- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz nimfas #21294 üzenetére
Nagyrészt Budapest, több helyszín, így nincs preferált szolgáltató. Illetve az országban bárhol máshol előfordulhatok...
3-4-5GB elegendő lehet.
Mennyit szánok rá? Amennyiért megkapom azt, amit szeretnék, ha 2e, akkor 2e, ha 4e, akkor 4e, természetesen minél olcsóbb legyen, nem szórom a pénzt, de a minőséget hajlandó vagyok megfizetni, sza.ért pedig nem fizetek. -
Statikus
senior tag
Sziasztok,
notebookba kellene csak netre előfizu, sim kártya (van a notiban "modem").
4-5GB elég lenne, hűséget nem szeretnék aláírni, szolgáltató nem lényeges, gyorsaság, lefedettség fontos.
És fontos, hogy nem venném ki a notebookból, 1 percet sem szeretnék beszélni róla, tehát ne legyen feltétel a beszédforgalom.Kinek mik a tapasztalatai, mit javasoltok?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Megjött az Alfa korlátlan net sim:
Online beállítással megy, MyTelenor is, de ha NET-re átírom akkor leáll ahogy a lenti képeken is látszik, továbbá nem LTE hanem 3G-t ír ki.(online alatt LTE) Jelenleg a telefonba tettem bele (Lenovo P70)
Mivel nekem ADSL kiváltásra kell így aktívnak kell lennie az IP címnek ahhoz viszont NET-re kéne állítani....Írjak a kontaktnak?
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
A DPI Alap csomagnál (sima, 200MB nettel) a net sebessége tényleg 7/2-re van limitálva? A ma kapott szerződésen ez szerepel, de a gyakorlatban is így működik? Plusz az adatkeret elfogyása utáni lassítást olvastam már itt a fórumon, hogy nem mindenkinek olyan lassú, de ez mennyire általános? A 32/32-től azért gyorsabb a net vagy ne várjak jobbat?
-
Zeki
nagyúr
Jött az iQprotól egy hírlevél. Akciós LG K8 36990Ft-ért.
Kihagyom. -
Ittnemaz
aktív tag
hát lassan könyörgök alfa11es számláért, legalább is emailra nem válaszolnak
a kártya használhatlan, igy csak netezek vele,arra még jo
(mondjuk az is érdekes aki megrendelte a kártyát x feltelt tudva lsd. netegyesület leirása ami változott, vajon melyik érvenyes? ) -
Oliverda
félisten
Az IT & Services Company flottával, illetve a honlapjával esetleg nem tudjátok mi történt?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
cincinatus
tag
válasz DrBubo77 #21267 üzenetére
Korlátlanban magánszemélynek közvetlen a szolgáltatóval történő szerződéssel még nem nagyon láttam jobbat.
Szóval aki ki is bírja használni, annak jó ajánlat lehet.
A hátrányai, hogy 2 év hűséget kell vállalni. nincs benne EU roaming és keret felhasználása után nincs net.
Ez utóbbi miatt sejtésem szerint Vodás ajánlat lehet.
MPeter87
A csomagban foglalt 500 MB felett:
500 MB – 787 Ft, 1 GB – 1181 Ft, 2 GB – 1969 Ft
-
MPeter87
őstag
válasz cincinatus #21266 üzenetére
Tobb nettel mennyi es milyen net csomagok vannak hozza?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz cincinatus #21266 üzenetére
Nem rossz. De én azért nem estem hanyatt az ajánlatoktól.
[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
KTU
addikt
válasz nimfas #21261 üzenetére
ááá, valamit félreolvastam
Azt kértem én is.
Persze ne mondjam hogy benne van 1 Telenor számlázási ciklus, és így 2X vonják majd le."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nimfas
addikt
-
KTU
addikt
válasz nimfas #21249 üzenetére
Pár napja írtam nekik.
Alfa-11 roaming miatt.válasz:
a szerződés szerintit: [link]
a publikus: telenor.hu/roaming
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tomatos
aktív tag
Kaptam egy ilyet:
"Itt az új legolcsóbb korlátlan flotta csomag!Bruttó 6400 forint alatti összegért korlátlan flotta csomag, EU roaming mentes (Mobilflotta A)! Korlátozott számban tudunk biztosítani!
Az idei év első felében több új flotta is bevezetésre került, valamint régebbiek is módosultak kedvezően. Érdemes szétnézni, érdeklődni weboldalunkon, vagy kérje a tarifákat e-mailben.
www.mobilflotta.net - Legjobb mobilflották egy helyen!"
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
maben
csendes tag
Alfa 11hez valakinek van kontaktja? Azt megkoszonnem!
-
nimfas
addikt
Sziasztok.
ALFA11 korlátlan adatkártya ügyben küldene valaki egy kontakt infót privátban? Kit kell zavarni ez ügyben....
Előre is köszönöm!
-
Dracula72
senior tag
Alfa11-el ez a router szerintetek megfelelő?
[M-life]( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
kress
aktív tag
rossz topicba, törölve
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz huliganboy #21244 üzenetére
ennyi, talált süllyedt
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
huliganboy
addikt
-
KTU
addikt
válasz huliganboy #21239 üzenetére
Alfa-11 Adat 13 GB
2319,- Ft/hó nettó = 2946Ft áfásanNincs a neveden, de gondolom adatnál nem gond.
Ha elfogy lassítják, ennyire, adatnál és "simánál" is egyforma a lassítás.
Telenor[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Vangelis
félisten
válasz huliganboy #21239 üzenetére
Hol nem vagyunk ott?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Csak internetre milyen flotta csomagot ajánlanátok? (lehet benne beszédalapú forgalom, de arra nem lesz használva)
Max: 3000huf lenne a havi keret és ebből kellene a legtöbbet kihozni
Vagy esetleg érdemes sima előfizetések között keresgélni?
szerk:
Vangelis
MADcat
Nem hiszem el hogy itt is itt vagytok[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Skacok / Lányok.
lejárt a upc-s hűségem.
Érdemes valami flottát kötni , hogy ne kelljen megint sok évét aláírnom?
Alfa? .esetleg?
youtube a gyerekek miatt... elég sok óraFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
zeon.hu
nagyúr
Korlátlan van, de állítólag majd beállítják, ha mégis meg akarom nézni a MyTelenor alkalmazásban.
Nekem is csak online beállítás volt aktiválva, de úgy nem ment a mifiben, csak telefonban. A net apn aktiválása után egyből jó lett.
Valószínűleg az én mifim nem jó online-al (E5372), mert másnál azzal is jó.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
RiGS
tag
válasz zeon.hu #21223 üzenetére
4gb csak netes adatkártyát kértem.
A telenortól jött készülék-konfigurációs beállítás. Nálam az APN-t alapból online-ra állította.
Van értelme átállítani net-re? 2 kártyás telefonban van a kártya.Tud vki megbízható speedtest oldalt? Hol látjátok, hogy mennyi az adatlimit?
-
zeon.hu
nagyúr
-nek köszönöm a segítséget!
A flottakezelőnek is, hamar segített megoldani a gondomat.#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
nimfas
addikt
Szia!
Köszi a választ, nekem v3-as routerem van, egy villamtól elhalálozott az előző v1-es.... Jelenleg Suste OpenWrt van rajta. Remélem ezzel menni fog a dolog. Hol érdemes Huawei e3372-t keresni?
Üdv.
NimfasSzerk:
Sebességben mit bír? Fel /le
LTE category 4
kártyafüggetlen
FDD: DD800/900/1800/2100/2600; UMTS: 900/2100; GSM:850/900/1800/1900
Speed LTE FDD : Cat4 DL:150Mbps/UL:50Mbps @20M BW; UMTS: DCHSPA+:42/5.76Mbps;21M/5.76Mbps;14M/5.76M; HSUPA:7.2M/5.76M; 2G: EDGE packet data service of up to 236.8kbps
microSD foglalattal
WindowsXP,Vista,Windows7/8,MAC kompatibilis
USB Type A csatlakozó
88x28x11.5mm; 35 gramm[ Szerkesztve ]
-
davao
tag
válasz nimfas #21218 üzenetére
Üdv!
Szintén ilyen routerrel oldottam meg, amit te is szeretnél (v2.1).
Az USB portba egy Huawei e3372-t dugtam (független). Legújabb OpenWRT, Gargoyle, vagy ROOter kezeli ezt a stick-et.(A Stick oszt DHCP-n IP-t a routernek, így kb. semmit nem kell konfigurálni, azon kívül, hogy DMZ-be kell rakni a router IP címét, hogy ne legyen dupla NAT-olás )
Ha kérdésed van, keress nyugodtan, segítek, ha tudok
-
zeon.hu
nagyúr
válasz 4Grider #21222 üzenetére
Huawei Hilink alkalmazás, nincs ilyen, hogy "Mobile"
Network-APN, itt lehet hozzáadni újat, ebben "Name", "APN", "User name" és "Password" van, a két utolsót nem kell kitölteni.Szerk.
Privátban írom majd a többit, nem akarom tovább offolni a topikot.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
4Grider
nagyúr
válasz zeon.hu #21221 üzenetére
Ezek szerint beszédcélú sim kártyád van, azokon szokott alapból az online apn működni és a net meg nem.
Az ipv4/chap/online közül az online (apn) a lényeg, ha nem látod a másik kettőt, akkor azok auto módban működnek.
Én a settings\mobile\profile management alatt megtaláltam ezeket. Neked nincs profile management?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz zeon.hu #21219 üzenetére
Nem kell semmiféle hipergagyinetet sehova sem beírni, a lényeg az apn helyes kitöltése (és persze az, hogy az adott előfizetésen az apn engedve legyen).
Az én MiFimben a beállítások: ipv4 (kapcsolat típus), net (apn neve) és chat (auth. típusa). Ennyi, ennyivel már működnie kell, ha engedélyezve van az előfizetésre a net apn. Ha nics, akkor online. És természetesen a beállítás után újra kell indítani az eszközt. -
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #21211 üzenetére
Nincs további ötlet?
Hozzáadni a mifihez való android alkalmazásban a Telenor Online-net vagy online verziókat tudom.
Felugrik a telenorra, de pár másodperc után mindig azt írja, hogy nincs szolgáltatás.
A kártya biztosan jó és él is, mert most egy telefonról osztom a netet vele, arra kapcsolódik a mifi és wlan-ként osztja tovább.
(Ha esetleg telenor hipernetet kellene beírni, az nem megy, mert az az alapértelmezett és nem adhatok meg még egyet ugyanazzal a névvel, törölni viszont azt nem tudom)#?*@&!
-
nimfas
addikt
Hali.
Mobilnet kérdésem lenne.
Adott egy 1043 Tplink router openwrt-vel, ebbe kéne egy sim-es USB stick, korlátlan nettel.
Van már rá megoldás? Vagy még mindig nincs fix modem?Jelenleg ADSL van, de lassú és szakadozik is, voltak kint 5x nézték meg, ez ennyit tud (10/0.5)
DPI flottás vagyok, ebben gondolkodjak vagy az Alpha 11-ben? Nem baj ha nem kell 2 év rabláncot aláírni....
Előre is köszönöm!
-
20ár
tag
Alfa 11 - letelt a misztikus 72 óra (tegnap délelőtt 10 körül), de még mindig 100 megát ír a MyTelenor app. Tipp?
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
IQpro küldte a az adatkártyát, telefonon működik.
Viszont mifiben szeretném használni, de azt írja, hogy nincs szolgáltatás.
Gondolom beállítási probléma.
Ebben tudna valaki segíteni?
(A mifi egy Huawei E5372)#?*@&!
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz cincinatus #21206 üzenetére
10-14nél is lehet
-
cincinatus
tag
válasz Oliverda #21199 üzenetére
Akár 5-6 számmal is lehet kisvállalati "flottát" létrehozni, de kisebb flottánál még semmi extra kedvezményt nem adnak, hanem van egy előre meghatározott flottás ár. 20-30 számnál már lehet alkudozni. Közvetítő cég, vagy flottás ügyintéző kell hozzá, de ezekhez ismerős nem árt.
-
törölt tag
válasz dptrsk #21204 üzenetére
Ugyan már! Ha egy cég költségvetésében fontos bevételi tétel a hírdetés, ott már nem beszélhetünk pártatlanságról. A PH -nél már egyébként sem a pártatlanság megőrzése a tét, hanem az életben maradás. De, ekkora felhasználói bázissal akár mindhárom szolgáltatóval leszerződhet.
-
dptrsk
addikt
válasz #79335424 #21202 üzenetére
A PHnak, mivel van telekommunikációval is foglalkozó ága, érdemes pártatlannak maradnia.
Ha te telco lennél, s a fórum egy konkurens operátorral szerződik, s terjeszti a csomagot az olvasói, tagjai közt, akkor te sem lennél semleges ezzel a céggel.
Ha a PH nem egy IT profilos oldal lenne, hanem pl. virágokkal, élelmiszerekkel foglalkozna, nem lenne ilyen akadálya a flottának.
-
dptrsk
addikt
válasz Oliverda #21199 üzenetére
Nem teljesen vagyok képben, de
Mindenek előtt kell egy cég/alapítvány/szervezet, ami tárgyal, s szerződik majd a szolgáltatóval.
A kialkudott kedvezményektől függ a létszám, nyilván minél több ügyfél garantált, annál több a kedvezmény.
Szerintem elinduláshoz 50-100 előfizető kellhet alsóhangon, aminek pl. a vállalt 500 SIMre kell nőnie 1 év alatt.Ha nem lesz meg a vállalt előfizetői szám, akkor felmondják az előfizetéseket, s az egyesület kötbért is fizethet.
Érdemes pl. 1 évre szerződnie a flottának minimális vállalt létszámmal, s 1 év után uj kedvezményeket harcol ki, amikor már látja, hogy mennyien is vannak(esetleg kis növekedéssel is számol, az új kedvezmények függvényében)
-
törölt tag
válasz eszterencs #21201 üzenetére
Kár. Pedig, sztem lenne benne ráció. Pl. a flottába lépés feltétele: prémium tagság. De, annak örülök, hogy a PH olyan jól áll, hogy nincs szüksége alternatív útkeresésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest