- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
#08205312 #43001 üzenetére
Egy mávos dolgozó 5 darab előfizetést köthet, úgyhogy szerintem elég a bemondás, de írtam is, hogy nem én kaptam ezt az ajánlatot, nem ismerem pontosan a részleteket csak olvastam, hogy volt olyan aki megkapta ezt a csomagot.
Az én csomagom 255 perc +5.5GB adat havi 2200 körüli áron. -
4Grider
félisten
válasz
#08205312 #41953 üzenetére
Én ugyan régen (tavaly szeptemberben) regisztráltam rá, de emlékeim szerint a regisztráció során meg kellett adni a horgászegyesületet is, aminek tagja vagyok. Horgászegyesületbe pedig vizsgaigazolással vagy régi típusú horgászigazolvánnyal (amit a vizsgát követően adtak csak) lehet belépni.
Azért is különös, hogy a kártyát adják boldog-boldogtalannak, mert törvény írja elő a hazai 14 éven felülieknek a vizsgát, a kártya célja pedig az összes eddigi papir (állami jegy, területi jegyek) leváltása elektronikus formátumra. Ebből első lépésként a horgászigazolvány került elhagyásra a kártya által. És mint írtam, horgászigazolványt csak vizsgázott horgász kaphatott... -
4Grider
félisten
-
Beniii06
addikt
válasz
#08205312 #38552 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert jelenleg van hűségem(voda ügyfélmegtartó, spec D 1 GB-al, 3 Gb-ot nem lehetett
). Ha itthon roamingolsz, az nem csak max 2 hétig lehet? Ha hívsz egy magyar számot az nem minősül nemzetközi hívásnak? Ha tippelnem kell, akkor ez román, osztrák, francia, angol sim lehet vagy ilyen nemzetközi, de olyat csak drágábban tudok.
-
válasz
#08205312 #38473 üzenetére
"Sokan kerestek telekomos flottát, amibe könnyű belépni: tessék, itt van."
Őőő, izé... Csak halkan kérdezem meg, a feltételül szabott horgászkártya nem vizsgához kötött? Na nem mintha atomfizikusnak kéne lenni egy horgászvizsga letételéhez, de gondolom azért is fizetni kell, és csak a flottába lépés miatt senki nem fog horgászvizsgát tenni.
-
-
w.miki
veterán
-
klepto
addikt
válasz
#08205312 #37659 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a leírásukban az szerepel (bár most hirtelen nem találom), ha az éves tagdíj megújításnak esedékességekor nem érnek el, akkor elvesztem a jogosultságot a tarifával kapcsolatban, és a Vodafone egy magasabb tarifába rak át. Ezek szerint ha megszűnne a flotta, akkor a tarifa is ugrik?
Plusz egy másik oldalon az írták, de ez csak az ÁSZF-ből derül ki, hogy az oldalon feltüntetett árak nettó árak, és az ÁFA-t nem tartalmazzák. Tehát most a 64900.-Ft az nem is annyi, hanem + 27%, vagyis 8242.-Ft? Mert ha igen, akkor így már abszolút nem éri meg... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
#08205312 #37159 üzenetére
A Telenornál is 0 Ft az online rendelt sim.
-
válasz
#08205312 #37116 üzenetére
Nem egész 2 hónap alatt hozta nekem vissza az árát, onnantól már termel. Szóval ez már kezd szemellenzős témába menni. Ki kell számolni, a számok nem hazudnak. Lehet megkövezni, de aki egyszer nem tud ennyit belerakni, hogy utána sokkal kevesebbet fizessen, annak ajánlom a feltöltős csomagokat, abban nincs beugró és rizikó, ráadásul instant megvan.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
#08205312 #36915 üzenetére
Nem - igazából még semmilyen megerősítést sem kaptam, csak azt az egy emailt, amiben vissza kellett igazolnom a regisztrációs kérelmet.
Bár emlékeim szerint van az ÁSZF-ben cégnév és számlaszám, de a regisztrációs folyamat során (még) nem kaptam erre utasítást, hogy most kellene utalni. Így arra következtetek, hogy majd akkor, ha megkaptam a postai levelet - benne remélhetőleg egy azonosítóval, ami alapján be tudnak azonosítani, ha utalok.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
#08205312 #36736 üzenetére
Jelenleg a a mobilflottak.hu-s F4-es csomagjával szemezek. 190 perc, br. 2222 Ft, 11,5 ft-os percdíj, és 2 év hűség. hűség nem gond. belépési díj nincs, ha jól látom, és a szám marad a nevünkön.
meg ahogy olvasom, vannak jó tapasztalatok - de nekem még nem írtak vissza, ma lehet újra írok.
a szanga-t nem ismerem, annyira nem biztató számomra ez az irányzat, és ezért idegenkedem tőle (biztos hülyeség, de ez van
)
-
-
kano
nagyúr
-
mobilguru20
újonc
válasz
#08205312 #34416 üzenetére
Átböngésztem az üzletszabályzatot. Ha jól értem, akkor:
Bronz bruttó 1958 Ft-ért van 100perc lebeszéhetőség, utána 18ft/perc, 19ft/sms, másodperc alapú számlázás, 200mb adat, flottán belül ingyenes, minimum vásárlás 30.000 Ft az utolsó 3 hónapban
Ezüst bruttó 3405 Ft-ért Telenor hálózaton belül korlátlanul ingyen, azon kívül 200perc lebeszéhetőség, utána 9ft/perc, 19ft/sms, másodperc alapú számlázás, 1,5gb adat, flottán belül ingyenes, minimum vásárlás 50.000 Ft az utolsó 3 hónapban
Arany bruttó 5890 Ft-ért korlátlan hang és sms, másodperc alapú számlázás, 3gb adat, minimum vásárlás 100.000 Ft az utolsó 3 hónapban
De érdemes megkérdezni az áruházban is. Nekem egyelőre nem aktuális még, hűségem van, de utána jobban körbejárom a témát.
-
Kornel
veterán
válasz
#08205312 #34186 üzenetére
Ha nem elég az amit mondtam, akkor ugye ott a karácsonyi ingyen 1GB, aminél lehetett korlátlan zene streaming-et is választani hozzá. Na kint volt vagy 1 napig, rájöttek hogy a többség azt választaná, és több százezer zenét streamelo ismernek lehalna a hálózatuk.
Maradt a korlátlan navigáció, közösségi médiák, stb., amihez a 3G is sok.A lényeg, hogy elég megnézni a flottákat is itt, nincs értelmes áron sok vagy korlátlan internet náluk.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
#08205312 #33771 üzenetére
A nagyi az óraállást se nagyon diktálja be, szépen kijön a leolvasó évente és kész. Mobilszolgáltatásokat se rendelget meg és nem állitgat be USSD kódokat.
A vezetékeshívót meg főleg nem aktivál, mert a létezéséről sem tud, hiszen ritkán olvasgatja át a Telenor weboldalát az utolsó eldugott szolgáltatásig.harmadrészt meg ha a nagyi ilyen technikailag fejlett akkor nem vezetékeshívóval fog pár forintot spórolgatni hanem beállíttatja az unokával a freevoipdealt és ingyen beszél a sógorasszonnyal
-
arnyekxxx
veterán
válasz
#08205312 #33761 üzenetére
ami megint nem default hanem be kell állítani, tehát a nagyi aki még aránylag rendszeresen hív vezetékes telefont soha az életbe nem fogja használni.
Meg persze nem is egy ismert szolgáltatás, 100 praktikumosat megkérdezel 99 furcsán fog rádnézni ha megemlited a létezését.
-
arnyekxxx
veterán
-
Beniii06
addikt
válasz
#08205312 #33753 üzenetére
Én is hasonlóképpen gondolkodom a vodáról. Most "újításként" hozták be a pass csomagokat(telenornál már egy éve van ilyen kb.), meg próbálkoznak családi ügyfeleket bevonni(3 go/ red tarifa egyszerre kedvezményesen), de a helyzet az, hogy ez kevés, főleg flottás ajánlatokkal szemben. A poén, hogy az ő aflottás alapdíjaik 3k felett vannak általában, míg más szolgáltatóknál akár felébe vagy még annyiba sem kerül. Várom már a hűség lejártát. Persze majd jönni fog az ugyfeltartó gárda és hirtelen előkerülnek a saját piaci ajánlatunknál jóval kedvezőbb csomagjuk, persze ez csak azután jár míg 2+ évig jól lepumpoltak.
Még kiegészíteném a hozzászólásod, ha megengeded. A telenornál is 4500-ért van hálón belüli korlatlan hívás és szerintem a feltöltőseknél sem elhanyagolandó dolog a mymenu-s ajánlat( 30 perc, 30 sms hálón belül + 150 mega net 7 napig kemény 180 ft-ert. Persze a vodának nem kell az USSD kód rendszer, minek is az..
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest