- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
A végén még nem is bánom, hogy kivágták a yetteltől őket
Bár inkább bele se merülök. Láthatóan itt páran meg akarják magyarázni azt, hogy a tarr az mennyivel jobb, mint a korábbi KÜF.
A KÜF nem volt virtuális és jobbak voltak az ajánlatok? -> A yettel az isten, csicska voda
A KÜF virtuális lett és voda? -> Fújj yettel, atyaúristen voda!Amúgy így mi értelme van a KÜF-nek? Tarr-os ajánlatokat tolnak direktbe nem?
-
adika4444
addikt
Ennek a flottának akkor lehet még nagy haszna, ha a S csomaggal lehet párosítani a korlátlan opciót, ugyanis erre publikus tarifáknál nincs lehetőség és így a no mobil + multisim esélytelen, itt viszont 10k-ért, az egyik multit routerbe rakva mindjárt 5k-ra jön ki darabja, ami meg már vállalható, ha pl. kell mobilnet és az otthoni internet is Telekom mobilnet.
-
Primary92
senior tag
Vodának a térkép szerint nincs csak 4G. A telefonomban korlátlan Yetteles netet használok, az sem acélos. Telefonálni egy zárt flottával telefonálok Telekomról, pici mobilnettel, és az sokkal gyorsabb.
Vezetékes internet helyett kellene, mert a telekom 5-szörös feltöltési sebességet tud mobilneten, mint vezetéken a Telekom vagy a Vodafon. A Digi optikája kb. 200 méterre ér véget. Tavaly kérdeztem tőlük emailben, hogy mi kellene ahhoz, hogy elérjen hozzám, válaszra sem méltattak. Pedig hajlandó lennék a 200 Mbit feltöltési sebességért egyszeri összeget áldozni, miközben a többinek 22 Mbit az elméleti maximuma (régien Docsis 3 volt a településen az Telekomnak és az UPC-nek is). -
4Grider
félisten
-
qltsar
veterán
Ez rablas
...bar ertheto, hogy kenyelmes, mert eSIM pikk-pakk megvan.
4000 Ft-ert mar kapsz 20GB-ot meg 2000 Ft lebeszelhetoseget - es naluk is van eSIM, elvileg online megrendeles eseten is.
Emlekszem par eve, 4 perc alatt Eszak Makedoniaban kenytelen voltam telefonalni, 4 perc / 3600 Ft, nem mosolyogtam tulzottan.
-
4Grider
félisten
Pénteken ezért voltam a Camponában. Ott taglózott le a hírrel az ügyfélszolgálatos. Flottás mobil mellé nem jár a vezetésre kedvezmény. Én is kérdeztem, hogy akkor miért írják oda, hogy magentába bevonható, jelezte, hogy pl. a moments jár, meg a dominó mellé betehető egy csoportba, stb.
-
adabra
senior tag
"Viszont innen később nem válthatsz a Bumm-ra."
Ez le van írva valahol, vagy személyes tapasztalat? Céges előfizetőként a Vodafone-tól vinnék át két számot, és az elmúlt fél év forgalmi adatai alapján az aktív + 7 GB elég lenne. De ha időközben mégis kellene a végtelen perc, akkor emiatt lehet, hogy a Bumm a jó választás.
Egyébként ennél a tarifánál élérhető a VoLTE, VoWiFi, 5G? -
Sumptuous
senior tag
Köszönöm és neked is @csako!
A bumm valóban szuper, viszont 50GB-ot szerintem 3 hónap alatt sem használok el, a korlátlan beszélgetést meg teljesen felesleges lenne nekem. Havonta kb.10 percet bonyolítok sima telefonhívással. (Inkább Telegram, Kakaotalk, Viber stb.)
A 13GB-os opció már tetszik, ezt meg is találtam. Egy pár órája nézelködök már, és ugyanezt megtaláltam a legjobbmobil.hu-n is. Melyiket érdemesebb választanom? A főkártya átvételekor megoldható az adatmegosztó sim átvétele is? Minél kevesebb nyűggel szeretném megoldani a váltást, azért érdekel.
-
csabaizoli80
kezdő
de ezek a flották nem cégeknek vannak, vagy ez hogy működik? csak mert elég kedvező az ár és a feltételek a 3 nagy szolgáltatóhoz képest....egyszerű magánember is bárki igényelheti? nekem csak korlátlan/stabil/gyors net kellene otthoni távmunkához+eszköz/router a szolgáltatótól hozzá....de ha jól értem akkor ha megkapom az "engedélyt" tőlük akkor csak bemegyek itt Egerben ahol lakom a Yettelhez és a többit már személyesen intézem velük?
Engedélyhez miket kell megadni? Gondolo e-mail-ben kapom az engedélyt és kinyomtatva kell vinnem a Yettelhez...? -
-
bul07
nagyúr
Hmm
Ez még engem is elgondolkodtatottMert most iQ korlátlan 5000e Ft és , és egy másik flotta korlátlan hívás sms 3222Ft
Ugye ez együtt 1222Ft-al több mint a Bumm+ 7e Ft-ért
Az már évi szinten látható összeg(nekem)Csak ugye telefonal hotspotolni hogy legyen net a laptopnak, lehet a telefon annyira nem szeretné és merülne mint a veszedelem
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
bako01
csendes tag
Köszi!Igen, az 5G-t elengedtem, csak az "újdonság varázsát" akartam, de felnyitottátok a szemem, hogy felesleges..viszont az esim sajnos kellene (céges + magán).
A horgász díjcsomagot kicsit borsosnak érzem a Netfone díjszabásához képest. Így vagy keresek olcsóbbat vagy várok a Netfone-ra ha belátható időn belül elérhető vé teszik az e-sim-et... -
Dracula72
senior tag
-
Fifi
őstag
Az lehet, hogy nem akarnak publikusak lenni, de valaki tőlük azért egy weboldalt csak üzemeltet.
És csak ezen az oldalon olvasni (#44795) Madycsa által is írt 50%-os kedvezményről sehol máshol.
Én még a facebook csoporton keresztül csatlakoztam hozzájuk, így nem tudom, hogy a fent linkelt oldal segítségével hogy mennek a dolgok. Nem tudom, hogy ugyanazon személyzet látja-e el a feladatokat, akik a facebook csoportot is vezetik.
Amúgy ezen az oldalon legalább jól öszseszedve vannak a dolgaik és nem facebook hozzá(el)szólásokból kell összerakni a teljes képet.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest