- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz alisck #22870 üzenetére
Baj inkább a tudatlanság. Párszor vártam ügyintézésre és olyan dolgokra beszelik rá az egyszerű tájékozatlan embereket, hogy az valami világi. Használhatatlan telefonokat, drágán, hűségre stb.. És látom rajtuk, hogy a hó végi bevásárlás már bajos lehet. Bocs az off-ért.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
KTU
addikt
válasz alisck #21088 üzenetére
Akkor már jobban megéri az EU Net Hetijegy M 1GB 3490Ft-ért.
Mint 200MB 1 napra 1490Ft-ért, gyanítom most nyáron nem 1 napra megy az átlag felhasználó.
De kérdés hogy Alfa-11-be ha nem rendelek / csinálok semmit,
van-e mobilnet roaming,
mennyi és mennyiért?[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tyuli76
tag
válasz alisck #20980 üzenetére
ne is látja a telefon,lehet h megsértettem amikor törtem ki a kártyábol,azért érdekel h,cseréli a telenor,mert akkor talán ingyenes lesz,h nem akkor mondom a flottakezelönek,h ilyen balkezes vagyok és igy sikerült és kifizetem az uj sim árát
A kártyára az van irva h Voi+4gb,remélem h a voi nem a 2x800ft takarja -
felhasználóx
tag
válasz alisck #20929 üzenetére
Köszi, akkor nem változtak az árak. Ellenben megtudtam, hogy 1k ért, 100mb helyett 500mb-t ad a csomaghoz, igaz arra is 2 év a hűség.
N@p@lm , sajnos tudom mindennek ára van.
Néztem a flottás készülékárakat, továbbra is bohózat az egész. Nem mintha eddig valaha is vettem volna operátortól készüléket, de akkor is.... -
félisten
-
félisten
válasz alisck #20747 üzenetére
Androidos telefonban ugye működik.
Windowsos PC-be dugva már nem, a Play Online állapotsora szerint "WCDMA Telenor HU / No Data Connection".
A Network Type-nál "pannon3G (2G)(3G) = Registered"
A Connection Type az "RAS(modem)" vagy "NDIS"? (Sajnos nem tudom, ezek mit jelentenek, de bármelyikkel ugyanez a helyzet...)
Ha nyomok egy "Connect"-et, rövig "Authenticating" után azt mondja, hogy "The connection was terminated by the remote computer before it could be completed."
Köszönettel: MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MPeter87
őstag
válasz alisck #20538 üzenetére
1 hónapra kérje??
Azért számolgasson kicsit előtte..
Lehet jobban jön ki egy mezei dominós kártyával + valami netcsomag.
Netegyesületnél ki kel fizetnie a teljes tagdíjat + lehet lesz vagy 2 hét, mire megvan neki a kártya. A hozzászólások alapján nagyon változó.Szerk.: Esetleg egyesület nélkül... Ha úgy semmi plusz fizetendő nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz alisck #20404 üzenetére
Én ugye teljesen új vagyok, szűz korlátlan netre van szükségem, a telefonos része számomra érdektelen. (Illetve annyi fontos, hogy a neten menjen a VoIP.)
Tehát az Ajánlott Alfa 11 csomagot a Netegyesületen kívül is be lehet szerezni? Ha igen, hogyan?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MPeter87
őstag
válasz alisck #20355 üzenetére
Te arról beszélsz most, hogy az adatkártya előfizetéshez +200ért bekapcsoltatod a hívást, mint plusz funkció. KTU pedig arról, hogy a sima alfa11 és az ehhez kért 4 giga mennyibe kerül. Nézd meg a honlapon a díjakat.
Szerk.: Ja és +1400 nettó az elvárt forgalom miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tupuk
aktív tag
válasz alisck #20345 üzenetére
Igen-igen, nagyon kielégítő a válaszod, köszönöm szépen!
Azt hiszem neki is látok beszerezni egy ilyen a11-tagságit, csak még előtte valahonnan le kell akasszak valami ócó kártyafüggetlen telefont (vagy routert? mindjárt eldöntöm...) hogy fogadni is tudjam, meg szórni is tovább a jelet.
Telefonálni nem akarok rajta, csak netezni (Illetve a neten szoktam voip-hívásokat intézni de az szintén netnek számít gondolom).
Köszönöm ismét, szép napot
-
KTU
addikt
válasz alisck #20345 üzenetére
Alfa-11
"7: nincs hűségidő, bármikor, akár 1 hónap után is lemondhatod..."Valaki épp itt a topikba jelezte, hogy ahogy megérkezett a kártya lemondta.
Fizetnie kellett pár ezer Ft-ot.Mondjuk így is jóval, nagyságrendekkel kevesebb pénz és macera kiszállni így,
mint másik hűségidős akármiből.Épp intézek egy adatkártyát, ami csak 2 - 3 hónapig működne.
Írok majd mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bostone
addikt
válasz alisck #20332 üzenetére
Alfa11 korlátlan adatkártyám van, nem lassít be, bármennyit használhatok.
Ezt nem szeretném elhagyni, a telefonálás érdekében.
Viszont, ha tényleg bruttó 200Ft-ért működik a dolog, a régi telekomos előfizetésem lemondom, illetve átváltok dominora és az alfa lesz az alap kártyám. -
MPeter87
őstag
válasz alisck #20239 üzenetére
Nem kusza? Nagyon korrektül tájékoztatják az embereket úgy, hogy ők sincsenek tisztában vele, hogy mik a pontos feltételek, összevissza írnak mindent. Olvass bele a chat beszélgetésbe az oldalon.. Már nem elvárt 700+700 van, hanem kiszámlázzák előre, illetve mindenhol azt írják, hogy adatkártyával hívható leszel, közben nem. Esetleg akinek adatkártyája van, megkérdezhetné a kezelőt/telenort, hogy a hívásfogadást be lehet-e kapcsolni és ha igen, van-e vmi plusz díja.
Hónapok óta elérhető az alfa11 és azóta sem voltak képesek pontosan leegyeztetni mindent a kezelővel, hogy ne legyenek félretájékoztatva az emberek. Hihetetlen, hogy ennyire sz@rnak bele és hülyeségeket írnak. Kellemetlen dolog, mikor befizeti vki a 6000 Ft tagdíjat, megigényli a csomagot és utána derül ki, hogy hogy is van pontosan.. vagy még kellemetlenebb, ha az első számlánál szembesül vele az ember. -
Taktoj
aktív tag
válasz alisck #20177 üzenetére
Így így pontosan. Korabban telekomos elérhetőségem volt , s a net sokkalta megbízhatóbb volt mint a telenoros 11 ben. Ennyi akart lenni. A szamlazassal nem vagyok elégedett, ennyit az elmult 20 evben osszesen nem foglalkoztam elofizetesekkel mint ezzel, ezt is kisse nehezmenyezem, de valamit valamiert. A lenyeg hogy egyenlore nem veszik zokon ha nem beszelem le a minimum perceket az alfaban, s az 1335 ft os vagy mennyi 4gigas csomag ezek szerint brutto, ami szinten jo pont.
Szvsz jelenleg ez a legjobb csomag ha keveset beszelsz is kis szamlat akarsz kapni, kombinalva voip call back hivassal amcsi cimmel regelve par ora beszelgetesig versenykepes sokunknak. A kenyelemert meg tobbet kell fizetni pl dpi stb
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
gabor9991
őstag
válasz alisck #19181 üzenetére
Igen, ez az alap havidíj + korlátlan net díja.
Te is tudsz mp. alapon hívni és téged is tudnak hívni.(#19182) zombinorbi: Ezt hogy érted?Persze hogy legálisak, csak a publikus tarifák áraihoz képes tűnnek hihetetlenül olcsónak.Jobb helyeken ilyen árakat kapnak a zemberek feltöltős tarifákhoz
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz alisck #19160 üzenetére
Netegyesület éves tagdíjat kell fizetni és még van egy 254 forintos havidíj, plusz a korlátlan net díja, ennyi kb.
Nem nagyon látok apróbetűs részt.
Tehát valamivel 5500 Ft alatt van a bruttó havidíj a teljesen korlátlan csak netre használható kártyának (egyébként olyat hallottam, hogy ennek a számát lehet hívni is, csak hívást kezdeményezni nem lehet róla, de ezt csak kószán hallottam - magyarán akár VOIP-on használható is a szám teljes mértékben).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest