-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk1
aktív tag
tmobilnál februártől lesz uj orfk flottás csomag ?
-
bul07
nagyúr
Talán ebay [link]
Van egy utolsó felajánlásom
Van 7db Domino COOP kuponom amivel a Huawei E5577C 8860Ft-ért megvehető
Az első hét privátot küldőnek adom oda, kérhetem kereskedők kíméljenek itteni fórumlakóknak adnám meg az esélyt hogy tudjanak olcsóban eszközt venniAmúgy tegnap teszteltem a adott routert, egy laptop meg egy telefon lógott rajta és 5óra 9percig bírta, és ebből olyan 2óra volt aktívabb adatforgalommal járó tevékenység
Töltés közben tényleg melegszik olyan kéz melegig, de néha néha kicsit melegebbre, ez még most 24fokos szobában el is megy nade majd nyáron mikkor árnyékban 30fok lesz lesz érdekes
Viszont ha töltés közben zárt helyre került akkor elégé felmelegedett már most, így én nem ajánlanám mondjuk táskában a töltését( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
válasz jackbacsi87 #34795 üzenetére
Flottáknál a csomagváltás úgy működik, hogy megbeszéled - mondjuk e-mailben - az új csomagot a flottakezelővel, akik fordulónappal áttesznek a másik csomagba.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz DjSteve85 #34793 üzenetére
Én is pár órája kaptam meg ugyan ezt a választ. Direkt azzal kezdtem az emailt, hogy a prohardveren olvastam... Tök ugyan ez a szöveg, gondolom Ctrl+c Ctrl+v.
Arra viszont nem tért ki az email, hogy ha 4GB helyett a későbbiekben 7GB-t szereték akkor hogyan tudok nagyobb csomagra váltani. -
DjSteve85
csendes tag
IQPro flotta:
Erdeklodesemre kaptam a minap egy korrekt kis emailt.
Ugy fest most a dolog, hogy kb jov ho 25ei fordulonapra szeretnek egy ilyen elofiut beszerezni, de van egy kis gondom (meg minden uj beleponek). Idezem:
Ügyfélszolgálatunk minden hanghívást rögzít, joghatást kiváltó kérelmet csak írásban fogadunk el.
Előfizetőnk, vagy néhai ügyfelünk ajánlása szükséges a csatlakozáshoz, felelősséget vállalni nem kell!
Személyi+lakcím kártya fotó szükséges a megrendeléshez, a többi postán érkezik az aktív SIM kártyával.
Erre kellene egy segito forumtars!
Koszonom! -
Beniii06
addikt
Most nem egészen értem, miért kell az adminos belépést(B opció) erőltetni(ami már sokadik 10+ percbébe kerül - az idő meg pénz), mikor leírta/leírtuk, hogy ha beteszi a sim-et egy egyszerű butafonba(A opció), ott is ki lehet kapcsolni a pin kódot. Az meg most nézőpont kérdése, hogy wifin keresztül telefonnal vagy számítógéppel csatlakozik és úgy lép be a felületre. Attól még a módszer ugyanaz, de lehet lemaradtam valamiről/javítson ki az OP nyugodtan.
xviktorx
(C opció) Ezt a PIN dolgot lehet állítani okostelefonon huawei HiLink alkalmazással, ahol majd a "net" apn-t is be fogod tudni állítani, esetlegesen wifi jelszót/SSID-t cserélni, ha nem tetszik. Ehhez is csatlakozni kell a mifire wifin keresztül és egyszerűbb is, ha nincs szükséged bonyolultabb beállításokra és nem akarsz "bolyongani" a menüpontok között.(Nem mintha egy szolgáltatói bloatware-es, lebútított eszközön olyan sok beállítási lehetőség lenne)"Got any other secret weapons?"
-
fdisk
őstag
válasz xviktorx #34790 üzenetére
Amikor csatlakozol a mifihez, a böngésző keresőjébe be kell írni a 192.168.8.1-et.
Ekkor bejön a menü, ahol meg kell adnod a belépéshez a jelszót.
Ha ez megvan akkor a menü magyarra vált, és ott már meg fogod találni amit kell.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz xviktorx #34784 üzenetére
Ha bekapcsolod a mifit és csatlakozol hozzá, akkor telóról, tabról is be tudsz lépni a menübe.(én is így lőttem ki a pin kérést )
Ahhoz nem kell az lte hálózathoz csatlakozni
Jelszó az akku alatt van.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
bul07
nagyúr
Vagy PC-n csinálod meg [link](Telekomos Huawei E5577C, vodafonos adat sim-el)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beniii06
addikt
Ha pontosan úgy csinálod, ahogy leírtad, előtte behelyezve a kártyáttelenor függő/független telefonba és kiütöd a kódot belőle, megspórolsz az életedből 10 percet(tapasztalat). Ugyan van valamiféle sim manager funkció benne(huawei b525 ben van), de wifin csatlakozni kell a routerra, adminba belépni és csak utánna állítgatni, már ha hagyja, szóval jobb az elején megelőzni a problémát. Amúgy admin felületre belépés után meg is kérdezi, hogy kapcsolja-e ki a pin-t, hogy újraindításkor ne kelljen megint belépni az adminba.
"Got any other secret weapons?"
-
xviktorx
tag
Üdv Mindenkinek!
Előző héten jött meg az IQPRO korlátlan adatkártyám. Még nem helyeztem üzembe,megvárom a számlazárást 25-dikét. Huawei MIFI-ben fogom használni. az lenne a kérdésem, hogy ha beteszem a kártyát a mifi-be akkor az fog kérni PIN kódot? Mert ha igen akkor azt a mifi-be nem tudom beírni. Egyből inkább egy telefonba tegyem be és állítsam át, hogy ne kérjen pin kódot? Válaszokat előre is köszönöm. -
goped
csendes tag
Sziasztok!
Váltás előtt állok, nézelődök,
Mit tudtok a "mobil Flotta Akció" nevű csoportról??? (fb-n találtam őket)
Aki tud róluk írjon már valamit.amit kiderítettem:
10e/SIM/ belépés nem éves, hanem 1x díj
11.000 tagja van, és 10 éves állítólag
a percdíjak közepesek.
Nem teszem ide a táblázatot, mert nem tudom lehet e. nem reklámozom, kérdezek
ha lehet mert engedélyezi valamelyik admin, akkor felteszem a táblázatotköszönöm
gRoborock S6 MaxV
-
kano
nagyúr
Köszönöm! Nem volt benne a hsz-ben az 5577, így ezért nem találtam.
Köszönöm mindenkinek!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ferob
őstag
Az általad linkelt hozzászólásom épp neki írtam válaszként, de pont ma kérdezte tőlem más is, hogy módosítás nélkül használható-e és neki is az alábbit válaszoltam.
Alapvetően a nagyobb akkumulátor így néz ki, tehát ahol a szélén a kis fülek megfogják, az az akkumulátor vastagságának a közepénél található, így értelemszerűen, de a kapacitásából adódóan is vastagabb, ami miatt az E5577s modellnek ilyen domborúbb hátlapja van.
Szóval a megoldás az lehet, hogyha sikerül valahonnan másik hátlapot rendelni hozzá, de ha valaki az a barkácsoló fajta, akkor kétoldalú ragasztóval az akkumulátorhoz lehet ragasztani a meglévőt, így minimális kompromisszummal használható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz placebo2018 #34775 üzenetére
Rendes linket kérhetek?
-
placebo2018
csendes tag
válasz DjSteve85 #34764 üzenetére
Ez nem teljesen igaz lesz fejlesztés itt nézegetheted mikor kezdig a SZIP keretében sok kis falu ahol eddig semmi v kis adsl-k vannak optika lesz sőt azokat fejlesztik elöször,http://nmhh.hu/tart/kereses?HNDTYPE=SEARCH&name=doc&fld_keyword= ,nézd meg amár tehenészetben is optika lesz!!!!
-
kano
nagyúr
Itt írta valaki, hogy 3000mAh-s akku belemegy a Huawei E5577C-be csak nem lehet a hátlapját visszarakni?
Valaki írta, hogy próbálta, de nem találom.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz DjSteve85 #34772 üzenetére
Igen.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DjSteve85
csendes tag
válasz 4Grider #34771 üzenetére
"600 Ft-ért adatmegosztó kártya, amivel második eszközön is lesz korlátlan neted"
Akkor ezt rosszul értelmeztem?!
Vagy ez úgy értelmezendő, hogy havi +600ért kapok még egy simet, amit pl 2. kártyaként beletehetek a telómba?!
Akkor összefoglalnám, és javíts ki, ha nem jól csinálom:
Adatcsomagot választva, korlátlan kiegészítéssel és belerakva egy független (vagy ha netán készüléklistájukon szerepel asztali router) routerba, akkor szabadon szörfölhet a család a világhálón?!
Big THX, a segítségért és kijavításokért![ Szerkesztve ]
-
DjSteve85
csendes tag
válasz 4Grider #34769 üzenetére
En csak belfoldon, vagyis otthon hasznalnam.
Amugy pont az xlst bogarasztam mar en is, az iqprot.
A hszedben egy dolgot nem ertek, de ugy ertelmezem, hogy hiaba vennekbaluk adatkartya csomagot, akkor se tehetnem routerba es oszthatnam meg a hazban 4-6 eszkoznek, hanem csak pl teloban 2. kartyakent funkcionalhat? -
4Grider
nagyúr
válasz DjSteve85 #34767 üzenetére
Igen, ott a táblázat.
Korlátlan mobilnetes adatkártya jelenleg két flottánál van normális áron: Iqpro és Euroquattro. Az iqpro-nál nincs belépési díj, de 90 napig adminisztrációs díj nélkül nem tudod visszaadni az előfizetést. Az EQ-nál 5000 Ft belépési díj van, a drágább előfizetéshez viszont kérhető havi 600 Ft-ért adatmegosztó kártya, amivel második eszközön is lesz korlátlan neted (külföldön viszont nem működik az adatmegosztó). -
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg HD (hello data) elofizum van, de a natolas miatt szeretnem lecserelni valami hasznalhatora es "legalisabbra".
Ami fontos nekem, korlatlansag, mert csak a tv miatt elmegy kb ~300giga havonta.
Meg a telenor halozat. (Legalabb is arrol tudom, hogy a home nete asztali huawei routerben 110/40et produkalt a faluban.
Ha van teszt ido, akkor a huseg alairasa sem gond, mivel par even belul nem varhato a falu kabelezese, vagy mikrohullamos fejlesztese.
Hivasra nem hasznalnam, de ha feltet a havi 1, vagy x hivas megolom.
A segitseget elore is koszonom![ Szerkesztve ]
-
umhazita
újonc
Sziasztok!
Forensis-ről pár szó:
Szolgálatató: Telekom
Tagsági díj: 6500 Ft évente
Ügyfélszolgálat tényleg segítőkész, gyors, rugalmas.
Egyik nap reggel írtam nekik érdeklődést, lepapíroztunk mindent online, nem kellett mennem sehova és másnap már a flottában voltunk (mondjuk mi is Telekomosak voltunk előtte).
MINI csomagjuk 1295 Ft és van benne 80 perc és 10 db SMS. A korlátlan belföldi csomagjuk is 5715 Ft.
Szerintem ez korrekt árazás, 2GB mobilnet is 1313 Ft csak.
Örülök, hogy megszabadultam a T-től! -
KTU
addikt
válasz gabor9991 #34758 üzenetére
Hát igen, a flottáknak 1GB adatmennyiségnél 890Ft/hó alá kellene menni jóval, 30 de inkább 40%-al (vagy többel ),
hogy versenyképes legyen az ajánlatuk. Mivel a maraton nem egy hónapra szól.
Csak ez nekik - gondolom - nem éri / érné meg.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Salex1
őstag
IQ pro flotta nagyon tetszene, de nincs szükség 4Gb netre, Nincs valami hasonló, ahol olcsóbban lenne 1GB-os csomag?
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Tényleg az volt a baj, hogy csak az egyes foglalatban megy a megosztás. Kártya csere után működik. Még egyszer köszönöm! 😀
-
Melack
veterán
Sziasztok! IT Services flottába szeretnénk majd belépni. Kérdésem az alábbi lenne: új ügyfélként, ha szeretnénk mobilt is kihozni, kell bármilyen előleget/kauciót letenni, vagy ez flotta esetében nem elvárás? Köszönöm a válaszokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
nmolnar
csendes tag
válasz gingerbalm #34729 üzenetére
Szia!
EQ-nál ugyanez bruttó 3.486 Ft, csak annyi a különbség, hogy 200 perc után bruttó 9,5 Ft/perc másodperc alapon.
Úgyhogy azért annyira nem jók ezek a kondíciók.
Norbi
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Tudom nem igazán ide való de hátha tudtok segíteni. Olyan problémám lenne, hogy nincs internet a telefonom által létrehozott hotspot-on. Eddig egy kártyával ment a telefonom. Most kettő van benne. A hívások az egyes sim-ről mennek. A kettes sim pedig az Iqpro korlátlan adat sim-e. Na most a telefonon tökéletesen működik minden de ha hotspot-on osztanám a netet akkor a telefonra csatlakozott eszközökön nincs internet. A hotspot megy de a netet nem osztja. Valakinek van esetleg ötlete? A telefon egy mate 9. Előtte egy kártyával tökéletesen működött.
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #34749 üzenetére
Utaláshoz csak a telefonszámot írtam, és elsőbbségi tértivevénnyel adom fel a szerződést.
-
xviktorx
tag
válasz gabor9991 #34747 üzenetére
Szerintem nincs igazad!
"Ezekben az esetekben a teljes havi díjtétellel arányos tört havi díj kerül kiszámlázásra, arányos kedvezmény kerül érvényesítésre:
az Előfizetői Szerződés megkötésétől az első számlazárásig;
Számlázási ciklus változásakor a régi és az új ciklusra is csak időarányos havi díj kerül terhelésre a számlázási időszak első napjától a szüneteltetés időpontjáig;
Átírás/áttérés esetén a régi és az új ügyfélszámon amennyiben nem számlazárással történik a módosítás, akkor a tört hónapra a régi és az új ügyfélszámon időarányos havi díj kerül megállapításra adott előfizetés vonatkozásában a visszakapcsolástól a számlazárásig.
Azonnali, számlázási ciklus közbeni tarifacsomag-váltás esetén a régi és az új tarifára vonatkozólag is időarányos havi díj számlázódik.
Számlázási ciklus közbeni telefonszámcsere esetén a régi és az új telefonszámra is időarányos havi díj kerül terhelésre."https://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlazas/kerdesek?_url_=%2Fugyfelszolgalat%2Fszamlazas%2Fkerdesek
-
Aslan
aktív tag
Kedves Fórumlakók!
Olvaslak már egy ideje benneteket és leginkább az IQPro érdekelne... egyre inkább úgy tűnik, hogy be lesz rendelve, de olvasom mostanában, hogy kell egy ajánló személy is. Valaki vállalná ezt a nemes feladatot?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
xviktorx
tag
válasz gabor9991 #34743 üzenetére
Innen a fórumról tájékozódtam. Itt írták többek közt Mikulásbá, hogy 4 GB-nál többet nem érdemes forgalmazni mert akkor a tört hónapra is egész hónapot számláznak ki. Ebből gondoltam azt, hogy ez valóban így van, de TE elbizonytalanítottál. Remélem más is megerősíti azt amit írtál, illetve várom erről a véleményeket mástól is. Mert ha valóban úgy van ahogy írtad akkor nem várok semmire sem.
Azt amúgy meg elég etikátlannak tartom, hogy 6 napi használatra kiszámláznak egy egész hónapot![ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz xviktorx #34741 üzenetére
Ha több mint 4 gigát elhasználok számlazárásig, akkor egész hónapot fog kiszámlázni
Ha korlátlan csomagot kérsz a kézhezvételétől pillanatában akkor attól függetlenül, hogy hány nap van számlazárásig, teljes havidíjat számláznak, ez Telenor sajátosság a publikus tarifáknál is így van.
Ha nem használok 4 gigát el akkor gondolom, csak 6 napot fog kiszámlázni
Szerintem itt félreértés történhetett, ha nem használod fel a kereted attól még nem fizetsz kevesebbet úgy tudom.
Régebben azt kommunikálták, hogy jófejségből fordulónap előtt rendelt kártyákra a fordulónapig csak az alap 4GB keretet aktiválták, hogy ne kelljen egész hónapra kifizetni a korlátlan havidíját.
Ilyen esetben a 4GB felhasználása után semmilyen plusz fizetendő nem keletkezett, pont úgy működött mint annál, aki szándékosan csak 4 GB-os csomagot rendelt, amikor elfogyott a keret a lassított sebességgel ment tovább a fordulónapig.
A fordulónaptól pedig aktiválódott a korlátlan csomag.Ezért nem értem, hogy mit kellene pluszban kifizetni, ha túlléped a 4GB-ot?
A 4GB és a korlátlan csomag között még ott vannak a 7/13/24/50GB-os csomagok majd a korlátlan.
Tegyük fel felhasználsz 5GB-ot akkor mennyit fizetsz?[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
válasz placebo2018 #34738 üzenetére
Horizon go ( tökéletesen megy igaz légegér kell hozzá), Digi online ( ez is csak légegérrel használható ), TV go ( még nem próbáltam a MI boxon, tableten telón megy ) . Ezeket fogom használni. A kártyát még nem üzemeltem be, ki sem törtem a SIM-et, mert 4 óra TV tuti leszívná a 4 gigát.
Itt ahol lakom ( Enese, GY-M-S megye ) Hello Telenor tarifával sosem mértem többet 40/20tól. Ettől csak kevesebb szokott lenni. Gondolom az IQPro kártyával sem fogok nagyobbat mérni, hiszen csak SIM-et cserélek nem hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
-
gabor9991
őstag
válasz Beniii06 #34739 üzenetére
Nem kell szombatig várni 26-án használhatja bátran.0 óra 1 perccel megkezdődik az új ciklus.
A díjbekérőn is 12.26-01.25-ig lesz az előző hónap forgalma feltüntetve.
Ezt pedig nem is értem, hogy milyen túlforgalmazásról lehet szó amit kiszámláznának, mikor nincs túlforgalmazás egy csomagnál se csak lassítás -
Beniii06
addikt
válasz xviktorx #34736 üzenetére
Szerintem 26-án már új hónap van(Mytelenor appban tudod nézni ha próbaképp leforgalamazol róla 100 MB-ot úgy 3.9GB-ot fog mutatni, majd nézegeted és új ciklusban 4 GB-ot fog mutatni), de ha atombiztosra akarsz menni, akkor szombaton fogod először használni a kártyát.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
placebo2018
csendes tag
válasz xviktorx #34736 üzenetére
A 25.-e 00:01 perc akkor kezdődik a 25.-e,nekünk a 25.-e 24.00 vagyis 26.-a 00.01 perckor kezdődik a hónap akkor és is várok addig persze csak lehet..
Milyen itptv telekom v telenor-ra használod,nálam ilyen külföldi illegális van tsat mellé ami nincs meg a müholdason de megy akadás nélkül pedig ki tudja hol van a szerver?
Nálad mit tud - itt szhelytől 8 km 80/30 mbit mérek - hozza mit elvártam?[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
Tegnap megérkezett az IQpro-s korlátlan NET kártyám. A szerződésben az van, hogy 25-én éjfélkor van számlazárás. Januárban 25-e csütörtök. A kérdésem az lenne, hogy az új számlázási ciklus 25-én 00 óra 01 perctől kezdődik, vagy 26-án ( pénteken ) 00 óra 01 perctől?
Azért lenne fontos információ, mivel Online tv-nézéshez rendeltem és itt a topicban korábban úgy olvastam, hogy ha tört hónapban 4 giga felett forgalmazok az adatkártyával akkor egész havi díjat kell fizetnem( a tört hónapra ), ezért inkább csak az új számlázási ciklusban kezdeném használni a SIM-et.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
gingerbalm
aktív tag
-
jeriko2
tag
Sziasztok!
Olvastam itt pár negatív tapasztalatot a mobilflottak.hu-val kapcsolatban. Az oldalukon most ezt látom:
http://mobilflottak.hu/mobilflottak-maganszemelyeknek/
Van ezzel valakinek valami tapasztalata? Ha én vagyok jogosult az ügyintézésre, és nekem jön a számla is, akkor milyen buktató lehet még a dologban? Mert ez az 5Ft-os percdíj, meg 1590Ft-ért 7GB net elég csábító - már ha tényleg igaz. -
gingerbalm
aktív tag
válasz placebo2018 #34722 üzenetére
-
placebo2018
csendes tag
Jézusum megjött a kártya gyorsan összedobtam 80/30 mérek vele ,ez nem igaz torrent mint az álom külföldi iptv mint a vaj és én meg itt küzdöttem a kábelnettel a 2mbit-el állandó sebesség ingadozással hol ment hol nem azt hiszem hétvégén mérek csak már az örömmel tölt el
-
poffsoft
veterán
Ha valakinek lenne routeres coop kuponja, priviben, megköszönném...
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
válasz Lackooo84 #34707 üzenetére
Én 4527 Ft-ot fizettem. Ennyi volt a díjbekérő végösszege. Ez a havidíj plusz a posta költsége. Szerintem most mindenki ennyit fizet. Illetve vissza kellett küldeni nekik egy kitöltött papírt levélben. Annak a költségét még én álltam. De az csak egy levél feladás. Nekem megér egy kis spórolás annyit hogy esetleg néha telefonálni kell nekik valami miatt. Ha meg esetleg meg fog szűnni akkor még mindig van másik lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Lackooo84 #34712 üzenetére
Ha rám hallgatsz és ha nem rendeltél még meg semmit, akkor hagyd a fenébe az egész IQ-t. Előbb-utóbb be fog dőlni a fenébe. Mond vissza és válaszd a kisebb rosszat (másik banda). Ott tuti a számlázás (igaz van belépő díj 5k), bár ott is van szívás csak az a belépéssel/aktiválással kipipálva és nem rettegsz minden hónapban, hogy na vajon most mit számláznak.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
válasz Lackooo84 #34712 üzenetére
Szerintem nincs itt semmi furcsaság: 3882 Ft az áfacsökkentés utáni havidíj + 843 Ft a postai díj az első alkalommal, amikor elküldik a SIM-et és a szerződést.
Amit te írtál az még a régi havidíjjal jön ki, 4362 Ft + posta. Nyilván postát csak az első alkalommal kell fizetni, amikor megrendeled a szolgáltatást, utána már csak a havidíjat.
Más: múlt szombaton írtam megrendeléssel kapcsolatban az iQpro-nak, de még nem jeleztek vissza (és levél sem jött), gondolom akkor érdemes lenne felhívni most már őket..? Kit érdemes keresni? Esetleg lehet azért nem válaszoltak, mert nem írtam ajánló személyt (erről én is csak itt hallottam a napokban...)?
Elég érdekes ez az új módi, hónapok óta követem a topikot, most lett aktuális a megrendelés, közben már egy ismerősnek is ajánlottam őket aki azóta is előfizetőjük, és még a végén meg kell kérjem, hogy ajánljon be...[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Lackooo84 #34710 üzenetére
A számlázásról.... már megint.
-
kano
nagyúr
válasz Lackooo84 #34707 üzenetére
Apa, kezdődik, kezdődik!!!
-
kinghaxor
senior tag
Nekem tegnap jött meg az Iqpro korlátlan adat sim. Azóta használatba is vettem. Nekem rögtön jött egy díjbekérő ha jól emlékszem 4725 Ft-ról. Ez ugye a 3882 Ft plusz a postaköltség. Na én azt tegnap el is utaltam nekik. Akkor most a következő havi csak 1500 körül lesz ha nem lépem túl a 4 gigát, vagy ezzel én most ezt a havit fizettem ki és 25-én jönni fog egy újabb bekérő 3882 Ft-ról?
[ Szerkesztve ]
-
meszi3
tag
Tegnap jött emailben:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az internet szolgáltatások általános forgalmi adó mértéke 2018.01.01-től 18%-ról 5%-ra módosul. Felhívjuk figyelmét, hogy számlazárási ciklustól függően az alacsonyabb díjak nem feltétlenül január 1-től lépnek életbe, hanem legkésőbb a hónap végével. Ennek okáról a Telenor weboldalán bővebben olvashat: https://www.telenor.hu/internetafa
Számlaforduló után hatályos árak:
Adat & NET tarifa árak a jelenleg hatályos 5%-os ÁFA tételt tartalmazzák:
4 GB adat+net (150 Mbps): br.1402.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=3GB>
7 GB adat+net (150 Mbps): br.1898.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=4GB>
13 GB adat+net (150 Mbps): br.2435.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=5GB>
24 GB adat+net (150 Mbps): br.3469.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=7GB>
50 GB adat+net (150 Mbps): br.4626.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=9.5GB>
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.3882.-Ft <EU=2.5+3GB>
Hang & adat & NET árak az ÁFA-t NEM tartalmazzák:
Havidíj: 0.-Ft ; Belépési díj: 0.-Ft ; Hűség: nincs ; Kapcsolási díj: nincs
Belföldi hang hívás másodperc alapon: n.10.-Ft/perc
SMS belföldre (db): n.17.-Ft/db
Korlátlan adat+net keret (66kBit/sec): n.393.-Ft/hó <minimum kötelező elem>
Forgalmi keret Telenor hálózatba: n.800.-Ft/hó <kötelező elem>
Forgalmi keret bármely más hálózatba: n.800.-Ft/hó <kötelező elem>
A hang-percdíj a kereten felül IS n.10.-Ft
A kártyák egymással - havidíjmentesen - ingyen beszélnek!
A választott adatkeret EGÉSZE felhasználható az EU-ban - roaming 1. zóna - is!
iQpro Team
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- Gaming PC / Ryzen7 3700X / GTX 1080 / 16GB 3600Mhz DDR4 / 250GB m.2, 500GB SATA SSD / 650W 80+ Gold
- Új Noctua NH-U12A chromax.black
- Horgászattal kapcsolatos VHS kazetták, 6db egyben eladó
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy Fold 4 DUALSIM, szürkészöld, dobozos, 256/12 GB, garis
- 2db Mi Box 4 eladó, tökéletes működés, android 9
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest