-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
IT Servicesnél milyen sebességű a 3GB netes csomag?
-
zseko
veterán
Ezen már én is gondolkodtam, ki lehet hagyni? Bár nem látom semmi realitását annak, hogy akármilyen beleszólása is lehetne egy (pláne telenorral) megkötött szerződésbe, mert nincs belőle pénze. De még az alfa11-nél sem hiszem, hogy lemondana a saját hasznáról és letiltaná a számot az ügyintéző azért, mert másnak nem tetszik, hogy nem lát belőle pénzt.
HR24.hu
-
Taktoj
aktív tag
válasz hjanos1 #20395 üzenetére
Kérj új simet mert nem marad a neveden a kártya ha hordozol, plusz időigényesebb is.
Egyébként is nehézkes az ügyintézés, lehet hogy csak nekem nincs szerencsém, a kártya is egy hónap alatt jött meg, válasz emailt még soha nem kaptam semmire, persze 3 után kb mindenki feladná, legutóbb pedig pár hónapra előrefizettem pénzt keverték el :-( kb 15év alatt nem volt annyi intézni valóm a telefon és flottaszolgáltatókkal, mint az utóbbi 3 hónapban ezzel a flottával.
De valamit valamiért, s nekem ez így elfogadható kellemetlenség egy nagyon kedvező csomagért.. Voip nal beállíthatsz bármely olyan számot.. jelen esetben a neveden levőt, ... amit igazolni tudsz, tehát ez nem legyen akadálya döntésednek
hm ez inkabb macs nak ment volna ha figyelmesebb vagyok :-( de m1 mostmár itthagyom
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
hjanos1
senior tag
Sziasztok!
Alfa11-nél számhordozáskor a szám az én nevemen marad?
Köszönöm!
The Factory Must Grow
-
KTU
addikt
válasz MaCS_70 #20388 üzenetére
Elsőre megnézném hogy melyik szolgáltató mit tud, 3G-n és 4G-n, ahol szeretném használni a mobilnetet.
Ha lehet avval az eszközzel amivel használni szeretnéd."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
félisten
Szépjónapot a helyieknek!
Esküszöm, hogy elolvastam az összefoglalót és egy hónapot visszamenőleg a listán, de rengeteg a bizonytalanság számomra, úgyhogy kérdezek.
Itthoni nethez kellene mobilinternet. Az ADSL 0,5/2-4 Mbps-ot tud, ennél gyorsabbat szeretnék.
A Vodafone HomeNetje jó is lenne, a havi forgalmam jellemzően 40-80 GB, de a fene se tudja, hogy mi lez két év alatt. Volt már, hogy megőrült a felhőszolgáltatóm, és átpörgette a 240 GB-nyi adatomat fel-le...Meglevő, USB-n sticket fogadó routerrel használnám.
Beszédhívás nem fontos, az viszont igen, hogy menjen a VoIP.
A T-nek jelenleg 6500 Ft-ot fizetek a vacak szolgáltatásukért.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
tupuk
aktív tag
Időközben valaki írt nekem privátban és a segítségével megoldódott a problémám. Pont erre volt szükségem, köszönöm neki.
Az okoskodó/kárörvendő kommentelőknek is szép napot. -
bostone
addikt
-
DrBubo77
Topikgazda
Ez eléggé rövidre lett szabva, előbb kellett volna gondolni rá. Így gyakorlatilag nem látok rá esélyt.
Én egy másik flottát kerestem meg. Egyik nap délelőtt felhívtam őket, másnap, mire hazaértem a munkából, már ott volt a flottaengedély a postaládában.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok, bajban vagyok, de hátha van valamelyikőtöknek egy jó ötlete. Próbálom megszerezni ezt az alfa-11-es netcsomagot a netegyesületen keresztül, a problémám az hogy szerda este jelentkeztem be hozzájuk, minden papírt feltöltöttem/átküldtem, befizettem a tagdíjat. viszont azóta sem jelentkeznek, de mi már holnap utazunk vidékre és kéne nagyon a mobilnet. de amíg nem fogadják el a jelentkezésemet az egyesületbe még csak nem is igényelhetem az alfa11-es mobilnetet. holnaptól meg miután elutaztunk már netem sem lesz így megrendelni sem tudom a netet...
Tudom normálisnak számít a több napos ügyintézési idő de mint látjátok nekem ez elég sürgős lenne, véletlenül nem tudja valamelyikőtök hogyan lehet megkérni őket arra hogy iktassák - lehetőleg még ma - a jelentkezésemet? -
reewer
aktív tag
válasz cincinatus #20375 üzenetére
Azért, ha jólnézem a Tarifaexpert nem csak flottával foglalkozik. Az összes publikus csomagot összehasonlítják szerintem nekik csak kiegészítő dolog ez a flotta.
Si vis pacem, para bellum.
-
alisck
tag
válasz cincinatus #20375 üzenetére
Igen, ezaz, egyik néven meg másik néven... 1 vállalkozás csak 2 külön domainen, de lehet hogy van több is...
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
A netegyesületnél kérek alfa11 befizetem a tagdijat 6ez.
1 év múlva megszünik az alfa csomagom ha nem fizetem újra 6ez? -
alisck
tag
válasz cincinatus #20370 üzenetére
Az a helyzet, hogy csodák nincsenek. Ugyanazok a flották vannak, mindenki ugyanazokat "árulja" kvázi egy kis plusz pénzért ugye vannak az egyszeri díjasok, amiből a flottatulajdonos a szolgáltatótól kap forgalom után egy bizonyos lóvét, vannak a havi pár száz és évi pár ezer forintos flották, ott ugyanez a szitu, és vannak akik duplán keresnek az éves díjon is és a szolgáltatótól kapott lóvén nyerészkedik.
Flották között meg az a különbség, hogy igazából kinek van jobb kapcsolata, ki tud jobb feltételeket kicsikarni a szolgáltatótól.
De a lényeg az, hogy van kb 20-30-40 nagyobb flotta és mindenki ugyanazokat árulgatja, ki ki milyen fantázianevet ad neki... -
alisck
tag
Hát igen, azért manapság már lényeges, hogy az illető nevén legyen a szám, ha fontos. Nekem pl most sikerült megmenteni egy régi jó számomat, viszont olyan flottába tettem, ami a saját nevemen van. Mondjuk, ha nincs jó számod és nincs sok ismerősöd és nem kereskedelemmel vagy eladással foglalkozol, akkor lényegtelen a szám, kinek mi fontos...
-
-
reewer
aktív tag
válasz Geri89 #20365 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ. 1.5 hét nem olyan rossz, gondolom bevárják a szerződésedet, mielőtt kiküldik a SIM-et?
A csatlakozási költséget láttam a rendelés leadási form-ban. (úgy látom, hogy ez egyszer fizetendő és nem évente, szóval ez nekem nem gáz, mert gyorsan visszajön a mostani csomagomhoz képest)
Másnak esetleg van még tapasztalata velük?Si vis pacem, para bellum.
-
Geri89
aktív tag
válasz reewer #20364 üzenetére
Én rendeltem a páromnak tőlük, a szerződés kicsit nehézkes volt, mert hűség nélkül rendeltem meg, és olyan szerződést küldtek, amin 2 év hűség van (még szerencse, hogy időben észrevettem..), utána persze javították ezt. A kártyát postán kaptam meg, kb. 1,5 hét volt az alap rendeléstől számítva. Egyelőre ennyi a tapasztalatom velük (ja és van egy 3810 Ft-os "adminisztráció" csatlakozási költség, amit nem annyira reklámoznak az oldalon)
-
reewer
aktív tag
Sziasztok!
A Tarifaexpert flotta ajánlatát próbálta már valaki?
Az árak elég jók és az oldal is kicsit bizalomgerjesztőbb, mint a többi flottás oldal, amit látok.
Ti mit gondoltok róla? Előre is kösziSi vis pacem, para bellum.
-
sparks
senior tag
Alfa11-nél, ha kérsz 4 gigás netet, akkor így alakulnak a dolgok:
Lesz egy 200+áfás alapdíj, és jön hozzá egy 1300+áfás internet díj (4 GB). A 4 giga után marad a kb. 300 kbites korlátlan net.Azért lesz ennyi, mert alapesetben nettó 200+391 volt a díj, ebből az 391 volt az alap, lassú net ára (100 MB gyors és aztán lassított) a 200 pedig a hang előfizu. Ha kérsz 4 gigát, akkor már nincs elvárt beszélgetés, nem is számláznak ilyesmit, az kizárólag akkor számlázódik, ha azt választod, de előtte a flottakezelő fel szokott hívni telefonon, hogy melyik opciót kéred. Sajnos az alap nettó 791-es dolog kevésnek bizonyult így vagy net vagy 700+700-as beszélgetést kell hozzá venni. Kb. ennyi dióhéjban.
-
alisck
tag
Elvárt, de nem kötelező, főleg, ha megrendeled a 4 gigás csomagot, akkor igen nettó 1400 ft amit amúgy is kifizetsz, ott már azon felül nincsen semmi elvárt, mivel túlléped bőven az elvárt 700+700 ft-os "minimális keretet"... Én ezt így beszéltem le a flottakezelővel, így van, nincsen máshogy vagy akkor ő is hazudik...
-
MPeter87
őstag
válasz alisck #20355 üzenetére
Te arról beszélsz most, hogy az adatkártya előfizetéshez +200ért bekapcsoltatod a hívást, mint plusz funkció. KTU pedig arról, hogy a sima alfa11 és az ehhez kért 4 giga mennyibe kerül. Nézd meg a honlapon a díjakat.
Szerk.: Ja és +1400 nettó az elvárt forgalom miatt.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz qnadam #20351 üzenetére
Jelezd a flottakezelőnek hogy adat kártyát kértél. Amúgy mekkorát?
És hogy ehhez képest tudsz róla hívni.
Nehogy később érjen meglepetés, a díjbekérőn / számlán."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
veterán
sziasztok,
alfa-11: pénteken jóváírták a net egyesületi díjat, így rögtön igényeltem is adatkártyát, jött is automata visszaigazolás. kedden felhívtam a levélben kapott számot, hogy mitmivanmár, sms-ben kaptam egy másik számot, azt egy ideig nem vették fel, majd egy kedves hölgy mondta, hogy simán két hét az átfutási idő, de ha péntekig nem történik semmi, hívjam újra.
kis idő múlva felhívott egy úriember, hogy melyik csomagot kérem, mert azt nem adtam meg, és mondta, hogy akkor el is küldi a kártyát, ami ma meg is érkezett. hatékonysága kártya nano, mellette egy átalakítóval, amivel minivé válik, a nagy kártyán filctollal a nevem, meg a telefonszám. korlátlan adatkártyát kértem, semmi aktiválás nem kellett, bedugtam a telefonba és ment. a kártya hívható, és hívás is indítható róla (bár csak megcsörgettem egy másik számot vele)
a kártya mellé jött egy kártyabirtokosi megállapodás két példányban, ebből az egyiket gondolom vissza kell küldeni, bár nem írták sehol ennek az alján az áll, hogy a beszéd percdíja nettó 10,5 forint, és az adatkártya tarifája a publikus árak 50%-a. ez némiképp meglep, mert publikus korlátlan csomagot se magán, se vállalati listában nem találtam le van még írva, hogy sem hűség, sem készülékhez kötöttség nincs a kártyán, és bármikor visszaküldhető, ilyenkor készül egy végszámla, és a felek itt el is búcsúznak egymástól.
asszem ennyi, hátha van benne hasznos infó.
hanyas vagy, te disznó?
-
dse
tag
frondeo kérdések:
nano sim kérhető?
blue mobile-os szám közvetlen átvihető? (blue-nál a telekommal kötünk szerződést)
online ügyintézés, telekom alkalmazás elérhető?
milyen módjai vannak a számla kiegyenlítésének?remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
IT servicestől megkaptam a belépési engedélyt, a doksiban találtam egy érdekességet.
A korlátlan beszéd + 3GB netre tényleg csak 10/2 netsebesség korlátozás érvényes? Úgy tudom Telenor eltörölt minden korlátozást.
Valaki, aki használ IT flottát jelezzen vissza légyszi.
Köszi
-
tupuk
aktív tag
válasz alisck #20345 üzenetére
Igen-igen, nagyon kielégítő a válaszod, köszönöm szépen!
Azt hiszem neki is látok beszerezni egy ilyen a11-tagságit, csak még előtte valahonnan le kell akasszak valami ócó kártyafüggetlen telefont (vagy routert? mindjárt eldöntöm...) hogy fogadni is tudjam, meg szórni is tovább a jelet.
Telefonálni nem akarok rajta, csak netezni (Illetve a neten szoktam voip-hívásokat intézni de az szintén netnek számít gondolom).
Köszönöm ismét, szép napot
-
KTU
addikt
válasz alisck #20345 üzenetére
Alfa-11
"7: nincs hűségidő, bármikor, akár 1 hónap után is lemondhatod..."Valaki épp itt a topikba jelezte, hogy ahogy megérkezett a kártya lemondta.
Fizetnie kellett pár ezer Ft-ot.Mondjuk így is jóval, nagyságrendekkel kevesebb pénz és macera kiszállni így,
mint másik hűségidős akármiből.Épp intézek egy adatkártyát, ami csak 2 - 3 hónapig működne.
Írok majd mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
alisck
tag
1: megbízhatóság, hát a mai világban olyan, hogy megbízhatóság szerintem csak akkor van, ha a te neveden van és rendesen fizeted, egy flottánál lehetnek mindig akadozások, Fizetni emailben kapsz egy részletezést és el kell utalnod a flotta számlájára.
2: 150 megabitet tud, ahol persze rendes a hálózat, de nekem az egyik routerem az csak 50 megát tud, viszont nem nagyon megy 40le/20fel alá...
3: Kiküldenek egy sima új sim kártyát, és már tudod használni is olyan routerben, amiben akarod és tudja a 4g-t, vagy mifivel... Alapból nem megy rajta a hívás indítás, viszont fogadni hívást tudsz a kártyán, ha hívást szeretnél indítani a kártyáról, akkor havi plus nettó 200 ft-ért bekapcsolják, még így is 5ezer körüli lesz a havidíjad. Gondolom át tudod hozni a számodat is, de felesleges...
4: Igen telenor, tehát vagy telenoros telóban használod vagy függetlenben, vagy ha csak mobilnetet akarsz, akkor veszel egy 4g routert, sok féle fajta van 15ezertől, htár a csillagos ég...
5: nem tilt semmit, ha egy routerbe beteszed, ugyanúgy egy router képes 254 eszközt kiszolgálni... (Az enyémet 4 géppel 3 laptoppal és vagy 7-8 telefonnal használjuk)
6: igen úgy is működik, ha olyan eszközt veszel...
7: nincs hűségidő, bármikor, akár 1 hónap után is lemondhatod...Remélem kielégítőek voltak a válaszok.
-
alisck
tag
válasz szucs.krisz #20341 üzenetére
Én nem ezt mondtam, hogy versenyképes, hanem, hogy javítsuk ki a táblázatban, mert nem fedte a valóságot...
Én ismerek más flottákat is, amik itt nem szerepelnek, és ott van olyan, ami még ezeknél is jobb és nincs éves díja stb... (Pl nekem amim van még az bruttó 7500 ft korlátlan net és 4 giga net van benne...) -
balazs1011
aktív tag
válasz ttxxeu #20337 üzenetére
A táblázatban szerepló EU-s hívásindítás és fogadás részhez nem tudsz percdíjakat?
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok,
az egyik topikban ajánlották hogy ide jöjjek. Mobilnetet szeretnék, adatkorlátmentest és lehetőleg használható sebességűt. Állítólag van egy Alfa11 nevű flotta-csomag amelyik ezt kínálja.
Én sose voltam még semmilyen flottában, ezért lenne pár kérdésem:
1. Megbízható? Fizetni hogyan és kinek kell?
2. Mekkora a sávszélessége?
3. Hogy működik, adnak egy SIM kártyát és arra megy a net, vagy a saját számomat kell regisztrálni náluk és arra adják?
4. Én T-comos vagyok, ez meg állítólag a Telenor rendszerén át megy, akkor szereznem kell egy Telenoros vagy kártyafüggetlen mobilt?
5. Az a fő cél hogy még 3 eszközre tovább adja a jelet a mobil hotspot funkciója (nyaralás alatt mindhármunknak). Ugye ezt nem tiltja a csomag?
6. Esetleh ha veszek egy ilyen USB sticket amibe lehet SIM-et teni és wifin tovább szórja, akkor így is működik?
7. Ugye jól tudom hogy nincs hűségidő? Csak 3 hónapra kéne (mondjuk ha beválik lehet marad tovább)Biztos naiv pár kérdés, bocs, nem értek ehhez annyira.
-
eddie17
addikt
válasz cincinatus #20331 üzenetére
Írtam nekik, nem igazán kapkodják el a választ.
-
alisck
tag
Gyerekek, átsiklottunk egy dolgon, most nézem épp a forensises tarifát, az a 1784 ft tanácsadói díj az már benne van a bruttó 7500 ftban... (Nemrég megkérdeztem tőlük és ezt a választ kaptam, hogy igen benne van a 7499ft-os havidíjban a tanácsadói díj, tehát nem több a havidíja...)
Tehát a forensis 500 mega netes korlátlanja akkor 8040 ft-ra jön ki havonta... Ezt jó lenne kijavítani a táblázatban....[ Szerkesztve ]
-
alisck
tag
válasz bostone #20333 üzenetére
Igen, ezt nyugodtan megteheted, én azt sajnálom csak ennél a flottánál, hogy ha korlátlan adatkártyát kérsz, akkor nem adnak mellé osztható kártyát...
A másik flottás ismerősöméknél ott van korlátlan is meg adatkártyával osztható is, csak az havi 15ezerbe kerül, annyit meg nem ér meg nekem... Igaz az egyikkel korlátlanul is tudsz beszélni, meg korlátlan net is és pluszba van hozzá egy korlátlan netes kártyád is... -
DrBubo77
Topikgazda
A http://flottatelefon.hu/ oldalon most már konkrét készülékajánlatok is vannak. Mondjuk elég egyoldalú a kínálat.
Egy kérdés azokhoz, akik már benne vannak: Tényleg ennyi az össz kínálat?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bostone
addikt
válasz alisck #20332 üzenetére
Alfa11 korlátlan adatkártyám van, nem lassít be, bármennyit használhatok.
Ezt nem szeretném elhagyni, a telefonálás érdekében.
Viszont, ha tényleg bruttó 200Ft-ért működik a dolog, a régi telekomos előfizetésem lemondom, illetve átváltok dominora és az alfa lesz az alap kártyám. -
KTU
addikt
-
eddie17
addikt
Sziasztok. Én és a párom szeretnénk flottázni, véletlenül akadtam rá a Frondeo-ra. Utána olvastam, szimpatikus. Akkor ott végül is ha viszem a számom akkor azt ők fogják "birtokolni"?
Plusz ennél van ajánlottabb flotta ezen a 2500 forint körüli áron?
Dominóról mennénk át viszont azt írja, hogy ha előfizetés volt a dominó szám előtte akkor csak 60 nap után migrálhatom. Ez szigorúan van véve? -
Zeki
nagyúr
Az alfa11 adatkártya a maxi netes korlátlan csomaggal hűségidős?
-
bostone
addikt
Tényleg megoldható h alfa11 adatkártya tudjon hívást indítani és fogadni?
-
MODERÁTOR
-
KTU
addikt
-
MODERÁTOR
Üdv Urak!
Rendelt valaki csak netes adatkártyát? Ha igen mennyi az átfutási idő kb? Elkerülte figyelememez, de
melyik szolgáltatót használja?Tapasztat vele? Ja, Alfa 11Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MPeter87
őstag
-
onetwo
tag
Köszönöm a segítséget, már felvettem a kapcsolatot az olcsomobilflottával, már csak az a kérdés, hogy mikor reagálnak.
Azért sem szeretném, ha nem én lennék a tulajdonos, mivel az átírásnak plusz költsége is van.Köszi mégegyszer..
<-ajánlom magamat->
-
cincinatus
tag
válasz MPeter87 #20303 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy csak látszólag van sok flottakezelő. A különböző oldalak akik több flottát is hirdetnek, szinte ugyanazokat a ajánlatokat hirdetik. Általában egy flottának többféle csomagja is van. Az olcsomobilflottaknál nagyrészt ott az összes ajánlat. A http://bit.do/percdij linken pedig ott a többi érdemi, ami ezektől különbözik.
-
cincinatus
tag
válasz MPeter87 #20301 üzenetére
Sajnos hivatalos infóm nincs. Viszont több egymástól független flottakezelőtől hallottam ezt az infót és ezért hirdeti manapság szinte mindegyik, hogy saját folyószámlád van. Állítólag amelyik flottánál ez nem teljesült azt megszüntették a NMHH nyomására. Az erősített még meg, hogy Telekomos ügyintézőtől hallottam, hogy üzleti flotta esetén is lehet számonként külön folyószámát kérni és ilyenkor egyenként vezetik a befizetéseket. Tehát ez viszont biztosan van.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Pedig mast nem nagyon tudsz tenni (hivatalosan), vagy kifizeted a szolgaltatonak (ha egyaltalan kiadjak egy mas tulajdonu ceg telefonszamat neked), vagy hagyod a szamod uszni, vagy perelsz, ami evek es meg tobb penz. Utobbit gondolom egy telefonszam miatt kb senki nem fogja valasztani, ezert is vannak el vigan a szemet cegek is. Gondolom pl a mobilflottak.hu azota se huzta le a rolot..
A szolgaltatot nem fogja erdekelni, hogy te fizettel egy cegnek, attol az adott cegnek ugyanugy tartozasa van fele. Persze gondolom megprobaljak behajtani a cegen, de ha arra kerul a sor, h csodeljarast kezdemenyez a flotta es nincs mi fedezze a koltsegeket, akkor a szolgaltato se sokat fog latni belole. Nem tudom az ilyen csoportos perek hogyan mukodnek, de ahhoz ossze is kell tudni vadaszni valahogy a karosultakat, ami igy belegondolva szinten nem tul egyszeru eset. -
zseko
veterán
válasz MPeter87 #20301 üzenetére
"...nem a teljes flotta tartozasat kell letenni az asztalra, hanem csak a sajat szamon levo tartozast."
KIZÁRT, hogy 2x fizessem ki a számlát. Ott van az átutalásokról a bizonylat a banknál is és nálam is, hajtsa be az illetékesen. Persze tudom, hogy ez a szolgáltatót nem igazán hatja meg, mint ahogy engem se a szolgáltató, de akár még egy csoportos pert is megérhetne. Én simán törvénybe helyezném, hogy a flottakezelő a teljes vagyonával felel, ez lehet kiszűrné egy részét az ingyenélőknek.
HR24.hu
-
MPeter87
őstag
válasz cincinatus #20300 üzenetére
Errol a szamlazasrol tudsz esetleg linkelni valami hivatalos infot?
Ha valoban van ilyen, gondolom annyiban erezheti magat biztonsagban valaki, h ha fizeti a dijakat a flottanak es a flotta nem tovabbitja a szolgaltato fele es majd 2-3 honap tartozas utan letiltjak a szamat, akkor a szolgaltatonal nem a teljes flotta tartozasat kell letenni az asztalra, hanem csak a sajat szamon levo tartozast. Ha sikerul valahogy visszavenni a flotta neverol a szamot... Viszont ebben az esetben meg mindig tobbet tud bukni valaki, mintha egy sima lakossagi csomagot valasztott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest