- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fifi
őstag
BUMM korlátlan. 1 perc a regisztráció és látod az árakat.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
KÜF oldalán regisztrálva láthatók az árak.
De egyszerűbb, ha megnézed az összefoglalóban lévő táblázatot, abban frissek a KÜF árak.Szerk: Mivel hordozol, elérhető számodra a BUMM tarifa is.
-
cs.zs.
veterán
-
-
kano
nagyúr
Szerintem a KÜF úgy értette, hogy Yettel irányból megtelt a flotta. Ha hordozol, akkor eddig be lehetett lépni. Bár már lehet, hogy közben tényleg megtelt a maximális létszám.
Nekem sem igazán opció egyik csomagjuk sem, egy valaha volt flottából a saját nevemre került az előfizum (a csomag maradt) és ehhez kaptam még kedvezményeket (a legutóbb 15GB netre sikerült alkudni velük az eddigi 5GB-ot). Nekem fontosabb az alacsony havidíj (1750 Ft), mint a korlátlan beszélgetés.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Biztos jó ügyfél volt az illető, hogy ilyen ajánlatot kapott.
Pár éve egy drágább flottában voltam, amikor felhívtam a Telenort, hogy fel akarom mondani, mert találtam olcsóbbat, azt se mondták, hogy vakablak. Nemhogy az ügyfélmegtartók felhívtak volna.
Pedig amikor 8-10 éve egy munkahelyi flottából kellett kilépnem, akkor hívtak az ügyfélmegtartók és próbáltak is jó ajánlatot adni, csak akkor sokan mentünk át egy másik szolgáltató flottájába, akiket gyakran hívtam, így nem alkudoztam velük. -
4Grider
félisten
Felhívod őket és megbeszéled velük.
Hűség nélkül már azért nem adnak adatsim-et, mert úgy állapodtak meg a szolgáltatóval (gondolom az árért és a belépési díj elengedéséért cserébe). A korlátlan egy év hűséggel 5000 Ft + 250 Ft ÁFA. Flottánál az egyedi igények felejtősek, hiszen 2-3 éves keretszerződések vannak. -
totron
addikt
Ez jó kérdés. Egy nyáridény-csomagi ötletet tényleg érdemes lehetne megfontolni, a hűségmentességből azonban visszaélés alakulna szerintem, azonfelül rárepülnének a lehetőségre notórius tartozás-halmozók is. A Digi-metodikát meg csak a Digi tudja hozni. Nyilvános flottánál nem működne (a vállalhatatlan ügyfélkezelést ne tekintsük működőnek), amelyik meg kínál ilyet, az jellemzően megmarad kicsinek-közepesnek, nem hirdeti tovább magát pl. Számlakontroll. Akinél nincs más lehetőség, ott hűség nélkül is stabil az igény - ezek %-os aránya is érdekelne - hosszútávú az együttműködés, a piac javát viszont a mobilelérést másodnetként használók teszik ki. Ami álomszerűen letisztult és egyszerű a júzernek - korlátlan, zéró megkötés, fix ár mellett, hűségtelenül - az jellemzően a szolgáltató-viszontszolgáltató oldalán előnytelen, ez mindig is így lesz, kevés kivétellel.
-
-
Fifi
őstag
És még a belépési díjjal nem is számoltál
EQ belépés 5000,-Ft + korlátlan 4 hó x 5.250,-Ft + 4GB 8 hó x 1121,-Ft = 34.968,-Ft.
Tehát 4 hónapra vetítve 8.742,-Ft <-> Voda 500GB 4 hó x 8000,-FtEz az első év. Ha tuti 4 hónapon túl nem kell egy bit sem, akkor a Voda jobb választás, ha beleférsz az 500GB-ba és a következő évben nem kell internet.
Ha a következő évben is kellene, akkor már EQ belépést sem fizetsz, így 4 hónapra vetítve már csak 7.492,-Ft lesz a havidíj, hűség nélkül és a többi 8 hónapban is van neted.
A Telekom térerő meg irreleváns, hisz EQ Telenor hálózaton működik.
