- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
Nem lesz baj, hozd a számokat bátran, ha mégis előállna az a helyzet amit írsz, megoldható, nálam is meg lehetne oldani de nekem nem ér annyit hogy foglalkozzunk vele, ahogy írtam is ha a két szám hívja egymást akkor az a szám lesz a hívó akinek nem számolja a perceket a rendszer.
-
Gloob
addikt
Szerintem nem lesz baj. Nekem aktív 13 GB-s van, a gyereknek BUMM korlátlan beszéd, 50 GB net. Az én irányomból az ő irányába indított hívás nem jelenik meg a számlában. Az appban nézve úgy látszik, mintha levonná a perceket, de a számlán már rendben van. Ott nem jelenik meg a számlázás.
-
Budán lakok a nappaliban van 5G és a cégemnél is. Én is az egész országot járom és sok nagyvárosba van 5G a Yettelnél plusz a Balaton körbe. Én se szeretem őket és nem is a bumm csomagom van, hanem az unlimited m (13Gb), de az 5G lefedettségük nem rossz és a sima feltöltő kártyás is megkapja. Nem azért vettem félmillióért telefont, hogy ne tudja a szolgáltatóm az 5G-t.
-
4Grider
félisten
A mi flottánkban 256/128 kbps-ra lassítanak elfogyáskor. Egy csomó olyan tagunk van, aki többszörösét forgalmazza össze a havi adatkeretének lassítva. Logikus, hogy a szolgáltatónak ez nem biznisz, a sávszélesség neki nincs ingyen. Ha tehát a korlátozott net rendesen használható lenne, elég sok fillérizélő lógna folyamatosan a hálózaton.
-
Madycsa
tag
Mi a baj vele?
Tehát be lehet lépni, csak "Peti nem igazán ajánlja"? :)
Nekem különösebb gondom nincs vele. A mobilnet esetében például sokkal szerencsésebb nekünk, mert úgy vettem észre, hogy a Telenor mobilnetet használják itt rengetegen és gyakran igencsak belassult. A Voda mobilnettel nem volt ilyen gondom. A számla jön rendesen, a voda oldalán lehet fizetni kényelmesen. A megosztó sim jó áron van. A havidíjjak is alacsonyabbak, mint a Telenor flottásnál. -
tahepa
senior tag
Nincs rá szükségem hogy frissítsem az információimat mert nem szándékozom csatlakozni a flottához .
Amúgy 2020 tavaszán volt az ominózus üzenetváltás Akkor azt közölték velem amit leírtam. Pont ezért nem csatlakoztam anno , mivel nem akartam pluszban még éves díjat is fizetni. Ha nekem hazudtak akkor természetesen én sem a valós tényt írtam le...de ezért ne én legyek a hibás. -
tahepa
senior tag
Már nincs meg az a FB ftókom aminek segítségével privátban érdeklődtem E.Pétertől erről. Akkor még volt éves díj és én akkor kukáztam is az érdeklődésemet.
Tehát nem "vettem" az információmat hanem messenger üzenetváltásban "beszéltem "le.
4 előfizetésnél az akkor meghatározott éves díj már sok lett volna a jelenlegi flottás díjamnál.
Ha azóta ez megváltozott arról nem tudok mivel nem követem a KÜF-t. -
kedvezouf
junior tag
A szolgáltatás e-mail és böngészés forgalmazásra vonatkozik. A szolgáltatást Hipernet Start, Hipernet Active, Hipernet Medium, Hipernet Heavy, Hipernet Pro tarifacsomagokhoz lehet megrendelni.
Amennyiben a szolgáltatás aktív az előfizetésen, úgy az e-mail-ezés és böngészés a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, illetve esetlegesen megrendelt adatjegy kvótáját fogyasztja. Ugyanakkor belföldön a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvóta felhasználását követően is a tarifacsomagnak megfelelő elméleti maximális sebességgel lehet a kiemelt típusba sorolható adatforgalmazást bonyolítani.
A kiemelt adatforgalmi típusba tartozó böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force (www.ietf.org) definíciói alapján került sor:
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és kép formátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.)
A kiemelt adatforgalmakon kívül az egyéb forgalomtípusba tartozik különösen a netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok -
kedvezouf
junior tag
Régi és új flottában is egységesen 32 kbps a lassítás már ! Érdemes olyan csomagot választani ami kitart egész hónapban ! Legtöbb cégnél keret felhasználása után megáll a net ! Nagy a net választék 4 és 7 gb között 200 Ft az eltérés de kérhető korlátlan net is ! Illetve kérhető korlátlan böngészés az megoldja a gondokat !
06202000000 lehet megrendelni -
Köszi írtam nekik, hogy lehet visszalépni. Igaz csak 708 Ft, de sok kicsi..
Mégse köszi. Nem lehet visszalépni még... De ezt már mondogatják egy ideje, szóval majd ha egyszer lehet... Bár ha lejár az egy év felül kell bírálnom, mert sokszor a vodának is jobb a mobilnetje beltérben is.
-
4Grider
félisten
Nem sok esélye van a flottakezelőnek a Telenorral szemben. Mi már ezt megjátszottuk a saját flottánkban, jött a válasz: Lehet adatjegyet venni, a lassítás mértéke ui. csak maximalizálva van (tehát max. 128/128, 64/64 kbps), a minimuma viszont nincs meghatározva, így ahogy engedi a rendszer, úgy sikerül.
-
Predator2
addikt
Helló
Köszönöm a válaszod. EQ alatt "őket" érted? Euro Quattro
Adat megosztó sim kártya menni lenne?Illetve ez fb oldal lenne az övéké ahol kérdezhetek? Kedvező Üzleti Flotta
THX
-
-
gábor-ka
tag
a kirendelt ügyintézős megoldást én már próbáltam. Tudok egy számról, aminek ügyében még nem volt "alku" az ügyfél és Telenor között. Ügyintéző(m) szerint:
- nem tud mit kezdeni egy ilyen számmal, mivel nem hozzá tartozik, "manuálisan" nem tudja elindítani az átírási folyamatot
- ha ezeket nem lehet év végéig elintézni, akkor jövő évre tolódik a dolog, ez nem a kártyabirtokos felelőssége.
Bár hogy a cég addig saját maga kiiktatja a számot, az már más kérdés, arról pont elfelejtettem kérdezni -
mexel
veterán
Engem a telenornem érdekelnede a számom nagyon. Azt semmiképpen nem akarom bukni. A telenort nem lehet felhívni ez miatt?
( ha jól olvasom akkor a fentebb linkelt megoldás nem fog működni a jelszó miatt?)
Az nem megoldás hogy felmondom a flottacsomagot ( megszüntetem) és akkor a flottakezelő visszaadja a számomat?
-
mexel
veterán
Ha ezt a nyomtatványt kitöltöm kivel és hol kell aláíratni és hová kell eljuttatni? A Telenortól jött anno sms-em de nemhívtak. HNagyon fontosez a számom de sehol nem találok semmit mit kellene csinálnom. FB-on nem találom mit kellene csinálni, pedig csináltam egy profilt hogy ott is megnézzem.
Ha felhívom a telenort nem lehet ott intézni valamit? -
Thusor
őstag
-
4Grider
félisten
Az EQ-nál sim-enként kell belépési díjat fizetni. És általában mindent rajtuk keresztül intézel.
A Telenoros flottáknál a hipernet start netet 64 és 256 kbps közé lassítják paraméterezéstől függően. Mindegyik sebesség használható böngészésre, természetesen türelemtől függően. A pontos sebességgel kapcsolatban is a flottakezelő tud adatot mondani. -
tyuli76
tag
Én pedig az aktiv M csomagot kértem ami 3345ft,de a telenor app Flotta hipernet mediumot ír és 4870ft. havhidíjt.
Hívtam a kapcsolattartót és azt mondta,h lépjek majd vissza be az alkalmazásba és akkor jó lesz,de továbbra is
4870ft-os havidíjat ír.1x meg is kérdezte,h melyik cégnél dolgozok,számom alapján nem is tudta,h melyik flottához tartozok.
22-én kiderül,h még is mennyi. -
van egy feltöltős SIM kártyám másodlagosként ilyen backup célokra, ha elfogy a mobil adat (elsődleges számom céges, magánra is használhatom), akkor tudjak nyomni egy Maratont a Telekomnál, vagy ha mobilvásárlás kell (parkolás pl) akkor ne kelljen a céggel egyeztetni..
3 éve tartom fenn így, 2 évente veszek egy pályamatricát, és mindig van rajta 2-3GB mobilnet tartalékba. -
nmolnar
csendes tag
Nekem is megtörtént a névre írás. 4 előfizetés mindegyik adatmegosztóval. Külön egy korlátlan adatkártya, szintén adatmegosztóval. És kértem tőlük (úton van) még egy korlátlan adatkártyát. Eddig minden simán ment és azt mondták 1 év múlva, a hűség lejárta után sem fognak árat emelni. Legyen így.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is azért gondoltam, hogy törthavi az átállás miatt. Mi lehet a Mobilvásárlás szolgáltatási díjai? Számlát én is csak egyről kaptam, Telenor oldalán mindhárom fent van. Valami nagyon nem stimmel. Még mindig a DPI Alapot jelzi díjcsomagnak, és valami 5890Ft megrendelt szolgáltatás van beállítva. Ez mi a fene lehet?
-
"Részemről maradok tuti , szerintem meg amúgy mindenki maradni fog.
Most őszintén - mit tudsz csinálni?"
Mondjuk átmegyek egy másik flottához. Pl ott a forensisnek a flat csomaga T-mobilos. Hasonló áron van. Van normális volte és vowifi is szóval én még azért gondolkodok. -
törölt tag
-
Thusor
őstag
Telefonon le kellett diktálni az adatokat. Név, cím, anyja neve, születési hely és idő, személyi igazolvány száma. Valamint a telefonszámok és egy négyjegyű jelszó, ami a telefonos ügyintézéshez kell a továbbiakban a Telenornál. E-mailben pedig küldik majd a visszaigazolást.
-
goped
csendes tag
Beszéltem velük, azt mondta, hogy 12.31.ig hívnak mindenkit addig el kell dönteni, hogy
A,) vállalja e a hűséget a továbbiakban akkor marad minden a régiben
B.) ha nem akkok kiléptetésre kerül a flottából, (értelem szerűen más tarifákkal onnantól, és bukó a belépési 10eFt is)
+ mostmár nem 10 hanem 10+áfa a belépési díj/SIM....... ez azért magában is durva, viszel 10 számot, 100RopiNyugtassatok meg hogy ez a CreditPrime nem egyenlő az IQproval?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest