- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz placebo2018 #43570 üzenetére
Megjött az új díjbekérő
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
RoSSo3
senior tag
válasz placebo2018 #36463 üzenetére
Köszi a választ! Az is megteszi, ha tesztelem egy Telenoros feltöltőkártyás SIM-el a térerőt?
Erről az iQpro-ról van valahol leírás? A topiknyitó összefoglalóban lévő link csak egy email címet dob ki, viszont szívesen elolvasnám a feltételeket: belépési díj/lemondási díj (minden év májusában aktiválás, szeptemberben lemondás), esetleges éves tagsági díj. Illetve szükségeltetik ajánló, amivel még bajban vagyok. Viszont az ára nagyon csalogató lenne.
Most az Olcsó Mobil Flották-tól kaptam ajánlatot, ott van 6000 belépés, és kétévi 6500 tagdíj. És mellette a korlátlan net ára 5200 forint körül van (br.)
Viszont ilyen feltételekkel a "sima" Telenoros Hello Data Start csomag is járható út lenne - ott ugye nincs tagdíj, talán belépési díj se. Csak nem kifejezetten netezésre való, ahogy olvastam.
-
kory24
őstag
válasz placebo2018 #36209 üzenetére
Neked vagy vki másnak volt szintén olyan baja, hogy többet számláztak ezzel az üzleti előfizetés tétellel?
Ha igen, sikerült megoldani?
Hívni csak holnap tudom. Bár nem értem emailban miért nem tudnak válaszolni...
-
Keput
csendes tag
válasz placebo2018 #36209 üzenetére
Elértem a hölgyet. Közölte velem, hogy most már átintegrálásra kerülnek kártyák a Telenorhoz, ezért kaptam tőlük már a csekket, így az Iqpro már erre a hónapra nem fog részemre küldeni. Innentől kezdve tehát a Telenor felé kell közvetlenül fizetnem a havidíjat.
-
kory24
őstag
válasz placebo2018 #36186 üzenetére
Mikor megjött díjbekérő, akkor arra válaszolva (info@mobilnetdiszkont.com), ma pedig továbbítva egész az iqprokft@gmail.com címre.
-
kory24
őstag
válasz placebo2018 #36184 üzenetére
Nem.
Ma írtam is újra... -
kory24
őstag
válasz placebo2018 #36130 üzenetére
Nem jött még válasz. (sokszor késő este/éjjel válaszolnak)
És Te kifizetted vagy megreklamáltad?
-
nagyúr
válasz placebo2018 #36121 üzenetére
Hívd fel őket.
-
PBA
aktív tag
válasz placebo2018 #35746 üzenetére
Hát, azt nem tudtuk meg, hogy mivel netezel. Az lehet, hogy a speedtest ennyit ír ki neked, meg hogy volt 350Mbit is, de az viszont BIZTOS, hogy lefelé az elméleti maximum a 300 Mbit jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz placebo2018 #35744 üzenetére
Valószínűleg a feltöltés rész érdekes, mert pl nekem sem sikerült még a 800 as hálón elérni 45Mb/s nál nagyobb értéket, még éjjel sem.
-
PBA
aktív tag
válasz placebo2018 #35742 üzenetére
Ez elég meglepő lenne, ha így lenne. Főleg ha épp koppra hajtva töltesz lefelé, akkor hogy pont meglegyen az elméleti 50Mbit maximum, háááát... Vagy közvetlenül a toronyra vagy kábellel csatlakozva? Áruld el, milyen eszközt használsz és melyik flottát?
-
bucihost
senior tag
válasz placebo2018 #35689 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Tehát ha jól értem, akkor havi 1575 + 3882 = 5457 Ft (ez nettó vagy bruttó?) a fizetendő? Csak kártyát adnak vagy esetleg kedvezményesen lehet tőlük venni 4g routert is?
Sokszor olvastam már, hogy kérnek oda többen ajánlást. Ennek mi az oka? Csak így lehet bejutni, vagy akkor jár valami kedvezmény?
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #35615 üzenetére
Meg 1 honapos az elofizud.Ha a masodiknal irjak jova akkor 1 honap mulva kellene 0-as szamlat kapnod.
-
nagyúr
válasz placebo2018 #35615 üzenetére
Nekem is,de változás van!Nem a telefonszámot kell most már a közlemény rovatba írni,hanem a bizonylat számát!Aki eddig megszokásból utalt,figyeljen oda.Én sem szoktam megvárni a díjbekérőt,így még telefonszámot írtam oda.Nem nagy gond,felhívtam őket és elmondtam,hogy ez már így ment el.
-
AstraCDX
senior tag
válasz placebo2018 #35565 üzenetére
Melyik flotta szolgáltatását tesztelted ?
Üdv.
Astra
-
Aslan
aktív tag
válasz placebo2018 #35178 üzenetére
Köszi a választ, de akkor másképpen fogalmazok. Mi ez a 4GB túllépés korlátlan csomag esetén? Nem értem. És számszerűsítve mit jelent a teljes hónap kiszámlázás?
-----
Más:
Tegnap felhívtam őket megint (IQPro) azt az infót kaptam, hogy holnap (azaz ma) megkapom a kártyát. Nem tudom, eddig szkeptikus vagyok az ügyben. Telefonáltam haza az imént, még nem érkezett semmi. Most már elképzelni sem tudom, hogy mit gondoljak!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
4Grider
nagyúr
válasz placebo2018 #35178 üzenetére
Szerintem ne kezd el. Miért kell rögtön ásni a sírját a korlátlan csomagoknak? Örülj neki, hogy működik, és ne hívd fel a forgalomra a figyelmet...
-
zagloba
aktív tag
válasz placebo2018 #35167 üzenetére
Ami az összefoglalóban van! Oda írjál!
-
Aslan
aktív tag
válasz placebo2018 #35168 üzenetére
Mi ez a '4GB-on átszúszós egész hónap számlázós' dolog IQPro-nál?
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
placebo2018
csendes tag
válasz placebo2018 #35167 üzenetére
Hát sajnos "megesett" átcsusztam a 4gb-án azért ki van számlázva az egész hónap,pedig "védekeztem" de a gb számlálóval nem lehet vitatkozni....
-
LámaZ
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz placebo2018 #35135 üzenetére
A választott díjcsomagod neve: Vállalati HPnet Start.
Amitől ez korlátlan lesz: Korlátlan sebesség és adat opció
A Telenor egyben számláz az IQPronak.
A díjcsomagod havidíjas, fordulónapját megírtam. -
4Grider
nagyúr
válasz placebo2018 #35133 üzenetére
Az IQ-nak 25.-éről 26.-ára virradó éjszaka van a fordulónapja. Ebből a katyvaszból az látszik, hogy az alap havidíjat a teljes kezdő hónapra levonták, a korlátlan opció díját pedig csak az igénybevétel időpontjától.
Ha az a kérdés, hogy a kezdő hónapban miért számlázzák a teljes első hónap havidíját, kérdezd meg a flottakezelőt. -
Peflow
csendes újonc
válasz placebo2018 #34869 üzenetére
Szia, akkor én kérnék egy beajánlást IQpro-hoz, írtam privit. Köszi.
-
Predator2
addikt
válasz placebo2018 #34871 üzenetére
Jaj igen, ez még tavaly 26-án kezdődött. Azaz akkor még a drágább tarifát kell fizetnem.
Egyéb:
4GB-os netem van. Számomra elegendő. iQpro-nál vagyok. Kizárólag netre vettem, egy tabletben használom a sim kártyát.
1, Ha netán olyan helyzetbe kerülök ezzel a simmel lehet telefonálni is? (Ez egy elég extrém eset lenne)
2, Most most jobb csoamg szerintetek az Iqpro-nál? (4gb-ra fizetek br.1402.-Ft)THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tsteve
senior tag
válasz placebo2018 #34857 üzenetére
csak adat... tehát 5%-os Áfa lehetne csak természetesen... hogy szolgáltatni nem tud az Iqpro azt eddig is tudtam, de hogy Áfa-t számlázni sem, az durva...ismétlem, bármennyire hihetetlen: jan. 26. és feb. 25. közti időszakra küldözgetnek -
állítólag- 18%-os Áfa-val számlákat, Telenoros fejléccel...én eddig egy darabot láttam személyesen...[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz placebo2018 #34854 üzenetére
a számlán amit láttam jan. 26-feb. 25. közti időszak szerepel 18-as áfa-val... iqpro-s számla, de telenor embléma is van a fejlécben...hihetetlennek tűnik, de nem hiszem, hogy hamisítvány lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Peflow
csendes újonc
válasz placebo2018 #34813 üzenetére
Köszi előre is,
ráér akkor, ugyis 26.-tól lesz korlátlan...(Február)Hoppá ezt olvastátok?
[link] -
gabor9991
őstag
válasz placebo2018 #34775 üzenetére
Rendes linket kérhetek?
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #34749 üzenetére
Utaláshoz csak a telefonszámot írtam, és elsőbbségi tértivevénnyel adom fel a szerződést.
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #34738 üzenetére
Horizon go ( tökéletesen megy igaz légegér kell hozzá), Digi online ( ez is csak légegérrel használható ), TV go ( még nem próbáltam a MI boxon, tableten telón megy ) . Ezeket fogom használni. A kártyát még nem üzemeltem be, ki sem törtem a SIM-et, mert 4 óra TV tuti leszívná a 4 gigát.
Itt ahol lakom ( Enese, GY-M-S megye ) Hello Telenor tarifával sosem mértem többet 40/20tól. Ettől csak kevesebb szokott lenni. Gondolom az IQPro kártyával sem fogok nagyobbat mérni, hiszen csak SIM-et cserélek nem hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz placebo2018 #34722 üzenetére
-
kinghaxor
senior tag
válasz placebo2018 #34608 üzenetére
Ha esetleg sikerült valamit intézni ez ügyben akkor légyszíves írd majd meg ide a fórumra. Én beszéltem velük telefonon is és azóta sem történt semmi változás az ügyemben. Kezdem azt hinni, hogy ebbe a flottába már nem is lehet belépni. Én megvárom még a holnapot és ha nem történik semmi akkor egy telefont még megpróbálok és hagyom őket a fenébe. Ha nem kell a pénz akkor nem kell. Megyek eq-hoz. Apropó eq. Valaki tudna mondani egy aktuális árat csak korlátlan adat kártyára? Nem kell hang hívás nekem csak korlátlan net a lehető leg olcsóbban. Ha van egyéb opció akkor az is érdekelne. Előre is köszönöm.
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #34608 üzenetére
9-en kuldtem email-t amire azota semmi reakcio.
-
szabog74
aktív tag
válasz placebo2018 #34548 üzenetére
5. napja várok én is, de eddig semmi.
-
Thusor
őstag
válasz placebo2018 #34495 üzenetére
TP-Link TL-MR6400 routert használom 1 éve EQ korlátlan internetre. 70 Mbit/s le- és 30 Mbit/s feltöltést hozott eddig átlagban. Elég jól konfigurálható. Sebességre nincs panaszom. Általában Wifin keresztül használja az eszközeim. Xbox One konzol van egyedül lanon. A wifi-je 2.4GHz-es, lan portok csak 100 Mbit/s-esek. Nekem elegendőek sebességben. Két darab 4G antennája van, wifi antennák csak belsősek.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Salex1
őstag
válasz placebo2018 #34495 üzenetére
igen, maradt.
-
kigyi_23
addikt
válasz placebo2018 #34484 üzenetére
Postázási cím, ha más mint a lakcímed, aztán érkezik majd a kártya postán nekem is így volt bár nekem válaszolt István az első levelemre is
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
4Grider
nagyúr
válasz placebo2018 #34481 üzenetére
Ha te nem akarsz valamit, ők nem fognak erősködni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest