- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Kedvező üzleti flotta Vodafone-os csomagjában van valaki rajtam kívül? Valami Iéj Zrt. kezelésébe került át elvileg. 2021. februárjában kötöttem szerződést velük, tehát elvileg most fog lejárni. Írtam emailt, h szeretném visszakapni a számot a nevemre és átmenni a Yetteles flottába. Erre vissza írnak, h a rendszerükben 2024. 06. 14-ig van hűségszerződésem és csak 50 000 Ft kötbér megfizetésével tudok előbb kilépni.. WTF?
Én teljesen biztos vagyok abban, hogy 2 évet írtam alá, nem értem mi ez a 2024. 06. 14. Most írtam nekik, hogy küldjék meg az eredeti szerződést, ahol fel van tüntetve a hűségidő hossza, de biztos vagyok abban, hogy 24 hónapot írtam alá..
Sajnos a saját szerződés példányomat nem találom...
Valaki járt hasonló cipőben?
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Az EQ/kedvező üzleti flottához tudnátok adni egy telefonszámot? Köszönöm szépen
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Vodafone hálózaton kellene korlátlan, vagy nagy adatmennyiséget tartalmazó net. (Munkahelyemen a Telenor, Telekom kuka) Van valamilyen flottás alternatíva? Kedvező üzleti flottás lehetőséget ismerem..
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Ez az iqpro számla várása ez valami perverzió Nálatok??
-
Hoorus
őstag
válasz KamuMazsola #39053 üzenetére
Nem tudja.
-
Hoorus
őstag
válasz KamuMazsola #39039 üzenetére
Nekem iqpro korlátlannál budapesten szinte mindenütt 4G+ van. Oneplus 5
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
EQ-nál van telekomos korlátlan net is, vagy az csak telenoros hálón lehet?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, hogy iqpro korlátlan adatkártyánál mennyi az EU-ban felhasználható adatkeret? 2 GB, vagy 6 GB?
Köszönöm szépen
-
Hoorus
őstag
Tudja valaki, h mi ez a marhaság iqpro-nál, hogy most már valami bizonylatszámot kell megadni közleményként, ami minden hónapban más, a telefonszám helyett? Így lehetetlen rendszeres megbízást beállítani, ami eddig tök jól működött.. :/
-
Hoorus
őstag
válasz bollokcs80 #35472 üzenetére
Vagy csak várj kicsit még türelmesen!
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Iqpro korlátlan netes kártyáról véletlenül kiment egy sms. Mennyit fognak ezért felszámolni nekem?
Köszönöm a választ.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlátlan előfizetésem van, amit net apn-el használok. Ma megyek csehorazágba. Kell valamit állítanom, hogy kint menjen dolog rendesen? /főkártyám van természetesen, nem megosztó/
Köszi
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro adatkártyánál /főkártya/ a net apn-t külön kerni kell, hogy aktiválják? Jelenleg csak online apn esetén megy az adatforgalom.
-
Hoorus
őstag
Üdv Urak!
Azt lehet tudni, h iqpro korlátlan netes főkártyán aktív e a net apn? Most megosztóm van, ami net apn-el is megy, de kértem most egy másik előfizut is, ami főkártya lesz a roaming miatt.
-
Hoorus
őstag
válasz mr_kickass #31379 üzenetére
Igen
-
Hoorus
őstag
válasz mr_kickass #31374 üzenetére
Nekem megosztó van, az app írja nálam.
-
Hoorus
őstag
válasz bollokcs80 #31222 üzenetére
Igen!
-
Hoorus
őstag
válasz < CyberBob > #31051 üzenetére
Megjött mindkettő.
-
Hoorus
őstag
válasz meszi3 #31025 üzenetére
Viszont iqpro-nál max. 150 mbps engedélyezett, ami átlagosan olyan 50-70 mbps valós sávszélesség. Tehát 4G+ szerintem nincs iqpro-nál. EQ-nál viszont nincs korlátozás sávszélben. Facebook csoportokban rakosgatják fel a 200+ mbps-os eredményeket. Akinek számít, annak ezt figyelembe kell azért venni.
-
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlatlan netes kártyán tegnap lehúztam 12 gb-ot a ''kölcsönzőből'', most meg csak 3G-n csatlakozik a telefon. Lehet összefüggés? A Telenor korlározott volna?
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz charlie_hu #30037 üzenetére
4G+ nincs, sima 4G van. Olvasd el újra, amit írtam
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlatlan adatkártya hogy viszonyul a roaming eltörléshez? Ez is használható lesz az EU-ban?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
válasz Biggeszkij #28991 üzenetére
Nekem is így volt a korlátlan kártyával
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlátlan adatkártya hogy áll jelenleg a roaming-al? Erdélybe kellene kimennem néhány órára és jól jönne, ha lenne közben mobilnetem.
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
iqpro-s kártyámra publikus IP-t szeretnék kérni, tehát az "online" APN-t "net"-re cserélni. iqpro-nál kell kérnem ezt, vagy közetlenül a Telenornál? Továbbá az új beállításokat automatikusan kiküldik az eszközre? (jelenleg mobiltelefon, de hamarosan 4G router lesz)
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
iQPro-nál az Online APN-t át lehet kérni "NET"-re? Ha jól értem az eddigieket, akkor a "NET" APN nem NAT-olt?!
Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest