- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Nálam Windows alatt valami yetteles reklámot dobott fel, azt gondolom hogy ha az nyílt volna meg amit később sikerült megtalálnom akkor nem örültem volna neki annyire hogy itt meg is osszam, és most látom hogy valójában az nem is neked lett volna válasz hanem alattad DrBubo77-nek
De a lényeg hogy megvan, köszönöm a segítséget -
gabor9991
őstag
Nem feltétlenül mennék át na szomszéd városba és állnék sorban fél órát vagy többet hogy megtudjam, hogy a telefon ami kellene nincs a fiókban.
Ezért nyomkodnám inkább itthon a laptopot és várnám majd a postást, hogy hozza a csomagot.
Találtam egyébként valami űrlapot flottásoknak ahol meglévő előfizetés bővítése esetén (így hívják mikor telefont venne az ügyfél )visszahívják az embert, ezt kitöltöttem és várom a csodát -
evrynet0
csendes tag
itt is van korlátozás mint az XXL csomag esetében?
.....
Ennek következtében a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a Mobilnet XXL tarifacsomag Előfizetője.
...... -
kano
nagyúr
Megolvasnom?
Lehet, hogy igazad van és az ügyfélszolgálat mondta rosszul, de igazából tök mindegy. Most kaptam a számlát és ezt a zárt flottát nem érintette az áremelés.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nincs nagyon gond a flottákkal külföldön sem. Egy haverom az évből 11 hónapot Ausztriában használja a Yetis előfizut nettel, és eddig még csak figyelmeztetést sem kapott.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bul07
nagyúr
Direktbe a linket nem akartam megosztani, nehogy valami szabályt szegjen
De ha egy cikkben benne van akkor az már nem lehet gond( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kekedi
senior tag
A többi csomagban sem lehet yeti számlással bemenni oda.
Csak oda már engedi új számmal, valamint enged yeti feltöltős (min. fél éve feltöltős) kártyáról bemenni.
De mivel úgy értelmeztem, hogy a kolléga a mostani yetis előfizuját szeretné valahogy a KÜF-be bevinni, így helyesen írtam le neki. -
4Grider
nagyúr
A horgász flotta féle beleszámít a magenta1-be mert saját névre kötöd. Multisim is igényelhető hozzá. Más kérdés, yettel flottával egy sok netes hangcélú előfizetéssel és külön korlátlan adatsimmel olcsóbban kijössz, mint a horgász flotta korlátlan előfizetéssel és multisimmel.
-
Gloob
addikt
A korlátlan BUMM csomag számhordozás esetén 7028 ft. Az miért drágább?
A BUMM korlátlan beszéd, 50 GB net 5016 ft!
Az Aktív csomag 275 perc beszéd, 7 GB net 2725 ft. Az sem sokkal drágább, de a szám a saját néven marad, és a Yettel számláz közvetlenül neked! Lényeges különbség! De, mint írtam, a Te döntésed!Samsung Galaxy A52S
-
mb702
tag
Felhívtam a 1220-t. Hosszas keresgélés és várakozás után kiderült, hogy amikor adatmennyiséget változtattam decemberben, akkor 'valahogy' a tarifacsomag is változtatva lett és ekkor került rá az egy év hűség. A 'vicc' az egészben, hogy a tarifacsomagom előtte és utána is az 'Aktiv' volt. Én úgy tudom, hogy a tarifacsomag váltásnak amúgy sincs hűségvállalás vonzata. Annyiban maradtunk, hogy kivizsgálják, van rá 30 napjuk. Gondolom, nem fogják elsietni.
Egyébként nem akarok kilépni a flottából és máshová menni, de ami szerintem nem jogos, azt nem hagyom annyiban. -
-
kano
nagyúr
De legalább medvének képzeli magát.
-
tobias40
veterán
Köszi!
Jelenleg vodás előfizum van 3,és kellene egy korlátlan beszéd az asszonynak és pl. 4-6 giga net,és egy másik minimális beszéddel de akár 50giga nettel a fiamnak.Számhordozás jó lenne főleg az asszonynál.Most is (tűzoltó)flottásban vagyunk a vodánál,és 4giga net 100 perc beszéddel kerül 3500 ft-ba,mindkettőjüknek.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Uh, gondoltam hülyén írtam... Tehát áthordozott szám is azon a néven van/lenne, mint az adat, és a lényeg, hogy az áthordozottra, mely hang lenne rá/bele/mellé kerüljön az adat. Tehát ne kelljen 2 SIM. És a hordozott meg kellene maradjon, mert bank, biztosító, pár száz ember ezt tudja.
-
DrBubo77
Topikgazda
A KÜF-nél (vagy legjobbmobil) akár az éjszaka folyamán is megcsinálják a flottaigazolást, tehát az nincs 1 nap. Ha szerencséje van +2 napra is kaphat számhordozási időablakot.
Ha hétvégén vagy hétfőn e-mailben intézi a flottaigazolást és legkésőbb hétfőn mindkét szolgáltatót útba tudja ejteni, akkor péntek este már tuti át is állhat új előfizetésre.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bzoley
veterán
Köszi, meglátjuk. De szerződést ott sem látok. Talán még nem készült el?
Amúgy ez vajon egy tétel, vagy kettő?
Mobilnet egyenleged:
50.00 GB felhasználható, a mobilnet holnap megújulFelhasználható egyenlegek:
Belföldi EU adat50.00 GB
Flotta megújuló Mobilnet Pro adatkeret50.00 GB -
kano
nagyúr
De én úgy tudom, hogy nem minden ajánlatuk voda.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Akkor mégegyszer:A jelenlegi előfizetés amit használok az asszony nevén van egy cég flottában. Szeretném ezt a számot átvinni a KÜF-höz, nem szeretnék új hívószámot.
Az feleségem felmondja az előfizetést arra a számra amit használok, áttesszük a nevemre feltöltősre és ezután pár nap múlva be a KÜF-be? Mennyi ideig kell a feltöltös kártyát használni?
A jelenlegi szolgáltató a Vodafone
Ez járható út?Köszönöm előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Pontosan, ide az van írva, hogy feltöltősből is be lehet lépni, ha legalább fél éve Yetteles vagy (nem kell feltétlen végig feltöltős).
Szerintem nem beszélni magyar rendesen.[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Igen valószínű.
Már csak az a kérdés hogy csináljam hosszú távon.
Mert a mostani számom (Yettel) akartam bevinni KÜF be, de már nem lehet csak fél év múlva (számhordozassal) Most ugye veszek egy telekomos kártyát, azt beviszem. Valamint a mostani yettel elofizut lemondom.de akkor ezt elég jelen pillanatban Yetteles feltolto kártyába tennem és majd ezt is beviszem a KÜF be, majd a másikat lemondom.
Kacifantos, tudom -
kekedi
senior tag
-
veterán
Minden bizonnyal nem közvetlen a PH!-n kapott linket nyitotta meg, hanem valaki mástól is kapta Messengeren, esetleg elküldte valakinek stb.
Amúgy nem egy bonyolult dolog, Messengerben kapott linkeket a Messenger képes megnyitni, és azért néz ki úgy, mert az oldal reszponzív, a képernyőmérethez igazodik. Bár ez a színes kinézet nekem se jön össze
(Konkrétan az alapértelmezett böngészőt nyitja meg korlátozott funkciókkal, de gyorsabb, mintha teljesen átvinne oda. Ilyet tud maga a Facebook és a Twitter app is, meg még ki tudja melyik)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kano
nagyúr
Azt veszem észre sajnos, hogy az üzleti ügyfélszolgálaton is egyre inkompetensebbek. Illetve az ügyfélmegtartó csoportnak sincs már semmihez joga és nem is nagyon értenek a dolgokhoz (ők sem). Nem jó irány ez annyira.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
No bonyolódik nálam a KÜF Flottán belüli hívások kezelése.
Korábban már írtam, hogy egy barátom belépett a KÜF-be január 6 dátummal és az Én kimenő hívásaim irányába nem számlázódnak Csoporthívás cégen belüliként, míg az Ő számláján szerepel ilyen sor (személyesen mondjuk nem láttam a számláját)
Bonyolódás: múlt héten egy másik barátom is csatlakozott a KÜF flottához (írtam is erről egy időben A52 telefon kihozatallal) és a felé irányuló kimenő hívásom rendben megjelent a mostani számlámon Csoporthívás cégen belüliként.
Szerintetek, akkor most hogyan lehetne rendbe tenni ezt a dolgot? Én kezdjek el intézkedni egy más tulajdonában lévő előfizetésre hivatkozva, hogy nem számlázzák megfelelően a felé irányuló kimenő hívásaimat vagy Ő intézkedjen?
Szerintem együtt kellene bemenni személyesen egy Yettel fiókba és így megpróbálni rendbe rakatni, mert valami nem kóser a biztos
read-only mode on the forum
-
Figur10
tag
Szia!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy már most tudtatok készüléket vásárolni?
Nekünk azt mondták az üzletben,(Yettel) hogy csak a számhordozás megtörténte után lehet készüléket vásárolni.
Lehet, hogy fére informáltak?
Remélem azért még nem buktam a kedvezményes készülék vásárlást. -
Yahhher
aktív tag
Elnézést ha félreérthető volt.
De akkor pontosítok: csak a KÜF volt az , akivel leveleztem. Nem tudom, hogy van-e lehetőség ennek ellenére elintézni, mert meg kell adni neki az adatokat, amiből kiderül, hogy telenoros a "szám", amit bevinnél hozzájuk. Így meg nem kapom meg tőlük a szükséges papírokat.
B.u.i.: ez 3 hetes sztori, nem annyira friss.
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Sok hszt olvastam, de végül még sem tudtam meg a biztos választ.
Telenor lakossági elifizeto vagyok (lejárt a hűség)
Szeretnék a KÜF flotta tagja lenni (más is szóba jöhet csak Telenor os legyen)
Na már most tudjuk, hogy belső migráció nem lehetséges. De volt olyan aki feltoltos telenoros kártyával átment. Akkor elég csak feltoltosre módosítanom az elofizetesemet? (ja igen, megtartanam a számom) és onnan meg mehetek a flottába?
Vagy más szolgáltatóhoz kell menni (feltoltosbe) mindenképpen és onnan a KÜF be? Csak így járható?
Köszi előre is!
Telenor = Yettel
-
cool13
őstag
Lehet csak neked nincs. Mondjuk ebben le van írva a válasz. Szerintem erre utalt.
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Ott valami nem kerek. Biztos, hogy a barátod már a flottába került?
A nevemen lévő előfizetések egymás közti hívása nálam a számlán "Csoporton belüli hívás" megnevezéssel szerepel és a sor végén 0,-Ft
Ha más KÜF tagot hívok, az pedig "Csoporthívás cégen belül" és a sor végén az is 0,-Ft.
Tehát nem a számla végén jóváírva, hanem eleve a tételek között 0,-Ft egységárral számolva.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Így néz ki egy Telenor flottában a számlakép:
Forgalmi díjak
TESZOR 61.20.12
Belföldi mobilhívás Magyar Telekom 10.27. - 11.25. 4 00:02:25 perc 5,0 0 27 12,08 3,25 15,33
Belföldi mobilhívás a Vodafone hálózatába 11.10. - 11.23. 9 00:04:02 perc 5,0 0 27 20,16 5,44 25,60
Csoporton belüli hívás 10.28. - 11.23. 14 00:14:02 perc 0,0 0 27 0,00 0,00 0,00
Nemzetközi vezetékes hívás (2.díjzóna) 11.22. - 11.22. 1 00:00:01 perc 111,8 1 27 1,86 0,50 2,36
mobilhívás Telenor hálózatba 10.26. - 11.20. 9 00:05:06 perc 5,0 0 27 25,50 6,88 32,38A fentiekből látszik, hogy csoporton belüli hívásnak hívják a flottán belüli hívást.
-
Ulibulu
újonc
Igen erről a csomagról (Unlimited Start) van szó ... ami érdekes, hogy a Telenor szaküzletben az ügyintéző nem ismeri ezeket a fantázia neveket, és a többi csomag közül kezdtük ezt kitotózni, viszont közben a flottamenedzser papírján megtaláltam a Flotta2200-kódot ..s úgy le lett egyszerűsítve a keresés, de a 10GB netről semmi info nem volt leírva, így az adatforgalmat csak a végén tudtuk ellenőrizni.
Viszont a papírok aláírása után megjegyezte, hogy ez egy nagyon jó kis csomag.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
A fórum azért van, hogy az információ pontosítódjon, az aktuálisat kapd belőle. A táblázat meg vagy frissült, vagy nem. A másodperc alap nem egyenlő a percalappal, ahogy Thusor is leírta. Te meg egy egészen másvalamiről beszélsz, amit amúgy ért mindenki. Perc alapon lehet az egészet kifizettetni, de lehet annyit is megtéríttetni amennyit ténylegesen beszéltél. Flottánál igenis legyen alap a másodperc és a pontos lekommunikálása ennek (a táblázatban ez nincs feltüntetve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest