinek a hozzájárulása nélkül még sim-kártyát sem cseréltek.
Tanácstalan vagyok, nem szeretném a számomat otthagyni és feketelistára sem vágyok, esetleges nemfizetés miatt.
Elnézést kérek, amennyiben nem ebbe a topicba való volt a kérdésem.
Köszönöm, hogy kommentáltátok, hogy tényekkel, javaslatokkal próbáltok segíteni!
A továbbiakban nem nagyon zavarkolódnék itt. Jelzem majd, hogy mire jutottam a szolgáltatóval egy személyes tárgyalás alkalmával.
Jó pihenést kívánok mindenkinek!Minden változik, csak a Boltzmann-állandó
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #50292 üzenetére
Nem azt írtuk. Azt írtuk, hogy külső antennával. Szerintem ez nem ugyan az. Nem kedvelem a Huawei termékeket, de azért kb 60k-ért nem tűnik óriási vételnek ez a Microtik, ráadásul a review-k sem túl jók róla.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
AtHoS
nagyúr
válasz sepsi0 #49256 üzenetére
netes előfizus készülék vásárlásra nem tudok mit mondani, csak bemondtam a telefonszámot, arról beazonosítottak és szig+lakcímkártya kellett még a szerződésmódosításhoz.
Most már látom webes ügyfélkapun bejelentkezve egyből az áttekintés részen az Elektronikus dokumentumoknál az új szerződést+mellékletet ami eddig "véletlenül" nem volt ott és a régi szerződésnek még most sincs nyoma
Amire még érdemes figyelni, hogy Telenor automatán díjmentesen aktivál készülékbiztosítást, akkor is ha nem kéred, amit utóbbi esetben kézzel kell lemondani, különben extra költségként a köv. hónapi díjat hozzádobja a számlához.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz sepsi0 #49253 üzenetére
"Ha már itt tartunk, mi a menete a készülék vásárlásnak?"
Én épp most vettem egy A72-t kedvezményesen + 2 év hűség a vásárlástól indult.
Személyesen battyogtam be az egyik helyi Telenor üzletbe, telefonszám beazonosítása után választhattam az éppen aktuális kedvezményes kínálatból: Készülékárlista kedvezményes dolgozói és flotta számlás előfizetésre jogosult ügyfelek részéreEgyszeri kezdő + 11 havi részletre is el lehet hozni telefont
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
mckay
aktív tag
válasz sepsi0 #48442 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Ez a Reenger nagyon vonzó: ezek szerint a 21-es körzet nem kimondottan a Digi-é, hanem az egy nem helyhez kötött körzetszám, amit több szolgáltató is kiadhat.
Össze fogom vetni a Reenger-t és a Digi-t.
Thx.A SkypeOut logikus lenne, közismert, de a linken (amit szintén köszönök) nem ígérik, hogy bejövő hívásaim is lehetnének ugyanarra a számra. Arról beszélnek, hogy kimenő hívásaim ugyanazzal a telefonszámmal lehetnek, az amúgy sajátommal. Ami nekem lényeges lenne, az az állandó szám. Amit megadhatok a névkártyámon, aláírásomban.
-
falabu88
aktív tag
válasz sepsi0 #48418 üzenetére
Nem EQ, Agnátus új termék, idén januártól indult, még a honlapon sincs fent. 10k a belépés (mindegy, hogy a cégtől vagy üzletkötőtöl kéred, ennyi) utána kapod a flotta engedélyt. Havi 5250ft. Nagyon korrekt volt az üzletkötő, ex telenor dolgozó, jól elmondott mindent. Ha minimális különbség van inkább ezt választom, plusz jutalékot is kap legalább valaki utánam :)
-
Fifi
őstag
válasz sepsi0 #48110 üzenetére
"Közben a cégemnél van Telekom flotta, 5k a net 3k a korlátlan beszéd, egyedül 2 dolog tart vissza.
1 nincs adatmegosztó, telefonokban jó ha van net majdnem ingyen"A Telekomnál is van adatmegosztó kártya, ők tandem kártyának hívják. Én használok ilyen kártyákat is.
Érdeklődj a céges flottaképviselődnél, bár az is lehet, hogy abban a flottában olyan a szerződés, hogy ilyen kártyákat nem adnak. -
4Grider
nagyúr
válasz sepsi0 #48110 üzenetére
Engem még nem keresett meg senki (5 fő- és 5 adatmegosztó).
A Telekom korlátlan nete korlátlan. Viszont nat-olt, így routerben nem egy élmény a használata, mert időnként megáll, mint a szög. De ha naponta újraindítgatod a routert és nem akarsz semmit sem távolról és közvetlenül elérni, akkor jó a Telekom mobilnet. -
Wajk
addikt
válasz sepsi0 #42276 üzenetére
adva van egy Huawei E5785h 4G modem. Van ajánlott antenna amit rá lehetne csatlakoztatni? Olvastam van aki használ külsőt vagy belsőt, link vagy típus jól jönne. Olvastam gagyikról is aminek semmi haszna...
köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
tobias40
veterán
válasz sepsi0 #42276 üzenetére
Köszi,most már nekem is működik hasonlóan mint nálad beállítva!
De!
Lehet hogy a szolgáltató tiltja a torrentet vmilyen módon?Uanis a fentieknek megfelelően beállítva a wines gépemen mértem 60/30-at de a torrent el sem indul vmiért...
A nas fix ip-n van mint eddig,semmit nem változtattam...Mi lehet a gond?
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #42108 üzenetére
Ez hasonló a kormányzati flottához.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
totron
addikt
válasz sepsi0 #41544 üzenetére
Szerk.: to zzola
Csak egyszer próbálj ki egy hónapot kizárólag mobilnettel. Semmi vezetékes, semmi wi-fi, semmi alternatíva vagy offline betárolt tartalom. Könnyű osztani az okosságot, ha nem vagy ráutalva arra, amiről annyira megnyilatkozol. Szerintem a vitapartnered, meg itt senki sem heavy downloader vérPisike, aki boldog-boldogtalan bitet leforgalmaz, mondván, ha nem kell, majd kitörli, mint a DC++, majd torrent idejében.
Van az a trend, hogy streamingkorszak és ez adatforgalommal jár. Ne kelljen már bűnösnek éreznie magát az előfizetőnek, hogy keresi a megoldást, főleg, ha a technikai háttér ma már adott, leköveti a jelen tartalomfogyasztási szokásokat. A digitális kultúra gerincéről beszélünk. Ezek után jöhetnek a szolgáltatói érdekek és felhasználási szokások. Nem nagyon olvasni itt gyakorlati felhasználásokat tényleges adatkeretekről, esetleges sebességcsökkentésekről (korlátlan cosmag esetén). Az összefoglaló táblázat is pontatlan, nem up to date. Inkább ezeken kellene reszelgetni.
Hidd el, hogy van, akinek nem egy távoli, alternatív massza a mobilnet, hanem kíváncsi pontos értékekre és nem divatozásiból. Ehelyett, tolod itt az üres moralizálást, mint valami digitális vandalizmus elleni kaszaegyenesítgetést, semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #41558 üzenetére
Valahol volt ez hír is.
Szóval a 3 Szolgáltató f*sik a Digitől?
Helyes. Csak így mondjuk elég nehéz a "fejlődés".
És ez történik mindenben kishazánkban.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #41544 üzenetére
De képzeld, tudtuk. Nem tudjuk, hogy ez igaz-e, de hallottuk.
-
zzola
titán
válasz sepsi0 #41540 üzenetére
A HelloData csomagnál pl. le volt írva, hogy csak mobilban lehet használni.
Igazából a szerződéskötéskor épp aktuális ÁSZF-et kellene megnézni, hogy ott mit írnak.
Azt mondják, hogy nem korlátoznak, de ezt én nem hiszem!
Ha én lennék az operátor, tuti megnyesném a sebességét annak, aki a normál forgalom töbszörösét bonyolítja le.
Gondolom kicsit túlígérte magát a Telenor és/vagy csak promóció volt, ügyfélcsalogató.Én nem sajnálom a szolgáltatót, inkább másokat, akik normálisan használják a "korlátlan" csomagot, nincsen nekik szétosztva a net 8 felé és nem megy a torrent, na nekik nem jut sávszélesség...
DE no offensive! Ez csak az én véleményem, nem kell vele egyetérteni!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz sepsi0 #41537 üzenetére
Épp az ilyen usereknek köszönhető, hogy nincsenek már korlátlan csomagok.
Ezek a díjcsomagok mobilhasználatra lettek kitalálva, normális keretek között egy év alatt nem jön össze annyi adatforgalom, mint amennyit te forgalmazol 1 hónap alatt.
Nem csodálkozom, ha korlátozzák a sebességet.Ha a tiéd lenne a hálózat, ezt engednéd?
Nem akarom védeni a szolgáltatót, de ezt tényleg pofátlanság!
Nekem a legdurvább hónapban volt 77 GB a forgalom...
Nyilván a korlátlan sem korlátlan, van apró betűs rész...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz sepsi0 #38833 üzenetére
Az EQ fekete kasszába teszi a belépési díjat. A Telenor meg natúr nem tudja automatikusan jóváírni a flottás fizetési azonosítókkal érkező utalásokat a számlafizetők felé. Mindkettő ügyében a flottakezelőt kell rugdosni, az első felét én bő fél év után feladtam, a második felét megoldotta a Telenor. Az más kérdés, hogy egy teljesen más Telenoros előfizetésemen...
-
AstraCDX
senior tag
válasz sepsi0 #38828 üzenetére
Mit kértek először ?
Én belépési díjat fizettem (5000Ft) + a meghatalmazás postázási díját (500Ft) .
Ezeket szerintem nem fogják jóváírni, mást meg nem kértek .
Más .
EQ havidíjat lehet csoportos beszedési megbízással fizetni ?
Van valakinek erre gyakorlati tapasztalata ?
Üdv.
Astra
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #38830 üzenetére
Igen, szoktak lenni telefon akciók.
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #38828 üzenetére
Nekem is hasonló volt de PIN nélkül, illetve egy sima MyTelenor regisztráció után így működik.
-
buca84
őstag
válasz sepsi0 #37352 üzenetére
Szuper! Köszi!
Akkor ma bemegyek egy telenor boltba. Megkérdezem, hogy így működhet-e a számhordozás.Kértem visszahívást a telenortól, mert több kártya kellene (3). Hívtak is, de kb kettőt csörgött, így nem tudtam felvenni időben. Újra kértem visszahívást, de azóta semmi.
-
gabor9991
őstag
válasz sepsi0 #36022 üzenetére
Indulás szempontjából az jelentene jót, ha menne mindenhol a reklám, hogy hamarosan indulnak
Nem pedig az, hogy antennát akarnak szerelni és ezt jön felmérni egy külsős cég.
Persze legalább ebből is látszik, hogy valamikor egyszer majd lesz belőle valami.(#36023) zzola
Nagyobb városokban már régóta van 21603
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz sepsi0 #29693 üzenetére
16eft-os router = bármikor imei tíltás
Többen rendeltek ilyet ebayről és senki sem számolt be problémáról.
Fritzbox 6840 Lte (300Eur) eddig úgy néz ki letíltva.
Ez csak teória, nem tudjuk, valójában mi történt.
De 4 készülékben hogy lesz neted egy Homenet + EQ + megosztóból?Most olvasom, kérhető adatmegosztó a Homenethez.[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
válasz sepsi0 #29691 üzenetére
Magam ezt úgy intézném, hogy otthonra és a legnagyobb mobilhasználónak EQ korlátlan + adatmegosztó;
a két kisebb mobilhasználónak negyedévente új SIMmel Klikk1GB, az személyes vétellel (online egy igazolványszámra egyet enged) évi 16000 Ft a két telefonra (2 x 4 x 2000). Persze ehhez kétkártyás készülékek kellenek és hogy havi 1GB elég legyen ezeken a telefonokon. Router meg ebayről <16 kFt.Várjál, a Homenet hogy megy 2 db telefonba?
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
bepken
veterán
válasz sepsi0 #29680 üzenetére
te jó ég...szerintem ugyanazzal az idiótával beszéltél Te is. én ma jelzek a flottásoknak, hogy próbáljanak utánajárni, de ettől függetlenül megpróbálkozok újra a telenorral is, hátha kifogok egy értelmesebbet...
nehogy már bemagyarázzák nekem, hogy a routeremmel van baj...egyébként egy kis MiFi eszköz (R216) vodás előfizetésből maradt, szolgáltató által lett függetlenítve, hónapok óta használom minden probléma nélkül.
és ismétlem: mellette meg egy adatmegosztót is használok! na most ezeket a kártyákat bármilyen telefonba pakoltam be, nem volt aktív az adatkapcsolat. akkor itt szerintem ki is zárhatjuk az eszköz hibát, meg IMEI tiltást...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
válasz sepsi0 #29481 üzenetére
Azt mondták, hogy át lehet vinni a kártyás egyenleget. Így igazából mindegy. Egyáltalán lehet flotta belépési díjat kérni? Gondolom azt nem írják jóvá.
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #28582 üzenetére
Beszélj velük, valószínűleg rossz lehet a beállítás. A jövő hónapban jóvá írják a többletet (legalább is nekem ezt mondták).
-
pinnacle
nagyúr
válasz sepsi0 #28589 üzenetére
Most beszéltem az Telenor ügyfélszolgálattal, már nem is tudom, hogy, mert itt is jelszót kértek. Talán 1 után 5.
Azt mondták a kapcsolattartótól kell kérni kártyaszintű jelszót. Ügyfélszintűt nem is kaphatok, mert azzal minden előfizetést látnék.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz sepsi0 #28580 üzenetére
Szia! Köszi! Nem férek hozzá a szolgáltatásokhoz. Telenor azonosítóm rajta van a szerződésen, de nem állítottak be ügyfélszintű jelszót. Kérdeztem is, hogy mi lesz a jelszóval, de azt mondták, hogy nincs, mert nem is hívhatom a Telenort, csak az iQpro-t. Akkor jelszót majd kérjek tőlük?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz sepsi0 #28157 üzenetére
kis túlzással napi kontaktus, érdeklődés. nálam két hét volt összesen, de igyekeztem nem türelmetlenkedni. egész biztos kapsz visszahívást, én is mindig kapok, általában még aznap, max másnap.
egyébként akkor én már korlátlan csomagban vagyok? mert ugye azt hittem, az adatkártyával is úgy lesz, mint a hang esetében, tehát valami alap csomagot tudok majd használni aktiválásig. ezért is lepődtem meg rajta tegnap, hogy nem enged fel hálóra.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz sepsi0 #28090 üzenetére
szinte hihetetlen, de a keddi beszélgetésünk, illetve azóta történt 3 egyeztetésünk ellenére most kiderült, hogy mégis csak mai napon lett postázva a 2 SIM .... továbbra is vannak kétségeim
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MPeter87
őstag
válasz sepsi0 #26153 üzenetére
Szia!
Korlátlan adatkártyák:
Iqpro: nincs belépési díj, nincs hűségidő, nettó 3.690 Ft/hó, adatmegosztó nem kérhető hozzá, tehát ebből 2 kell, ha 2 külön eszközben szeretnétek használni.
Euroquattro: br 5.000 Ft a belépési díj, nincs hűség, nettó 5.000 Ft/hó, adatmegosztó 690 Ft-ért (ez nem tudom h nettó v bruttó-e) kérhető, illetve létezik elvileg korlátozott havi mennyiségben bruttó 4.100 Ft-ért (az áfa csökkentés nem tudom változtatott-e az áron) is korlátlan csomag, ami mellé nem kérhető adatmegosztó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest