Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Bécsbe kijottem hétvégére.
Ig pro flotta tag vagyok belföldi korlátlan illetve eu-n belül 5.5gb adatom.van.My telenor app szerint még van 2gb adatom.viszont jott egy sms.
Az EU-ban és az 1. roaming dijzòna màs orszàgaiban felhasznàlhatò havi mobilnet keret elfogyott.A mobilnet korlàtozàs nélkül tovàbb hasznàlhatò, de egyéb adatkeret hiànyàban a következö szàmlàzàsi idöszak 2. napjàig a roaming többletdij 2,46ft/mb Üdvözlettel: Telenor
Most ez mi? Fogok tobbet fizetni?
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Akkor ez azt jelenti hogy 2x van 11.5 gb-om külföldön?
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Eq unlimited xxl- hez tartozó adatmegosztó kártyával hogyhogy tudok adatot forgalmazni külföldön, amikor mindenki azt állítja hogy külföldön be se lehet kapcsolni a roamingot? -
ecobit
csendes tag
Sziasztok!
EQ nal vagyok en is.
Adott a fo kartya illetve az adatmegoszto. En es a parom hasznalom, csak internet.
Van egy Huawei B525 routerunk is ahova estenkent azert beteszem a fo kartyam igy wifin a lakasban tokeletes a net.
Azt tortent ma, hogy kertem a parom alljon at a mobilnetrol wifire mivel igy sokkal tovabb birja az akksija a telefonnak. (Az o telefonjaban van az adatmegoszto sim) O szepen be is kapcsolta a wifit, de ekkor ledobta a halozat es tobb oraja kuszkodunk vele nem is allt vissza a Telenor halozatara.
Probaltuk mar tobb eszkozben is. Semmi. Nem all ra a halozatra.
Mi okozhatta ezt es hogyan lehetne orvosolni a problemat?
Koszonom szepen.
Laszlo
-
yanna
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Netre írtam, igen, szintén EQ.
-
RoSSo3
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
EQ-nál a két Telenoros APN-t tudod használni. Ezek: net és online. Ha modembe/routerbe teszed, akkor azok automatikusan a net-et fogják beállítani, ha telefonba/tabletbe, akkor az online-t. Az online-al akkor lehet probléma, ha megosztod a netet, ilyenkor célszerű az APN-t átírni net-re.
-
4Grider
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Természetesen a szolgáltatásért a kártya aktiválásától kezdve kell fizetni. A főkártya havidíja 5300 Ft körül van, az adatmegosztóé 600 Ft körül.
-
yanna
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Tegnap, az Internet Világnapja-n kaptam meg én is a főkártyát, betéve a mobilba egyből átírtam az APN-t, és hasított a 4G.
Ezúton is hálás köszönet a közreműködőknek! 🤗
-
RoSSo3
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A 3 hónap mennyire reális? Előbb tesztelnem kellene a netet, ahova szánom (térerő-szempontból), ami nem lesz előbb előreláthatólag, mint 2 hét múlva. Ha stimmel, akkor rendelném - de a nyári szezonra... Szóval ha június elején rendelem, és szeptemberre aktiválják a 2. kártyát, az úgy szép lesz!

-
4Grider
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Az EQ-nál normális, hogy nem aktivált a kártya, amikor kiküldik.
A főkártya (amit most kaptál) aktiválása náluk 1-2 naptól 1-2 hétig tart.
Az adatmegosztó kártya pedig 1-2 héttől 3 hónapig... -
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Tegnap jött meg a korlátlan mobilnet kártya (telenor, az a csomag, ahol adatmegosztóval 5820 forint a havidíj)
Betettem a telefonba, de nem talál hálózatot. Másik telefonnal is próbáltam. Emailben azt írták, hogy akkor küldik az adatmegosztót, amikor aktív a fő kártya. Csak nem tudom, hogy maga a kártya aktiválása, vagy a szolgáltatás aktiválása? Mert utóbbi esetében kelllene, hogy hálózatra kapcsolódjon.
Vagy ez teljesen normális és várjak, mire aktiválják a kártyát? Vagy hogy megy ez?
-
vpanangin
senior tag
Lehetőség. Nem vagyok érdekelt benne. Találtam:
http://www.vatera.hu/mobilflotta-csatlakozasi-lehetoseg-2563715345.html
Akinek fontos szempont, hogy saját néven maradjon a száma. Ismeri valaki?
-
törölt tag
válasz
soldi3r
üzenetére
- eddig is benne volt
- bruttó
- 11 éve flottáznak, a szám a neveden marad, tehát nulla a rizikó
- az idei évtől hálón belül ingyen beszédet adnak a kis csomagban
- nem vagyok tag, mert másra fáj a fogam -
kurtuzov
senior tag
válasz
Thusor
üzenetére
Fontos a kártya aktiválásnál, hogy telefonba helyezve nem fog automatikusan próbálkozni állandóan ,hanem újra kell indítani a készüléket. EQ azt mondta, hogy maga a kártya aktiválás 72 óra. Tehát érdemes újra-újraindítani a telefont a vizsgálathoz. A Huawei LTE routerem viszont folyamatosan próbál feljelentkezni, de nyilván csak adatkártyával.
Más EQ: Aktív Start (tehát az 1335 Ft-os magentás) csomagról kapott már valaki havi számlát?
-
Thusor
őstag
EQ flottában főkártya mennyi idő után kellene aktívnak lennie? Tegnap kötöttem náluk személyesen szerződést. Aznap nem volt még SIM kártyájuk. Ma délelőtt lebeszéltem velük telefonon hogy bemegyek a kártyáért mert közben jött nekik új. Haza jöttem, betettem a telefonba és csak segélyhívás van. Írtam Péternek az ügyben facebookra, de még nem válaszolt.
Van már náluk több mint 1 éve egy másik számom is, de ott azonnal aktív volt a SIM, adatmegosztóra kellett csak várnom 2-3 hetet.
-
axioma
veterán
Akinek anno a Flotta1-et mondtam, egy korrekcio: az adott weboldal ugyan kinal huseg nelkuli flottakat is, de maga a Flotta1 az (keszulek nelkul) 1 ev huseggel veheto igenybe. Nem mintha sokat valtoztatna, csak mivel en emlékeztem rosszul es mintha ide is beirtam volna, most javitottam.
Amúgy a Voroskereszt is ezt a flottat hasznalja egy gugli kereses szerint, úgyhogy vegul el mertem utalni nekik a 17 db belepesi dijat. -
RoSSo3
senior tag
válasz
Fenyi Leopol
üzenetére
remélem, nem tilos ennyit megosztani az oldalról:
"Az internet sokak számára hasznos, és a tarifához kötött szolgáltatás, a második flotta tarifa tárgyalás óta. Hűségidő után lemondható"Ezt olvastam a GYIK-ben.
-
törölt tag
válasz
RoSSo3
üzenetére
A korábbi csomagjaiknál (2009) külön kiemelik, hogy nettó ár. A mostaninál nem. ezért vélhetően bruttó árról van szó. Biztosat persze csak a flotta üzemeltetőjétől,, vagy olyan itteni fórumtárstól tudhatsz meg, aki ilyen csomagban van.
Azért is ajánlottam ezt a csomagot neked, mert voda irány korlátlan, ami azért nem egy hátrány.
Attól pedig nem kell tartani, hogy keresni fognak: ezek nem a "szombati napon csöngető JHV tanúi" -
RoSSo3
senior tag
válasz
vpanangin
üzenetére
Ma újra írtam, és sajnos megszűnt már az a csomagjuk, ami nekem kellett volna. (A brutto 2222 Ft-os). Helyette egy netto 2600 Ft körülit ajánlottak, 200 perccel, sajnos azért nem u.a. a kategória már nekem árban, az már br. 3300, amiért lehet van jobb megoldás is, de ennyit nem szeretnénk havonta költeni.
Úgyhogy nézelődöm tovább, sajnos.
-
vpanangin
senior tag
válasz
RoSSo3
üzenetére
Velük kapcsolatban ez kifejezetten érdekel. Idézem a GYIK-ből:
"Hűségidővel terhelt a jelenlegi mobiltelefon-előfizetésem. Tudok-e váltani flottás tarifára?
A tapasztalatunk az, hogy az esetek zömében igen. Számtalan típusú “hűséges” mobiltelefon-előfizetés van érvényben, ezért erről egyedileg konzultálunk Önnel, miután szerződését és igényeit alaposan átbeszéltük. Az előzetes konzultáció díjmentes."
Azért ha a Telekomnál levő "Mobil S + 1Gb" még 20 hónapig hűségnyilatkozatos (TV-t vásároltam kamatmentes részletfizetéssel) előfizetésemet bevennék a flottájukba nem ellenkeznék.
Írtam ma nekik, hogy keressenek, majd beírom ide, hogy mit mondtak.
-
zeotróp
csendes tag
Sziasztok,
Múlt hét pénteken voltam az EQ-nál, 2 db korlátlan mobil adatkártyával jöttem ki.
A fő kártya kedd délelőtt már aktív volt, a megosztó még mindig nem az
Kinek mi a tapasztalata, mennyi ideig várjak még, mielőtt reklamálok?Még valami:
TP-LINK M7350-ben használom a fő kártyát.
APN-t NET-re állítva nem ment a net. Átállítottam online-ra, rögtön működött.
Jól tettem, vagy valami mást kellett volna át(be)állítanom?Köszi
-
RoSSo3
senior tag
válasz
üzenetére
Jelenleg a a mobilflottak.hu-s F4-es csomagjával szemezek. 190 perc, br. 2222 Ft, 11,5 ft-os percdíj, és 2 év hűség. hűség nem gond. belépési díj nincs, ha jól látom, és a szám marad a nevünkön.
meg ahogy olvasom, vannak jó tapasztalatok - de nekem még nem írtak vissza, ma lehet újra írok.
a szanga-t nem ismerem, annyira nem biztató számomra ez az irányzat, és ezért idegenkedem tőle (biztos hülyeség, de ez van
) -
RoSSo3
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A korlátlan mobilnet most nem szempont, max 250 perc lebeszélhetőségű csomagot keresek, net nem fontos, havidíj max br. 2200 és maradjon a nevünkön a szám. Szeretnénk összevonni a vezetékes telót a mobillal, mert nincsenek kihasználva.
Ezért gondoltam a mobilflottak.hu-ra. Írtam nekik még csütörtökön, azóta semmi válasz, csak az automata visszaigazolás, hogy 2 munkanapon belül válaszolnak... De ugyanakkor itt meg jókat olvastam róluk.
-
RoSSo3
senior tag
Szemezgetek a mobilflottak.hu ajánlataival. Ma rá akartam nézni az oldalra és véletlenül elgépeltem a címet, nevezetesen lehagytam a "k" betűt a cím végéről. Bejött azonban egy oldal, amivel eddig nem találkoztam - de lehet csak elkerülte a figyelmem. Nem linkelem be, nem tudom, szabad-e, de ennyiből kiderülhetett, mi a webcím. Tudtok róla valamit? Elég sok csomag van, ahogy így elsőre böngészem az oldalt.
-
tahepa
senior tag
válasz
szabog74
üzenetére
Ma a harmadik telefonszámomhoz kértem mobilnetet a Telenoros ügyintéző segítségével és még be sem kellett fáradnom az irodába...csak a számot kellett megadnom és hogy mikortól éljen a net ( persze azonnal kellett és lőn 5 perc múlva ment is) igaz a két másik számomnál már két éve ment a 4g net....és soha egy percet sem vártam a számlám kifizetésével ( sosem tartoztam).
Így kellene működnie minden ügyintézésnek minden helyen. -
kory24
őstag
válasz
GIGALOMANIA
üzenetére
Hívd őket telefonon.
Nekem 2 hét után se jött válasz többszöri e-mailre.Felhivtam őket és 2 napra rá már jött a kártya.
-
Fifi
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
EQ Aktív XXS: bruttó 2.784,-Ft/hó.
- Flotta nevére kerül a szám, egyszeri beugró 10eFt.
- Nincs hűségidő
- Flottán belül korlátlan beszéd
- Belföldön korlátlan SMS
- 2GB net van (ha elfogy 256/128-ra lassítanak)
- Belföldön 200perc lebeszélhetőség másodperc alapon, ha elfogy a keret, akkor bruttó 9,5Ft/perc másodperc alapon -
GIGALOMANIA
csendes tag
1 hete küldtem e-mail "IQPro"-nak, aztán tegnap is, de egyikre se jött válasz.
Tud valaki valamit "róluk"? -
törölt tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Percek?
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
3000 Ft max. havi koltesnel nem tervezek tobbet. Van olyan flotta ahol legalabb 2GB netet adnak ennyiert es nincsenek rejtett koltsegek?
Koszi!
Udv. core2
-
Fifi
őstag
válasz
klepto
üzenetére
Részletek az összefoglalóban lévő táblázatban.
Amit írtam azon túl van egy egyszeri 10.000,-Ft-os belépési díj és a flotta nevére kerül a számod.
Olyan magánszemélyeknek elérhető csomagról nem tudok, ami korlátlan belföldi beszédet és min 2GB netet tartalmaz és 6.000,-Ft alatt van.

vpanangin: Félreértetted. Az ár nem változik nálad a fizetés és a számlázás módjától. (#36715) klepto által írt ajánlathoz képest írtam az EQ-s árakat!
-
vpanangin
senior tag
(U)
Egy kérdésem lenne, mert van egy pont ilyen csomagom, mármint EQ Unlimited XS csomag bruttó 6.340,-Ft/hó-ért.Csekkes fizetéssel mi olcsóbb? A havidíjam?Tehát 6 340 Ft helyett 5 690 Ft lenne a havi díjam? Vagy valamit nem jól értelmezek?(/U)Már rájöttem. A két csomag egymáshoz viszonyított áráról van szó.
-
klepto
addikt
Ezt a Vodától kaptam közvetlenül egyedi ajánlatként az ügyfélszolgálaton.
Amit írtál az tetszetős, de mik a feltételei, és honnan, hogyan lehet igényelni?
Igazán nekem ami fontos lenne az min. 2 GB (de inkább több) mobilnet, korlátlan országon belüli hívás, és minél olcsóbb havidíj (a vágyam, 6.000.-Ft alatti havidíj), csekkes fizetés papír alapú számlával, és saját tulajdonú telefonszám. A régi megtartása nem lenne rossz, de ha azon múlik a dolog, hajlandó vagyok számot cserélni. -
Fifi
őstag
válasz
klepto
üzenetére
Attól függ, mi fontosabb: net, SMS, csekkes fizetés, hűségidő ...
Azt nem írtad, hogy melyik szolgáltató és ki számláz.Telenoros szolgáltató esetén _számomra_ ehhez képest az EQ Unlimited XS csomagja bruttó 6.340,-Ft/hó-ért jobb választás, a számlát közvetlen a Telenor küldi.
Ami ugyanaz:
- flottán belül és itthon korlátlan beszédCon:
- 1GB-tal kevesebb net: "csak" 4GB net van benne (ha elfogy 256/128-ra lassítanak)Pro:
- korlátlan SMS belföldön
- nincs hűségidő
- A számla formátuma (papír vagy elektronikus) és a fizetés módja (csekk, utalás, weboldalon bankkártyával, mytelenor wallet stb.) szabadon választható, ezek nem befolyásolják a havidíjat.
- E-számlával 150,-Ft-tal olcsóbb
- Csekkes fizetéssel 650,-Ft-tal olcsóbb -
klepto
addikt
Sziasztok!
Az alábbi, közvetlen a szolgáltatótól kapott flottaajánlatnál tudtok-e jobb ajánlatot a piacon jelenleg?
6490.-Ft/hó e-pakkal (+500.-Ft a csekkes fizetés), 5Gb nettel, országon belül 0.-Ft-os percdíj, 19.-Ft-os SMS díj; készülék vásárlása nélkül 1 év, készülékkel 2 év hűségidő. -
Fifi
őstag
válasz
vpanangin
üzenetére
Visszanézve az e-maileket valahogy így zajlott:
2017.06.12. napján küldtünk levelet a flottából kilépő számokról, 2017.06.30. napján már egy Telekomos flottától megkaptuk az új SIM-eket és 2017.07.06. napjától már a Telekomos flottától kapjuk a számlát.Tehát felmondástól számítva nem volt 1 hónap a szolgáltató és a flottaváltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BestBuy topik
- iPad topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Konteó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Azt írja egyébként, hogy Nem engedélyezett sim kártya, ez az üzenet így okés? Nem függő a teló.
de valószínűleg senki sem.

MADcat
Dr Bubo