Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
válasz
4Grider #36498 üzenetére
Csak kissé fura, és ellentmondásos, hogy egy fix adatkeretes csomagnak több roamingban használható adatmennyisége van, mint egy korlátlannak .
"24 GB adat+net (150 Mbps): br.3469.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=7GB>
50 GB adat+net (150 Mbps): br.4626.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=9.5GB>
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.3882.-Ft <EU=2.5+3GB>"Mi lehet ennek az értelmes magyarázata ?
Üdv.
Astra
-
4Grider
nagyúr
Amikor ilyen ketté szedett roaming keret szerepel valahol, az azt jelenti, hogy van az előfizetésen valami korlátlan opció aktiválva (pl. korlátlan böngészés+e-mail). Ha az első keret elfogy (bármire), akkor a második keretet még lehet ezekre használni (példában: böngészésre és e-mailre).
-
Feriboy2
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek a gyors válaszokat
-
válasz
Feriboy2 #36494 üzenetére
Szia!
1GB/hó? Akkor hasonlóak a mobilnetezési szokásaid mint nekem, én sem szeretem a kis kijelző miatt, amit lehet otthon laptopon, vagy melóban asztali gépen intézek, csak a halaszthatatlan dolgok mennek mobilneten. Ilyen felhasználásra viszont kétlem, hogy megérné egy havidíjas szolgáltatás, vegyél egy T-s feltöltős SIM kártyát, rá 4GB Maraton netet 3559Ft-ért, és használod amíg el nem fogy, aztán feltöltöd újra.
-
Feriboy2
aktív tag
Sziasztok!
Csak netezéshez keresnék flottát. Az összefoglalóban az iqpro adatkártyája a legolcsóbb. Tud ennél valaki olcsóbbat? Nekem kb 1 giga is bőven elég lenne havonta.
-
4Grider
nagyúr
válasz
bollokcs80 #36489 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Ha IQ-s kártyát szeretném felmondani mi a teendő? A számlát kifizetem és a kártyát visszaküldöm?
-
bul07
nagyúr
válasz
4Grider #36486 üzenetére
Azért tedd hozzá amit szoktak hogy Xiaomi telefon esetén küldhet sms-t és akkor az nem kicsi plusz költség, már ha csak sima adat a csomag
Amúgy nálam nagy a csend IQ részről múlthét kedden küldtem el a adatokat, ha jövőhét kedden se hogy semmit a postás csak telefonálok
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Iq pro tag vagyok tobb mint 1 honapja.
Honnan tudom meg hogy amit kaptam kartyat az adatkartya vagy sim kártya?
Haa jól olvastam akkor ha sim kartyam van akkor ebben az esetben mukodne nalam az eu roaming 5.5gb?sry az ekezetek miatt
-
válasz
Tav-Csoves #36480 üzenetére
Ment privi.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Elöljáróban annyit, hogy EuroQuattro (EU Aktív XS) flottához tartozom, tehát Telenoros vagyok.
Nyár közepe felé megyek Montenegróba és ebből kifolyólag 2 dolog merült fel bennem:
1. Ha szeretnék mobilnetet használni Montenegróban, akkor mi lenne erre a legolcsóbb megoldás így Telenoros hálózaton belül? Eddig ezt találtam.
2. Van-e lehetőség vmilyen limit beállítására Telenoros hálózaton belül?
Gondolok most arra, hogy pl. ha elérem a 10.000 Ft -os fogyasztást, akkor onnantól kezdve bizonyos szolgáltatások ne működjenek, pl. roaming, stb.Köszönöm a választ.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, tudna nekem pár telefonszámot privátban küldeni? Egy ismerősöm felhívná az Euro Quattro-ékat, mert szerződne.
Én meg nálunk vagyok, csak jót tudok mondani, így ő is csatlakozna.
Köszi! -
vegyszer
addikt
válasz
dinamit300 #36474 üzenetére
Való igaz van lebeszélhető rész. De nekem az nincs feltünterve.
Ergo olyan a számla kép, mi the egy net lenne, azon lenne 50% kedvezmény, és utána csak a másodperc alapú hívás lista elszámolás van.Nálad az elején van a "gond", amit "üzleti előfizetés" címszóval illetőnek a számládon. De elvileg a 40/40 perc, vagy a 80/80 perc azért nagyjából megvolt neked...
Kérdezz rá.
Előtted párral van egy másik IQpro számla. Az enyém is kb olyan... Ott pedig ilyen nincs.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!!
Sokat segítettek már nekem, keveset kérdeztem mert mindent megtaláltam. Most egy barátom keres az alábbi feltételekkel csomagot, de valahogy most nem igazodó ki:
-havi díj 6-7 ezer ft
-8-10gb internet
-korlátlan belföldi hívás vagy kedvezményes másodperc alapú percdíj
-saját néven lévő simHálás köszönet mindenkinek!
-
Xboy01
csendes újonc
Sziasztok!
Mobil Flotta csomagot keresek korlátlan nettel és némi telefonálással, szeretném ha az előfizetés az én nevemen lenne illetve telenor vagy telekom lenne a legmegfelelőbb. Ezen csomagok árába (ha van) nem nagyon vagyok tisztába, 8e ft fölé azért nem szeretnék mennimit tudnátok nekem ajánlani amibe van tapasztalatok is? illetve ezekhez a flottákhoz hogy csatlakozhassak kell valami díjat fizetnem ?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
gabor9991
őstag
válasz
RoSSo3 #36470 üzenetére
Szüneteltetést nem kell kérni.
Szezon végén, amikor úgy érzed, hogy nem fogod már tovább használni a netet, akkor úgy intézve a postázást, hogy mindenképpen visszaérkezzen számlazárás előtt, ami a hónap 25. napja, ajánlott levélben visszaküldöd a sim kártyát (azzal a részével együtt amiből a kis simet kitörted) és jelzed, hogy nem szeretnéd tovább használni.
Ennyi a lemondásKövetkező szezon elején pedig megrendeled újra.
-
RoSSo3
senior tag
Akkor itt szeretném megkérdezni: iQpro-nál milyen gyorsan reagálnak az előfizetés szüneteltetése, illetve újraindítása típusú kérdésekre? Kinek mi a tapasztalata?
-
_ATi_1
senior tag
válasz
kory24 #36467 üzenetére
Szia!
E-mailt kell nekik írni, aztán elkérik majd a személyes adataid, és okmányaid másolatát. A mail címet a fb csoportban találod.
5000Ft belépési díj van, ha adatmegosztó kártya is kell akkor +1000Ft, amit a Telenornak kell utalnod. Állítólag ezt utólag jóvá írják.
Én közel egy hónapja kötöttem szerződést, a főkártya 3 napon belül megérkezett, a megosztó még sehol. Éppen ma telefonáltam rájuk, ennek hatására a mai napon postázzák. Tehát ha sűrűn keresed őket, lehet hogy hamarabb lesz megosztókártyád. -
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha EQ-ba szeretnék belépni csak adatkártyával korlátlan net + megosztó.
Akkor mi a teendő?
FB csoportban jelentkezek?
Majd 5000Ft a blépési díj és küldik is kártyákat?
Kaukció, előleg más ilyesmi van?Megosztóról sok negatívat olvastam, hogy lassan aktiválják.
Ez még mindig így van?Köszi infót.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
tmp0124 #36465 üzenetére
Igen, éppen erre utaltam, hogy nem kifejezetten arra való, ahogy olvastam a válaszban. De sajnos nekem magas ez a dolog, hogy mit takar ez a nem kifejezetten: apn, ip cím dolog okozna-e az én felhasználásomban problémát. Mezei felhasználóként tudom csak értelmezni a dolgokat.
Semmi extra dologra nem lenne szükségem az internetezés során, elsősorban email, böngészés (olvasgatás, WordPress honlap-kezelés, hírek, műsorújság), YouTube videók és ami fontos lenne, hogy az EuroSport player és online sportközvetítések stream-jei akadálytalanul fussanak. Ezért is szeretnék korlátlant, mert pár gigát hamar megeszik a stream tapasztalataim szerint.
Szimpatikus lenne az iQpro flotta, évi 4-5 hónappal talán díjat sem kell fizetni a korai lemondás miatt. És árban is kedvezőbb, mint az imént említett Flotta díja, ami drágább, mint a Hello csomag (annak ellenére, hogy az nem kifejezetten megosztásra való).
-
tmp0124
tag
válasz
RoSSo3 #36464 üzenetére
Olvass kicsit többet és figyelmesebben! Nem kifejezetten megosztásra való.
És a stick antennája akkor is egy vicc, ha könnyebb mozgatni, mint egy routert. Szerencsére, erre az igényre is vannak értelmes megoldások, az antennacsatlakozó (lehetőleg) minimális toldásától kezdve a komolyabb antennába épített modemekig... -
RoSSo3
senior tag
válasz
placebo2018 #36463 üzenetére
Köszi a választ! Az is megteszi, ha tesztelem egy Telenoros feltöltőkártyás SIM-el a térerőt?
Erről az iQpro-ról van valahol leírás? A topiknyitó összefoglalóban lévő link csak egy email címet dob ki, viszont szívesen elolvasnám a feltételeket: belépési díj/lemondási díj (minden év májusában aktiválás, szeptemberben lemondás), esetleges éves tagsági díj. Illetve szükségeltetik ajánló, amivel még bajban vagyok. Viszont az ára nagyon csalogató lenne.
Most az Olcsó Mobil Flották-tól kaptam ajánlatot, ott van 6000 belépés, és kétévi 6500 tagdíj. És mellette a korlátlan net ára 5200 forint körül van (br.)
Viszont ilyen feltételekkel a "sima" Telenoros Hello Data Start csomag is járható út lenne - ott ugye nincs tagdíj, talán belépési díj se. Csak nem kifejezetten netezésre való, ahogy olvastam.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
A mobilinternetes topikban kezdtem, és felmerült a lehetősége, hogy kedvezőbb lenne flottát választanom.
Nagyon kínai nekem ez a flotta-dolog, így a segítségeteket kérném. A helyzet röviden, amire megoldás keresnék_
- korlátlan mobilinternet
- USB stick-be helyezhető SIM
- routerrel megosztva
- hűségidő nélkül, évi 5 hónapot használva (május-szeptember)
- nyaralóba, ahol nagyon (de nagyon) gyér a vétel, így a stick szükséges, mert olyan helyen van elhelyezve, hogy éppen van vétel (néhány centit mozgatva már nincs.) - tehát nem elég csak 4G router
- hanghívás egyáltalán nincs, csak korlátlan netre keresnék megoldást
- jelenleg Telekom, maraton 4GB feltöltős csomag van, ami hamar lefogy és drágának találom (3500 Ft/4GB)
- mivel a vétel és jelerősség nagyon gyenge még a 3 nagy szolgáltatónál is, fontos lenne, hogy ne egy "noname" szolgáltatót válasszak, mert ott biztosan nincs meg a megfelelő lefedettség (gondolom, a fentiekből kiindulva)Megtaláltam a Telenoros Hello Data Start csomagot, amely 5520 Ft-ért adna korlátlan csomagot. Erre kérdeztem rá, hogy használhatom-e USB stick+router kombinációval (mivel jelzik a szabályzatban, hogy kijelző nélküli készüléken nem használható, ezért elbizonytalanodtam). De elvileg erre igen a válasz.
Viszont néhányan javasolták, hogy flotta lenne nekem a jobb és még olcsóbb megoldás. Ezért fordulok most Hozzátok segítségért.
Mit javasoltok ebben a helyzetben? Egy család használná a netet, semmi telefonálás, csak netezés. Van így értelme flottában gondolkodni?
Köszönet!
-
Atomgeszi
nagyúr
Én meg nem figyeltem, és reflexből a smart bankban elmentett utalást küldtem, csak épp a díjbekérő számát nem javítottam, csak a hónapot.
mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenkinek ugyanazt kellene beirni minden hónapban, és most nem kellene levelezni velük, hogy jó legyen a könyvelés.
-
vegyszer
addikt
válasz
dinamit300 #36458 üzenetére
Első blikkre jónak tűnik. Bár a dupla üzleti flottás dolgot nem vágom miért van. Nekem olyan nincs benne. De lehet, hogy ez húzza el a vég árat. (a percek kb reálisnak?)
-
Zeki
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #36456 üzenetére
Az sms-t simán küldheti a telód, pl a Xiaomik ilyenek. Új sim kártya megy bele, máris jelentkezik be vele a MI központba egy sms-sel.
-
tetonjaro
csendes tag
üdv, iqpro korlátlan net le:1-3mbps fel:1.5mbps speedtesten, eddig jó volt most 1-1.5 órája behalt , telefonba átrakva is ez van. ruter eddig 4g kiírta (tp-link tl-mr4600) most nem a Network Type:lte volt most wcdma mi lehet a gond ?
-
rfszabi
tag
válasz
mbalint987 #36450 üzenetére
Én korlátlanban vagyok és nálam 0kb
Tehát teljesen mindegy. -
pitju76
tag
válasz
mbalint987 #36450 üzenetére
a korlátlan is 4 GB-t lát, de ettől még korlátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest