Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeki

    nagyúr

    válasz MPeter87 #17161 üzenetére

    A korlátlan böngészés és email a Telekomnál van, havi 1890Ft, de ez alá kell egy normális net, mert ez csak kiegészítő.

    Telekom:
    Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag.

    Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak.
    Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail.
    A számlázás a bekapcsolás hónapjában a bekapcsolás napjától a hó végéig történik, míg a kikapcsolás hónapjában teljes havi előfizetési díjat kell fizetni, akkor is, ha a szolgáltatás kikapcsolásra kerül a hónap közben.

Új hozzászólás Aktív témák