- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz bostone #45591 üzenetére
Ekkora adatforgalom sehol nem borítja a bilit, tehát nagyjából kizárt, hogy a szolgáltató lassít.
Rendszer alatt természetesen a Telenor előfizetés alapú sávszélességmenedzsmentjét értettem, ezt már sok évvel ezelőtt kikapcsolták.
Melyik apn-t használod? Az egyik helyett esetleg kipróbálhatod a másikat (online-net). -
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz bostone #45589 üzenetére
Gyalázatosan rossz volt a Telenor rendszere, ezért hosszú évekkel ezelőtt leállították. Ha újraindították volna, arról már tudnánk.
Aztán lehet, hogy felhívtad magadra a figyelmet néhány száz GB havi átlagforgalommal és rajtad tesztelik az újat. De valószínűbb, hogy egyéb gond lesz. -
4Grider
nagyúr
válasz bostone #45536 üzenetére
A Telenoros net mindenütt más. És nem csak helytől, eszköztől is függően. Szóval egy vagy több helyen érzékeled a problémát, milyen telefonnal vagy routerrel. És itt is leírtuk már azt hiszem, hogy hetek óta hálózatfejlesztés van, ami egyelőre inkább minőségromlást okozott, főleg több frekvenciát összefűző eszközök használata, vagy VoLTE párhuzamos használat esetén.
-
alisck
tag
válasz bostone #20333 üzenetére
Igen, ezt nyugodtan megteheted, én azt sajnálom csak ennél a flottánál, hogy ha korlátlan adatkártyát kérsz, akkor nem adnak mellé osztható kártyát...
A másik flottás ismerősöméknél ott van korlátlan is meg adatkártyával osztható is, csak az havi 15ezerbe kerül, annyit meg nem ér meg nekem... Igaz az egyikkel korlátlanul is tudsz beszélni, meg korlátlan net is és pluszba van hozzá egy korlátlan netes kártyád is... -
Taktoj
aktív tag
válasz bostone #20249 üzenetére
Csekken utoljara buntetest fizettem kb ot éve :-), a posta raérő emberek mekkája, főleg ahol én élek sajna
Szerintem korrekt, de ezek szerint az nem netto hanem brutto. S mki tudja hogy ez tulajdonkepp egy korlatlan netes csomag, ehhez kepest ez a díj több mint korrekt. Ezert egy kis szamlazasi kellemetlenseg belefer, de akit jobban idegesít ez a resze -bubo77- az messze kerulje. Annak egy problemamentes dpi vagy frondeo vagy mobilflotta.net a jó valasztas.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bostone #20020 üzenetére
Hát, ha a hónap első napján van a netcsomag fordulója, akkor valószínűleg igen. Sok esetben ugyanis nem egyszerre van a számla, és a szolgáltatás fordulónapja (legalább is a Telenornál régebben volt ilyen).
Küldj a 1730-ra egy G betűt, és kiderül aktív-e a havi kereted, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dptrsk
addikt
válasz bostone #20011 üzenetére
"Picit zabos voltam, mert microsim-ből kitörhető nanosimet kértem. Szerencsére mobilbuzi vagyok, így találtam itthon adaptert."
A telenornál tudtommal jelenleg 2 fajta SIM van:
-mini-micro
-nanoNincs olyanjuk, hogy mini-micro-nano egyben, így nem is tudtak olyat adni, s mivel a nano a legkisebb, amiből bármit tudsz csinálni adapterrel, azt küldtek.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zseko
veterán
válasz bostone #19801 üzenetére
Oké, tényleg túl tömören fogalmaztál De a netegyesületnek annyi köze van a flottához (szerintem), hogy az oldalukon lehet igényelni. A flotta elérhetőségét csak akkor kapod meg, ha megigényled. Így szinte biztos nem egy flottás ügyintézővel beszélhettél. Szerintem nem volt képben mit kérdeztél Nálam szerencsére elég normális adsl van, így nincs igazán szükségem rá, egyébként rendeltem volna. Elvileg amit el lehet bukni ha mégsem igaz, az a 6000 forintos éves tagdíj. Viszont tényleg elég nagy a visszhang a hanghívásos csomag körül.
HR24.hu
-
GardenLeo
csendes tag
válasz bostone #19801 üzenetére
Alfa11 adatkártyát használok.
Böngészés
Netrádió
Filmeket nézek
Torrent
Játékokat töltök le
Otthon osztom a netet
A Tkábel szörnyűséget cseréltem le. Számlát Telenortól kapom. Sebesség kb. 40\20. Ez sokszorosa a kábelnetemnél és olcsóbb is.
Nincs hűség, bármikor fel tudom mondani, ha nem úgy lenne, ahogyan ígérték. -
zseko
veterán
válasz bostone #19762 üzenetére
Javaslom a flegmaság helyett inkább tegyél vele te próbát. Veled ellentétben én használom az alfát, köszöni szépen, a vásárolt +net is jól működik eddig.
(#19772) bostone Ja, hogy még csak nem is illetékessel beszéltél.. Igaz azzal nem is fogsz, amíg szerződést nem kötsz, mert csak akkor kapod meg az elérhetőséget. Az viszont valóban igaz, hogy nem kis kavarás van körülötte, ám eddig jobbára egyik sem a teljesítés, hanem az árazás miatt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
heidricha
őstag
válasz bostone #19768 üzenetére
OK, bármennyire is nyilvánvalónak tűnik a magyarázat, miszerint az adatforgalom mennyisége minden adatcsomagban a teljes sebességen elérhető forgalmat jelöli; tény, hogy mindez csak spekuláció.
Amúgy mit értesz "ügyfélszolgálatos kolléga tájékoztatásán"? A Csevegőben nem találok erre nézve sok hasznosat. Egy hozzászólás van, de az nem az emelt adatcsomagokra vonatkozik, hanem az alapcsomagra.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz bostone #19764 üzenetére
Alfa
Saját tapasztalat az alapcsomagra, korlátlan adatkártyám nincs. A 100kbit nekem lényegében mindenre elég, amire napközben használom. VoIP is elmegy rajta (Zoiper, voipblazer, G729)
A leírás szerintem egyértelmű, de igaza van aki azt mondja, hogy korábban is annak tűnt, aztán jól meg is változott.
...
Választható internetes adatforgalmak (150Mbit/s)
...
korlátlan: 3655Ft
-------
Illetve a csak-adat kártyára (nincs alapdíj, és forgalmi kényszer):
3693Ft -
heidricha
őstag
válasz bostone #19758 üzenetére
Igen, és nem.
Az alapcsomagban is "korlátlan" a net, nem blokkol semennyi forgalom után, csak lelassít.
A korlátlan opcióval, ami nem alapáras, saját tarifája van, tényleg korlátlan lesz, nem lassít, vagy blokkol le sosem, annyival megy, amit a hálózat és a készülék bír. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz bostone #19673 üzenetére
Néhány napon belül megvan az új szám.
Befizeted a tagdíjat, aktiválják a tagságot. Utána megrendeled a kívánt tarifát és kb másnap már postázzák is a SIM kártyát.A számod a flotta nevén fog szerepelni, ennek lehetnek kockázatai.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
andatti
senior tag
válasz bostone #19405 üzenetére
Én kértem egy listát az egyik telenor üzletben... De igazából mindegy, mit tartalmaz a lista, attól függ, hogy a DPI flottakezelőnél mi van, mit hajlandóak adni... Én anno azért kértem routert, hogy majd beledugok kanócot... De az én routerem igazából csak egy mifi... így nincs benne... Igaz azóta csak néha hiányzott a kanóc, de a pc-hez is emiatt kellett vennem egy tp-link vevő egységet...
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz bostone #19324 üzenetére
Azért nem találod, mert másik táblázatban van.
A 2 GB-os csomagjuk 2400 Ft, a 6 GB-os 3599 Ft, a 20 GB-os 5490 Ft, a teljesen korlátlan pedig 6487 Ft.
Mindegyik csomagban benne foglalt a korlátlan e-mailezés és böngészés opció.
A 6 GB-os csomag része még a Telenor Netpajzs.
A 20 GB-os csomag része még a Telenor Netpajzson túl az éjszakai 100 GB opciós is. -
KTU
addikt
válasz bostone #19186 üzenetére
Úgy tudom nincs megkötés, főleg ha adatkártya + korlátlan opciót választod.
Belerakod valami mifi eszközbe és még otthonra is jó lehet,
de előtte nézd meg hogy ahol használnád, valójában mennyit tud a szolgáltatás ill. az adott eszköz.
Mivel mobil szolgáltatásról van szó.pl.
Telenor sim kártya ingyen: link
1500Ft feltölt,
ebből rendelni:
Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft,
Így lenne 3 hónapra 1-1-1 GB neted."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest