- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tahepa #56082 üzenetére
Nem teljesen értem, mi a gondod.
Ha a kártya aktív, de net nincs, akkor van értelme már visszamenned, de ha térerő sincs, tehát nem aktív a SIM, akkor 72 órán belül felesleges felkeresd a boltot, lehetnek csúszások az aktiválással.
A kártya sorszáma szerepel a szerződésen, azt te magad is összehasonlíthatod azzal, ami ténylegesen nálad van. Ha nem stimmel, akkor megint csak személyesen intézhető -csere kell.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-Mosquito-
őstag
válasz tahepa #56059 üzenetére
Xiaomi telefon.
Ha Dual simes,akkor jelöld ki melyik a Net kártyát használja. Yettel kártyára bökj rá,
Hozzáférési pontok nevei.
APN: net -> OK. Majd görgess a kijelző aljára és ott is OK-ézd le.
Telefon kapcsold ki,majd be.Így csináltad és nem jó?
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
4Grider
nagyúr
válasz tahepa #51587 üzenetére
Saját flottát promotálni tilos.
A saját flottáról információkat nyújtani viszont nem az (az más kérdés, hogy a flottaszerződések ezt tiltják, sőt - elvileg - büntetik).
Alapvetően az a probléma némelyekkel, hogy személyiségükből/gondolkodásukból adódóan a két dolgot nem tudják elválasztani, azaz ingyen reklámfelületnek tekintik az oldalt, amikor pedig a többi flottát ócsárolják, az már kifejezetten visszataszító. -
AtHoS
nagyúr
válasz tahepa #51420 üzenetére
Mobil vonalon maradna, ha nálam lejár a havidíjba foglalt 275 perc, akkor abból beszélek három percet és plusz majdnem kilenc másodpercet. Néha előfordul, hogy többet beszélek, mint a keret
De amúgy, ha 5000-et utalsz az említett számla kiegyenlítésére, akkor adós maradsz, tehát ezen nem érdemes pörögni, de biztos a mobil billentyűzet lekerekítette a pontos összeget
read-only mode on the forum
-
4Grider
nagyúr
válasz tahepa #50780 üzenetére
Egy hívószámról egy pillanat alatt kideríthető, hogy melyik szolgáltatónál van pillanatnyilag.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tahepa #50334 üzenetére
Én is másikból mentem. (DPI)
A telefonos beszegetés, és mail ellenére nem mentem át elsőnek feltöltőre. Azonnal megcsinálták. Elsőnek kipuhatoltam, hogy meglehet e csinálni, vagy szükséges e a feltöltőre váltás. Mosolyogva annyit mondott, persze ez csak sima díjcsomag módosítás. Miért akarok 9000ft-ot fizetni feleslegesen?!
Nem hiszem, hogy más Telenor üzletbe ez másképp menne, de megeshet.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
petir
senior tag
válasz tahepa #49568 üzenetére
Nem is kell ide bizonyíték
Kicsit túlgondolod a dolgot vagy félreértetted amit írtam - a " Honnan vetted"-et én abszolút nem bántólag írtam ! Sőt utána írtam is , hogy bocsi mint látod többen meg is erősítették az infót utánam - ennyiRészemről is lezárt a dolog
Peace 🙂
-
Thusor
őstag
válasz tahepa #49566 üzenetére
Sajnos mi nem tudjuk azt innen megállapítani, hogy kinek mikor hazudtak. Annyit viszont tudunk, hogy eddig olyan állítás amit te írtál, még nem írt senki se ebben a fórumban az EQ vagy CP kapcsán. Mi csak kijavítottuk azt az információt amit írtál mert nem volt helytálló. Nem volt semmilyen hibáztatás. Azt te tudod, hogy kivel mit beszéltél, mi ebben nem tudunk és nem is akarunk igazságot tenni.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz tahepa #49562 üzenetére
Ez nagyon régen lehetett, mert én 2017 év óta vagyok az EQ-ban majd annak utódjában a CP-ben, de soha nem volt éves díj ezen év óta. Egyszeri belépési díj volt, de úgy tudom mára már az sincs. Mint ahogy régen a cég volt a szám tulajdonosa, számlafizető pedig az ügyfél, mára már csak flottába lépési engedélyt ad a cég, számtulajdonos az ügyfél lesz.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
szürke
tag
válasz tahepa #48921 üzenetére
Nálam is aktuális még mindig a váltás mert anno nem jutottam el odáig...
Telenorba be kell tipegned, ott helyben átcsinálják feltöltősre a kártyát feltéve ha a Te neveden van és nincs hűség, (ilyenkor kötbéres a dolog), illetve 3000 Ft összeggel fel kell töltened a helyszínen hogy érvényes legyen a kártya.
Ezután EQ-val kapcsolatfelvétel, adatok megadása, utalás a számlájukra (belépési díj), majd elektronikusan leküldik a nyilatkozatot amit kinyomtatsz és mehetsz vele megint a Telenorba.
Akár 2 nap alatt lezavarható a dolog...Ma beszéltem velük, január óta 5000 + Áfa a belépés.
Illetve kaptam egy új infót is, mondjuk ez se rád se rám nem érvényes, de hátha valakinek jól jön:
Ha jól rémlik a mai nappal indul/indult egy úgy unlimited csomag amit azok igényelhetnek akik számhordozással mennek hozzájuk, tehát jelenleg nem Telenoros. Árat nem tudok, nem is kérdeztem mivel nálam ez nem opció.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz tahepa #47092 üzenetére
Az adategyeztetés is on-line kb. 2 perc, de te tudod.
Akkor ott a Credit Prime Aktív XS csomagja. Egyszeri belépési díj 10eFt.A hírek szerint még a neveden is marad a szám, de ezért 1 év hűséget kell vállalnod.
Bocs ez Telenoros.Akkor marad a horgász.
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
válasz tahepa #32046 üzenetére
Ha aremeles volt akkor a mai vilagban kb 0ft egy koremailt kikuldeni a flottatagoknak. Es inkabb csokkennek az arak, nem pedig nőnek. Nagy a verseny, telekomnal a forensys flottaban 5k a korlatan hang+sms , igaz ott kicsi a net 500mb, ezert is valtottam euroquattro-ra es a faluban csak telenornak van terereje hazon belul.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz tahepa #32046 üzenetére
Ennél azért több a postaköltség IQ-nál. 645 Ft, ajánlva, elsőbbségivel. Amit hozzá is csapnak az első havi számlához, az első díjbekérőn.
Szimplán emeltek ennyit a havidíjon, és nem lett a táblázat javítva. Ugyanúgy a korlátlan IQ sem lett javítva az összefoglaló táblázatban.. Bár az IQ-ért szóltunk. EQ-t passzolom.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
kano
nagyúr
válasz tahepa #31456 üzenetére
Neked milyen hálóra csatlakozik fel a telefon Bécsben? Most voltam a hétvégén Riedben és ott a Drei hálózatán rpoamingolt (de szép szó) a Telenoros kártyám, de csak EDGE-n jött a net (pedig volt 3G hálója is a Dreinek).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nimfas
addikt
válasz tahepa #25263 üzenetére
Bocs, ha megbántottalak faragatlanságommal.
Maradjunk a barlanglakónál?Lényeg, hogy mivel a panelokban laknak 1 tömbben 4 lépcsőház esetén 4x30 család... én értem, hogy az összes szolgáltató szem előtt tartva a megtérülési időt, oda telepít először normális netet, tv és egyéb hiper szolgáltatásokat, csak valahogy a város ritkábban lakott részein 10 év alatt is elfelejti ennek egy töredékét is kiépíteni. Ilyen a piacgazdaság.
Ahogy olvastam itt-ott ez nem csak vidéki, de Bp belvárosi probléma is. (Utca egyik oldala, UPC, DIGI csillió-millió MBit, utca másik oldala ADSL) -
DrBubo77
Topikgazda
válasz tahepa #20590 üzenetére
Mivel itt TE vagy a számlafizető, elég egyszerű a helyzet. Ha nem fizeted a számládat, akkor korlátozzák a hívásaidat. Először a kimenőt, majd a bejövőt is.
A flottakezelőnek szerintem annyi a lényeg, hogy ne csökkenjen le a flotta létszáma. Hiszen minél kevesebb számot kezel, annál rosszabb az alkupozíciója.Ha megszűnne a flotta és te fizetted a számlákat, a szám akkor is megmaradna, csak átdobnák publikus tarifacsomagba.
[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
andatti
senior tag
válasz tahepa #19096 üzenetére
Tényleg jó a táblázat...
A DPI flottánál van egy pici anomália. Említve van buborékban, hogy, ha korlátlan internet meg van kérve, akkor 24 hónap hűséget vállalni kell. Azonban a netes táblázatnál nincs megemlítve, hogy a DPI-ben is van korlátlan internet lehetőség. (42 megabites) havi 1000 Ft plusz díj ellenében. /5490 Ft a 20 Gb-os csomag és azt lehet kiegészíteni.../
Illetve a perc, havi és egyéb díjaknál nincs jelezve, hogy áfával, vagy áfa nélkül vannak számolva. Mert nagyon sok ajánlatnál az áfát külön kell még rátenni az ajánlatra, annak elemeire, míg (nagy ritkán) vannak olyan flották is, ahol már eleve áfá-s árat tüntetnek fel... -
MPeter87
őstag
válasz tahepa #18874 üzenetére
Szóval azért, mert bátorkodtam megjegyezni, hogy ezek amúgy nem publikusak, ezzel is egy (úgy tűnik) új információt megosztva, engem támadsz, hát gratulálok. Korábban más flottáról én is leírtam néhány infót, amit amúgy szintén nem biztos, hogy le kellett volna, de mindegy.
..meg mert leírtam, hogy van más alternatíva is, amit érdemes figyelembe venni, amikkel érdemes lenne bővíteni a táblázatot, ha már úgyis olyan infók vannak benne..
Frondeó, dpi és alfa11 a legjobb, ezzel le is lett fedve mindenki igénye, topic zárható.Gondolom magadból indultál ki ezzel az önkéntes rendőrös dologgal, szaladj is a modkerbe gyorsan, hogy vegyenek ki innen az undorító tulajdonságommal.
-
MPeter87
őstag
válasz tahepa #18872 üzenetére
Tehát szerinted én fogom jelenteni valakinek?
Engem pont nem érdekel, mert egyikhez sincs közöm, ellenben vele, de ez sem érdekel.
Nyilván nem a táblázatban fog jelentkezni senki sem, de ha én csinálnám, akkor igyekeznék utána járni először a dolgoknak és csak utána táblázatba szedni, nem utólag javítgatni állandóan, mert ha nem is nagyon, de kicsit félrevezető tud lenni. Szerintem pontos infókkal lehet leginkább 'sorvezetőnek' használni. Persze tudnak változni a dolgok, akkor egyértelmű, hogy utólag kell javítani. -
mike1334
veterán
válasz tahepa #18598 üzenetére
A többségnek, aki itt van, már van flottája, amit szeret. Sok embernek családja, barátai is egy flottában vannak. Ha látnék is egy kicsit jobbat, nem váltanék, mert egy csomó embert kellene meggyőzni, amit úgysem lehet. De az újonnan belépőknek azért hasznosak ezek az infók...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest