- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Srácok DPI esetén ha soha nem voltam még a flottába és belépek két számot (vodafone) hordozva, akkor rám is vonatkozik a 6 hónapos akció vagy csak azokra akik plusz számot vesznek meglévő előfizetésük mellé?
Köszi
-
andatti
senior tag
válasz
szabacsik #17685 üzenetére
Ez csak a full 0 Ft-os csomagokra lehet igaz... Mind a 3 szolgáltatónak vannak olyan csomagjai, ahol mindegy, hogy kit hívsz, flottán belül, vagy kívül, mindig 0 Ft marad a percdíj... Cserébe jó drága a havidíj, jellemzően bruttó 9-10 ezer környékén kezdődik. Néhány kiváltságos cég, illetve zárt flottában lehet megoldani 5 ezer alatti havidíjból...
-
Csabi1984
addikt
válasz
mike1334 #17690 üzenetére
De folyamatban van a belépésem a Telekomtól, de volt előtte már egy DPI előfizetésem aminek a kártyáját elhagytam a régi (6610i) kártyafüggetlen telefonommal együtt. Így már csak 1 kártatfüggetlen készülékem lenne 2 előfizetéssel! De mivel a 30-as számom ami ismert mindenkinek így meghoztam a lépést és azt vitetem be a DPI-be mint telefonszám a másik meg nyugdíjba vonul.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok, hamarosan elérkezik az idő amikor megszeretném szüntetni a már "Szüneteltetve" lévő DPI-s számomat mert a telekomos számomat fogom továbbiakban használni. 1220-at felhívom azon belül mi a teendőm?
-
MPeter87
őstag
válasz
szabacsik #17687 üzenetére
Egy cég tud neked kínálni több lehetőséget is, akár több szolgáltatótól is, de ha két olyan előfizetést választasz, amik nem ugyanannál a szolgáltatónál vannak, akkor biztosan nem lesz ingyen beszélgetés egymás között. Utána kell járni, meg kell kérdezni, hogy a kínálatból melyik csomagok között van ingyenes beszélgetés.
Javaslom neked is az olcsomobilflottak.hu-t. Olvass vissza 10-20 hozzászólást. -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Most találtam ide. Idáig is flottában voltam (talán katolikus vagy mi a neve), de látom, hogy a fejlécbe van olyan, hogy mindhárom szolgáltatónál levő flotta csomag. Ha teszem azt ugyan abban a flottában van egy telenoros és egy telekomos és azt írja flottán belül ingyenes a percdíj akkor abban az esetben is 0ft ha más szolgáltatónál vannak?
-
MPeter87
őstag
válasz
kaposznyak #17683 üzenetére
Ők szerintem megbízhatóak, azért mertem ajánlani. Nekem is van rajtuk keresztül már 2 előfizetésem.
-
w.miki
veterán
DPI flottával kapcsolatban lenne kérdésem.
Hívásrészletezőt lehet kérni ingyenesen a Telenortól, vagy mástól kell, esetleg a neten meg lehet valahogy nézni a részletes híváslistát?
Hogyan működik ez? -
MPeter87
őstag
válasz
kaposznyak #17676 üzenetére
Kapcsolatban vannak nagyobb cégekkel, egyesületekkel stb és némi csatlakozási díj fejében segítenek csatlakozni a megadott flottákhoz. Küldenek majd egy igazolást a belépést követően, amit kinyomtatsz, aláírsz és bemész vele a helyi szolgáltatóhoz és szerződsz.
Hogy miért NE olyat válassz, ahol a hívószám tulajdonjoga átruházásra kerül: [link] -
atus72
őstag
válasz
Viktor0610 #17678 üzenetére
ráhordozás, de szép szó
olyan mint a túltoltuk, rátoltuk Béláim....
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Mai nappal eliintéztem 50% ban a szamhordozàsi műveletet. Meg kaptam új készüléket is. Mondta a hölgy jelezzejlk vissza ha esetleg valamiért nem sikerült az átadás. Hűségem nem volt a t-mobilenàl számla befizetve. Mi van akkor ha meghiúsulna itt van egy telefonom és az ideiglenes számom. Két napot adtak a folyamatra 16.án es 20 ig vagy órától indul el a folyamat.
-
kaposznyak
aktív tag
-
MPeter87
őstag
Magánszemély esetén a cégük nevén lesz az előfizetésed/telefonszámod, nem erőltetném.
(#17657) kaposznyak
Szia!
Ha ugyanolyan előfizetést kötnek (flottásat), akkor ingyen beszélnek egymással. Általában egy cégnek több csomagja is van, ezek nem tudom minden esetben ingyen beszélnek-e egymással, meg kell kérdezni, de amennyiben nem, az is megoldás lehet (bár kicsit macerás), hogy apa korlátlan, anya megcsörgeti, apa visszahívja és ingyen volt. Sok cégen keresztül vannak elérhető flottás csomagok. Az olcsomobilflottak.hu oldalon keresztül be tudsz kérni egy rakás ajánlatot, kb 30, mind3 szolgáltatótól vannak ajánlataik. A cégesként megjelölt előfizetésekre vállalkozó is tud szerződni, kivéve a telenorosakat. Ha megvan a kiszemelt korlátlan csomag, kérdezzétek meg, hogy van-e olyan kisebb díjcsomag, amivel ingyen beszélnek egymás között. Ha más céget is néztek, célszerű olyat választani, ahol az ügyfél közvetlenül a szolgáltatóval szerződik, az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
-
davao
tag
Ennyi információm van sajna: (de szerintem T-mobile-os flotta
A cégeket közvetlen szerződtetjük a szolgáltatóhoz.
A magánszemélyek velünk szerződnek és mi számlázzuk ki a forgalmukat, amit e-mailben küldünk ki és átutalással lehet rendezni, szegedi ügyfeleinknek személyes befizetést is tudunk biztosítani.
A céges és a magánszemélyes előfizetések egyaránt ingyen beszélnek egymás között.
Ügyintézési díj:
Cégeknél bruttó 11.000 Ft
Magánszemélyeknél 0 Ft
Kaució:
Cégeknél 0 Ft
Magánszemélyeknél sim kártyánként
„A csomag” 3300 Ft
„B csomag” 5000 Ft
„C csomag” 10000 Ft
A kaució összegét felhasználhatjuk:
- rendezetlen számlájának kiegyenlítésére
- flottából való kilépéskor visszaadjuk
Amennyiben ön magánszemély:
Telenor / Vodafone
-Kártyás, számlás: be kell mennie a T-mobilba számhordozást kérni a saját nevére KÁRTYÁSRA, ennek a díja 4080 Ft (helyszínen fizetendő) amely 2700 lebeszélhetőséget tartalmaz. Amikor megtörtént a számhordozás jelezni kell felénk és mi intézzük a telefonszám beemelését a flottába, a le nem beszélt összeget jóváírjuk a flottában az első számlájából.T-mobile
-Kártyás, számlás: ellenőrizzük van-e bármilyen hűsége és mi intézzük a telefonszám beemelését a flottába. -
davao
tag
válasz
DonJoker #17664 üzenetére
További infók: iroda@hamartrade.hu
TÁJÉKOZTATÓ
MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Hangalapú díjtáblázat, amely bruttó árakat tartalmaz.
„A” díjcsomag „B” díjcsomag „C” díjcsomag Havidíjak
Havidíj
1.651 Ft 2.540 Ft 10.795 Ft
Lebeszélhetőség (belföldön minden irányban)
0 Ft 1.428 Ft (kb.140perc) korlátlan
Flotta tagok közötti korlátlan beszélgetés díja
0 Ft 0 Ft 0 Ft
Havidíjban foglalt internet (túlforgalmazási díj nélkül, lassulással)
100 MB 100 MB 1 GB
Ingyen SMS (minden irányban)
30 DB 30 DB korlátlan Hívás percdíjak, másodperc alapú
Hálózaton belül
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft
Belföldi más mobil hálózatba
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba
22.86 Ft 10.16 Ft 0 Ft SMS díjak
Hálózaton belül
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft
Belföldi más mobil hálózatba
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba
25.4 Ft 19.05 Ft 0 Ft Havi adminisztrációs díj
Havi adminisztrációs díj
635 Ft 635 Ft 0 Ft Havidíj összesen
Havidíj összesen
2.286 Ft 3.175 Ft 10.795 Ft
Kiegészítő adatmennyiség (havidíjon felül, bruttó ár)
500 MB
1.892 Ft 1.892 Ft -
1 GB
2.032 Ft 2.032 Ft 0 Ft
2 GB
3.175 Ft 3.175 Ft 3.175 Ft
Mobilinternet díjtáblázat, amely bruttó árakat tartalmaz.
Adatmennyiség 7 GB 12 GB
Havidíj 4.267 Ft 6.604 Ft
Havi adminisztrációs díj 380 Ft 380 Ft
Havidíj összesen 4.647 Ft 6.984 Ft -
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
Buszreklámon láttam olyat, hogy Városok flottája.
Az FB-n is reklámozzák magukat.
Havidíj: 3175; 140 perc lebeszélhető, 10.-Ft-os percdíj minden irányban. Havidíjban van adatforgalom is. Kérdés, hogy mennyi?
Valakinek esetleg bővebb infója róluk? Mennyire megbízható a cég?
Köszönöm! -
Csabi1984
addikt
Sziasztok vett valaki készüléket DPI-nél úgy hogy közbe számhordozás is volt
?
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Sayuar #17656 üzenetére
Udv!
1. Szerintem nagyon is jol hasznalhato, 200Mb-os alap netcsomagom van, engem ~35kb/s sebessegre korlatoznak, altalaban rogton az elso napNetradiot 192kbps minosegut siman viszi.
2. Szerintem ugyan ugy kell bohockodni, ezt nem tudom.
3. Ha nem veszel keszuleket, akkor alapcsomagnal nincs huseg. -
mike1334
veterán
Dpi-nél megvan a kontakt és még a régebbi belépésből az excel tábla. Szüleimet szeretném beléptetni még az akció ideje alatt. Lehet kapásból küldeni a kitöltött táblát a kontaktnak? Illetve szerintetek még van esély belépni az akció alatt?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Sógorom KATA-s kisvállalkozó. Feleségének és neki kéne valami jó megoldás, amivel egymás között ingyen, illetve a sógor az ügyfelekkel szintén ingyen tudj beszélni, minél olcsóbban.
Lehet-e mindezt valamiféle flottában vagy sima ALL-IN tarifa bármely szolgáltatónál?
Köszi.
-
Sayuar
senior tag
Üdvözletem!
Egy ideje gondolkodok a DPI-n.
Pár kérdés:
- a korlátozott net mennyire használható? Pl. rádió, fórumok, híroldalak...(youtube meg hasonlók nem érdekelnek).
- van egy 20-as számom (pre-paid), ami 10 éves. Így /hogy régi előfizetés/ is el kell játszani a szolgáltatóváltást, vagy be lehet ugrani bohóckodás nélkül is?
- még mindig lehet hűség nélkül szerződést kötni?Köszönöm a válaszokat.
-
tusik
tag
válasz
bajnok00956 #17654 üzenetére
Köszönöm.
A segitséget te ajánlottad fel, csak a legutolsó dolgot a csatlakozáshoz még mindig nem küldted el. 2 hét amire megkapod a papírt ezt irtad. Lehet én vagyok láma de a posta 2 nap alatt postázza a levelet. Tehát ha akarok valamit akkor véghezviszem. Nem akarásnak meg tudjuk mi a vége. Nekem meg lépni kellett. A DPI még mindig kedvezőbb mint ami eddig volt. -
tusik
tag
válasz
vadcitrom #17643 üzenetére
Nekem csak 1 hordozásom volt, T-től DPI-be. Csütörtökön elküldtem az igényem és következö héten csütörtökön hivott a DPI-s ügyfeles hogy mikorra kérem a futáros kiszállitást. Hétfön meg is jött. A következö hordozásommal kapcsolatban (ha lejár a hüségem Voda) abban maradtunk a DPI-s ügyfelessel hogy ha aktuális lesz akkor hivjam. A héten csütörtökön beszéltünk és hétfön hozza a futár a sim kártyákat. Naggyábol nekem ennyi volt 4 szám hordozása.
-
carr
őstag
pár ember alatt nem 10 vagy 1-2 értettem, de gondolom ez egyértelmű.
-
carr
őstag
válasz
MPeter87 #17649 üzenetére
Tapasztalom a kisasszony hozzáállásából.
Már az első alkalommal nem volt korrekt, mikor írtam.
Érdeklődtem, egy nagyon kedvező (csodálkoztam is) csomag miatt, (gondolom beetetés) de csak az jött, hoogy az már réégen nem elérhető.
Gondoltam magamban, hogy akkor a túrónak van még fenn, ha ebből éltek?
Mindegy. Gondoltam, puding próbája...
Hagyom is.Válaszom az előbbi válaszára:
Szia.Ha hozok ~100 embert (mondtam valamit),akkor neked nem éri meg elengedni 5-6 új ügyfelet.
Ha korrekt a flotta, akkor úgyis jönnek maguktól, nem kell kötéllel összefogdosni őket.
értem. Végülis, ebben nincs semmi üzlet. 100 új ügyfél kevesebb, mint 5-6.(megállapodás úgy szólt, ha viszem a családot, (5-6 ember gyerekekről még nem is volt szó) akkor leszervezem, küldök pár embert, és kapok cserébe kedvezményes, vagy elengedett belépési díjat.
Ki a kevesen hű, az sokra bízatik ezután.(Mt 25,21)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- SörcsaPH!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest