Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
-
perge666
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor egyforma sem gond úgy látom,köszi neked is.
Hátul forgásiránnyal ellentétesen kell felrakni ez biztos?Fura. -
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet, hogy a különböző boostereken (rocket stb) van némi eltérés a gyári gumiméretben, de a legtöbb leírás 130/90-et ír hátulra. Mondjuk te újonnan vetted, elhiszem, hogy a tiedén 120-as volt hátul is gyárilag.
"elől a bejelölt forgásirány szerint, hátul pedig fordítva"
Ez így azért nem igaz. Vannak gumitípusok ahol valóban ez a helyzet (pl Continental ContiTwist), ezeknél valóban nem mindegy, hogy hova kerül a gumi, előre vagy hátulra. De ezt a dolgot a a gumi típusa határozza meg nem pedig a motor...
(#73196) perge666 "Ilyen kismotoroknál a sportlégszűrő nagyon de nagyon nem ajánlott.Gyári légszűrőház kell hogy meglegyen."
Ez így van. Az egészen komoly 70-es 20 lovas tuningoknál már van értelme, de a gyári 50-es illetve a 70-es öntöttvas hengeres alap illetve közepesen tuningolt motoroknál az ég világon semmi. Parasztvakítás az egész plusz nyűgökkel megspékelve.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
perge666
üzenetére
Elöl-hátul 120/90-10, elől a bejelölt forgásirány szerint, hátul pedig fordítva.
A súlyom egy dolog, de én lassabban megyek. Ugyanezt a mozgási energiát kisebb tömeg nagyobb sebességgel éri el, viszont nem mindegy, hogy én 50-nel megyek bele egy úthibába, vagy te 70-nel.

mokus1: akku gyenge, berugóról indul - tehát önindítóval nem megy és nem lehet tudni, hogy egy 4k-s akku az oka, vagy valami más. Sport ez+az, tehát nem gyári állapotú, a fene sem tudja, mi van benne.
Ettől persze még lehet jó. -
-
perge666
veterán
válasz
mokus1
üzenetére
Szerintem simán lehet venni 100K-ból 1 szezonos motort,sőt többet is elmehet,csak itt nagyok az igények.
Gondolom nem csillivillit szeretnél.
Motorikusan legyen jó.....Ha nem vagy nagy súlyú,simán jó lehet a kiskerekű robogó is,de ahogy írták a kátyúkra nagyon figyelj.
100 alatt elég jó ilyen kismocikat lehet venni : Yamaha Jog,Honda Dio,de 100 körül már van Yamaha BWS,MBK Booster,vagy akár az Aprilia SR-ből a legrégebbi az Old SR,nekem volt ilyenem is,nagyon jó gépek és ezek már úgymond nagyok. -
Tamás9x
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
A festés és a króm némi kívánni valót hagy maga után, télen + esőben nagyon nem ajánlatos használni.
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Miert mit ajánlanátok? Egyébként hangsúlyozom hogy ez csak az idei szezonra lesz. Jövőre nagyobbat veszek.
-
Tothgera30
veterán
válasz
Tamás9x
üzenetére
Több helyen nézegettem én is, ahogy látom a "Honda blokk" koppintás szinte minden hasonló távol keleti 4T motorkában szerepel, erről panaszt nem halottam még. A felfüggesztésre, vázra, és körítésre olvastam negatív véleményt. Bár gondolom gondozásmentesebbé téve, gyakori átnézéssel nem lehet nagy probléma. Végsebességet én több helyen 65km/h-t látok, bár ez lehet "ahogy sikerül" szabvány.
-
perge666
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Na jó,de te nem is vagy átlagos súlyú fickó.
Ha már itt vagy,meg tudnád mondani hogy hanyas első és hátsó gumi van a mocin?
Nekem az első 120/90-10,a hátsó pedig 130/90-10.
Azt hittem hogy egyforma kell rá,de lehet hogy igen,csak erre már mást raktak.
A jelenlegi gumik már szó szerint életveszélyesek,annyira el vannak kopva,meg ki is vannak repedezve,a hátsó ráadásul defektes is. -
macilaci78
nagyúr
válasz
perge666
üzenetére
És Budapesten használom és van tapasztalatom.
Macskaköves utat kerülöm, a budai rakpart a Rákóczi híd felőli végen kriminális a keresztbe bordázottságával, mint egy vad ló... Az első sárvédő orrát leveri a fölötte lévő idom, mert a teleszkóp benyomódik annyira, a hátsó kerék fölötti idomba is bele tud érni a kerék, hídon alapvetően ne akarj a nyomba menni...nyogo83: a fékfolyadék kémiai értelemben sav.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Repsol600
üzenetére
Anyag függvényében egy hegesztés talán még érdekes lett volna, vagy valami csavaros megoldás, de azért a szilikon necces

Találtam egy threadet, óra kristályüveg és epoxy szerepel bevált alapanyagként [link]
Mindenki: köszönöm a biztosítás véleményeket, sikerült 3300-at kalkulálni, így már egész jól hangzik

-
Repsol600
addikt
Ok, akkor kuka.

Ha meglesz a csere azért majd beragasztom, kíváncsi vagyok bírta e volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Repsol600
üzenetére
En a mihamarabbi cserejet javasolnam, nem menet kozben vizsgalnam a fekfolyadek erroziv hatasat a kulonfele szilikon tomitokre es ragasztokra.
A fekfolyadek egy eleg erdekes dolog, sokmindent meg tud marni, lehet nem talalkoztal meg megmart festeket ahova racsopogott. Van, hogy berohadt, rozsdas csavarokat azzal aztatok meg, es kijonnek mint a kisangyal.
(Dizelek tizeneves gyari izzitogyertyait beszakadas nelkul szedtem igy ki sokszor, fel nap "aztatas" utan)A DOT 3/4/5.1 glikol-eszter/polietilen-glikol bazisu, DOT 5 pedig szilikon(de ezt eleg keves helyen hasznalhato, nem lehet sem keverni, sem olyan helyen hasznalni ahol a tobbit.)
Ennek ellenere lattam mar bator embereket, akik 5 forintos vagy 100-ast ragasztottak epoxival az ablakocska helyere, viszont nem szeretnek a helyukben lenni, amikor kiderul, hogy a ragaszto megsincs baratsagban a fekfolyadekkal.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy főfékhenger aminek betört a kis ellenőrző ablak az elején. Ha vágnék egy kis műanyag korongot és beragaszanám K2 szilikon tömítővel akkor az kibírná? -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas kínszenvedés után végre vettem egy robit, egy 2016-os NRG DD-t.
Az olajlampa fel-fel villan. Milyen ajánlatok bele?
Illetve ha tudtok javasolni Bp-n egy ajánlott szerelot, azt is megköszönném ;)Köszi előre is.
-
-
-
perge666
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Dehát neked is 10”-osak a mocid kerekei.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Tervezek egy robogót venni. Csak idénre jövőre vagy B125 vagy A1-et talán megcsinálom. Most nincs rá időm minél hamarabb robogót szeretnék mert baromira unom a dugót pesten.
A keret kb 100k a motorra. Amit néztem: Benelli 490ac, suzuki ap 50s vagy piaggio zip. Keewayt és társait gondolom hagyjam?
Olyat szeretnék ami viszonylag könnyen mozog és azért ha lehet menjen 70et is. Illetve az úthibákon se bukjak orra.
Mit javasolnátok így egy szezonra?
-
Vismajor01
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Kötelezőt egy évre lehet kötni, szal nem hagyok ketyegni semmit, egyszerűen ennyire fizetem. Nekem vmi 5500 ft, itt a fővárosban.
27 vagyok, 1 éve van jogsim, nyolckerben lakom, autót meg se próbáltam

-
macilaci78
nagyúr
válasz
flegga92
üzenetére
Mi is így vagyunk ezzel. Budapest, XI. ker, első autó, de 10+ éves jogsi, balesetmentes előélet, az autót a tulaj mellett +1 fő vezetheti. 20 éves autóra 80k az éves kgfb.
A robogó ugyanígy.Beletettük ezt a +1 főt, mindkettőnknek van jogsija, mindkettőnk vezetheti mindkét gépet, ne ezen a pár ezren múljon a jogi hercehurca, ha baj történne.
Öcsém feleségének nincs jogsija, ott erre nem volt gond.
-
flegga92
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nálam ilyen kikötés sincs. Lakóhely sokat dob rajta. Én egy 15 ezres városból költöztem megyeszékhelyre akkor a robogó 500 Ft-al emelkedett, a kocsi meg 45-ről 50 lett.
Ugyan ilyen kocsira hasonló korú ismerősom a fővárosban 80k-t fizet. -
flegga92
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Itt nincs bonus-malus, max a jogsi megszerzésének időpontját és a lakóhelyedet nézik és ez alapján kapod az ajánlatot.
Én anno friss jogsival 14 évesen, ami 13 évvel ezelőtt volt, 5-6k körül fizettem, aztán ahogy meglett a B-s jogsi szépen leugrott 3k környékére, azóta stagnál, évente +/- 100 Ft eltérés van. -
huniross
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
3572 ft egy évre. Eszembe sem jutna vacakolni a lemondással, meg az újrakötéssel ennyiért.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Kötelezőről jut eszembe, télire is hagyjátok ketyegni, vagy eladjátok és tavasszal megint megveszitek? Esetleg a bonus-malus kompenzál annyit, hogy megérje egész évben biztosítva tartani? Csak elméleti kérdés, eddigiek alapján mindössze évi pár napot használnék egy Simsont, hasonló trendeket feltételezve 1k alatt lehetne a bizti, ha néha közúton akarnék menni vele, nem kéne 5-10k körül semmiért fizetni... Ok, lehet túlzás, mert tényleg aprópénz, de erről sehol nem találtam infót

-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Kobun1980
üzenetére
A masodik amit a legtobb nyomtatvany boltban meglehet venni, kb az a "hivatalos", annyi kulonbseggel, hogy abban hianyzik 1 sor, a vevonek es az eladonak fel kell tuntetnie az allampolgarsagat(2 v 3 eve kotelezo).
De az az igazsag, hogy ezeknek a reszleteknek nincs nagy jelentosege egy segedmotornal. Nyugodtan hasznalhatod barmelyiket.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom nagyon hülye a kérdés, de inkább vállalom :)
Használt robogó 50 ccm vásárlásakor az adásvételi megírása után van valami egyéb hivatalos teendő?
Illetve egy mintát tudnátok linkelni? Csak azért mert mindenhol , ahol eddig találtam, motorkerékpárral kapcsolatos teendők szerepelnek.Köszi előre is!'
-
zoltanz
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm és nyogo83-nak is!
Hiányolom is a töltöttség visszajelzőt, ami csak jobb típusokon van. -
suste
veterán
válasz
nyogo83
üzenetére
Sziasztok!
Volt ez a kihézagolós téma, hogy mikor jó, vagy mikor nem.
Írtátok a szíj szélességet, volt is kép róla, de én 2 dolgot szoktam tapasztalni:
1: túl vastag hézagoló -> túl hosszú dob útvonal -> nincs előfeszítése a rendszernek -> a görgők elkezdenek kopogni (elég feltünő hiba)
2: túl vékony hézagoló -> túl rövid dob útvonal -> nem tud visszamenni alapra a szíj -> alapjáraton is forgatja a kereket (elég feltünő hiba ez is)Ezek a tünetek csak az extrém rossz beállításora igazak, vagy lehet ezek alapján csinálni a beállítást?
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nagyon köszönöm meg is vettem

-
spanglee001
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
amit linkeltél az a legjobb, eredetije a ram mount ~30k körül van a boltokban, nekem van az eredeti is meg a kínai is mind2 tökéletes kb 25k km alatt 2x esett ki a teló 1x felborultam azért
1x meg a nagyméretű xgripbe raktam kisméretű telót amit nem támogat
szóval nincs vele gond főleg ha a gumivédőbe is bebújtatod esélye sincs kiesni, én anélkül használom -
-
Chereiose
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Hát igen szeretnék 4T vonalon maradni, az említett aprilia valóban jól mutat, de gondolom annyi hülyegyerek meg stb nyírja ezeket, hogy csoda lenne kifogni egy jót. Meg azért ebből a keretből is nehezen találnék megfelelőt, de ahogy nézem jó pár 10k van mindegyikben.
Nézegettem az elektromosakat is, de a sebességük és hatótáv miatt felejtősek.
-
Tamás9x
őstag
Nem tudom ide való-e de motorra ki milyen telefontartót használ? Láttam oylat amiben van usb töltési lehetőség is. [link]
240gr a telefon amit tartania kellene. -
válasz
zoltanz
üzenetére
Azok az előnyei vannak a lítiumos akkuknak amiket leírtak. Bár ugye ezen belül is megkülönböztetünk ion és polimer akkukat. Az, hogy a merülés alsóbb szakaszában erősebbek lesznek olyan nincs. Jelenleg a lítium polimer akkuk számítanak a legfejlettebbnek, ezek képesek arra, hogy a kapacitásuk legalsó tartományában is képesek ugyanazt a teljesítményt leadni mint mondjuk az elején. A legvégsőkig ugyanazt adják le, aztán hirtelen vége. Hátrányuk a lítium ion-al szemben, hogy jóval kevesebb töltési ciklus van bennük. Majdnem kétharmaddal, de legalább a felével.
(#73154) amex02 Nézd át, hogy ugyanúgy raktál-e össze mindent...
-
amex02
csendes tag
Sziasztok,
Tudna valaki tanacsot adni?
Kinai SYM JET 4 50cc moped. remek alapjarat volt de elinduláskor illetve menetkozben gaz adaskor docogott, mintha eldugult volna akarbi, vagy nem kapott volna uzemanyagot…
szétszedtem a karbit, kipucoltam, volt benne kis kosz.
most viszont nem akar beindulni a motor.
uzemanyagot kap. (elvileg) megszivogattam a vakuum csovet, anyag jon rajta, es probaltam juttatni a karbiba is. de megse indul.
Gyertya jo.mi lehet a gond?
koszi.
-
-
válasz
spanglee001
üzenetére
De itt valami más dolog történt. Nem simán hazavágta szép lassan, hanem megszorult a cucc hirtelen (dugó).
-
válasz
piaggionrg
üzenetére
Bocs hogy csak most, időhiányban vagyok.
Köszi, hogy leírtad.
Pár megjegyzés sorrendben ahogy te is leírtad az alkatrészeket:
A19-es karbi valamilyen szinten teljesen felesleges volt egy 70-es öntöttvas hengerhez, simán elég lett volna a 17.5-es. De nem gond, ezzel is megy.
A malossi mhr variátor szintén indokolatlan egy ilyen konfigurációhoz, előnyét csak a egy komoly aluhengerrel rendelkező blokknál lehetne kamatoztatni ami 18-20 lóerő leadására képes. Egy olyan konfignál már szerves részét kell képezni egy ilyen szintű variátornak, de ennél felesleges, bőven elég lett volna egy malossi multivar. Egy mhr szintű cuccnak ráadásul csak akkor van értelme, ha az egész hajtás oversize, tehát a te esetedben minden mhr, a kuplungtól az ékszíjtól keresztül minden....A gyári kuplungot felesleges lecserélned, ezt a (jó esetben) kb 9-10 lóerős teljesítményt simán bírja egy gyári kuplung is, csak a kisrugókhoz kell hozzányúlni majd a beállítás során.
Jó hangolást
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Cseréltem a Keeway f-act 50-em analóg műszerfalát digitálisra.
A problémám az, hogy 3-4 nap után lemerül az akku. Vadi új akkumulátor! (azt is cseréltem, az előző 3 évet bírt ki, és max. lerakáskor, télen töltöttem töltővel) (az akku ugyan az a típusú és márkájú mint az előző)Megmértem az analóg és a digitális fogyasztását.
Digitális: Analóg:
alapból csak óra: 18mA 0,16mA
gyújtás: 40mA 147mAAhogy nézem, az alap fogyasztás, elég nagy az eltérés a kettő között.
Feltöltve több napon keresztül 12,8V-ot tartotta az akku, majd belerakva a motorba másnap 12,4V.
(nem vagyok elektromos szakember!!!)
Előtte ezzel nem volt gondom! -
Tamás9x
őstag
válasz
piaggionrg
üzenetére
Van benne plusz benzinszűrő? Nekem az volt a probléma, lomha volt, és nem nagyon akart menni, kiszedtem, és meglódult ( most ha lesz időm veszek nagyobb áteresztésűt)
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
zoltanz
üzenetére
Altalaban ugyanaz mint minden mas elektronikai eszkoznel: ugyanakkora kapacitas mellett kisebb, konnyebb, kevesbe hajlamosabb a melykisulesre, hosszabb elettartam, jobban viseli a reszleges feltoltest, gyorsabb toltesi ido.
Az, hogy a kapacitasanak also szakaszaban maskepp viselkedne, ketlem. A motor nem kozvetlenul van az akksira kotve, hanem egy vezerlon keresztul kapja az aramot. Az felelos erte, hogy allando teljesitmenyt nyujtson, a cellak feszultsegetol fuggetlenul.
Raadasul ezek a vezerlok altalaban programozhatoak, szoval gyartotol fugg, hogy adott cellafeszultsegnel mekkora a kivezerlehto maximalis teljesitmeny. Ha egyes tipusoknal igy is lenne, akkor se sok ertelme van, pont a lemerules hataran az elerheto teljesitmeny felettt, vagy maximuman hajtani a motort. -
zoltanz
nagyúr
Elektromos robogóknál, mik az előnyei a lítiumos akksiknak? Több feltöltési ciklust bír mint a savas az ok. Mikor merülnek az alsó szakaszon erősebben húz a lítiumos úgy hallottam.

-
flegga92
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Mindig kúton tankolok. Viszont nekem egyik robogónál se lehet fullra meghúzni a pisztolyt, mert visszaköp, pisztoly leáll és minden benzin lesz. Kb fél állással kezdem, amikor lekattan 4 liter után, szépen óvatosan engedem bele, vége felé kicsit kihúzom a pisztolyt, de sose töltöm színig ekkor 6-7l megy bele. A pisztolyt nem kell kiakasztani mert mire megcsinálod már kattan is.
Mindkettő alsó tankos volt elég fura betöltő nyílással. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Ez egy kereskedés. Lehet, levették a tükröt és eladták egy másik motorra, vagy valamelyik dolgozó áttette a sajátjára.
A futásteljesítmény lehet valós, ha csak próbautakra használták, meg saját használatra elugrani a postára, kigurulni kajáért... Nézd meg az ülés alatt az idomokat, ha estek vele, az illesztéseken látszódhat.
Ha jobb oldalra estek, a kipufogón is, meg a lábtartó jobb oldalát is simogasd meg.
Az én robogóm 96-os és nincs benne 7k km.Ha nem tudod az árat lejjebb vinni, vidd feljebb a szolgáltatást. Ez egy kereskedés: adjon több garit, tankolja tele, új akkut, bármi, amivel úgy érzed, hogy kaptál valamit.
-
Chereiose
addikt
válasz
perge666
üzenetére
Elolvastam, ezek pozitív vélemények, de azért találni negatívat is. Hajlok egyre jobban az új felé, mert nem akarom magam átveretni 1 használttal sem, hiába a kedvezőbb vételár ugye. Meg legalább van 1 év garancia is.
Arra gondoltam, hogy holnap elviszem tesztkörre a Zipet és a Motowell Elenort is, aztán lesz egy kis összehasonlításom így használatban róluk.
1 bugyuta kérdés még: ha tankoltok bele, ugyanúgy a kúton pisztollyal szoktatok, vagy kannából otthon? Elég kicsi a tank ugye, aztán ha túlszaladnék akkor nem tudom a pisztoly ugyanúgy érzékeli-e, mint az autónál ha tele lett a tank.
-
Chereiose
addikt
válasz
perge666
üzenetére
Na igen ez biztos. Az én kérdésemmel kapcsolatban azt akartam érteni, hogy 350k környékén egy vadiúj motowellel, vagy ezzel a gyanús piaggioval 270k-ért szívok nagyobbat (esetleges meghibásodások)? Nyilván használni akarom, tehát ebben az esetben az újnak az értékvesztése nem érdekel, de a piaggioval is csak vesztenék mert a valós értéke nem haladja meg a hirdetett árat szerintem, viszont költeni kell rá valószínűleg úgyis valamit, úgy meg nem sokkal lenne olcsóbb mint a motowell

Persze néztem 150k körül is, 10+ éves Yamaha Jogok, azokra szervizzel együtt sem kellene annyit költeni mint egy újra, de ha meg kifogok egy szart akkor nem nagy élmény hetente szerelőhöz rohangálni.
-
perge666
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Ezt én nem tudhatom hogy neked meg ér e annyit.
Én 890-ért vettem a Derbit és az emberek 90%-a azt mondta köztük itt is szinte mindenki hogy nem ér annyit,de had döntsem már én el hogy mire költöm a pénzem,a mai napig nem bántam meg hogy megvettem.
Nekem már volt sok motorom,volt olcsóbb,drágább,de a többség kókányolt volt,ezért is vettem újat mert meguntam hogy más hülyesége miatt szívok.
Az új az csak új,és ha meg van becsülve akkor az nagyon sokáig kiszolgál.A döntés a te kezedbe van.
-
perge666
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Az én új motoromhoz is egy balos tükröt adtak csak,és elvileg ez ugyan az a kereskedés ahol van ez a Zip is,szóval nem feltétlenül kell borulni ahhoz hogy csak 1 tükör legyen rajta.
Egyik kolégám is most járt motorokat nézegetni,végül egy Piaggio NRG MC4-et vett 135-ért teljesen makulátlan állapotban mind motorikusan mind külsőre.
Állítása szerint 2015-ös,de az idomokon a jelzések 2005- 2006-osak,szóval biztos nem 4 éves,de tényleg nagyon egybe van. -
Chereiose
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Idomokon nem igazán láttam sérülést, csak a visszapillantó a gyanús. De a km szám szerintem tuti kamu, semmi papírjuk nincs is róla, akkor meg miért hinném el, és 6 éves a robogó. Gumik is több km-ről árulkodnak szerintem. Ettől függetlenül lehet nem rossz annyiért, de elég bizalmatlan vagyok.
-
Chereiose
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Na igen, gondolom tuti tekert ez is. Az a baj, hogy nincs olyan ami ne lenne tekert a piacon. Ma szemügyre vettem megint ezt a Zip-et [link], de nem tudom, múltkor beindította, jól indult elsőre. Viszont azt mondta nem nagyon lehet alkudni (ez egy kereskedés), max 5 ezret ami elég érdekes, mert hetek óta árulják, semmi papírja nincsen ami igazolná ezt a futásteljesítményt, stb. Kicsit bűzlik ez, ennyiért meg sokallom. ja és tuti estek már vele, mert hova tűnt volna a jobboldali tükre...
-
Tamás9x
őstag
Tothgera30: ígértem, hogy beszámolok ZT-70 Jelenleg 1050Km van benne. S51-hez képest sokkal stabilabb, fékek jobban fognak, Végsebessége síkon szélcsendes időben olyan 85Km/h GPS-el mérve Max, de akkor már ordít, hátsó kerék satuzható akármilyen sebességnél, elsővel nem mertem szórakozni, de ő is dob fék ellenére nagyon jól lassít.
Teleszkópra, finomabb és határozottabb, nem sikerült lekoppantani, pedig 100-110kg volt rajta felszereléssel együtt.
Emelkedőket nem szereti, ott egy 2T sokkal jobb választás.
A sok negatívitás ellenére amit olvastam róla, lehet csak nekem volt szerencsém, de... Nyh- Karancslapujtő távon oda vissza kisebb nagyobb kerülőkkel elvitt. Lassan olajcsere, kíváncsi vagyok mennyi retek van a blokkban.
1P39FMB, 1,6-1,8 literes fogyasztás szembe széltől függően. -
Chereiose
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Aha tehát akkor megbízható.
Ára az reális érte egy kis alkuval? Leírásból korrekt állapotúnak tűnik, persze kèrdés ez is behozott-e, meg mi egyéb.
-
energy4ever
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Nalam choin elol-hatul dobfek van. Vegsebessegnel behuzom, es allnak a kerekek(igen, szo szerint). Akkor inkabb a kis kerekek aggasztobbak mint a dobfek!

-
Chereiose
addikt
4t Yamaha Jog, injektoros mennyi megbízható?

-
vtechun
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
szia, nekem 15000 km-nél megállt a kilóméteróra, ez 2008-ban volt kb.
2006-os a robogó, 2008-2009 körül lett 70-es henger rakva rá, hogy fel lehessen vele venni a forgalom ritmusát. Azóta semmi probléma a hajtókarral sem., egyébbel sem különösen, szerinem ment bele időközben 50-70 ezer km. Szóval ezzel nincs gond
Kymco Agility 50 4T
-
spanglee001
addikt
válasz
vtechun
üzenetére
70es hengerrel vettem én is, azt mondta a szerelő, aki kymcokat ad bérbe futároknak és szervízeli is, hogy nem fogja bírni a hajtókar a 70est igaza lett [kép]
[kép]
2000km ment a 70es szettel, azóta 60as szett 20k km és jóval dinamikusabb lett és végre is jobb lett egy malossi multivarral.
teszek már fotót is a gépállatról
[kép]
[kép]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
1996-os gyártmányom van. Az ülés alatti rögzítést nem látom.
-
Tothgera30
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Yamaha BWS-re hogy lehet hátsó boxot tenni? A kis fecskefark fent van.
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
energy4ever
üzenetére
Altalaban megadjak a meretet hozza, de nagyon maximum 2-3cm, ha enged annyi "ultetest".
De akkor mar erezhetoen maskepp fog viselkedni a motor. -
csurgoi
aktív tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
energy4ever
üzenetére
Mikori RS 50 a tied? Utananezhetek, bar igy gyorsan rakeresve valamiert csak a nagyobbakhoz van

Ranezek, hogy a kozponti rugostagod hogy van megoldva, hogy oda be lehet-e egyaltalan rakni (hasonlo nagyjabol mindegyik):
-
piaggionrg
csendes tag
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
energy4ever
üzenetére
Leteznek “lowering kit”-ek, ezek kb egy babapiskota formaju aluminium/acel kozdarabok, aminek az egyik furata a lengokarra csatlakozik, hatra lefele nyulik tul es ahhoz rogzul a lengescsillapito.
En igazabol nem ajanlom, mert elegge meg tud valtozni a futomu geometria es a kanyarodasi hajlam akar egy 1-2 centis modositastol is.
Ennyire magas az ulesmagassag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így magamnak kezdtem szerelni így biztosan tudom, hogy úgyvan ahogy kell