-
nimfas
addikt
"Egy kérdés: a SIM kártya azonosító az ami a SIM hátulján van, 9 számjegy? Én azt írtam be."
V: Megkérdeztem E. Pétert az EQ flotta egyik "emberét", oda nem kellett semmit írni, csak a telefonszámot a második oldalra. ;-) De szerintem abból sem lesz baj ha beírtál valamit. Továbbá elég volt 1 iratot beírni, pl. személyi....Üdv.
-
Dracula72
senior tag
Nem biztos, hogy mindenkinek jobb.
Nekem jobb, mert nincs hűség, kártya nevemen, belföldi 100sms, netezni wifivel szoktam, ez 3000ft-ért nekem jobb 5377ft-helyett és az sms nem csak hálón belüli.
Tehát nekem olcsóbbPárommal már 2x2377ft-ot spórolunk
(2 gyermekemnek veszek valamit aminek örülnek az már dupla öröm nekem)
-
petir
senior tag
Én azt gondolom ha kitöltöd ezt a papírt bescanneled elküldöd nekik mailban akkor intézik.
Amúgy kezd olyan érzésem lenni , hogy a teleorr kicsit nyírni akarja a létszámot...túl nagy lehetett a flotta és nem akarnak ennyi pénz kiengedni... lehet ezért nem hívnak mindenkit... 🤔
-
Kedves Tagok !
Közelednek az ünnepek és aki szeretne élni a készülék vásárlási ajánlattal ,annak előtte át kell kerülni a Credit Prime dolgozói csomagunkba ! Változatlan feltételek, mellett változatlan áron , 12 hónap hűség vállalása mellett ! Részletre is vásárolhatsz tőlünk készüléket 24 hónap hűség vállalása esetén ! Ezt két módon teheted meg: megvárod a Telenor hívását, vagy a csatolt dokumentumot letöltöd, és kitöltve visszaküldöd az alábbi címen. Néhány nap múlva az előfizetés már a nevedre kerül és élhetsz az ajánlattal.
Dokumentum letöltéséhez klikk IDE!( ennek feldolgozása után élhetsz részletfizetési akcióval )
https://docs.google.com/file/d/1ZU2_3C0CgtQUeQCPqwTn5BLsi5A6kMwF/edit?usp=docslist_api&filetype=msword
Kitöltött dokumentum feltöltése:
https://www.telenor.hu/online-ugyintezes/szerzodesmodositas
Előnyei a folyamatnak:
nem kell a szolgáltató hívására várni , és visszakerül a nevedre a kártyád tulajdonjoga ugyan abba a tarifa csomagba maradsz amiben eddig is voltál !
Cégek esetén elszámolhatóvá válik a számla, nem kell engedély az ügyintézéshez!
Céges és lakossági előfizetésnél is mindet magad intézhetsz!
Élhetsz a kamatmentes készülék vásárlási akciókkal ! Karácsonyi akció - 20.000 Ft!
Készülék árak, akár kamatmentes részletfizetéssel:
https://static.telenor.hu/documents/ZG9sZ296b2ktZmxvdHRhLWFybGlzdGEyMDIwMDgxMy5wZGY/dolgozoi-arlista-20180628_6ls4l5dd.pdf?v=94
* A „Kedvezményes dolgozói számlás ajánlat 2 év hűséggel” árból jön le a kedvezmény.
Tarifa csomag árak:
https://drive.google.com/file/d/1GCkWHM3ua3U0rm2VMybbnOIDO8--p4ai/view?usp=drivesdkÉn ezt találtam a fb-on náluk
-
4Grider
félisten
Azért feltételes módban fogalmaztam, mert én céget képviselek feléjük, ezzel a nyomtatvánnyal tehát nem tudok mit kezdeni. Ha magánszemélyként lenne náluk az a tucatnyi előfizetésem, akkor nem nehéz kitölteni és visszaküldeni nekik. A NASA-nak nem küldheted, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Mint ahogy a fejlécben szereplő információk nélkül a Telenor sem...
-
Nekem is csak sms jött én bejutottam a fb csoportjukba és letöltöttem a papírt amit ki kell tölteni, de mikor már simkártya számot meg ilyen szarokat kértek elengedtem. Majd hívnak ha akarnak valamit. Már egyébként kerestek 1 másfél hónapja, de akkor még nem tudtam mit akarok ezzel a számmal. Most már kitaláltam, hogy megtartom.
-
petir
senior tag
Szia ,
Marad minden , ugyanannyit fogsz fizetni !
DE
- egy év hűséget kell aláírj
- visszakerül a nevedre a kártya tulajdonjoga
- hozhatsz majd ki készüléket
- lesz személyes ügyintéződKb ennyi a lényeg - ha még nem hívtak majd hívni fognak - és telefonos szerződéskötés lesz..
-
-
hemaka
nagyúr
Szamlakontroll: korlatlan/18GB eu, nincs belepesi, nincs huseg, csak adatkartya br. 5100Huf, kuldik a kartyat ajanlottan par nap mulva, utalassal lehet csak fizetni.
Elvileg modemet is tudnak biztositani(gondolom plusz penzert), legalabbis tolem kerdezte a srac, hogy mibe szeretnem majd hasznalni, van-e kutyum hozza.
Kb ennyi jutott igy eszembe hirtelen. -
Igen, csak annyi a történet, hogy nem a fórumon használatban megmaradt EQ a cég neve, hanem az általad csillagozott, ennyi
mivel itt mindenki EQ-ként ismeri, ezért célszerű ennél a megnevezésnél maradni továbbra is. A tapasztalatok is így egyszerűen visszakereshetőek maradnak az újak számára.
-
Fifi
őstag
Mi márciusban vittünk több számot az EQ-hoz és már akkor sem stimmeltek a Telenor által kiszámlázott havi díjak a facebookon közölt és itt is belinkelt táblázatukhoz, illetve a szerződésünkben is szereplőhöz képest.
Telefonos kérdésemre nekem is a roaminggal kapcsolatos változások miatti árváltozást említették, de erről tájékoztatás nem érkezett.
Többszöri kérésemre frissített táblázatot sem kaptam és a facebookon sem módosult. Ha olvassátok (Tímea, Péter) lehetne frissíteni azt a táblázatot már, így nem kellene magyarázkodni!Az eltérés nem vészes, így nem reklamáltunk, mert a telefonálási szokásainknak megfelelő, számunkra ennél jobb előfizetés nem volt elérhető, de cikis, hogy őket ajánlva ismerősnek mondani kell, hogy ne lepődj meg, ha nem az lesz a havi díjad, amit a táblázatuk tartalmaz.
Az általam tapasztalt fix eltérés márciusban a táblázathoz képest az alábbi volt:
Aktív XXS 2GB csomag: bruttó 2.908,-Ft, tehát 8,-Ft-tal több
Aktív XS 4GB csomag: bruttó 3.195,-Ft, tehát 156,-Ft-tal több
Aktív M 13GB csomag: bruttó 4.241,-Ft, tehát nincs eltérés
Unlimited XS 4GB csomag: bruttó 6.497,-Ft, tehát 157,-Ft-tal több
Unlimited S 7GB csomag: bruttó 6.999,-Ft, tehát 1,-Ft-tal kevesebb
Unlimited M 13GB csomag: bruttó 7.543,-Ft, tehát 3,-Ft-tal többAzóta már csak a fentiek közül az első két csomaggal vagyunk náluk és azok azóta is ezekkel a konstans eltérésekkel árazódnak. A többi csomag jelenlegi áráról nyilatkozni nem tudok.
A csomagok díja nem változott attól, hogy papír alapú számlázásról elektronikusra váltottunk, pedig ez esetben posta és papírköltséget is spórol a Telenor. Igaz ehhez a flottának semmi köze ...
-
Tombi
őstag
"mexel: Az eq-nál lépett be most valaki az XS csomagba? Ha igen mennyiért kapta? a táblázatukban 6340 van, de van aki azt mondta ő 6500 kapta mert valami emelés volt."
Sajnos engem is érint 6497,40 Ft-os számlát kaptam, első hónapra.
Holnap hívom őket, hogy miez, nem erről volt szó...XS csomag 6340 Ft. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest