Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
Kedvező Üzleti Flotta Bumm csomag.
sim-et megkaptam . Betettem. Hálózatot nem lát.Jövőhéten csütörtökön fogják a számomat áthozni a vodátol a yettelhez.
Addig ez a jelenség normalis , hogy nem talál hálózatot a sim?kőszi
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
kedvező üzleti flottánál igényeltem a BUMM csomagot számhordozással.
Jelenlegi számom vodásoknál van és azt mondtak h jövőhét csütörtökön fogják átvenni a számomat.
Ma megkaptam a sim kártyát illetve a hozzá tartozó papírokat amiben az előfizetés mobilszámhoz egy számomra ismeretlen 20as szàm áll.
Ettől függetlenül a régi számom fog működni amikor beélesítik ?köszönöm!
-
AsusBoy
senior tag
Köszi
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
kü flottánál a bumm csomagban foglalt 50gb adatkereten kívül EU-ban tudok valamennyi adatot használni ?
köszi -
AsusBoy
senior tag
Több mint 1 hónapja lemondtam az iq pro elofizetesemet.
Ajanlott levelkent vissza kuldtem nekik a simkártyát is.
Azóta semmit nem kaptam tőlük.Se email se telefon se levél. -
AsusBoy
senior tag
Szisztok!
Mivel az iphone megkapta az ios 15 frissítést amiben ipv6 only.
Sajnos nem tudom használni így a korlátlan adatkártyámat.
Október elején köttettem meg , 1 év hűséggel.
Előlegben be kellett fizetnem cirka 13.000ft ot amit hónapról hónapra le fognak vonni a havidíjjból.
(pl: első havi számla 500ft volt)Ha valaki átvállalná a nevemről a korlátlan internetcsomagot ( havidíj : 5.250ft) azt nagyon szépen megköszönném.
Sajnos én így nem tudom használni... és bosszantó , hogy egy prémium kategóriás telefonnal ilyet tesznek.
Flotta neve : Kedvező Üzleti Flotta
Korlátlan mobilinternet + EU 23.9GB : 5250ft .Lemondani nem tudom csak 50.000ft kötbér fejében.
Flottakezelővel beszéltem azt mondta ez az egy járható út van ha valakire áttudja ruházni ezt a szolgáltatást.13.000ft előleget nem kérném el attól a személytől aki áttvállalná helyettem ezt a csomagot
.
Ez egy kis grátisz Tőlem.Köszönöm
-
AsusBoy
senior tag
válasz
panizzi #49800 üzenetére
én iqpro-s lettem 2018ban akkor 1hét alatt elintézték a csatlakozásomat a flottához és küldték postán a simkártyát.
Az ismerősömnek ajánlottam ,hogy milyen jó kedvező áron hozzátudsz férni korlátlan internethez. Nos nekik 5 hónap volt mire tudtak csatlakozni...
Se e-mailre nem válaszolnak , a telefont meg aligha veszik fel... -
AsusBoy
senior tag
Szia!
Én kártyám iQpro Kft flottás volt és az is az egyik napról a másikra elvesztette a jelet.
Térerőt látta de mobilinternetet nem adott.
Több napig próbáltam mindenhogy internetet csiholni az adatkártyámba de nem jött össze.
Az iQpro-s ügyfélszolgálatot elérni az istenért nem lehet . A Telenoros ügyfélszolgálaton nem adtak tájékoztatást mert ez vállalati kártya és nem lakossági...
Szóval berágtam és vissza postáztam nekik az adatkártyát és e-mailben jeleztem a szolgáltatás lemondását. -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!Számlakontroll flottához ajánlás kérhetnék privát üzenetben ?Köszönöm!Beírtam a megfelelő fórumba.
Sorry ,hogy ide írtam -
AsusBoy
senior tag
Szisztok!
iq pro kft flottás szolgáltatást szeretném lemondani.
Miképp történik a szerződés felbontása?sajna kb 3 éve kötöttem meg de azóta telefonszám , minden elérhetőség eltünt nem találom már a szerződést sem.
-
AsusBoy
senior tag
Legyenszíves egy IQ PRO flottás korlátlan adatkártyával rendelkező iphone tulajdonos letudná fotózni az APN beállítást?? net vagy online van beírva az APN-hez?
ios15 re való frissítés óta nem tudom működésre bírni a mobilinternetemet...
-
AsusBoy
senior tag
Valaki iq pro-s elérhetőséget tudna adni?
IOS 15 firssítés óta nincs mobilnetem.
Egyszerűen Telenor HU EDGE-t ír ki.
APN-t átírtam "online"-ról "net"-re de egyszerűen nincs mobilinternetem .
Telenornál pedig nem tudnak nekem segíteni mert ez nem lakossági ügyintézés hanem vállalati és azt javasolták ,hogy az IQ PRO KFT-t keressem fel.. -
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Bécsbe kijottem hétvégére.
Ig pro flotta tag vagyok belföldi korlátlan illetve eu-n belül 5.5gb adatom.van.My telenor app szerint még van 2gb adatom.viszont jott egy sms.
Az EU-ban és az 1. roaming dijzòna màs orszàgaiban felhasznàlhatò havi mobilnet keret elfogyott.A mobilnet korlàtozàs nélkül tovàbb hasznàlhatò, de egyéb adatkeret hiànyàban a következö szàmlàzàsi idöszak 2. napjàig a roaming többletdij 2,46ft/mb Üdvözlettel: Telenor
Most ez mi? Fogok tobbet fizetni?
-
AsusBoy
senior tag
Nos.
Letöltöttem a mytelenor alkalmazást.
[link]Ezeket látom.benne.
Nos akkor nekem van 5.5gb adatom külföldön.
Illetve ez sim kártya vagy adat kártya?Koszi
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Iq pro tag vagyok tobb mint 1 honapja.
Honnan tudom meg hogy amit kaptam kartyat az adatkartya vagy sim kártya?
Haa jól olvastam akkor ha sim kartyam van akkor ebben az esetben mukodne nalam az eu roaming 5.5gb?sry az ekezetek miatt
-
AsusBoy
senior tag
válasz
AstraCDX #36373 üzenetére
Szia.
Iq pro flotta tag vagyok lassan 1 hónapja.
En kapok sms -t. Eddig csak ilyen tájékoztató sms -ek jottek. Pl: mytv.
Elmeletileg ha az EU adatkorlátot éred el akkor kapsz sms-t.
Én eddig több mint 500gb adatot generáltam és nem.jott semmi sms.
Huawei e5577 es mifi készülékem van.
Ő tudja kezelni az sms-t -
AsusBoy
senior tag
sziasztok!
lassan 1 hónapja iqpro flotta tag vagyok és élvezem a korlátlan mobilinternetet .
Elméletileg 5.5gb adatmennyiség benne van ha külföldön (EU) használom.
Nos a kérdésem az volna ,hogy ezt túl tudom lépni vagy utána lekorlátozza az internetet ? -
AsusBoy
senior tag
Leadom az igénylésemet az iqpro korlátlan internetre.
Ebbe a kis hordozható routerbe milyen kártyát igényeljek?
Simet vagy adatkártyát?
Adatkártyánál is több méret van?
Koszonom. -
AsusBoy
senior tag
Amint mondtam kaptam kipróbálására Hipernetet Huawei E5377T LTE routerrel .
Az miért van ,hogy a laptopon mérek vele 10-14 megás letöltési sebességet viszont a Samsung Galaxy S7 es készülékemen pedig 51megát mérek.
Ez mitől lehet ? -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok
Remélem jó helyen járok
Sajnos ahol én élek itt a leggyorsabb internet amelyet szolgáltató tud nyújtani az 10megás.
Kollégám kölcsön adta a Telenor Hipernet Home kütyüjét mondván, hogy próbáljam ki itthon.
Telefonomon néztem net sebesség mérést és hozta az 50 megás letöltési sebességet amely.számomra nagyon megfelelő.Olyan kérdésem lenne, hogy ha én szeretnék itthonra mobilinternetet amelyet használnék Tv-n , Laptopon, Telefonon. ( egyidejűleg több készüléken is)akkor hozná az előírt sebességet?
Hol.tudnék olyan mobilinternetre előfizetni ahol korlátlan adatmennyiséget adnának?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest